Seuraavan parin kuukauden ajan annoin toistuvasti periksi himolleni ja odotin iltaisin tilaisuutta päästä tirkistelemään veljeäni. Päässäni oli alkanut pyöriä fantasioita hänestä ja välillä masturboidessani kuvittelin hänet sisälläni. Rehellisesti minun täytyy sanoa, että osa minusta tunsi todella suurta syyllisyyttä ja häpeää. Ajattelin, että mikä minä olen, kun kiihotun nähdessäni oman veljeni alastomana?

Soimasin itseäni sairaaksi, mutta joka kerta kun tilaisuus koitti, löysin riittävästi perusteluja kukistaakseni järkeni. Pian tyydytin itseni useammin kylpyhuoneen oven takana kuin itse kylpyhuoneessa. Kertaakaan en ollut nähnyt hänen tulevan. Ne harvat kerrat, jolloin tilaisuus oli otollinen tirkistelylle olivat vaivan arvoisia, mutta kertaakaan en nähnyt hänen tyydyttävän itseään loppuun asti.

Ehkä hän teki sitä suihkussa niin kuin minäkin, mutta onnistuin aina missaamaan ne kerrat. Se harmitti minua, sillä olin fantasioissani usein kuvitellut, miten hänen nesteensä roiskuisivat rinnoilleni. Minulla taisi olla jonkinlainen pakkomielle asiasta, koska eräänä iltana päätin ottaa askeleen tielle, jolta ei olisi paluuta. Veljeni oli yksin saunassa ja vanhempani jälleen kerran nukkumassa. Olin harkinnut asiaa pitkään ja mitä enemmän kuvittelin sitä mielessäni, sitä kiihottuneemmaksi kävin.

Riisuin itseni alasti ja menin kylpyhuoneeseen, kun veljeni istui saunassa. Sydämeni pamppaili ja olin jo valmiiksi kostea alhaalta. Veljeni kysyi, että kuka siellä ja minä vastasin mahdollisimman huolettomasti, että minä vaan.

Siihen veljeni totesi vain "aha". Menin saunaan hänen viereensä ja selitin hätävaleen, jonka mukaan eräs elokuva alkaisi tv: Veljeni näytti kieltämättä vähän vaivautuneelta.

Se oli ymmärrettävää, sillä olimmehan olleet viimeksi saunassa jotain 3 vuotta sitten. Siinä ajassa etenkin minä olin ehtinyt muuttua paljon. Löin löylyä peliin niin kirjaimellisesti kuin kuvaannollisestikin. Taivutin itseäni taaksepäin silmät kiinni niin, että rintani työntyivät eteenpäin. Annoin hänen katsella ja hienovaraisesti kiihotin häntä. Onnistuin näyttämään koko ajan yllättävän luontevalta vaikka sydämeni jyskyttikin kuin tuhat patarumpua.

Uskoin veljeni katselevan minua aina kun silmäni vältti, sillä hänellä ei ollut mikään kiire pois saunasta. Kun lähdin suihkuun, veljeni tuli perästä. Hän yritti jutustella jotain, mutta ymmärsin hänen vain purkavan hermostuneisuuttaan. Minäkin olin hermostunut, mutta liian kiihottunut välittääkseni siitä. Asetuin suihkun alle ja aloin hieroa vartaloani vesivirran alla.

Käännyin selin häneen ja hieroin pyllyäni. Koskettelin itseäni hellävaraisemmin kuin yleensä suihkussa, sillä halusin sen näyttävän seksikkäältä. Sitten annoin suihkun virrata kasvoilleni ja suljin silmäni. Seisoin rohkeasti esillä veljeäni kohti ja annoin kaiken näkyä.

Nännini olivat jo aivan kovina ja tiesin veljeni näkevän sen. Pidin edelleen silmäni kiinni ja aloin hieroa käsilläni rintojani ja vatsaani. Veljeni seisoi hiljaa paikoillaan ja tiesin hänen katselevan minua. Minä nautin siitä ja jalkovälissäni kutkutti mukavasti. Kun avasin silmäni, näin hänen menevän saunaan. Vilaukselta näin kalun olevan pystyssä ja tajusin hänen yrittävän peittää sen. Hymyilin, sillä olin onnistunut tavoitteessani.

Seurasin häntä saunaan ja kysyin, eikö hän aio käydä suihkussa. Hän mumisi jotain vastaukseksi ja pysytteli etukumarassa, jotta en olisi nähnyt hänen kiihotustaan.

Halusin jatkaa leikkiä ja otin narulta kuivumassa olevan rätin. Kostutin sen löylyveteen ja asetin kasvoilleni. Selitin veljelleni, että se teki hyvää iholle. Sitten asetuin selälleni lauteille jalat häneen päin.

Koukistin jalkojani ja pidin niitä hieman harallaan. Veljelläni oli varmasti hyvä näkymä häpyyni. Makasin selälläni ja sydämeni jyskytti. Tunsin koko ajan hänen katseensa jalkovälissäni ja se kiihotti minua mielettömästi.

Tunsin kostuvani ja pohdin, mahtoiko veljeni nähdä sen. Hengitykseni muuttui nopeaksi ja tunsin väreitä vatsanpohjassani. Levitin vielä hieman jalkojani ja tunsin orgasmin lähenevän vaikka en ollut hipaissutkaan itseäni. Jotenkin siinä avuttomana toisen katseen alla makaaminen tuntui uskomattoman seksikkäältä.

Veljeni tuijotti minua pitkään. Kuulin hänenkin hengityksensä kiihtyvän ja hän liikehti levottomasti lauteilla. Luulen hänen tajunneen vihjeen, kun tunsin yhtäkkiä hänen kätensä vatsallani. Koko kehoni värähti ja suustani pääsi tahdoton inahdus. Veljeni piti kättään hetken paikoillaan nähdäkseen, miten reagoisin ja kun en vastustellut, hän alkoi liikuttaa sitä.

Levitin jalkojani ja tunsin olevani aivan märkä. Halusin hänen kätensä jalkoväliini. Makasin silti edelleen pyyhe kasvoillani ja hengitin kiihtyneesti.

En voinut uskoa tapahtuvaa todeksi. Minun oli vaikea käsittää, että jotain niin ihanaa tapahtui minulle. Värähdin joka kerta, kun hänen kätensä eteni uudelle tutkimattomalle alueelle. Hän ei sanonut mitään, vaan laski kätensä häpyhuulilleni ja alkoi liikutella niitä edestakaisin klitoriksen päällä. Aloin voihkia ääneen - en voinut sille mitään. Siinä minä, seitsemäntoistavuotias neito makasin avuttomana veljeni hieroessa liukasta pilluani.

Tunsin huipun lähestyvän ja liikutin lantiotani hyväilyjen tahtiin. Veljeni käsi litisi jalkovälissäni ja ääni teki minut hulluksi. Koko sauna täyttyi litinästä. Yhtäkkiä veljeni lopetti käsityönsä ja levitti jalkojani käsillään. Paljastuin hänelle niin täydellisesti kuin nainen voi paljastua ja tunsin olevani alastomampi kuin koskaan. Kun tunsin hänen kielensä jalkovälissäni, suustani pääsi pitkä nautinnollinen voihkaisu.

Hänen ei tarvinnut nuolla minua kauaakaan, kun jo tulin. Koko ruumiini vavahteli orgasmin kourissa ja selkäni taipui kaarelle. Tulin hänen kasvoilleen ja jäin huohottamaan lauteille. En enää tuntenut veljeni kosketusta ja halusin nähdä hänet. Otin pyyhkeen pois silmiltäni ja katselin häntä selälläni tavattoman kiitollisena. Hän hymyili minulle ja sanoi, että nyt on sinun vuorosi.

Katseeni laskeutui hänen täydessä taisteluvalmiudessa seisovaan kaluunsa ja nousin nopeasti ylös. Halusin tuon elimen suuhuni ja halusin saada hänen nesteensä kasvoilleni.

Se oli himoa, jollaista en ollut koskaan ennen kokenut. Hän asettui seisomaan alimmaiselle lauteelle ja minä seisoin lattialla. Aloin runkata häntä kädelläni ja nuolin terskaa. En ollut koskaan ennen ottanut suihin, mutta se tuntui onnistuvan hyvin.

Ei mennyt minuuttiakaan, kun hän ruiski spermansa suuhuni. Yllätyin, hieman, kun suuni oli yhtäkkiä täynnä spermaa enkä osannut muuta kuin niellä sen kurkusta alas. Osa valui leukaani pitkin rinnoilleni.

Tämän session jälkeen menimme molemmat suihkuun. Veljeni ei vaikuttanut enää lainkaan hermostuneelta ja hänen katseensa liikkui ahnaasti vartalollani. Hän pesi minut hellästi joka paikasta, suuteli rintojani ja kaulaani ja kehui vartaloani. Minä annoin käteni vaellella hänen lihaksillaan ja antauduin täysin hänen käsittelylleen. Ilmoitin hänelle haluavani hänet sisälleni ja hän nyökkäsi vastaukseksi. Koko hommasta menee maku, kun vuotiaasta asti saa kyrpäkuvia.

Minulle ainakin pahin turn-off on se, kun poika lähettää kuvan haarovälistään täysin yllättäen. Onhan se kantajasta riippuvaista mutta jos jätkällä näkyy vaikka farkuissa mukava pullotus niin onhan se aika hottia, tosin tässäkin vaikuttaa tyypin muu olemus ja tietysti oma mies on paras tässä kin asiassa kun miettii. Tai jos miehellä seisoo niin kyllä minä ainakin siitä innostun. Tosin vaikkapa joku random miehen kyrpäkuva on yäk turn off.

Joten joo, kuten sanoin, riippuu: Täsä vasta oli keskustelu kaverin kanssa peniksistä mite ne on joskus kauniita ja kiihottavia ja joskus vaan niin älyttömän SÖPÖJÄ! Ovat niin sileitä ja pehmosiakin, sillee pinnalta siis. Kovaksi valitettavan helposti muutuvat ku vähä paijjaa..

Söpöys katoo jäykästä munasta. Olematta yhtää rasisti niin mokkakikkelit on vaan pelottavia. Tumma väri on jotenki uhkaava verrattuna siihen herttaseen pinkkiin. Naisten värkit on iha saatanan rumia. Taitelijana varmaa ollu Picasso. Siis jos puhutaan ihan siitä mitä huulien sisässä on. Päältä päin vai pitäskö sanoo eestä päin voivat olla iha sieviäki. Mutta toki se varmaa kantaja vaikuttaa melko paljon miten sen tavaran näkee. Takaapäin oikein makea pikapano, jota en unohda kai koskaan.

Onneksi ei asiakkaatkaan häirinneet. Kun oma sauna ei ollut kunnossa, niin viereisellä tontilla oleva miinun veljen sauna oli käytettävissä. Veli oli myös auttamassa meitä remontissa. Päivä oli kesäisen lämmin. Hiki valui ja välillä kävimme uimassa. Miehillä uikkarit ja minulla bikinit päällä.

Veljeni ja meidän lapset olivat mummolassa, ja veljen vaimo oli töissä. Pientä kopeloimista sain mieheltäni aina salaa veljeltäni, eli hän puristi minua tisseistä ja taputti peppua ohimennen. Kopasin muutaman kerran mieheni etumusta uikkarien päältä. Illalla ukot saunaan ja minä laitoin syömistä. Sitten mieheni huikkasi minulle että tule sinäkin jo saunaan. Ukot istuivat ilkosillaan lauteilla. Joskin veljeni peitteli kalleintaan minun katseilta. Minulla oli bikinit päällä.

Mieheni alkoi kähmiä minua ja hänellä alkoi kulli seisomaan. Ilmeisesti oluet ja muutama paukku sai mieheni estot pois. Halittiin ja pussailtiin, ja kohta minä olin tissit paljaana. Mieheni halusi että imutan häntä.

Käännyin siten että sain kullin suuhuni ja aloin suudella sen päätä. Huomasin miten veljeni oli vaikean näköinen. Mieheni nojasi seinään ja nautti silmät kiinni. Pian tunsin kuinka reisiäni siliteltiin. Runkkasin meistäni ja samalla näin veljeni seisovan kyrvän.

Veljeni sai mieheltäni luvan riisua minun bikinien alaosankin pois. Kohta olin kontallani lauteilla ja imin mieheni kullia, ja samalla tunsin veljeni mahtavan kyrvän painuvan vasten kiimanesteistä märkänä valuvaa pilluani. Se saunareissu ja koko viikonloppu jäi mieleeni. Sain kahta kyrpää yhtä aikaa.

Ei jäänyt mitään mieltä kaivelevaa vaikka toinen miehistä oli oma veljeni. Jälkeenpäin on otettu muutama kerta uusiksi sama yhdistelmä. Harmi kun minulla ei ole biologista veljeä. Vähän kiihoitti tuo saunakokemus tässä ketjussa ylempänä. Mustasukkaisuus suhteessa teettää sen, että ei voi oikein toivoa saavansa kahta miestä yhtä aikaa. Tapahtui Oulussa, kun olin menossa hotskalle raflasta ja sain kyydin ihka ihanalta mopoautotytöltä.

Tyttö pyysi maksuksi "ajo-opetusta". Osas tyttö asiansa ja saatiin kunnon orkut. Tulispa uusi samanmoinen kyyti Olin sängyssä veljesten kanssa, toisen kanssa suutelin kiihkeästi ja toisen sormet oli pillussa.

Neiti veljen kyrpä -

Odotin varttitunnin ja menin etuovesta sisään. Olin kiihottuneempi kuin koskaan aikaisemmin ja fantasiat pyörivät päässäni. Sormet liikkuivat hitaan nautinnollisen kiihottavasti lemmenluolassa, naisdemoni otti pillunlimoista kiiltelevät sormet mustien huultensa väliin ja imeskeli niitä nautinnollisesti huokaillen. Toinen orjattarista oli puettu valkoiseen sairaanhoitajan asuun, valkoiset verkkosukat ja korkeakorkoiset valkoiset kengät korostivat orjan poikkeuksellisen muodokasta persettä herkullisesti. Halusin hänen kätensä jalkoväliini. Shemale laukesi kolmikon ylle. Saatanan mies puolisten orjien avustuksella neiti sidottiin kahlein kädet ja jalat levälleen, neidon suojaton pillu osoitti suoraan kohti Saatanan kasvoja.

Neiti Siveä maistoi demonin kuuman virtsan maun. Virtsasuihku kasteli neidon kasvot ja hiukset. Vällin näköjään kappale aito rehellistä suomalaista seksielämää. Ompas Anniina ollut tuhma tyttö nuorenpana. Ei varmaan haittaa, jos jatketaan hieman fiktiivisimmissä merkeissä. Lopetettuaan virtsaamisen, demoni pakotti orjattaren nuolemaan neiti Siveän kasvot ja suutelemaan häntä. Neiti yritti vastustella suudelmaa, mutta oli pakotettu vastaamaan. Orjan kieli tunkeutui neidon suuhun, vastahakoisesti neidin kieli vastasi vaativiin tunnusteluihin.

Alempana häärivä orja työnsi kolme sormea neidin pilluun, neiti tunsi kostuvansa. Olkaa hyvät ja nauttikaa. Miehet ryhtyivät kusemaan ratteihin. Pian säiliöstä valuikin lämmintä virtsaa neidin kasvoille. Kun mies sai kustua, niin hän astui pois tuolilta ja uusi mies nousi hänen tilalleen. Neiti Siveä pakotti itsensä avaamaan suunsa. Neiti pärski ja sylki virtsaa pois minkä pystyi, mutta pakostakin hän joutui nielemään osan virtsasta.

Paholainen saapui paikalle, Hän kiipesi sängylle ja ajoi neidin alapäässä puuhastelevan orjattaren pois. Kusi valui solkenaan säiliöstä neidin kasvoille.

Paholainen runkkasi mahtavaa kyrpäänsä. Pian saatanan jyhkeästä kyrvästä lensi kultainen suihku, kusikaari osui neidin vatsalle. Polttavan kuuma suihku osui neidin pillulle, neidin pillu oli kuin tulessa. Saatana tunki mulkkunsa yhdellä rajulla työnnöllä neiti Siveän pilluun. Miehet olivat saaneet suihkunsa valmiiksi, letkusäiliö kerättiin pois. Saatana nussi neiti Siveää armottoman rajuilla työnnöillä. Neiti kirkui mahtavan meisselin jyystäessä neidin pikkuruista pillua. Raju orgasmi tärisytti neidin vartaloa.

Paholainen laukesi neidin sisään. Neiti makasi kusesta märillä lakanoilla sperman valuessa avoimesta pillusta.

Mieslauma runkkaili sängyn vieressä. Orjattaret imivät vuorotellen miesten kyrpiä. Ensimmäinen mies kiipesi sängylle ja työnsi kyrpänsä neidin liukkaaseen pilluun.

Toinen mies pääsi työntämään pitkän kyrpänsä kontallaan odottavan demonin peräaukkoon, demoni kynsi rajusti miehen karvaisia palleja kyrvän upotessa syvälle peräaukkoon.

Demoni kääntyi neiti Siveän puoleen ja suuteli neidon kusesta kiilteleviä huulia. Neiti voihki kyrvän suotaessa syvällä pillussa. Miehiä kiipesi lisää sängylle: Kaksi miehistä suuteli neidin rintoja, imivät kovia nännejä.

Seuraava mies kiipesi neidin kasvojen ylle. Neiti nuoli miehen karvattomia kiveksiä ja demoni otti miehisen komeuden huuliensa väliin. Demonin kieli kiusoitteli terskan vartta. Lilithin orjattaret ottivat kimpassa Saatanalta suihin, kielet vaelsivat mahtavan kyrvän pinnalla. Välillä orjattaret suutelivat intohimoisesti toisiaan. Demonia nussiva mies laukesi Lilithin peräsuoleen. Mies jota neiti ja Lilith imuttivat meni edellisen miehen paikalle ja survoi mulkkunsa demonin kosteaan lemmenluolaan.

Perseen lauennut mies asettui neiti Siveän kasvojen ylle, neidin kieli hyväili miehen tyhjenneitä kasseja. Lilith suuteli miehen terskaa.

Mies päästi kultaisen suihkun demonin kasvoille. Demoni aukaisi suunsa ja kusisuihku lensi suoraan kiimaisen demonin suuhun. Kusta valui demonin suusta myös neiti Siveän kasvoille. Neidin pillua nussiva mies kiihdytti tahtia, neiti tunsi orgasmin tulevan. Demonin kasvoille kussut mies hieroi vehjettään vasten neidin kasvoja, neiti avasi suutaan ja mies survoi kyrpänsä syvälle neidin nieluun. Neitiä nussiva mies laukesi, mulkku sylki lastinsa neidin sykkivään pilluun.

Neiti Siveä asetettiin selin makuulle. Toinen Lilithin orjista asettui neidin päälle kuusysi asentoon. Orjan nuoli neidin spermaa valuvaa pillua. Neiti nuoli samalla orjattaren pillua. Saatana asettui orjattaren taakse ja sulloin kyrpänsä peräaukkoon. Saatanan kyrpä upposi armottomasti syvälle anukseen, orjatar painoi päänsä tiukasti vasten neiti Siveän häpykummulle. Pian kuitenkin orjattaren pää kiskaistiin ylös ja paikalle tullut mies tunki paksun kyrpänsä orjattaren kurkkuun.

Suuhun nussiva mies päästi orjattaren suuhun kultaisen suihkuin, orjatar kakoi kusen täyttäessä suun. Kyrvän täyttämästä suusta valui virtsaa neidin hävylle. Neiti hieroi toisella kädellään kusista pilluaan. Saatana työnsi kyrpänsä rajusti orjattaren perseen perukoille ja levitti pakaroita nähdäkseen paremmin kyrvän täyttämän peräaukon. Orjattaren vartalo jäykistyi ja pillusta lirahti kusisuihku neidin kasvoille.

Anna mun olla sun pikku kusihuora. Orjatar pinnisti, pillusta valui keltainen kusisuihku kohti neidin odottavaa suuta. Saatana veti mulkkunsa ulos perseestä ja työnsi sen neidin suuhun. Neiti imi ja nuoli peräaukossa vieraillutta kyrpää. Orjatar kiipesi pois neidin päältä ja toinen orjattarista otti edellisen paikan. Sängylle nousseet miehet vuoroin kusivat ja vuoroin runkkasivat lastinsa orjan kasvoille. Orjattaren kasvot olivat kusesta ja spermasta tahmeat, myös neidin häpykumpu oli miehien nesteiden kyllästämä.

Pian myös orjattaren vitusta lensi kusisuihku neidin kasvoille ja odottavaan suuhun. Saatana veti mulkkunsa ulos orjattaren perseestä. Lilith ja neiti asettuivat saatanan eteen polvilleen. Neiti Siveä otti mahtavan kokoisen mulkun suuhunsa, neidin suu puristui tiukasti Saatanan elintä vasten. Lilith näykki Saatanan palleja. Saatana laski liemensä neidin suuhun. Neiti varoi nielemästä pisaraakaan. Neiti kumartui Lilithin puoleen ja valutti sperman demonin suuhun. Valkoine paksu sperma valui hitaasti neidin punaisten huulien ympäröimästä suusta demonin ahnaaseen suuhun.

Naiset antautuivat kiihkeään suudelmaan, neiti Siveä tunki kieltään demonin suuhun. Saatana tarttui mulkkuunsa ja kusi suutelevan naiskaksikon päälle. Seuraavana aamuna Lilith saapui neiti Siveän luokse.

Demoni oli puettu seksikkääseen nunnan asuun, mukanaan hänellä oli kaksi orjatarta. Toinen orjattarista oli kalju nainen. Orjatar oli puettu mustaan verkkoasuun. Orjattaren läpikuultava asu paljasti pienet isonänniset rinnat joita koristivat lävistykset.

Myös orjattaren häpyhuulet olivat lävistetyt. Toinen orjattarista oli puettu valkoiseen sairaanhoitajan asuun, valkoiset verkkosukat ja korkeakorkoiset valkoiset kengät korostivat orjan poikkeuksellisen muodokasta persettä herkullisesti.

Orjalla oli punertava lyhyt siilitukka. Orjat pukivat neiti Siveän tiukkaan violettiin korsettiin, mustiin verkkosukkiin ja mustiin kiiltäviin reisisaappaisiin. Tänään on vuorossa yllätysten päivä. Tulet huomaavaan ettei kaikki ole aina sitä miltä ensi näkemältä vaikuttaa. Neiti Siveä kuljetettiin kammioon, jossa naiset hyväilivät toisiaan. Huone oli koristeltu näyttämään vanhalta bordellilta, seinillä oli maalauksia naisista ja rakastelevista pareista.

Neiti talutettiin huoneen keskellä olevalle pyöreälle sängylle. Orjat suutelivat neiti Siveän kaulaa ja niskaa. Orjien kädet vaelsivat neiti Siveän vartalolla. Siilitukkainen orjatar suuteli neiti Siveän reisiä saappaiden yläosasta aina pillunhuulille asti. Neiti Siveä nautti orjattaren hellistä hyväilyistä. Toinen orjatar nuoli neiti Siveän korvanlehteä, kylmät väreet kulkivat neiti Siveän ruumiin läpi.

Lilith kulki huoneessa, suuteli vuoronperään huoneen naisia ja valitsi kauneimmat mukaa. Lilith ja 12 hänen valitsemaansa naista kerääntyivät vuoteen ympärille.

Kalju orjatar kiipesi neiti Siveän kasvojen ylle, neiti näykki orjattaren häpyhuulien lävistyskoruja. Orjattaren pillunhuulet venyivät neidin näykkiessä kiusoittelevasti lävistyskoruja, orjattaren pillun kiilsi kosteana. Orjatar hyväili lävistettyjä rintojaan, terhakat nännit venyivät orjattaren sormeillessa lävistyskorujaan. Sängyn vierellä seisova, musta isonrintainen nainen kiipesi sängylle. Naisella oli mustavalkoisenraidallinen toppi joka paljasti herkullisen rintavaon, topin yläosa kulki naisen kaulan ympäri.

Naisen pikkuhousut peittivät naiselliset sulot. Naisella oli kädessä ison kokoinen musta hieromasauva. Siilihiuksinen orjatar teki naiselle tilaa. Musta nainen levitti neiti Siveän pillunhuulet erilleen, neiti oli syljestä ja omista mehuistaan märkä. Nainen asetti hieromasauvan neiti Siveän pillunhuulien väliin, sauva liukui vaivattomasti pilluun. Musta sauva liikkui edestakaisin hitaasti, musta nainen painoi huulensa neiti Siveän klitorikselle.

Kalju orjatar liikutti pilluaan neidin kasvojen yllä, naisen lantio teki pientä kahdeksikkoa ja neidin kieli pyöri poikkeuksellisen ison klitoriksen ympärillä. Toinen sängyn ympärillä seisovista naisista, mustaihoinen kaunotar punaisissa pitsirintaviileissä, stay-up sukissa ja punaisessa minimekossa kiipesi myös sängylle. Naisella oli kädessä iso punainen anaalitappi. Nainen käänsi siilitukkaisen orjattaren kontilleen sängylle. Naiselle ojennettiin liukuvuode, jolla hän voiteli orjattaren pienen peräaukon.

Nainen voiteli myös anaalitapin. Orjattaren perse antoi hitaasti periksi punaiselle anaalitapille. Nainen nuoli ja puri orjattaren pakaroita. Lilith kiipesi myös sängylle ja veti mukaansa vaaleanpunaiseen peruukkiin ja beigenväriseen mekkoon sonnustautuneen naisen. Lilitlh asettautui selinmakuulle, nainen työnsi neljä sormeaan demonin valmiiksi kosteaan pilluun. Neiti Siveän kasvojen päällä oleva orjatar sai orgasmin, orjatar hieroi pilluaan vasten neidin kasvoja.

Intialainen punaiseen ruudulliseen lyhyeen hameeseen pukeutunut, suurisilmäinen mustahiuksinen nainen jonka rintojen peittona oli valkoinen toppi, kiipesi sängylle. Nainen suuteli neiti Siveän pillunnesteistä kiiltelevää suuta. Naiset suutelivat toisiaan pitkään, neiti Siveä työnsi kielensä naisen suuhun.

Suuri sauva tuntui neidistä taivaalliselta, jalkojen välissä häärivä nainen käynnisti sauvan moottorin. Sauvan tärinä tuntui neidistä taivaalliselta, etenkin kun naisen kieli hyväili klitorista juuri oikealla voimakkuudella.

Lilithin kimpussa häärivä nainen oli työntänyt kätensä kokonaan demonin kosteaan koloon. Demoni kirkui homosta, pillu antoi vaivoin periksi toiselle kädelle. Lilith levitti jalkojaan, nainen kumartui ja näykki demonin klitorista. Lilith kirkui orgasmin ravistellessa demoni uhkeaa vartaloa. Neiti Siveän suutelema nainen kohottautui ylemmäs, valkoisen topin peittämät rinnat hipoivat neidin kutsuvasti avointa suuta.

Nainen veti toppinsa ylemmäs ja paljasti kauniit pyöreät rintansa. Neiti otti toisen rinnan suuhunsa, neiti näykki ja imi naisen rintoja. Sauva vedettiin pois neiti Siveän kosteasta vitusta, neiti oli aavistuksen pettynyt, orgasmi oli aivan lähellä. Intialainen nainen asettui selinmakuulle, neiti suuteli naisen rintoja ja painoi ne yhteen. Rinnat puristuivat kaunisti yhteen, neiti näykki kovia nännejä vuoron perään. Musta nainen levitti neidin pakaroita, neiti Siveä tunsi kielen peräaukollaan.

Neiti suuteli naista yhä alemmas ja alemma, neiti nosti hametta ylemmäs, painoi huulensa valkoisille pikkuhousuille ja kiljaisi. Naisen housuissa oli jotain ylimääräistä. Nainen tarttui neidin hiuksiin ja painoi neiti Siveän pään tiukasti housuissa jököttävää elintä vasten.

Naisen pikkuhousuissa oli varsin kookas ja kova elin. Järkytyksestä toivuttuaan neiti painoi huulensa pikkuhousujen läpi sykkivän kyrvän juuren. Kyrpä sojotti uhmaakkasti naisen jalkojen välistä kohti kattoa. Neiti Siveä katsoi naista, joka ei nainen ollutkaan. Neiti painoi päänsä shemalen kyrvälle, kyrpä upposi neidin suuhun. Neiti tunsi jotain kovaa ja kuumaa peräaukollaan. Takana häärivä shemale työnsi mustaa kookasta kyrpäänsä neidin syljestä liukkaalle peräaukolle. Neiti kiljahti kivusta kyrvän upotessa syvälle suoleen.

Siilitukkainen orjatar hyväili omaa shemaleaan, joka oli ottanut anaalitapin pois orjattaren perseestä. Parivaljakko oli nuollut perseessä vierailleen tapin yhdessä puhtaaksi ja suudelleet toisiaan intohimoisesti. Kädet hyväilivät punaisten rintaliivien peittimiä kookkaita mustia rintoja.

Orjatar hieroi ja puristeli rintoja, toisella kädellä orjatar runkkasi shemalen uskomattoman paksua kyrpää. Orjatar kiipesi shemalen päälle ja upotti paksun kyrvän pillunhuuliensa väliin. Shemale kouri rajusti orjattaren rintoja. Loput shemalet runkkailivat kyrpiään sängyn ympärillä.

Sängylle kiipesi vaalea shemale jolla oli musta vyötökorsetti ja mustat kiiltävät reisisaappaat. Shemalen oikea käsivarsi oli tatuoitu kukin ja perhosin, uhkeat rinnat oli sidottu yhteen mustalla köydellä. Shemale asettui siilitukkaista orjatarta nussivan shemalen kasvojen ylle.

Musta shemale nuoli vaalean shemalen kiveksiä, siilitukkainen orjatar avasi rintojen ympäri kulkevien narujen solmut. Orjatar nuoli raskaita rintoja. Shemale nojasi taaksepäin, orjatar painoi kasvonsa alas ja otti vaalean shemale suonikkaan kyrvän huuliensa väliin.

Valkoiseen hihattomaan t-paitaan ja kireisiin farkkushortseihin pukeutunut pienirintainen kapeauumainen shemale kiipesi sängylle. Shemalen ruskeat hiukset oli kammattu saparoille. Shemalen teinityttömäistä olemusta vastaan soti farkkushortseissa seisova suunnaton kyrpä. Shemale avasi shortsinsa ja vapautti ainakin kaksikymmentäviisi senttiä pitkän suonikkaan kyrpänsä. Hän asettautui siilitukkaisen orjattaren taakse ja voiteli peräreiän ja kyrpänsä huolellisesti liukuvoiteella.

Orjatar jäykistyi kyrpä syvällä kurkussaan, pitkä mulkku tunkeutui säälimättömästi orjattaren tiukkaan peräaukkoon. Kyrpä upposi lähes kokonaan perseeseen, toisen kyrvän täyttäessä pillun. Kalju orjatar imi seksikkääseen poliisin uniformuun puettua mustahiuksista shemalea, sylki valui orjan suupielistä lävistetyille rinnoille shemalen työntäessä kyrpäänsä syvälle orjattaren nieluun.

Kalju orjatar runkkasi molemmilla käsillään vierellään seisovia shemaleja. Toinen shemale oli pukeutunut maastokuvioituihin sukkiin ja toppiin ja toinen taas maastohousuihin ja mustaan läpinäkyvään verkkopaitaan.

Orjatar imi vuoronperään seisovia kyrpiä ja yritti välillä saada kahta kookasta kyrpää mahtumaan samanaikaisesti suuhunsa. Poliisi uniformuinen shemale asettautui selinmakuulle, orjatar kiipesi shemalen päälle ja aloitti rytmikkään ratsastuksen. Toinen shemaleista asettautui nussivan parin taakse ja kolmas ohjasi kyrpänsä orjan kosteiden huulien väliin. Kalju orjatar sai munaa jokaiseen aukkoonsa.

Lilith veti shemale mekon ylemmäs, kovana seisova kyrpä sojotti kohti taivasta. Demoni nuoli kyrpää koko varren pituudelta, demonin käsi hyväili paljaaksi ajeltuja palleja. Shemale voihki äänekkäästi ja kouri rintojaan. Demoni työnsi kaksi sormeaan shemalen peräaukkoon. Lilaan vinyylimekkoon pukeutunut vaaleahiuksinen shemale kiipesi sängylle ja alkoi hyväillä Lilithin rintoja takaapäin.

Demonin nännit sojottivat kovina, shemale suuteli demonin niskaa. Valkoiseen haaravälin paljaaksi jättävään latex-haalariin pukeutunut kiinteärintainen shemale astui myös sängylle. Lilith otti kyrvän pois suustaan ja asetti sen isojen rintojensa väliin. Shemale nussi hitaasti demonin rintojen väliin, Lilith painoi uhkeat rintansa yhteen.

Valkoiseen haalariasuun pukeutunut shemale ohjasi sivulta pitkän ohuen kyrpänsä demonin huulille, Lilith nappasi kyrvän suuhunsa.

Kieli hyväili sileän kyrvän iho ja leikitteli terskan kärjellä. Kolmas shemale runkkaisi kookkaan kyrpänsä taisteluvalmiuteen. Lilaan vinyylimekkoon pukeutunut shemale asettautui selälleen sängylle. LIlith asettui shemalen kyrvän päälle ja ohjasi kookkaan elimen peräaukolleen, demoni l nojasi taaksepäin.

Shemalen kyrpä upposi perseeseen ja hän kouri demonin rintoja. Ja sinä työnnät kyrpäsi myös minun perseeseeni. Shemale asettautui kontalleen nussivan parin eteen, tarttui Lilithin takamukseen ja nosti demonin persettä hieman.

Kyrpä tunkeutui toisen kyrvän seuraksi demonin tiukasti supistelevaan peräaukkoon. Lilith hyväili klitoristaan ja työnsi kaksi sormeaan sisään.

Demoni tunsi pillunsa läpi perseessään liikkuvat kyrvät. Kyrvät hankasivat toisiaan demonin ahtaassa suolessa. Kolmas shemale liikutti munaansa demonin suun yllä, demonin kieli hyväili kyrvänvartta kevyesti. Neiti Siveä lutkutti munaa, toisen kyrvän liikkuessa peräsuolessa. Mikä minua vaivaa, olen niin häpeissäni tästä kaikesta. Tämä ei ole oikein. Mutta kuitenkin kaikki tuntui neidistä niin luvattoman kiihottavalta. Neiti ei pystynyt pitämään kieltään erossa tuon kauniin luonnonoikun mulkusta, kuin kovalta ja lämpimältä se tuntuikaan neidin suussa.

Ja miten ihanalta tuntuikaan kova kyrpä peräsuolessa. Vaikka tämä kaikki oli syntiä ja väärin, niin neiti ei voinut kieltää nauttivansa tilanteesta. Juuri tuo kielletty teki tästä kaikesta vielä kiihottavampaa, neiti tuumi. Esitettyään hiljaisen anteeksipyynnön riettaudestaan, neiti otti koko komeuden suuhunsa. Shemale tarttui neiti Siveän hiuksiin ja painoi pään kupeitansa vasten.

Kolmas mustahiuksinen mustaan korsettiin pukeutunut mustahiuksinen shemale astui sängylle. Shemale työnsi päänsä neiti Siveän pillulle.

Kieli hyväili klitorista toisen kyrvän liikkuessa peräsuolessa. Nuole mun pientä pillua, nuole sitä. Kieli upposi neidin pilluun. Perseeseen nussiva shemale veti mulkkunsa ulos ja työnsi sen neiti Siveän kosteaan pilluun. Alla oleva shemale nuoli nussivan shemalen kyrvänvartta. Neiti huohotti kyrvän upotessa pillun pohjaan asti.

Siilitukkaista orjaa pilluun nussiva shemale veti mulkkunsa ulos, samoin myös perseeseen nussiva shemale. Myös suuhun nussiva veti syljestä liukkaan mulkkunsa ulos. Orjatar asettui sängylle selälleen. Äsken orjatarta perseeseen nussinut isoaseinen shemale kiipesi orjattaren päälle, kyrpä upposi suuhun. Shemale nussi orjatarta rajusti suuhun. Shemale laukesi syvälle orjattaren kurkkuun. Orjatar nieli runsaan spermalastin.

Pilluun nussinut shemale asettautui edellisen paikalle. Ennen laukeamistaan shemale veti mulkkunsa ulos suusta ja runkkasi liemensä orjattaren kasvoille. Orjattaren kasvot kiilsivät spermasta, shemalelta tuli ja tuli. Orjattaren kasvot olivat yltä päältä spermassa. Shemale levitti kyrvällä spermaa pisin orjattaren kasvoja. Ensin lauennut shemale nuoli orjattaren kasvot puhtaaksi. Kolmas mustaan vyötärökorsettiin pukeutunut shemale työnsi kyrpänsä orjattaren pilluun.

Orjatar työnsi lanteitaan vasten nussivaa shemalea. Shemale tarttui lujasti orjatarta kurkusta. Äsken lauenneet shemalet läiskivät puolijäykillä kyrvillään orjattaren kasvoja.

Saatanan portto, nyt saat kyrpää kunnolla. Käsi helpotti otettaan orjattaren kaulalta, orjatar haukkoi henkeään. Orjatar sai rajun orgasmin, nainen kiljui lujaäänisesti. Shemale veti mulkkunsa ulos pillusta ja asettautui orjattaren kasvojen ylle. Orjatar imi shemalen palleja, kahden muun shemalen nuollessa kalun vartta. Shemale laukesi kolmikon ylle.

Orjatar nuoli shemalen peräaukkoa, kahden shemalen nuollessa spermaa toistensa kasvoilta. Kalju orjatar ja poliisiasuinen shemale olivat 69 asennossa.

Shemale nuoli ja imi orjattaren lävistettyjä häpyhuulia. Toinen shemale riisui maastohousunsa, asettautui orjattaren jalkojen väliin ja työnsi kovan mulkkunsa orjattaren pilluun. Poliisiasuisen shemalen kieli hyväili välillä orjattaren kiimaista pillua ja välillä taas pilluun uppoavan kyrvän vartta. Orjatar imi kyrpää kuin henkensä hädässä. Maastosukkiin sonnustautunut shemale asetti kyrpänsä poliisiasuisen shemalen peräaukolle ja työnsi ison mulkkunsa sisään.

Shemale läiski poliisiasuista shemalea rajusti takamuksille, iskut saivat shemalen työntämään kyrpänsä yhä syvemmälle ja syvemmälle orjattaren kurkkuun.

Orjatarta pilluun nussiva shemale veti mulkkunsa ulos pillusta ja orjattaren päällä oleva shemale otti sen suuhunsa. Kyrpä vieraili vuoron perään shemalen suussa ja syvällä orjattaren pillussa. Orjatar huohotti eläimellisesti kyrvän tökkiessä syvälle kurkkuun. Orjattaren pillu valui kiimamehuja lakanalle. Orjatarta nussiva shemale työnsi kyrpänsä varoittamatta orjattaren perseeseen, kyrpä upposi yhdellä rajulla työnnöllä juurta jaksaen peräaukkoon.

Poliisiasuinen shemale työnsi kolme sormeaan orjattaren pilluun. Poliisiasuista shemalea nussiva shemale laukesi peräsuoleen, kyrpä sylki spermaa tiukkaan peräsuoleen. Shemale veti mulkkunsa pois perseestä. Spermaa valui suolesta mulkkua lutkuttavan orjattaren kasvoille.

Shemale hieroi kyrpäänsä poliisiasuisen shemalen pakaroita vasten, pakarat kiilsivät spermasta ja liukuvoiteesta. Poliisiasuinen shemale laukesi orjattaren kurkkuun. Orjatar nieli lastin kuuliaisesti ja suukotteli shemalen vielä kovana seisovaa mullkkua.

Orjatarta perseeseen nussiva shemale veti kyrpänsä ulos ja nappasi orjattaren syliinsä istumaan. Orjatar ohjasi kyrvän pilluunsa ja liikutti lanteitaan. Orjatar imi shemalen varsin muodokkaita rintoja. Rakas pieni ihana lutka, multa tulee sun pieneen märkään pilluun. Orjattaren vittu supisteli shemalen kyrpää vasten.

Pari suuteli uupuneina ja tyydytettyinä toisiaan. Lilith asetti kolme shemalea kontalleen eteensä. Demoni asettautui ensimmäisen shemalen taakse ja levitti shemalen pakarat erilleen. Demonin huulet sulkeutuivat peräaukon ympärille. Demoni nuoli ja suukotteli peräaukkoa. Shemale runkkasi kovana seisovaa kyrpäänsä samalla kun demoni asettautui selälleen shemalen alle. Demonin kieli hyväili kivesten ja peräaukon välistä seutua. Juuri ennen kuin shemale oli valmis ampumaan mällinsä, demoni lopetti hyväilyn.

Molemmat jäljellä olevista shemaleista saivat saman käsittelyn. Shemale suukotteli Lilithin peräaukkoa ja työnsi neljä sormea syvälle demonin kuumaan pilluun. Shemale työnsi myös neljä sormea demonin syljestä kiiltelevään perseeseen. Shemale otti neljä sormeaan pillusta ja työnsi myös ne demonin peräaukkoon.

Shemale venytti Lilithin peräaukkoa ja valutti sylkeä aukosta sisään. Niin tiukka ja kaunis. Shemale asetti mulkkunsa peräaukolle ja kyrpä upposi liukkaaseen peräsuoleen helposti.

Shemale kynsi demonin muodokasta takamusta, Lilith painoi naamansa patjaa vasten tarjoten kaunista persettään nussittavaksi. Valkoiseen latex-haalariin pukeutunut shemale meni nussivan parin taakse ja hyväili Lilithiä nussivan shemalen kiveksiä, Pitkäkyntiset sormet puristelivat kiveksiä hellästi. Kolmas shemale asetti kyrpänsä LIlithiä nussivan shemalen peräaukolle, hitaasti mulkku upposi shemalen tiukkaan peräaukkoon.

Kolmikko nussi toisiaan rytmikkäästi pitkin rauhallisin vedoin. Lilith hieroi turvonnutta klitoristaan kyrvän liikkuessa hitaasti tiukassa suolessa.

Takimmainen shemale hyväili etummaisen rintoja kovakouraisesti. Valkoiseen latex-asuun pukeutunut shemale nuolia ja näykki vuoronperään nussivien shemalejen kiveksiä. Tosita shemalea nussiva shemale laukesi ja veti sykkivän kyrpänsä makaavan shemalen nuoltavaksi. Kieli hyväili vielä sykkivän kyrvän vartta, nussitun shemalen peräaukosta valoi valkoinen noro paksua spermaa.

Valkoasuinen shemale asetti kyrpänsä spermaa valuvalle peräaukolle, kyrpä upposi vaivattomasti auki nussittuun peräsuoleen. Orgasmin saanut shemale asettautui Lilithin alle, shemale imi demonin muodokkaita rintoja. Shemale laskeutui alemmaksi ja hyväili kielellään demonin kuuman kosteaa pillua.

Shemale ihaili ison kyrvän uppoamista demonin tiukkaan peräaukkoon. Lilith otti shemale puolijäykän kyrvän suuhunsa. Demoni näykki hellästi terskaa, toisella kädellä demoni hyväili shemalen karvattomia kiveksiä. Shemalen kyrpä jäykistyi demonin suussa.

Lilith hyväili shemalen peräreiän ympärystä, kyrpä sykki demonin suussa. Taaimmainen shemale hyväili etummaisen rintoja, kyrvän tikatessa peräaukkoa. Shemale veti kyrpänsä ulos peräaukosta ja ruiski nesteensä Lilithin pillun päälle. Spermasuihkusta sai osansa myös pillua nuoleva shemale. Taaimmaisen shemale kyrpä oli vielä etummaisen sisällä.

Taaimmainen shemale veti kyrpänsä ulos. Shemale meni Lilithin eteen, asettautui demonia nuoleman shemalen jalkojen väliin. Hän nosti shemalen jalat olkapäilleen ja työnsi kyrpänsä shemalen peräukkoon.

Shemalella oli kyrpä perseessään ja Lilith imutti kovana jököttävää elintä. Valkoasuista shemalea nussiva shemale tunsi orgasmin tulevan. Hän veti kyrpänsä ulos ja runkkais lastinsa kyrpää imevän demonin kasvoille. Orjattaret ja Lilith kääntyivät kolmen shemalen kyrpien uhrina olevan neiti Siveän puoleen. Lilith istuutui neiti Siveän kasvojen päälle. Neidin kieli hyväili demonin pillua, demoni painoi vittunsa tiukasti neidin kasvoja vasten.

Orjattaret tarttuivat neiti Siveän jalkoihin ja kampesivat ne lähes Lilithin olkapäille. Neiti oli tukalassa asennossa, muodokas perse oli kutsuvasti esillä. Mustavalkoraidalliseen toppiin pukeutunut isorintainen shemale levitti neiti Siveän pakaroita vieläkin avoimemmaksi, shemalen kieli hyväili neidin suloista ryppyreikää.

Nuoltuaan peräaukon seudun kauttaaltaan, shemale hieroi isoa rintaansa syljestä kiiltelevään peräreikään. Kova nänni hyväili neidin herkkää taaimmaista aukkoa. Shemale kohottautui neiti Siveän ylle, kova kyrpä hyväili peräaukon seutua. Annetaan pikku portolle elämänsä persepanot. Shemale tarttui kyrpäänsä ja painoi mulkun rajusti neidin suojattomaan peräsuoleen.

Lilithin jalkojen välistä kuului kiljaisu. Shemale nussi neiti Siveä pitkin rauhallisin vedoin. Muut shemalet kerääntyivät nussivan parin ympärille. Osa runkkasi itseään ja osa hyväili toisiaan.

Shemale laukesi neiti Siveän peräaukkoon, shemale veti mulkkunsa ulos perseestä ja pyyhki sen puhtaaksi neiti Siveän kauniisiin pakaroihin. Lilith hyväili isoja kauniita rintojaan.

Punaisiin rintaliiveihin pukeutunut mustaihoinen shemale otti paikkansa neiti Siveän haarojen välissä, kookas kyrpä hieroi spermasta märkää peräaukkoa.

Hitaasti mulkku upposi neidin suoleen. Lilith ojensi kätensä ja hyväili neiti Siveän pillua. Demoni upotti kolme sormeaan neidin märkään pilluun. Taidat tosissa pitää persepanoista senkin saastainen narttu. Oletko sinä pieni panoperse? Voi että tekee hyvää, nussikaa pientä persettäni. Pumpatkaa se ääriään myöten täyteen spermaa, senkin irstaat sekasikiöt.

Shemale kiihdytti tahtiaan, musta kyrpä raasti neidin peräsuolta. Tunsin jo siemensyöksyn alkavaa kutinaa. Niina vaan voihki kovempaa. Nussiminen jatkui sivu asennossa. Juhan perse souti todella härskin näköisesti. Siskooni jonka silmät loistivat ja posket punoittivat. Nyt vaan ei ollut kyse suuseksistä. Juha antoi Niinalle kovaa kyytiä.

Molemmat sisällä olijatkin saivat. Odotin varttitunnin ja menin etuovesta sisään. Tähän aikaanhan normaalisti palasin harjoituksista. Olin sekaisin ja todella mustasukkainen siskostani joka oli antanut isäpuolelle vähän liian kiltisti. Mitä jos äiti saisi tietää? Menin suoraan koputtamatta sisareni huoneeseen. Isosisko käynnisti tyypillisen "Etsä osaa koputtaa" marinan ja oli niin isosiskoa.

Kerroin nähneeni ikkunasta kuinka isäpuoli nussi häntä. Naama meni punaiseksi, yhtä punaiseksi kun nussimisen aikana. Voinhan mä tietysti vetää vaan käteen ja kertoo Tuota mun ei kyllä pitänyt sanoa, mutta jotenkin siskon ilme muuttui lauseen seurauksena. Kaluni oli kovana, ja minä seisoin suoraan sängyllä istuvan siskoni edessä. Hän tuijotti nyt etumustani. Yritin samaa taktiikkan omalle siskolle.

Otin siskoa kädestä ja vein sen levisten etumukselle ja aukaisin itse napit. Runkkasin pari vetoa ja katsoin uhmakkaasti isosiskoa. Otin siskon oikean käden ranteesta kiinni ja vein käden kyrvälleni. Lantiolla tein hitaita nussimisliikkeitä. Sisko tuijotti munaa jonka iso punainen terska liukui esiin hänen peukalon ja etusormen välistä. Nyt sisko liikutti itse kättään, runkkasi minun kalua hitaasti. Minä en antanut periksi. Upea perse työntyi sängynreunalle.

Siirryin lähemmäs ja laskin molemmat kädet upeille pakaroille ja puristelin niitä siten että pillu tuli paremmin esille. Teemu lopetti meidän painimisleikit ennen kuin ehdin tajuta, mistä oikeastaan oli kyse.

Hänen mielestään olimme jo liian vanhoja sellaiseen leikkiin. Eräänä lauantaina vanhemmat olivat lähdössä jonnekin juhliin, ja joitakin samoihin juhliin meneviä ihmisiä tuli meille kylään. Ennen lähtöään he istuivat iltaa meillä ja joivat viiniä.

Olin utelias näkemään heidät ja jäin siksi norkoilemaan olohuoneen tietämille. Kuuntelin sivusta, mitä he puhuivat, ja järkytyin, kun eräs naisista sanoi, että hänellä ei ollut alushousuja jalassaan.

Toisten epäuskon yllyttämänä hän äkkiä levitti jalkojaan, niin että kaikki pääsivät näkemään. Minusta siinä ei ollut mitään näkemistä, mutta miesväki näytti innostuvan ja yksi miehistä kehui, että tyttö oli parhaimmillaan ilman housuja. Odotin, kunnes olimme jääneet kahdestaan kotiin ja menin huoneeseeni vaihtamaan vaatteet.

Laitoin teepaidan ja minihameen enkä muuta. Odotin, kunnes veljeni oli mennyt olohuoneeseen istumaan vakiopaikalleen. Hän oli lukemassa kirjaa. Lähestyin hitaasti ja tunsin jännää odotusta. En vastannut mitään, vaan kiipesin syliin istumaan naama hänen naamaansa kohti. Tuntui oudolta tuntea karkea farkkukangas paljasta ihoa vasten. Monesti istuin Teemun sylissä juuri tällä tavoin, kun hän luki kirjaa tai katsoi jotain, mikä ei minua kiinnostanut, mutta koskaan ennen en ollut tehnyt niin paljaalla pyllyllä.

Tuntui jännältä istua sillä tapaa. Liikutin itseäni hieman ja tunnustelin, miltä se tuntui. Teemu näytti hetken hölmistyneeltä, kurkisti hameen alle ja nosti minut nopeasti pois sylistään lattialle seisomaan. Tää ei voi olla kovin hygieenistä. Mulla on jalassa likaiset farkut. Sun on parasta mennä laittamaan alushousut jalkaan, kun ethän sinä pylly paljaanakaan voi täällä juoksennella. Hus hus, alas mennä jo! Lähdin huoneeseeni ja menin sängylle miettimään äskeistä.

Työnsin käteni sinne ja puristin reidet tiukasti vastakkain. Liikutin kättäni edestakaisin ja mietin, miltä farkkukangas oli tuntunut. Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun hieroin itseäni, mutta nyt minulla oli päässäni selkeä mielikuva, jota ajattelin samalla.

Veljeni ilme ja farkun peittämä reisi. Olisin halunnut oikeastaan hieroa itseäni farkkukankaalla, mutta en viitsinyt ottaa lattialta farkkujani, kun ne olisivat saattaneet kastua. Käännyin mahalleni ja painoin kädellä entistä kovempaa. Mukava lämpö levisi jalkojeni väliin ja siihen nukahdin. Halusin olla ilman pikkareita vielä toisenkin kerran. En tiedä miksi, mutta kaiketikin halusin kiusata veljeäni ja nähdä lisää tämän reaktioita.

Odotin lähes viikon, aina seuraavaan perjantaihin asti. Vanhemmat lähtivät viikonlopuksi jonkun mökille jättäen meidät kahdestaan kotiin. Teemu oli laittanut saunan päälle ja saunomisen jälkeen olimme tietysti pyjamat päällä.

Minä laitoin tarkoituksella lyhyen paitulin päälle ja jätin alkkarit pois. Löysin Teemun istumassa olohuoneen sohvalta videoita katsellen.

Kapusin hänen syliinsä, niin kuin tavallisestikin, naama edellä. Nyt vain pidin huolen siitä, että paljas pyllyni kosketti pyjamanhousuja, eikä paitulini helma ollut siinä välissä. Reisi tuntui lämpimältä allani.

Painoin pääni veljeäni vasten ja nautin sylin lämmöstä. En halunnut heti kertoa hänelle, että olin taas ilman pikkareita. Muistelin viime kertaa ja sitä, mitä olin tehnyt huoneessani sen jälkeen. Tunsin tuttua kihelmöintiä jalkojeni välissä, mutta tällä kertaa se tuntui voimakkaammin. Korjasin vähän asentoani ja liikutin itseäni.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *