bdsm suomi seksi keskustelut

Onkohan tällä palstalla muita bdsm: Tai miksi ei miehetkin saisi mielipiteitään laittaa. Mutta siis minä olen 18 vuotias tyttö, eli luullakseni kohtalaisen nuori löytämään itsestäni tällaisen fetissin alistumiseen.

Käytännössä kaikki, mikä linkittää alistumisen ja seksin yhteen tarkoittaa minulle märkiä hetkiä, mikä sinänsä oli ainakin alussa "hieman" outoa. Onneksi minulla on miesystävä, joka kanssani lähtee aiheeseen tutustumaan, vaikka vaistoankin välillä, ettei alistamiseni ole hänelle mikään fetissi.

Olemme tähän mennessä kokeilleet erilaista kivun tuottamista rankaisumenetelminä, ja lähinnä se on ollut pakaroille, rinnoille ja kasvoille läpsimistä sekä nännien nipistelyä ja pureskelua. Nyt kuitenkin on astunut leikkeihin mm. Kyselisinkin lähinnä sitä, että oletteko te, jotka kiihotutte kivusta tai kivulla alistamisesta löytäneet itsestänne rajan, jonka jälkeen kyseessä on enää kipu, ei mikään seksuaalinen elementti? Minulla tämä kynnys on vasta edessä päin, mutta mietin lähinnä sen olemassa oloa.

Siis tietenkin jokaisella on jokin vaihe, jossa kipu alkaa käydä sietämättömäksi, mutta mitä silloin tapahtuu? Aneletteko armoa leikin hengessä vai pistättekö poikki vai mitä?

Olen myös pohdikellut kovasti siinä, miksi valun kuin niagara pyllistäessäni kumppanilleni tietäen saavani vyöstä rangaistuksen. Vai siitä tiedosta, että joku haluaa satuttaa minua? No sen ainakin olen huomannut, että eniten kiihottaa se, kun mieheni nauraa vahingoniloisesti kiemurtelulleni haukkuen minua huoraksi ja lyöden kovempaa. Eli ehkä se on vain se tunne, että en voi tehdä mitään, ja se häpeä siitä, että tietää pillun kiiltävän märkyyttään vaikka toinen huorittelee ja halveksuu..

Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski.

Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Minua kiihottaa miehen alistaminen ja olla alistaja. Alistamisella en haluaa tuottaa missäkään nimessä kipua, pelkästään alistaa, nöyryttää, rangaistaa. Toivon, että kumppanini rupeaisi sen jälkeen tottelemaan minua uskollisesti kuten koira.

Sinulla on ollut jotakin lapsuudessa pielessä! Mä olen nyt 20v, mutta kokeilin jo vuotiaana paljon vanhemman miehen kanssa sitomis-, ja piiskaamisleikkejä! Nyt kun ajattelee niin olin ehkä vähän nuori siihen hommaan, mutta en kuitenkaa kadu mitään. Enpä ole enää harrastellut sitomisjuttuja. Poikaystävä on ja ollaan yli 2v oltu yhdessä. Hän on ihan avoin kaikelle uudelle kokeilulle, mutta en vaan oikein enää ole halunnut kokeilla mitään uutta. Eräs fetissi minulla on ollut jo kauan mutta ei oikein uskalla toteuttaa Oon seuraillut tätä palstaa niin bondage keskusteluihin ei osallistu kuin muutama aina..

Kyllä mullakin on samoja leikkejä takana, välillä ottavana ja välillä saavana osapuolena, fetissejä on moneen makuun. Voimaileva tohtori Sykerö Miehet voi aina tehdä, mitä kiinnosta?! Tässähän on kyse roolilekistä jossa alitajunta pyörittelee päässä mitä kummalisempia juttuja ja siitä että silloin tällöin kokeilee niitä juttuja joita "pelkää". Harvinaista kuulla, että joku nainen on kiinnostunut alistamaan miehiä, ihan ilman mitään maksua. Ainakin dominoivien naisten ilmoitukset ovat harvassa.

Onko se tosiaan niin ettei dominoivia naisia ole kuin murto-osa, vai johtuuko tämä osaksi siitä, että naiset eivät tunnustaudu niin helposti dominoivaksi? Minua on myös kiehtonut lapsuudesta asti olla alistettuna naiselle. Kiinnostukseni kohteena on lähinnä piiskausrangaistukset, sitominen ja tietysti kaikenlainen nöyryyttäminen ja alistaminen.

Mitään rajoja en kyllä ole koskaan päässyt kokeilemaan, kun kokemukseni rajoittuvat muutamaan lyhyeen kokeiluun, jossa toinen osapuoli ei pahemmin ollut kiinnostunut dominan roolista. Jokainen sub varmaan ainakin haaveilee pitempään kestävästä alistus-sessiosta, mutta onko se käytännössä enään nautinnollista onkin jo eri juttu.

Itse en ole myöskään päässyt kokeilemaan sitä, mutta fantasioinnut olen siitä. Sähköpostini on riku hotmail. Olen vuotias ja asun pääkaupunkiseudulla. Joidenkin mielestä BDSM on nimenomaan fetissi eli erityinen kiinnostus johonkin seksuaalisuuden osa-alueeseen. Jotkut taas pitävät sitä enemmän alakulttuurina eli kyse on laajemmin tietynlaisesta tavasta toimia, pukeutua jne.

Sen sisällä ilmenevät sitten fetissit. Suosittelisin, että otat sitten aikanaan tyttöystävän mukaan, etkä hanki tällaisia kokemuksia "alle", jos kerran mikään erityinen kiinnostus ei vaadi toteutuakseen BDSM-ryhmää.

Vai onko niin, että sinua kiehtoo nimenomaan ryhmäkokemus? Ei kiinnosta mikään ryhmäkokemus. Haluaisin vain edes jotenkin päästä kosketuksiin naisen kanssa näitä köysikokeiluja tehdessä.

Ja ajattelin että tulevaisuudessa tyttöystävän kanssa voisi leikillään kokeilla jotakin. Onko se niin tiukkaa, että BDSM-ryhmät ovat vain sellaisille, jotka haluavat sellaista seksiä?

Tai pitää kiihottua jostakin fetissistä? Tietenkin itsekin pidän palmikkopäisistä naisista ja sukkahousuista ja pikkuhousuista. Mutta mitä ootte mieltä jatkuvasta häiriköstä joka haluaa levittää omaa jalkoväliään kyykäärmeelle jatkuvasti? Niin onhan sekin ekologiaa. Sehän on myrkyllinen ja pelottaa. Onko tähän kyypakkaus olemassa? Tähän nimenomaiseen BDSM, jos se aiheutta jotain vaurioita? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi

Kyselisinkin lähinnä sitä, että oletteko te, jotka kiihotutte kivusta tai kivulla alistamisesta löytäneet itsestänne rajan, jonka jälkeen kyseessä on enää kipu, ei mikään seksuaalinen elementti? Minulla tämä kynnys on vasta edessä päin, mutta mietin lähinnä sen olemassa oloa. Siis tietenkin jokaisella on jokin vaihe, jossa kipu alkaa käydä sietämättömäksi, mutta mitä silloin tapahtuu?

Aneletteko armoa leikin hengessä vai pistättekö poikki vai mitä? Olen myös pohdikellut kovasti siinä, miksi valun kuin niagara pyllistäessäni kumppanilleni tietäen saavani vyöstä rangaistuksen.

Vai siitä tiedosta, että joku haluaa satuttaa minua? No sen ainakin olen huomannut, että eniten kiihottaa se, kun mieheni nauraa vahingoniloisesti kiemurtelulleni haukkuen minua huoraksi ja lyöden kovempaa. Eli ehkä se on vain se tunne, että en voi tehdä mitään, ja se häpeä siitä, että tietää pillun kiiltävän märkyyttään vaikka toinen huorittelee ja halveksuu..

Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski.

Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Minua kiihottaa miehen alistaminen ja olla alistaja. Alistamisella en haluaa tuottaa missäkään nimessä kipua, pelkästään alistaa, nöyryttää, rangaistaa. Toivon, että kumppanini rupeaisi sen jälkeen tottelemaan minua uskollisesti kuten koira.

Sinulla on ollut jotakin lapsuudessa pielessä! Mä olen nyt 20v, mutta kokeilin jo vuotiaana paljon vanhemman miehen kanssa sitomis-, ja piiskaamisleikkejä!

Nyt kun ajattelee niin olin ehkä vähän nuori siihen hommaan, mutta en kuitenkaa kadu mitään. Enpä ole enää harrastellut sitomisjuttuja. Poikaystävä on ja ollaan yli 2v oltu yhdessä. Hän on ihan avoin kaikelle uudelle kokeilulle, mutta en vaan oikein enää ole halunnut kokeilla mitään uutta.

Eräs fetissi minulla on ollut jo kauan mutta ei oikein uskalla toteuttaa Oon seuraillut tätä palstaa niin bondage keskusteluihin ei osallistu kuin muutama aina.. Kyllä mullakin on samoja leikkejä takana, välillä ottavana ja välillä saavana osapuolena, fetissejä on moneen makuun. Voimaileva tohtori Sykerö Miehet voi aina tehdä, mitä kiinnosta?! Tässähän on kyse roolilekistä jossa alitajunta pyörittelee päässä mitä kummalisempia juttuja ja siitä että silloin tällöin kokeilee niitä juttuja joita "pelkää".

Harvinaista kuulla, että joku nainen on kiinnostunut alistamaan miehiä, ihan ilman mitään maksua. Ainakin dominoivien naisten ilmoitukset ovat harvassa. Tuolla netissä on muutamia reaaliaika-saitteja, joissa kameroita on asennettu ihmisten koteihin.

Aina jossain asunnossa oleillaan ilman vaatteita tai sitten on naiminen käynnissä. Kaipa nuo asukkaat jotain korvausta saavat, ellei sitten peräti ilmaisen asunnon. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Minulla ei ole mitään seksikokemuksia. Kuitenkin tarjolla olisi yksi BDSM-ryhmä. Myöskään minulla ei ole fetissiä enkä tykkää kiduttaa ketään enkä oikein alistuakaan.

Kuitenkin haluaisin oppia jotakin sitomistekniikoista, ajattelin että helliä sitomisleikkejä, jossa ei kiduteta voisin kyllä joskus tyttöystävän kanssa kokeillakin. Kaiken lisäksi jos tässä ryhmässä pää- sisi ehkä myös jotenkin helpommin vastakkaisen sukupuolen kanssa tekemisiin, en tiedä.

Haluaisin kiitos rehellisiä vastauksia, kanttaako tällaisen hellyyden nälkäisen nuoren miehen mennä tällaiseen ryhmään? Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä?

Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Kerrot ettei sinulla ole seksikokemuksia. Siihen nähden BDSM-ryhmä on rankanpuoleinen ympäristö, kun ei voi tietää, mitä sen takana on.

Sanot, ettei sinulla ole fetissiä. Joidenkin mielestä BDSM on nimenomaan fetissi eli erityinen kiinnostus johonkin seksuaalisuuden osa-alueeseen. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina.

Kai sitä uskaltaa tännekin kirjoitella, kun Hesarissakin oli toissaviikolla juttu, että sadomasokistin aloituspaketti oli Anttilan nettikaupassa noussut joulun hittituotteeksi ja uskaltaahan noita 50 Shades of Grey kirjojakin ihan kirjahyllyssä säilyttää tänä päivänä. Bdsm juttuja on ollut olemassa jo aika kauan. Ja pitää keskustella ja sopia mitä tehdään. Yhdenillan jutuissa se voisi toimia jos voit keskustella kumppanin kanssa, ja esität asian luontevasti.

Piiskausta käytetään esileikkinä kumppanin kanssa, puolin ja toisin. Ja täytyy sanoa että kiihottavaa kuumotusta pyllyllä tuntevat molemmat.

Bdsm suomi seksi keskustelut -

Onko se tosiaan niin ettei dominoivia naisia ole kuin murto-osa, vai johtuuko tämä osaksi siitä, että naiset eivät tunnustaudu niin helposti dominoivaksi? Onko kellään kokemusta panokoneista? Onko missään päin Suomea mahdollista kokeilla panokonetta? Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Oman kokemuksen mukaan kaikenlaisilla ehdotuksilla voi kyllä saada huomiota, mutta kuka sitten oikeasti leikkiin lähtee baari-illan perusteella, onkin toinen juttu. Haluaisin istua miehen naamalla pillun nuolenta pillua tampere alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Melko 'pienestä' pitäen kiehtonut idea olla alistettuna ja nykyään aika paljon sitomisleikkejä yms harrasteltu. Kyllä mullakin on samoja leikkejä takana, välillä ottavana ja välillä saavana osapuolena, fetissejä on moneen makuun. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Viesti on mainos tai massapostitus. Toivon, että kumppanini rupeaisi sen jälkeen tottelemaan minua uskollisesti kuten koira. Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Onko se tosiaan niin ettei dominoivia naisia ole bdsm suomi seksi keskustelut murto-osa, vai johtuuko tämä osaksi siitä, että naiset eivät tunnustaudu niin helposti dominoivaksi? Poikaystävä on ja ollaan yli 2v oltu yhdessä. bdsm suomi seksi keskustelut


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *