strippari polttareihin tallinn

Keskustelu huoneessa ' Pöytä ', aloittanut Ja Mai , Häät ja polttarit Keskustelu huoneessa ' Pöytä ', aloittanut Ja Mai , Tai millaiset häät haluaisitte joskus omalle kohdallenne? Kirkossa vai kotona vai puutarhassa? Prinsessa puku vai jotain yksinkertaisempaa? Ja nimimerkillä "epätoivoinen polttareiden järjestäjä" otan vastaan topikissa myös ideoita polttareista! Muutenkin, mitä mieltä viimeisestä poikamies illasta olette? Ja oletteko kuulleet kauhuterinoita övereiksi menneistä polttareista tms.?

Ja Mai , Olen ollut kaksissa häissä. Tungin muiden muksujen kanssa tupakantumppeja morsiamen hääpuvun rusetin taakse, joten ei enempää niistä häistä. Parivuotta sitten olin äitini tuttavien häissä. Oli tylsää, mutta ainakin kakku oli hyvää. Itse en halua suuria häitä. Pienet, jossain pikkukirkossa riittäisi. Vihaan järjestämistä ja huomiota. Puvuksi ottaisin jonkin yksinkertaisen, mutta kauniin. Viime kesänä kuvasimme ystäväni kanssa sen veljen polttareita.

Kyseinen sulho ajeli todella pienelle pyörällä, jossa oli pitkä viiri työpaikan hitsarivaatteet päällä kyllä ihmiset tuijotti, kun sillon sillä ei ollut polttariporukkaakaan mukana. Myöhemmin sulhanen vaihtoi vaatteet keskellä Porin vilkkainta terassialuetta sai kalavaatteet ja alkoi kaupitella pyörää ohikulkijoille. Sai tuottoa peräti Aina pitää myydä jotain. Kannattaa laittaa uhri myös huutamana jotain sekavaa ja suorittamaan tehtäviä, kuten keräämään nimiä johonkin pelastakaa Helsingin pulut addressiin.

Olipa kerran polttarit, joiden ajaksi sulhaselle laitettiin tekoparta. Myöhemmin saunassa sulhanen sitten ihmetteli, miksi kaikki kaverit olivat ajaneet kriittisten alueidensa karvoituksen pois. Perjantaina tulee sopivasti puoli vuotta häistämme, joten muistelot käyntiin. Menimme vihille maistraatissa, jossa todistajina olivat vain molempien perheet ja kolme läheistä ystävää. Frankilla oli perustuttu tumma puku, itselläni hyvin yksinkertainen mutta kaunis tummanvihreä leninki. En halunnut mitään prinsessahörhelöä, ei sellainen ole minua.

Sieltä siirryimme pieneen ravintolaan syömään, jonne tulivat myös läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Emme siis kutsuneet molempien koko sukua tai kaikkia ystäviämme, vaan rajoitimme vierasmäärää melko tehokkaasti. Halusimme pienet ja mukavat häät, emme mitään sadan hengen megakutsuja. Syönnin lomassa ystäväni järjestivät pari pientä leikkiä ja kuuntelimme appiukkojen, kaason sekä bestmanin puheet. Päivä vain oli ollut jo niin pitkä, että hääpari poistui paikalta nopeasti.

Kotiin menimme, mitäpä sitä opiskelijapari mihinkään suureelliselle häämatkalle lähtisi. Polttareista osaan kertoa vain omistani. Teineinä kävimme kolmen rakkaan ystäväni kanssa usein Tampereella viettämässä railakkaita kesäpäiviä, joten polttaritkin järjestettiin sitten siellä.

Olin sanonut tytöille, etten halua heidän stressaavan polttareistani mitään sen kummempaa, ja tarkoituksena olikin lähteä muistelemaan menneitä kaikessa rauhassa. Mutta perillä odottikin yllätys. Sain kiertää Tamperetta ja ratkoa nuoruuteeni liittyviä "trivial pursuit" -kysymyksiä, tytöt olivat järjestäneet kaiken viimeisen päälle. Hauskaa oli, välillä kävimme syömässä hyvin ja illalla jatkoimme juhlintaa tutuissa baareissa. Hotellilla taisimme olla jo vähän puolen yön jälkeen.

Mitään nolaustemppuja ei ollut, vain nokkelaa hauskanpitoa ja menneiden muistelua. Edelleen hämmästelen sitä, miten kolmella opiskelijatytöllä oli varaa maksaa minulle ruoat, yöpymiset ja juomat, mutta olihan se kivaa olla passattavana yhden päivän ajan.

Siippa saikin sitten enemmän rymistelyä omissa polttareissaan, mutta mitäs sitä nyt voi odottaa, jos iltaa lähdetään viettämään reserviläisjärjestön mökille Vinkiksi voin sanoa, että jos olette polttareita järjestämässä, kannattaa polttarisankari tuntea hyvin ja kuunnella hänen toiveitaan.

Haluaako hän isot bileet vai onko mieluummin ilman koko touhua? On turha pistää ujoa laulamaan torilla pikkutuhmia lauluja tai muuta vastaavaa. Juhlien olisi kuitenkin tarkoitus olla hauska tapahtuma, ja joskus sellaiseen riittää ihan yksinkertainenkin idea, kuten ystävilläni oli. Häistä en uskalla ketään sen kummemmin neuvoa. Meille riitti hauska päivä läheisten ihmisten parissa, mutta ehkäpä joku toinen tuntee omakseen kalliimmat ja näyttävämmät häät. Olipahan vain hauska lukea sivua www.

Siellä osataan kiskoa paniikkia jopa siitä, millaiset postimerkit käyvät kutsukortteihin. Omien häiden "järjestely" sai kummasti perspektiiviä.

Tuo FireSoulin kertoma tekoparta-juttu tehtiin tuttavalleni. Ei ollut kovin ilahtunut. Enkä kyllä olisi ollut minäkään. Luin sen jutun partajutun Citystä muistaakseni.

Minusta se oli hauska, tosin joskus mietin miten ei voinut olla huomaamatta parran erikoislaatuisuutta. Isäni meni uudelleen naimisiin puolitoista vuotta sitten. Koska sekä hän että vaimonsa ovat Viron ystäviä menivät he naimisiin Virossa viroksi. Sukulaisia ja ystäviä oli paikalla parikymmentä henkeä, olimme Tallinssa viikonlopun.

Vieraat maksoivat itse matkansa, meidän lasten ei onneksi tarvinnut maksaa. Seremonia oli hyvin yksinkertainen tosin siitä ei ymmärtänyt juuri mitään, mutta vihkijä oli hyvä esiintyjä , se järjestettiin Estonia-teatterin talvipuutarhahuoneessa isäni tuttu Virossa sai suhteillaan järjestettyä kaikenlaista ja koko juhla erilainen ja onnistunut.

Seuraavana päivänä kävimme vielä Tallinnan kiertoajelulla. Lapsena minulla oli lähinnä painajaisia kirkkohäistä ja tulin siihen tulokseen etten mene koskaan naimisiin. Viimeaikoina häät ovat alkaneet kuitenkin tuntua minusta hyvältä seremonialta, niitä ei ole koskaan liikaa. Kirkossa en usko kuitenkaan meneväni naimisiin, kun en edes kuulu kirkkoon. Thalin häät kuulostavat hyvältä, luulen etten välttämättä haluaisi kaikkien vieraiden näkevän itse vihkimistä.

Prinsessahäitä en haluaisi missään nimessä, en mitään valkoista tai vaaleanpunaista. Mieluummin metsähenkiset vihreät häät. Provo luultavasti , Minäkin uskon, että tuon "kaasona ollut" -nimimerkin viesti on pelkkä vitsi! Jo pelkästään tuo "pullien leipominen ilman ohjetta" on suht mahdoton tehtävä, sillä vaikkei pullia olisikaan koskaan leiponut, oli hänelle luultavasti ostettu tarvikkeet valmiiksi, joten jo niiden perusteella on helppo soveltaa ja sitä paitsi siinä jauhopussin kyljessä on ohje!

Sen sijaan sellaiset polttarit kyllä olisivat ihan hauskat, joissa aluksi leivottaisiin jotakin yhdessä, käytäisiin uimassa, syömässä ja vuokrattaisiin elokuva, jota yhdessä katseltaisiin ja vaikka siinä ohessa nautittaisiin niitä aamulla leivottuja juttuja! Minulla ei ollut polttareita aikanaan ollenkaan, eivät tainneet olla muotia silloin, mutta jos minulle nyt sellaiset järjestettäisiin, niin toivoisin juuri sellaista mukavaa ja leppoisaa yhdessäoloa ilman nolauksia ja järjetöntä riekkumista.

Suklaa on lähes kaikkien naisten mieleen ja tasting lomassa saa mukavasti tietoakin mm. Mikä kuitenkin tärkeintä rentoa yhdessä oloa suklaan parissa ja vatsat täynnä Suklainen Turku , Nyt kannattaa löytää erilaiset polttarit Tallinnassa - juontaja ja tapahtumajärjestäjä Eve Niemi järjestää kaiken pikkuasioita myöten.

Ja vihjepeli Vanhassa Kaupunkissa! Tarvittaessa myös sauna ja strippari Katso tarkemmin www. Jee, minäkin sain täältä vinkkejä siihen, mitä hyvän ystäväni polttareissa voisi tehdä. Nolaushommat eivät kiinnosta, vaikka nuoria olemmekin. Polttareiden järjestäjä , Olen ollut parissa polttarijuhlassa pitämässä alusasuesittelyn ja mukavaa on ollut - minullakin!

Esittelijän voi tilata melkein minne vaan eikä se maksa mitään. Olen ollut mökillä, hotellin sviitissä ja kotoisassa saunaillassa. EveLace-esittelijä Keski-Suomesta , Kyllähän kaason täytyy tietää mistä morsian tykkää Meillä oli aivan mahtavat polttarit Turussa. Pidimme piknikin kupittaanpuistossa, jonka jälkeen paikalle tuli sumopainin vetäjä. Oli mahtavaa rellestää näissä jättipuvuissa. Tämän jälkeen suuntasimme kauneushoitolaan ja saimme kaikki vähän erilaisia hoitoja. Ruokailu Amarillossa ja sen jälkeen meille oli varattu sauna ja sieltä yökerhoon.

Yksinkertaista, mutta toimivaa ja kaikilla oli hauskaa. Kannattaa muistaa ettei tee aikataulua liian tiukaksi. Oli pakko tulla kommentoimaan tänne, kun olin juuri aivan älyttömän mahtavilla polttareilla! Menosta ja meiningistä tykkäävä morsian oli aivan otettu ja intoa piukassa, kun vietiin hänet heti päivän aluksi köysilaskeutumiselle, jossa hänen tuli tietty yksin laskeutua korkealta kalliolta.

Pieni herätys siis morsiamelle! Alas päästyään polttarisankari sai lasin rauhoittavaa skumppaa, jonka jälkeen silmäsiteet kiedottiin tiukasti salaamaan seuraava määränpää, joka oli purjevene, jolla lähdettiin seilaamaan Helsingin saaristoon maistuvien eväiden ja juomien saattelemana. Retki stopattiin hetkeksi kauniille luodolle, johon rakennettiin mukana olleen kosmetologiystävämme kanssa tilapäinen "kauneussalonki" mukana oli klaffituolit, pöytä ja tietenkin kaikki tarvittavat kauneushömpötykset ja morsian sai nautiskella hemmottelusta samalla, kun me muut rentouduimme auringossa.

Kauneussession jälkeen lähdimme seilaamaan takaisin kohti Helsinkiä ja lopulta meidät pudotettiin Suomenlinnaan, jossa meitä odotti loistava illallinen ja sen jälkeen Helsingin keskustassa jatkot. Mahtava päivä kaiken kaikkiaan ja ehdottomasti siksi, että sää salli kokonaisuuden onnistumisen! Tämä kokonaisuus vaati tietenkin melko paljon rahaa ja suunnittelua ja tässä ei oltaisi millään onnistuttu ilman loistavaa tiimiä ja apuna yritystä nimeltään Go Experience Oy, jonka löysimme sattumalta järjestämään tuon köysilaskeutumisen ja purjehduksen.

Olivat ystävällisesti myös apuna koko päivän aikataulun suunnittelemisessa ja ravintolan löytämisessä. Suosittelen ehdottomasti esimerkiksi heidän apuaan, kun suunnittelette polttareita. Oikein loistavia super-polttareita myös teille niitä suunnitteleville! Ihaninta oli kun kaverit oikeasti uskoivat etten halua polttareita! Eli parhaat polttarit oli ne, mitä ei ollu ollenkaan. Milestäni kukaan ei voi haukkua täällä toisten polttareita. Pääasia on, että polttareiden suunnittelijat tuntevat morsiamen ja sen mukaan suunnittelevat ohjelman.

Toiset tykkää hemmottelusta, toiset extremestä ja kolmannet sitten siitä nolaamisesta. Kukin tyylillään tai toivottavasti morsiamen tyylillä Itse aion järjestää siskolleni polttarit, jossa hän ylittää itsensä, saa tuntea itsensä seksikkääksi, puhdistautuu menneestä morsiussaunassa ja lopuksi häntä hemmotellaan.

Haluaisin keksiä jonkun hauskan teeman tai punaisen langan, joka yhdistää koko päivän ohjelmaa. Tärkeintä on, että hänen kaverit osallistuvat päivään ja kaikilla olisi mukavaa. Yksi hauska tapa on painia sumopainia. Turussa ainakin Sumopainiasujen vuokrausta Turussa ja lähiseuduilla - Sumopuvut - sumopaini - sumoasut - sumopainipuvut turku vuokraa asuja! Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.

Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Strippari polttareihin tallinn -

Oikein loistavia super-polttareita myös teille niitä suunnitteleville! Vuokraamme laadukkaita paintball pelivälineitä ja lisävarusteita esimerkiksi polttareiden, saunailtojen ja firman virkistystoiminnan oheen. Onko sinulla chat seksilinjat käyttäjätunnus? Raggarimorsiamen suusta voi tulla mitä tahansa, mutta hänen rikostovereinaan toimivat muusikot ovat ammattilaisia. Parivuotta sitten olin äitini tuttavien häissä. Lento on mahtava kokemus ja loistava lahjaidea päivänsankarille. Tallipihan Suklaapuodissa pääset maistelemaan toinen toistaan hurmaavampia suklaamakuja!

Strippari polttareihin tallinn -

Läntinen Pitkäkatu A 3. Totta kai, olen toivonut perinteisiä kirkkohäitä juhlineen päivineen mutta en ole sen tyyppinen ihminen, että haluaisin olla kaiken keskipisteenä koko päivän. Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Unelmana olisi sellaiset pienet kirkkohäät miusta tulloo itsestäni pastori joten Hevostalli, ratsastustunnit, maastovaellukset ja -retket Viitaniemen Ratsutilalla järjestät hauskat ja taatusti erilaiset, ikimuistoiset polttarit hevosten ja rauhallisen luonnon helmassa. Myös omien ruokien ja alkoholijuomien tuonti on sallittu.

: Strippari polttareihin tallinn

Strippari polttareihin tallinn Tallinn eskort sex kauppa
Gosupermodel etusivu bb sex finland Kuulemma ja näemmä oli parta ja viikset ajeltu ja hiukset värjätty punaisiksi. Myöhemmin sulhanen vaihtoi vaatteet keskellä Porin vilkkainta terassialuetta sai kalavaatteet ja alkoi kaupitella pyörää ohikulkijoille. Mutta toisaalta, onkohan tuo kuitenkaan niin yleistä? Ja tämä tapahtui jo ennen kuin viini puhui mun suullani. Aamulla haettiin morsian ja mentiin toisen polttarijärjestäjän lapsuudenkotiin, jossa syötiin aamiainen ja askarreltiin yhteiset sydänkyltit.
EROTIIKKA SIVUT OULU SIWA Juhlatila, saunat, polttarit Vaarunhovista löydät tilat, tarjoilut ja luvun vaihteen miljöön Päijänteen rannalta, Vaarunvuorten helmasta. Hyvin, hyvin epätodennäköisesti se tissibaariin omasta aloitteestaan menis, ei kuitenkaan varmaan kehtais laittaa vastaan jos kaverit sille sellasen reissun olis sattunu järkkäämään. Juhlatila, saunat, vesijuoksupallo, maalaisolympialaiset ja paintball Kartanon Karkurilta Uudestakaupungista löydät itsellesi ja ryhmällesi varmasti sopivan saunan! Tribal Fusion Bellydance — bellydancen moderni versio, kolikkohuivit heiluu! Turussa ainakin Sumopainiasujen vuokrausta Turussa ja lähiseuduilla - Sumopuvut - sumopaini - sumoasut - sumopainipuvut turku vuokraa asuja!
strippari polttareihin tallinn Posted October 24, Haalarit päälle, kypärä päähän, vyöt kireälle ja mahtava elämys kilpa-auton ratissa on valmis alkamaan. Make up Bar Palvelualue: Polttarit, värikuulasota, karting, ARMY -rata, jousiammunta, lännenammunta, vaijeriliuku, itsepuolustus, varjoliitotandem, ihmislinko, maalaisrace, Mindfulness, jooga, asahi, luontopolku. Mitään nolaustemppuja ei ollut, vain nokkelaa hauskanpitoa ja menneiden muistelua. Petäys Resort sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä mm. Kaijakasta ei nyt tähän hätään ollut apua, kun ei heillä kuulemma ole miesstrippareita ollenkaan "tarjolla".

Vihaan järjestämistä ja huomiota. Puvuksi ottaisin jonkin yksinkertaisen, mutta kauniin. Viime kesänä kuvasimme ystäväni kanssa sen veljen polttareita. Kyseinen sulho ajeli todella pienelle pyörällä, jossa oli pitkä viiri työpaikan hitsarivaatteet päällä kyllä ihmiset tuijotti, kun sillon sillä ei ollut polttariporukkaakaan mukana. Myöhemmin sulhanen vaihtoi vaatteet keskellä Porin vilkkainta terassialuetta sai kalavaatteet ja alkoi kaupitella pyörää ohikulkijoille.

Sai tuottoa peräti Aina pitää myydä jotain. Kannattaa laittaa uhri myös huutamana jotain sekavaa ja suorittamaan tehtäviä, kuten keräämään nimiä johonkin pelastakaa Helsingin pulut addressiin. Olipa kerran polttarit, joiden ajaksi sulhaselle laitettiin tekoparta. Myöhemmin saunassa sulhanen sitten ihmetteli, miksi kaikki kaverit olivat ajaneet kriittisten alueidensa karvoituksen pois.

Perjantaina tulee sopivasti puoli vuotta häistämme, joten muistelot käyntiin. Menimme vihille maistraatissa, jossa todistajina olivat vain molempien perheet ja kolme läheistä ystävää. Frankilla oli perustuttu tumma puku, itselläni hyvin yksinkertainen mutta kaunis tummanvihreä leninki. En halunnut mitään prinsessahörhelöä, ei sellainen ole minua.

Sieltä siirryimme pieneen ravintolaan syömään, jonne tulivat myös läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Emme siis kutsuneet molempien koko sukua tai kaikkia ystäviämme, vaan rajoitimme vierasmäärää melko tehokkaasti.

Halusimme pienet ja mukavat häät, emme mitään sadan hengen megakutsuja. Syönnin lomassa ystäväni järjestivät pari pientä leikkiä ja kuuntelimme appiukkojen, kaason sekä bestmanin puheet. Päivä vain oli ollut jo niin pitkä, että hääpari poistui paikalta nopeasti. Kotiin menimme, mitäpä sitä opiskelijapari mihinkään suureelliselle häämatkalle lähtisi.

Polttareista osaan kertoa vain omistani. Teineinä kävimme kolmen rakkaan ystäväni kanssa usein Tampereella viettämässä railakkaita kesäpäiviä, joten polttaritkin järjestettiin sitten siellä. Olin sanonut tytöille, etten halua heidän stressaavan polttareistani mitään sen kummempaa, ja tarkoituksena olikin lähteä muistelemaan menneitä kaikessa rauhassa.

Mutta perillä odottikin yllätys. Sain kiertää Tamperetta ja ratkoa nuoruuteeni liittyviä "trivial pursuit" -kysymyksiä, tytöt olivat järjestäneet kaiken viimeisen päälle. Hauskaa oli, välillä kävimme syömässä hyvin ja illalla jatkoimme juhlintaa tutuissa baareissa. Hotellilla taisimme olla jo vähän puolen yön jälkeen. Mitään nolaustemppuja ei ollut, vain nokkelaa hauskanpitoa ja menneiden muistelua. Edelleen hämmästelen sitä, miten kolmella opiskelijatytöllä oli varaa maksaa minulle ruoat, yöpymiset ja juomat, mutta olihan se kivaa olla passattavana yhden päivän ajan.

Siippa saikin sitten enemmän rymistelyä omissa polttareissaan, mutta mitäs sitä nyt voi odottaa, jos iltaa lähdetään viettämään reserviläisjärjestön mökille Vinkiksi voin sanoa, että jos olette polttareita järjestämässä, kannattaa polttarisankari tuntea hyvin ja kuunnella hänen toiveitaan. Haluaako hän isot bileet vai onko mieluummin ilman koko touhua?

On turha pistää ujoa laulamaan torilla pikkutuhmia lauluja tai muuta vastaavaa. Juhlien olisi kuitenkin tarkoitus olla hauska tapahtuma, ja joskus sellaiseen riittää ihan yksinkertainenkin idea, kuten ystävilläni oli. Häistä en uskalla ketään sen kummemmin neuvoa. Meille riitti hauska päivä läheisten ihmisten parissa, mutta ehkäpä joku toinen tuntee omakseen kalliimmat ja näyttävämmät häät. Olipahan vain hauska lukea sivua www. Siellä osataan kiskoa paniikkia jopa siitä, millaiset postimerkit käyvät kutsukortteihin.

Omien häiden "järjestely" sai kummasti perspektiiviä. Tuo FireSoulin kertoma tekoparta-juttu tehtiin tuttavalleni. Ei ollut kovin ilahtunut. Enkä kyllä olisi ollut minäkään. Luin sen jutun partajutun Citystä muistaakseni. Minusta se oli hauska, tosin joskus mietin miten ei voinut olla huomaamatta parran erikoislaatuisuutta. Isäni meni uudelleen naimisiin puolitoista vuotta sitten. Koska sekä hän että vaimonsa ovat Viron ystäviä menivät he naimisiin Virossa viroksi.

Sukulaisia ja ystäviä oli paikalla parikymmentä henkeä, olimme Tallinssa viikonlopun. Vieraat maksoivat itse matkansa, meidän lasten ei onneksi tarvinnut maksaa. Seremonia oli hyvin yksinkertainen tosin siitä ei ymmärtänyt juuri mitään, mutta vihkijä oli hyvä esiintyjä , se järjestettiin Estonia-teatterin talvipuutarhahuoneessa isäni tuttu Virossa sai suhteillaan järjestettyä kaikenlaista ja koko juhla erilainen ja onnistunut.

Seuraavana päivänä kävimme vielä Tallinnan kiertoajelulla. Lapsena minulla oli lähinnä painajaisia kirkkohäistä ja tulin siihen tulokseen etten mene koskaan naimisiin.

Viimeaikoina häät ovat alkaneet kuitenkin tuntua minusta hyvältä seremonialta, niitä ei ole koskaan liikaa. Kirkossa en usko kuitenkaan meneväni naimisiin, kun en edes kuulu kirkkoon. Thalin häät kuulostavat hyvältä, luulen etten välttämättä haluaisi kaikkien vieraiden näkevän itse vihkimistä.

Prinsessahäitä en haluaisi missään nimessä, en mitään valkoista tai vaaleanpunaista. Mieluummin metsähenkiset vihreät häät. Äitini työkaveri oli mennyt naimisiin Arwen-henkisessä puvussa, sellainen taitaa vaatia jotain ruumiinrakenteeltakin. Ymmärsinkö tuon tekoparta-jutun nyt oikein?

Nimittäin jos ymmärsin niin pidän sitä erittäin mauttomana ja typeränä juttuna. Mutta eikös suurinosa polttareista ole juuri typeriä ja mauttomia? Polttarit ovat kummallinen "instituutio". Tietenkin ne VOI tehdä järkevästi ja "arvokkaasti", mutta kun siihen harvoin edes pyritään niin tulos on mitä on.

Mikähän ihme siinä on että polttarit muuttuvat yleensä teekkarimaisiksi pelleily, nolaus ja ryyppäjäisjuhliksi? No, minä olen ollut mukana vain yksissä polttareissa. Ne tosin eivät mitkään varsinaiset polttarit olleetkaan.

Ei ollut strippareita, eikä ollut munakarvapartoja. Sinänäsä niissä ei ollut mitään mikä varsinaisesti olisi edes viitannut polttareihin, olivat vaan istujaiset. Olen ollut aika monenlaisissa häissä, koska minulla on onni olla neljän itseäni vanhemman ihmisen sisko ja ainakin 42 ihmisen serkku ja sekä äitini että isäni suvussa on harrastettu isoja häitä, joihin kutsutaan kaikki sukulaiset läheltä ja kaukaa.

Useimmat ovat olleet ihan tavanomaisia juttuja, ensin vihkiminen kirkossa, sitten juhla jossain tapahtumaa varten vuokratussa isossa tilassa tai morsiamen vanhempien luona. Ohjelmana on yleensä ollut laulua ja soittoa, lausuntaa ja puheita ja tarjoomuksina ne tavalliset lämmin ruoka ja kakkukahvit. Hiukan poikkeavaa linjaa edustivat keskimmäisen enoni kahden lapsen häät.

Kyseisellä enolla ei ole pätäkästä puutetta, ja koska hänen peruideologiansa on "köyhät kyykkyyn", häät olivat sen mukaiset. Serkkutytön vihkikirkkoa en kyllä enää muista Helsingissä se kuitenkin oli , mutta sieltä siirryttiin tarkoitusta varten vuokratulla ja koristellulla siipirataslaivalla Särkälle älyttömän ylelliselle hääaterialle, jota seurasi tanssi yms.

Ja koko ruljanssia olivat kuvaamassa ammatti-ihmiset hirmuisen laitearsenaalin kanssa. Mitenkään omaperäiset juhlat ne eivät kyllä olleet, niihin oli vain laitettu järkyttävä määrä rahaa.

Samaisen enon poika meni vähän myöhemmin naimisiin Pirre Pasasen kanssa, ja kuulin jotain sipinää siihen suuntaan, että Spede olisi ihan tarkoituksella päättänyt järjestää tyttärensä häistä vielä ylellisemmät kuin tämän tulevan kälyn häät olivat olleet. Niinpä Helsingin Johanneksen kirkossa tapahtuneen vihkimisen jälkeen vieraat kyydittiin kahdella tarkoitusta varten vuokratulla ja koristellulla vanhanaikaisella raitiovaunulla matkalla oli sampanjatarjoilu Kaupunginpuutarhaan, joka oli kokonaisuudessaan varattu hääjuhlaa varten.

Päydät oli sijoiteltu hauskasti pitkin käytäviä kasvien katveeseen ja tarjoomukset olivat taas ylenpalttiset. Vieraiden viihtyvyydestä huolehti osaava tarjoiluhenkilökunta ja musiikkiyhtye, ja paikalla olivat tietysti myös ammattikuvaajat.

Mutta vaikka molemmat edellä kuvatut häät olivat todella hienot, niissä oli kuitenkin aika tylsää. Paljon hauskempaa on ollut pienemmissä, ei niin muodollisissa häissä, kuten omien vanhempieni ja sisarusteni pippaloissa. Tosin vanhin veikkani meni "salaa" naimisiin niin että paikalla olivat vain minun vanhempani, morsiamen äiti ja morsiusparin kaksi parasta ystävää.

Molempien siskojeni häissä sain lisäksi kunnian toimia morsiusneitona. Oma lukunsa ovat tietysti omat hääni. Pikku yksityiskohtana päällemme heiteltiin riisin sijasta keskiaikaiseen tyyliin vehnää. Vihkiminen taphtui Espoon vanhassa kirkossa ja juhla pidettiin Hvittorpissa Kirkkonummella.

Ohjelmassa oli lähinnä syömistä - ei lämmintä ruokaa, voileipäkakkuja vain ja muuta sellaista plus tietysti kakkua ja muuta makeaa kahvin kanssa - ja juomista, "keskiaikaista" tanssia jota osa vieraista oli käynyt etukäteen harjoittelemassa SCA-kylämme viikottaisissa harjoituksissa, saunomista uintikin oli mahdollista, mutta sattui olemaan kylmä ja sateinen päivä , isäni pitämä puhe, äitini lausuma Kantelettaren pätkä ja jonkun äkillisestä päähänpistosta järjestetty morsiamen ryöstö.

Jatkot pidettiin vanhempieni luona. Ja epäkohteliaina ihmisinä emme kutsuneet paikalle kaikkia sukulaisia, vaan ainoastaan omat vanhempamme ja sisaruksemme perheineen, ystävämme ja kaikki kynnelle kykenevät kummit.

Siinäkin oli kyllä jo riittämiin väkeä, meillä kun on yhteensä seitsemän siskoa ja veljeä, jotka kaikki ovat naimisissa ja joista neljällä on lapsia.

Eikä niitä ystäviäkään ihan vähän ollut, vaikka läheskään kaikki eivät tulleetkaan. Nyt en ole varmaan pariin vuoteen käynyt yksissäkään häissä, kaikki sisarukset, serkut ja ystävät kun tuntuvat jo olevan naimisissa, mikä on suuri harmi. Minusta polttariporukan pitäisi laittaa itsensä peliin.

Eräs morsian työskenteli opettajana ala-asteella kun kesken tunnin luokkaan ryntäsi lauma haukkuvia dalmatialaispentuja Riemuitsevan luokan edessä opettajatar puettiin ja meikattiin Julmia Juoniseksi ja sitten lähdettiin kaupungille toteuttamaan väljästi dalmatialaista -sarjakuvan tapahtumia. Kaikki tapahtumat kuvattiin ja niistä tehtiin tekstillinen kuva-albumi sarjakuvaviittauksineen. Minä en ollut tietoinen polttareista, mutta sattumalta näin niistä vilauksen kun Hämeenkadun päässä joku mies suuteli keskittyneesti dalmatialaista.

Yksissä polttareissa olin peräti mukanakin. Sulhoa kävelytettiin pitkin Suomenlinnaa rengaspaidassa rastilta rastille ja ratkaiseva taistelu ryöstetyn morsiamen vapauttamiseksi pidettiin Itäkeskuksen Megazonessa. Sodin urheasti hyvien puolella, mutta häpeäksemme ryöstäjät voittivat. Itse vältyin nolaamasta itseäni julkisesti aktiivisen kaveripiirin puutteessa.

Häissämmekään minua ei pakotettu laulamaan tms. Sitä kai eniten jännitin koko touhussa. Hääjärjestelyissä ei ollut mitään erikoista paitsi ehkä häävalssin kohdalla: Hauskimmat polttarit missä ikinä olen ollut - eli siis hauskemmat kuin ne toiset, joihin osallistuin pari vuotta sitten ja jotka olivat hyvin perinteiset tyyliin "morsian viedään hierottavaksi aromaterapeutille, mennään Megazoneen sekin on käsittääkseni nykyisin varsin tavallinen polttariohjelmanumero, tosin ei nyt sitten ehkä kuitenkaan tyttöjen polttareissa Hm, tutun oloisia polttarimuisteloita, minäkin olin noissa samoissa polttareissa kuin Darth Ari ja Isilmerë pahiksena.

Hauskat polttarit olivat kyllä! Ollaan menossa tyttöporukalla 7. Onko kellään tietoa, missä tuona iltana voisi nauttia riisuutuvien miesten seurasta? Onko Lasso-baarissa pelkkiä naisesiintyjiä? Ylemisten ostoskeskukseen Millä kannattaa mennä D-terminaalista ja hinnat-vaikka ei sillä merkitystä niin-.

H-3 Aia 10, tel. Striptease, billiards, dancing, Russian mafia—this club has it all. C-4 Juhkentali 11, tel. I-3 Sauna 1; tel. Vastaa alkuperäiseen viestiin miesstrippari Ollaan menossa tyttöporukalla 7. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *