Mies väittää apteekin kertoneen vaimolle Viagrasta — avioliitto nyt pilalla. Endometrioosi aiheuttaa naiselle kipuja ja lapsettomuutta — syy tuntematon.

Seksityyny tuo lisää nautintoa. Hämähäkki puri miestä — kammottavat kivut johtivat jalan amputaatioon: Tuoko juhannuksen kukkaseppele sulhon? Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat!

Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus. Onko aikuisen mahdollista unohtaa äidinkielensä?

Yhdysvaltalainen hakkeri nimeltä "Bitcoin Baron" saa 20 kuukautta vankeutta useiden kaupunkien viranomaispalveluiden jumiuttamisesta palvelunestohyökkäyksin. Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa. Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään.

Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle. Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä. Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Hanavesi ja hiilihapotettu vesi nesteyttävät yhtä hyvin, Kyse on lähinnä siitä, kumpaa ihminen juo mieluummin.

Googlen omistamaan YouTube-videopalveluun on tulossa uutta, kertoo 9to5Google. VidCon -tapahtumassa esiteltiin muun muassa tuoreita menetelmiä ansaita rahaa tai fanittaa ihailemaansa tubettajaa. YouTube haluaa auttaa käyttäjiään ansaitsemaan enemmän videoillaan, mihin pyritään yhtiön mukaan muillakin kuin mainostuloilla. Robottiauto Marilyn harjoittelee itsenäistä pysäköintiä esineiden internetin tuella.

Pääkuvan video Tesla peruuttaa parkkiruutuun ilman kuljettajaa - jääkö toimittaja alle? Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa?

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Ikäviä oireita seksin jälkeen? Tästä se voi johtua. Kärsitkö kivusta seksin jälkeen tai sen aikana? Mistä on kyse, jos seksin jälkeen — tai jo sen aikana — sattuu? Mainos   uutinen jatkuu alla. Tytär paljasti vanhempiensa uskomattoman rakkaustarinan: Lue lisää aiheesta Seksi.

Hyvää elämää ke 6. Hyvää elämää ke Lue lisää aiheesta Kipu. Kaikki puut löytöpaikan lähistöltä tarkistetaan, mutta yhtään liito-oravan papanaa ei havaita. Lintu pudistelee siipiään ennen pesästä lähtöä. Pesässä näkyy ainakin yksi muna. Lentoääntä säestää venytty ja valittava eaaaoh-huuto. Petokärpästen toukat käyttävät ravintonaan kärpästoukkia — sekä omia että vieraita — ja hillitsevät näin kärpäsarmeijoiden syntyä.

Kaulushaikaran ääni muistuttaa sumusireeniä, voimakasta bassoa sekä kännykän värinä-ääntä. Avuksi ja virikkeeksi keruuseen ja ruuanlaittoon voi ladata Suomen Luonto -lehden Villivihannekset-mobiilisovelluksen. Karaokelaulajan ei ole tässä videossa tarkoitus lukea linnun kirkasta ja kuuluvaa huiluttelua kirjain kirjaimelta, vaan tärkeämpää on tavoittaa laulun pehmeä ja tummasointinen tunnelma. Veisussa on rytmiä ja herkkyyttä, jollaiseen karaokelaulajankin on syytä pyrkiä.

Kiireinen kaupunkitalitintti on muuttanut yksinkertaisen ja mekaanisen säkeensä rauhallisesta ti-ti-tyystä referoituun ti-tyy -muotoon, jota lintunen alkaa laulella jo varhain kevättalvella. Harakka räkstättää menemään tuttuun tapaan eli käheästi ja epämusikaalisesti, ei järin kauniisti. Tässä käen ja satakielen duetossa osat ovat selvät. Käki komppaa satakielen monimutkaista sooloa tasaisen kumealla kuk-kuulla läpi laulun.

Kuuntele kuinka aamuaurinko lämmittää lumetonta jäätä, joka laajetessaan halkeilee ja pitää ääntä - se moukuu, rysähtelee ja ritisee. Tästä vaihtelusta syntyy upeaa musiikkia, jään laulua, ujellusta, vonkunaa ja ulahtelua. Poimi täältä ammattilaisen vinkit. Haaskoja on myös asutuksen lähellä, vaikka ne houkuttelevat pihoihin suurpetoja. Suomen Luonto kävi tutustumassa alueen hienoihin koskiin suksilla ja lumikengillä. Asiantuntija Urpo Koponen Kotkasta kävi katsastamassa Luumäellä sijaitsevan rintamamiestalon tontin.

Vuosia rengastaneen ja isoja alueita pöntöttäneen miehen ei tarvinnut kuin harppoa tontti ympäri ja muutaman kerran seisoa sen keskellä, kun hän tiesi mitä tehdä.

Pirkka-Pekka kertoo myös omat lintujen talviruokavinkkinsä. Ahmahan se, isoin näätäeläimemme ja pienin suurpetomme. Katso videolta miten tuuli vie vajaan hiivapalan painoista pikkulepinkäistä. Kysyimme asiasta petolintuasiantuntija Dick Forsmanilta. Kylä kuuluu Suomenselän vedenjakajaseutuun, joka on tärkeä viherkäytävä Itä- ja Länsi-Suomen välillä.

Metsähallitus suunnittelee sinne yhtä Suomen suurimmista tuulipuistoista. Se sopii hyvin muutaman päivän retkeilyyn.

Katso videolta tunnelmia maastopyöräretkeltä. Maistuisiko takiaisen juuri tai vuohenputki? Marttinen teki vaelluksesta videon, jonka mukana pääset hetkeksi nauttimaan uskomattoman kauniista syksyisistä tunnelmista! Aurinkoisena päivänä valonsäteet tuovat vedenalaisen maailmaan lisää taianomaisuutta", Khalef kertoo. Valokuvaaja Henri Luoma kuvasi videon klo Ruskan tunnelmia ja revontulia kuvattiin syyskuun aikana muun muassa Kittilässä ja Muoniossa. Paikalliset puhuvat kulta-uraanikaivoksesta, koska myös uraanin talteenotto kaivoksesta on mahdollista.

Vettä voi vielä juoda suoraan joesta. Mutta miten on tulevaisuudessa? Saimaan rannalla Savonlinnassa sijaitsevan mökin venevajassa vieraili norppa. Metsähallituksen Luontopalvelujen ylitarkastaja Tero Sipilä pitää tapahtumaa harvinaisena, mutta samalla se sopii saimaannorpan luontaiseen käyttäytymiseen. Pieniä näytelmiä seurasi ensi-illassa 48 katsojaa, kahta paikkaa vaille täysi hiekkakentällinen.

Katsojat olivat vaeltaneet näytökseen Hetasta tai Pallakselta, puolentoista päivän raskaahkon patikkamatkan. Metsähallitus sai hakemusten ryöpyn tänä kesänä viikon pituisiin lammaspaimenkomennuksiin. Suomen Luonto pääsi kokeilemaan lammaspaimenen työtä! Mehiläistarhoja perustetaan nyt entistä enemmän myös kaupunkeihin. Maaseudulla elinkeinon ongelmana ovat karhut.

Lähde mukaaan ilmaseikkailulle 25 metriä korkea jyrkkärinteinen linnavuoren ympäristöön! Helsinkiläinen lintuharrastaja Marja Saarinen on kuvannut kalastusvälineisiin sotkeutuneita lintuja jo pitemmän aikaa. Tapaturmat ovat valitettavan yleisiä. Sen pesässä on ainakin kolme nälkäkurkea nokat ammollaan.

Aika täällä Luutsaaressa on mennyt kuin siivillä. Karitsat ovat tulleet jo mukavasti tutuiksi. Paimenviikot täällä jatkuvat aina syyskuulle. Silloin päkäpäätkin ovat varmasti jo kasvaneet isommiksi niityn hyviä antimia popsien. Luutsaari kiittää ja kuittaa. Lue Suomen Luonnon kesäkuun numerosta lisää siitä, miten luonnonvaraisia eläimiä voi auttaa. Lintukaraoke on hauska tapa opetella linnun ääniä — se yhdistää translitterointeja, kuuntelua ja matkimista.

Kirjosiepon imitointi vaatii jo jonkin verran treeniä. Kuhankeittäjän "vsääehk"-ääntä tulee imitoida rääkyvästi ja käheästi. Lintukaraoke on hauska tapa opetella linnun ääniä - se yhdistää translitterointeja, kuuntelua ja matkimista. Peippo lauletaan sitkeästi toistaen, terhakasti, soivasti ja raikuvasti. Käärmeen vaihtaessa paikkaa hyönteiset pitävät kynsin hampain kiinni lämpöpatjastaan.

Verkoilla kalastus on kielletty Saimaalla Kaikki tieto kulki suullisesti ja tallentui muistiin. Muistissa oli menneitten sukupolvien viisaus. Katso Laulu-dokumentin ohjaajan ja tuottajan haastattelu sekä traileri! Myös Suomen Luonnon toukokuussa 2. Kolme suurta kiveä korkean kallion alapuolella muodostaa siltamaisen muodostelman. Lähellä sijaitsee Putelon torppa, joka on kuusi metriä leveä ja kahdeksan metriä pitkä lohkareluola.

Sitä on käytetty sotapakolaisten suojapaikkana ja metsästäjien asemapaikkana. Tässä videossa seikkaillaan korkeuksissa Kangasalla Pirkanmaalla. Ilmakuvassa nähdään kunnan näköalatornit, Vehoniemenharjun, Haralanharjun ja Keisarinharju torinit.

Nyt niitä taas näkee, ja mahdollisesti muitakin ryhmän lajeja. Huomaa vihersammakoiden helpoin tuntomerkki, kummallekin poskelle pullistuvat äänipussit.

Tavallisella sammakolla ja viitasammakolla on vain yksi pussi leuan alla. Lajilleen vihersammakoita on vaikeampi määrittää, sillä erot ovat pieniä ja lajit risteytyvät keskenään.

Suomessa on nyt ilmeisesti lessonansammakkoa ja mölysammakkoa, sekä niiden […]. Katso videolta, mitä geokätkö sisältää. Lue myös vinkit geokätköilyn aloittamiseen! Näytelmä tarttuu synkkään aiheeseen, ydinjätteen loppusijoitukseen. Ajankohtainen ja tärkeä aihe, mutta miten se taipuu teatteriin?

Mikä sai Ruohosen ottamaan riskin? Kemira myi kaivoksen muutama vuosi sitten norjalaiselle Yaralle pilkkahintaan. Yara harkitsee kaivoksen avaamista. Kaivoksen ympäristöhaitat olisivat suuret. Kyhmyjoutsenpariskunta suuntaa sinnikkäästi jään ja sohjon läpi kohti avovettä. Katso video mäkeä laskevasta variksesta! Kuvaatko sinä luontovideoita kamerallasi tai kännykälläsi? Talven aikana hoitolaan toimitetut linnut olivat jääneet viivyttelemään ja päätyneet heikkoon kuntoon.

Heti kun meri avautuu, linnut vapautetaan hoitolan pihasta. Metsokukot käyvät kohta kiihkeinä tantereitaan puolustamaan. Siinä missä nyt on tie tai rakennus, oli ennen metsäinen kumpare metsojen otella naaraiden arvostelevien katseiden alla.

Tänä keväänä joukossa on yllätys, valkoposkihanhi. Ja sakkiin mahtuu vielä toinenkin katseenvangitsija, poikkeavan värinen sorsa. Se on kuin pronssilla valettu. Toinen ihmetteli — kuten mekin täällä Suomen Luonnon toimituksessa — miten peurat ovat ikinä päässeet noin kauaksi jäälle.

Lassi Kujala oli kameroineen paikalla. Kauniissa videossa laulujoutsenet uivat pakkasyön jälkeen satumaisen kauniisti höyryävällä virralla.

Bongaukseen voi osallistua kuka tahansa. Se ei ole kilpailu, joten havaittujen lintujen määrä ei ole ratkaisevaa. Video esittelee tavallisimmat pihalinnut ääninäytteineen! Ohjelmistossa on monena vuonna ollut ilahduttavasti myös luontoon ja ympäristöön liittyviä dokumentteja. Tänä vuonna festivaalin yhtenä pääteemana on ydinvoima. Keinovalo on meille välttämätöntä, mutta liiasta valosta kärsivät niin ihmiset, kasvit kuin eläimetkin. Vuoden ensimmäisessä Suomen Luonto -lehdessä lisää asiaa valosaasteesta!

Upea luontoelokuva vie katsojan sademetsän syvyyksiin ja näyttää kuinka sademetsä kasvaa ja kehittyy vuosisatojen saatossa.

Suomen suurin kierrätystavaratalo avattiin marraskuussa. Toimitus valitsi turhakkeen lehden lukijoiden lähettämien yli ehdokkaan joukosta. Katso video Vuoden turhakkeesta! Kävimme tutustumassa saaren monipuoliseen luontoon. Katso videolta Vartiosaaren maisemia.

Haminan elokuvateatteri kipu yhdynnän jälkeen -

Joukkoon liittyy taustakuoro, joka säestää solistia improvisoiden. Halukas nainen saa miehen sortumaan tähän ääliömäiseen virheeseen Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Magnolia Pictures Ron Howardin ohjaama Solo: Mikä sai Ruohosen ottamaan riskin? Katso upeat revontulet kuvattuna tammikuussa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa. Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Lue juttu ja kurkista, mitä muita puita Läyliäisten rotupuistosta löytyy! Valokuvaaja Henri Luoma kuvasi videon klo Laulujoutsenet kummastelevat pulikoivaa saukkoa, joka nousee saalistusretken jälkeen aterioimaan jäälle.

Haminan elokuvateatteri kipu yhdynnän jälkeen -

Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Infinity War poista facebook käytöstä kärjettömän sytytyksen säätö 2. Mehiläistarhoja perustetaan nyt entistä enemmän myös kaupunkeihin. Kipu seksin jälkeen ei ole merkki taudista, ja epämukavuus ei tunnu yhdynnän aikana, sillä se tapahtuu nopeaan tahtiin. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Tässä käen ja satakielen duetossa osat ovat selvät. Metsähallitus suunnittelee sinne yhtä Suomen suurimmista tuulipuistoista.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *