kovaa panoa seksi suomi

Minulla oli kolme naista sängyssä ja panin kaikkia vuorotellen se oli kivaa - erittäin kivaa. Laivalla samassa hytissä kuin miehen vanhemmat. Vanhemmat nukkuivat alasängyissä, minä ja mies kiipesimme samaan yläsänkyyn. Aluksi mies hieroi sormilla ja kun sain orgasmin oli todella vaikeaa olla hiljaa.

Tämän jälkeen runkkasin miestä mahdollisimman huomaamattomasti kunnes hän yllättäen tuli mun päälleni ja alkoi panemaan hiljaa Olin siinä tilanteessa niin kuumana etten edes käyttänyt järkeä vaan olin heti menossa mukana.

Aamulla toivoin ja toivon edelleen että miehen vanhemmat nukkuivat sen koko yön sikeästi. Irstain kokemus oli kinky-tapahtuman jatkoilla, jossa noin 24 miestä ja 3 naista järjesti orgiat. Välineitä oli vaikka muille jakaa ja puvut olivat tuhmia.

Miehet tulivat kaikki kerran, osa kahdesta, osa jopa neljästi. Isoin muna oli ainakin 26 cm. Paksuin oli lyhyenpi paljon, mutta 0. Kaikki reiät tuli kokeiltua, myös osalta miehistä. Näytti hassulta kaksipäinen dildo miehillä, jotka samalla pani kahta naista. Aamulla oli ihan jumalainen olo, kun muisteli eilistä. En tiedä, kauanko kesti. Härskiä ja traagista samalla; tuli nussittua yhtä kiimasta pimua laivalla Estonian yläkannen naisten vessassa!

Paatti vaan kulki silloin Ruottiin eri nimellä! Se oli sellainen diskotuttavuus ja oli pakko päästä jonnekkiin nussiin kun oli vaan kansituoli-paikka, sillä opiskelijoilla kun ei ole liiemmilti rahoja hyttiin!

Tyttö oli tosi mahtavan näköinen ja kroppa viimeisen päälle!! Pimulla oli mustat stringit aivan märkänä ja kun päästiin itte asiaan, niin tyttö halusi mällit aivan ehdottomasti suihinsa Koska molemmat oltiin Ruottissa kesätöissä ja molempia nussitti niin hirveesti, niin tapailtiin muutaman kerran maissa Tukholmassa ihan vaan nainnin merkeissä! Ei voi kuin nauraa. Kyllä sen pituuden pystyy arvioimaan jo aika helposti sen jälkeen kun on mittaillut useampaan otteeseen aikaisemmin.

Rupesin taas miettimään sessiotamme, enkä saa sitä mielestäni. Olen houkutellut tyttöä harrastamaan seksiä kanssani, mutta en ole onnistunut.

Haluaisin kovasti hänen kanssaan edes kerran vielä seksiä niin, että hänkin saisi orgasmin tai jopa useamman. En voi auttaa sinua saamaan vielä yhden kerran seksiä tuon tytön kanssa. Voin ehkä auttaa sinua valottamalla asiaa niin, että jatkossa vaalit muistoa, muttet pakonomaisesti yritä hänen kanssaan yhtään mitään.

Miksi tyttö suostuisi kanssasi seksiin? Hän on sen kerran vessassa tehnyt, ja silloin sinä epäonnistuit yhdynnässä, ja hän tyydytti sinut hämmentyneenä käsin. Ei hänellä varmaan ole mitään kaipuuta siihen, vaan hän ehkä haluaa unohtaa koko jutun.

Sinua jäi asia vaivaamaan koska epäonnistuit. Haluaisit uusinnan voidaksesi todistaa hänelle olevasi ihan oikea mies tai tosi kova uros. Sellainen, joka aina tuottaa naiselle orgasmin tai seitsemän orgasmia. Tyttö saattoi olla täysin kokematon — ehkä suorastaan neitsyt — tai melkein kokematon. Jos sinä tätä tai jotakuta muutakaan tyttöä haluat, koeta sytyttää heidän tunteensa. Yritä saada tyttö ihastumaan sinuun niin, että se onkin hän, joka sitä seksiä haluaa.

kovaa panoa seksi suomi Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään. Vastapäätä meitä oli toimistorakennus jossa työt päättyivät normaalisti neljän aikaan. Tyttö ei saanut samaa nautintoa kuin minä. Makea Alli Rae saa hyvän panon. Tukasta ei kannata repiä liian rajusti ja kysymättä. Opus sisältää monia hyviä, käyttökelpoisia ja nautinnollisia asentoja, mutta se sisältää myös asentoja, jotka vaativat paljon notkeutta, keskivartalovoimaa ja liikunnallisuutta, muistuttaa Malone.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *