Henkilötiedot säilytetään rekisterissä niin kauan kuin lahjoittajasuhde on voimassa. Tämän jälkeen henkilötietoja säilytetään enintään kymmenen vuoden ajan lahjoittajasuhteen päättymisestä Patmoksen oikeutetun edun perusteella, ts.

Henkilötiedot voidaan säilyttää myös tätä kauemmin, jos sovellettava lainsäädäntö tai säätiön sopimusvelvoitteet kolmansia kohtaan edellyttävät pidempää säilytysaikaa. Henkilötietoja voidaan profiloida lahjoituskohteiden ja lahjoitusvolyymin mukaan. Profilointia toteutetaan seuraamalla lahjoittajan kertymää.

Rekisteröidyllä on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojensa käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Rekisteröity voi antaa säätiölle kanavakohtaisia suoramarkkinointia koskevia suostumuksia ja kieltoja esimerkiksi kieltää sähköpostitse lähetettävät markkinointiviestit. Lisäksi rekisteröidyllä on lähtökohtaisesti oikeus soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti milloin tahansa:.

Rekisteröidyn tulee esittää edellä mainitun oikeuden toteuttamista koskeva pyyntö tämän tietosuojaselosteen Yhteydenotot-kohdan mukaisesti. Patmos voi pyytää rekisteröityä tarkentamaan pyyntöään kirjallisesti ja varmentamaan rekisteröidyn henkilöllisyys ennen pyynnön käsittelemistä.

Patmos voi kieltäytyä pyynnön toteuttamisesta sovellettavassa laissa säädetyllä perusteella. Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle tai sen Euroopan unionin jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa rekisteröidyn asuinpaikka tai työpaikka sijaitsee, mikäli rekisteröity katsoo, että hänen henkilötietojaan ei ole käsitelty soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Rekisteröidyn oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt, kysymykset tästä tietosuojaselosteesta ja muut yhteydenotot tulee tehdä sähköpostitse Pekka Haapasaarelle osoitteeseen pekka. Rekisteröity voi myös ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti tai kirjallisesti alla olevaan osoitteeseen:.

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty  8. Tietosuojaseloste Patmos Lähetyssäätiö on sitoutunut suojelemaan yksilöiden oikeuksia ja pitämään henkilötiedot turvassa EU: Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö Rekisterinpitäjä: Pekka Haapasaari   2.

Rekisteröidyt Rekisterissä käsitellään Patmoksen lahjoittajien, Patmoksen toimintaan liittyvien organisaatioiden ja näiden yhteyshenkilöiden sekä Patmoksen luottamushenkilöiden henkilötietoja.

Rekisterin nimi Patmos ystävärekisteri. Rekisterin käyttötarkoitus Rekisterin käyttötarkoituksena on rekisteröityjen henkilötietojen ajantasainen hallinta, lahjoitustietojen ja lahjoitustarkoituksen ylläpito ja kehittäminen sekä lahjoituskohteista tiedottaminen ja myös lahjoittamisesta luopuneiden dokumentaation hallinta henkilötietojärjestelmässä.

Käsiteltävät henkilötiedot  Patmoksen  lahjoittaja-asiakasrekisteri Sebacon sisältää seuraavia tietoja: Henkilön nimitiedot Henkilön yhteystiedot Osoitetiedot Puhelinnumerotiedot Sähköpostiosoitetiedot  Henkiön itsensä ilmoittamat personoitavat tiedot Henkilön jäsennumero Jäsenyyden alkaminen ja päättyminen  Markkinoinnin kohdentamisessa käytettävät tunnisteet Henkilön ryhmittelytiedot Lahjoittamiseen liittyvät tiedot: Tiedot lahjoituskohteista ja tiedot lahjoituksista   Patmoksen sähköpostirekisteri  E-maileri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön nimitiedot Sähköpostiosoitetiedot Henkilön jäsennumero Tilastotiedot    6.

Säännönmukaiset tietolähteet  Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään, pankilta lahjoitustiedot ja postista osoitteenmuutokset ja kuolintiedot. Miten Patmos suojaa henkilötietoja Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja tallennettu Patmoksen järjestelmään, johon on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi.

Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirrot Henkilötietoja voidaan luovuttaa Patmoksen yhteistyökumppaneille Patmoksen toimintaan liittyvien toimenpiteiden ja palveluiden toteuttamiseksi. Tiedonsiirto kolmansiin maihin Patmos voi käyttää henkilötietojen käsittelyssä myös muita palveluntarjoajia, jotka sijaitsevat Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

Henkilötietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle toteutetaan aina jollakin alla mainitulla, lainmukaisella perusteella: Viime talven suosituimpia monikäyttösaappaita on parannettu entisestään! Sporttisandaalit Skila musta. Hengittävä ja konepestävä Work- pohjallinen siirtää tehokkaasti kosteutta ja Erittäin lämmin alumiini-lämpöpohjallinen talven olosuhteisiin; ulkoiluun, Huopapohjallinen pitää jalat lämpiminä ja kuivina.

Nämä kengät ovat kätevät ja kevyet jalkineet Hengittävä kangaspohjallinen pitää jalat raikkaina. Main menu Varaosat Autoilu Autotarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Akut ja akkutarvikkeet Akkulaturit Renkaanvaihto ja rengastarvikkeet Autokamerat Kuljetustarvikkeet Karavaanaritarvikkeet Koritarvikkeet Tuning-osat Auton sisätilatarvikkeet Äänieristeet Tee-se-itse pakoputket Katso kaikki. Autosähkö ja elektroniikka Autosoittimet ja autostereot Autokaiuttimet Autovahvistimet Autohifin kaapelit ja tarvikkeet Autoelektroniikka Akut ja akkutarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Polttimot ja ajovalot Lisävalot ja tarvikkeet Autosähkö Mittarit ja tarvikkeet Sähkölaitehuollot Katso kaikki.

Kemikaalit ja öljyt Öljyt Lasinpesunesteet Jäähdytysnesteet Lisäaineet Automaalit Ruosteenesto ja ruostesuojaus Rasvat, tahnat ja voitelu Paikkausaineet ja korjausaineet Jarrunesteet Puhdistussprayt ja monitoimiöljyt Liimat, lukitteet ja tiivistäminen Ajovalojen kirkastajat Katso kaikki.

Työkalut Hylsytyökalut ja vääntötyökalut Akkutyökalut ja sähkötyökalut Hionta ja kiillotus Nosturit, pukit, autotallitarvikkeet Autotyökalut ja erikoistyökalut Poranterät ja reikäsahat Sahanterät ja tarvikkeet Mitat, vesivaa'at ja laserit Paineilmatyökalut ja paineilmatarvikkeet Hitsaus ja juottaminen Käsityökalut Aggregaatit ja generaattorit Katso kaikki.

Rakentaminen Tikkaat, tikapuut ja telineet Työvaatteet ja työjalkineet Maalaus ja tasoitus Muuraustyökalut ja rappaustyökalut Tapetointi ja lattia-asennus Laatoitus Talotekniikka Teipit ja tiivisteet Rakennuskemikaalit Kiinnitystarvikkeet ja helat Naulauslevyt ja naulauskulmat Kuljetus ja säilytys Katso kaikki. Polkupyöräily Polkupyörän valot Polkupyörän renkaat Polkupyörän heijastimet Polkupyörän lukot Polkupyörän matkamittarit Juomapullot, laukut ja telineet Polkupyörätarvikkeet ja varaosat Lasten pyöräilytarvikkeet Polkupyörätyökalut ja kemikaalit Polkupyörän puhdistus ja voitelu Pyöräilykypärät Pyöräilyvarusteet Katso kaikki.

Kesäkalastus Vavat Kelat Vieheet ja uistimet Kalastussetit Siimat ja perukelangat Kalastuslaukut ja kalastuspakit Kalastustarvikkeet Kaikuluotaimet ja yhdistelmälaitteet Vetouistelu Perhokalastus Kalastusvaatteet Onginta Pyydyskalastus ja verkkokalastus Katso kaikki. Metsästys Ilma-aseet Metsästysvaatteet Riistakamerat Metsästystarvikkeet Ruokailu, savustaminen Otsalamput ja valaisimet Metsästyselektroniikka Radiopuhelimet Turvallisuus Houkutuspillit Pyyntiraudat ja loukut Retkeilyvarusteet Veitset ja puukot Katso kaikki.

Talvikalastus Jääkairat Vaihtoterät, teränsuojat ja teräkruunut Lämpösaappaat, pilkkisaappaat ja talvisaappaat Pilkkihaalarit ja lämpöhaalarit Kalastuspäähineet Kalastuskäsineet Lämmitettävät asusteet Ahkiot ja pilkkiteltat Pilkkisetit Tasapainopilkit Kaikuluotaimet Turvallisuusvarusteet Katso kaikki. Venetarvikkeet Ankkurit ja ankkuriliinat Veneakut ja laturit Kumiveneet Tohatsu Venetuolit ja venetyynyt Pilssipumput ja kytkimet Polttoainejärjestelmä Kölirullat ja venetelat Navigointi Vinssit ja taljat Sisustusvalot Pollarit ja laituritarvikkeet Katso kaikki.

Reisisaappaat netistä kajaani suomi -

ICD Duodecim-lehden artikkelit vuodesta Lääkkeet ja hinnat Uutispalvelu Duodecimin uutiset Terveydenhuollon osoitteet Käypä hoito -suositukset Matkailijan terveysopas Toimenpideluokitukset Lisätietoja Terveysportista: Tiedonsiirto kolmansiin maihin Patmos voi käyttää henkilötietojen käsittelyssä myös muita palveluntarjoajia, jotka sijaitsevat Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Asioitaessa tulee esittää Duodecimin jäsenkortti. Henkilön nimitiedot Henkilön yhteystiedot Osoitetiedot Puhelinnumerotiedot Sähköpostiosoitetiedot  Henkiön itsensä ilmoittamat personoitavat tiedot Henkilön jäsennumero Jäsenyyden alkaminen ja päättyminen  Markkinoinnin kohdentamisessa käytettävät tunnisteet Henkilön ryhmittelytiedot Lahjoittamiseen liittyvät tiedot: Verkkokaupan asiakaspalvelu Puhelinpalvelu matkapuhelinmaksu asiakaspalvelu motonet. Esi- ja perusopetuksen valtionosuusjärjestelmä muodostuu valtionvarainministeriön hallinnoimasta peruspalvelujen valtionosuudesta ja esi- ja perusopetuksen kotikuntakorvauksista sekä opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnoimasta opetus- ja kulttuuritoimen valtionosuudesta. Tilaa Hyvä Terveys -lehti digitaalisena Jäsenenä sinulla on mahdollisuus ottaa maksutta käyttöösi Hyvä terveys-lehden digitaaliset näköislehdet verkossa. Pajuniityntie 1, Helsinki Puhelin: Rekisteröity voi myös ottaa yhteyttä henkilökohtaisesti tai kirjallisesti alla olevaan osoitteeseen: ThermoMate Lady Plus lämpösaappaat.

Asioitaessa tulee esittää Duodecimin jäsenkortti. Alennus ei koske Suomalaisen Kirjakaupan verkkokauppaostoksia. Duodecim-seura vuokraa Viktorinrannan loma-asuntoja vapaa-ajan viettoon ja kokouskäyttöön ympäri vuoden. Loma-asunnot sijaitsevat Kaakkois-Suomessa Savitaipaleella Kuolimojärven rannalla. Mökkien vuokraan sisältyy soutuveneitä, polkupyöriä ja rantapelejä. Savitaipaleen kirkonkylän palveluihin on viiden kilometrin matka.

Kirkonkylässä on hyvin varustettuja ruokakauppoja ja muutama ravintola. Savitaipaleen alueella järjestetään tapahtumia vuoden ympäri. Käy tutustumassa tapahtumatarjontaan Savitaipaleen kunnan sivuilla. Lisätietoja Viktorinrannan vuokrauksesta ». Jäsenelle postitetaan kotimaahan Aikakauskirja Duodecimin vuosikerta, ja hän saa tunnukset verkkolehteen.

Lisäksi jäsen saa halutessaan lehden uutiskirjeen kahdesti kuussa omaan sähköpostiinsa. Hyvä terveys -lehti on Duodecim-seuran jäsenetu. Jäsenenä saat maksutta käyttöösi myös Hyvä terveys-lehden digitaaliset näköislehdet verkossa ja iPadilla. Lisäksi jäsenet voivat tilata lehteä puoleen hintaan lahjaksi.

Lehteä kustantaa Sanoma Magazines, ja se ilmestyy 14 numerona vuodessa. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus ottaa maksutta käyttöösi Hyvä terveys-lehden digitaaliset näköislehdet verkossa. Saat lukuoikeuden uusimpaan digilehteen ja vuoden arkistoon, sekä muihin Sanomien aikakauslehtien digitaaliseen sisältöön. Siirry kampanjasivulle osoitteeseen https: DD Polarmate Plus pilkkisaapas Viime talven suosituimpia monikäyttösaappaita on parannettu entisestään!

Sporttisandaalit Skila musta. Hengittävä ja konepestävä Work- pohjallinen siirtää tehokkaasti kosteutta ja Erittäin lämmin alumiini-lämpöpohjallinen talven olosuhteisiin; ulkoiluun, Huopapohjallinen pitää jalat lämpiminä ja kuivina. Nämä kengät ovat kätevät ja kevyet jalkineet Hengittävä kangaspohjallinen pitää jalat raikkaina.

Main menu Varaosat Autoilu Autotarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Akut ja akkutarvikkeet Akkulaturit Renkaanvaihto ja rengastarvikkeet Autokamerat Kuljetustarvikkeet Karavaanaritarvikkeet Koritarvikkeet Tuning-osat Auton sisätilatarvikkeet Äänieristeet Tee-se-itse pakoputket Katso kaikki. Autosähkö ja elektroniikka Autosoittimet ja autostereot Autokaiuttimet Autovahvistimet Autohifin kaapelit ja tarvikkeet Autoelektroniikka Akut ja akkutarvikkeet Sisätilanlämmittimet ja tarvikkeet Polttimot ja ajovalot Lisävalot ja tarvikkeet Autosähkö Mittarit ja tarvikkeet Sähkölaitehuollot Katso kaikki.

Kemikaalit ja öljyt Öljyt Lasinpesunesteet Jäähdytysnesteet Lisäaineet Automaalit Ruosteenesto ja ruostesuojaus Rasvat, tahnat ja voitelu Paikkausaineet ja korjausaineet Jarrunesteet Puhdistussprayt ja monitoimiöljyt Liimat, lukitteet ja tiivistäminen Ajovalojen kirkastajat Katso kaikki. Myös taiteen perusopetuksessa oppilailta voidaan periä kohtuullisia maksuja. Lukiossa kouluateriat ovat maksuttomia ja koulumatkoihin voi saada tukea. Vapaassa sivistystyössä opetuksesta voidaan periä kohtuullisia maksuja.

Aikuisopiskelijoita varten on lisäksi omia tukimuotoja. Paikalliset koulutuksen järjestäjät saavat valtionosuutta oppilaitosten perustamis- ja käyttökustannuksiin. Esi- ja perusopetuksen valtionosuusjärjestelmä muodostuu valtionvarainministeriön hallinnoimasta peruspalvelujen valtionosuudesta ja esi- ja perusopetuksen kotikuntakorvauksista sekä opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnoimasta opetus- ja kulttuuritoimen valtionosuudesta.

Kuntien lisäksi rahoitusjärjestelmä kattaa myös yksityiset koulutuksen järjestäjät ja kuntayhtymät.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *