varatut miehet finland

Mitä toi tunnustaja oikeen haluaa? Tunnustaa tuollaisen keksityn jutn, ainakin melkoisesti liiotellun tarinan ja paheksuu kommentteja joita kerjää.

Suurin osa kommenteista on tehty kieli poskessa. Luulempa että tunnustaja on miesparka joka haaveilee moisesta. Ja aika tekopyhää jos väitätte kaikki että tunnette jokaisen elämänne panon perhetaustaa. Ootte kyl kaikki aika säälittäviä. Sinä taas olet säälittävä aloittajan tavoin, koska et ole onnistunut rakentamaan kestävää yksiavioista suhdetta miehen kanssa, ja patoat pahaa oloasi ja kateuttasi huoraamalla varattuja miehiä.

Mut älä pelkää, en minäkään tule sotkemaan suhdettasi. Kun mies vastaavaa tunnistaa niin tulee high five ja hyvä äijä kommentteja. Mut ihan vaan tiedoksi niin seurustelin 6 v. Joten aivan turha yrittää analysoida ihmistä yhden tunnustuksen perusteella.

Mut kiva että otatte niin vakavasti. Ja pitäkää ihmeessä kiinni partneristanne ja katseenne hänessä, ei mikään sen hienompaa ;. Nyt menee kyllä Nainen 26 veet aivan sekaisin, mutta minä siis kirjoitin tuon paheksuvan kommentin Ja jep, jos en ole suhteessa, olen seksittä. Elämäni aikana olen "antanut" vain kolmelle ja olen ylpeä siitä Ehkä pitkä aika, mutta minusta seksin laatu ratkaisee eikä määrä.

Ja hyvän laadun kriteerit omallla kohdallani voitte siis lukea yllä. Minustakin outoa että tunnustaa, kirjoittaa vielä että tiedän tämän olevan väärin mutta suuttuu jos muutkin sanovat sen olevan väärin??? Ei ole tullut mieleen, että miesten pitäisi tehdä suhteensa hyväksi jotain sen sijaan, että valitsevat hetkeksi helpomman tien ja pitkittävät ratkaisujaan? Tunnustajakin "valitsee" kysymättä jättämisen,muttei tunnusta sitä. Minä olen nainen, joka todellakin nauttii seksistä, monta kertaa päivässä jos mahdollista.

En vain tee sitä kenenkään muun kustannuksella. Se että on sinkku, ei tarkoita etteikö voisi nauttia seksistä, mutta varatut pitäisi silti pystyä jättämään rauhaan. Vai onko maailmasta yht'äkkiä kaikki sinkkumiehet loppuneet?

Kaippa opit läksysi viimeistään silloin, KUN saat maistaa omaa lääkettäsi. What goes around, comes around. Btw, miehet jotka toimivat niin kuin sinä, ovat mielestäni lutkia siinä missä kaltaisesi naisetkin, en koskisi pitkällä tikullakaan.

Ja jos joskus eksyt mieheni pöksyihin, teet minulle palveluksen. En ikimaailmassa haluaisikaan sellaista miestä, joka on niin heikko että lähtee kaltaisesi naisen matkaan. Tuota, kaikki miehet eivät kyllä heti tunnusta olevansa varattuja jos haluavat pientä seikkailua tai vaihtelevaa seksiä. Olen tämän huomannut myös itse, jolloin ei itse voi vaikuttaa siihen mitenkään. Tottakai pitää uskoa jos toinen sanoo ettei varattu, minulle myös joskus selvinnyt totuus vasta kuukausia myöhemmin.

Minulla ollut kaksi seksisuhdetta missä mies väitti olevansa vapaa, totuus oli sit toinen. En minä ylpeile mutta tottakai mä nautin jos mies nauttii. Ja on minuakin petetty jonka takia tiedän sen olevan väärin ja tiedän kuinka paljon satuttaa.

Mut jos kemiat kohtaa ja seksi mahtavaa niin se on kyl miehen asia onko varattu vai ei, minä en siitä vastuuta kanna. Eikä miehet ole niin tyhmiä ja helppoja ku mitä haluatte uskoa. Turha tässä nyt naista sättiä, paljon pahempia tapauksia olemassa. Ja kyllä minä miehenä tiedän milloin petän ja teen sen ihan tietoisesti, en jätä aivot narikkaan eikä nainen minua huumaa. Olet samalla linjalla kuin minä. En minäkään mieti mitä sillä miehellä on kotona odottamassa, jos kemiat kohtaa.

Lisäksi yksi yhdistävä tekijä on gallerian mukaan se, että varatuilla miehillä tuntuu olevan lompakko aina hieman hoikemmassa kunnommassa kuin vain itsestään rahaa käyttävillä kavereille.

Katso hauskan gallerian kuvat tästä. Jaa se myös ystävillesi. Juuri nyt Päivä Viikko. Menikö Justin Bieber naimisiin? Esitteli sosiaalisessa mediassa sormusta nimettömässä Rääväsuinen räppäri Cardi B pisti arvostelijoilleen jauhot suuhun: Mekko, joka ei paljoa peittänyt - laulajakaunotar Dua Lipa jätti alushousutkin kotiin Suomalaisen härskit sarjakuvat saivat megasuosion - paljastaa nyt, miksi haluaa suojella yksityisyyttään Lauseet, joita kukaan parisuhteessa elävä ei halua kuulla - voitko samaistua?

Kourtney Kardashianin rinnat esillä paljastavassa topissa - nännit paistavat kuultavan paidan läpi Karmeimmat sisustustrendit listattiin - löytyikö näitä sinun kotoasi? Seuraavan kerran kun menette "illanistUAIsiin", niin ota se vaimosi mukaan sinne kuppilaan, niin saat olla rauhassa "naikkosilta ja lastesi ikäisiltä lapsilta"!

Kun papparaiselta on vihdoinkin - kovan urakan jälkeen- onnistuttu saamaan "sukat pyörimään jaloissa", mummeli katsoo parhaakseen valita sen osapuolen ´hallintaansa´ kummalla on enemmän varallisuutta Ja yli 5-kymppisillä naisilla jos ei jo ohi niin meneillään ns.

Miehillehän on Viagrat ja Cialikset ja homma toimii, jos ei oman niin vieraan kanssa, joita on noissa ikäluokissa liki puolet enemmän kuin miehiä. Niinpä, ensin naiset ovat 20 vuotta jalat ristissä, sitten kun mies ei oikeasti pysty, niin siitä tuleekin naisille ongelma, ei miehille. Olen itse jo yli 50 kaveri ja naimisissa onnellisesti.

Kaverien kanssa kun käymme illanistuaisissa niin en ymmärrä niitä naikkosia, jotka tulevat kaulailemaan ja kerjäämään tansimaan vaikka olen sanonut niille, ettei kiinnosta.

Näytää olevan se meininki,että kun en ole kiinnostunut niin se se vasta, vasta puolta kiinostaakin, olisiko joku kilpailu, kuka tuon saa mukaansa? Ei ole kysymys niistä "Puumista" vaan ovat minun mielestä lapsia, koska itselläni on saman ikäisiä lapsia.

Näitä vonkaajia voi olla me varttuneet miehetkin, mutta miksi emme käyttäisi tilannetta hyväksi, kun tarjota on näin laajaa ja suurta. Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat tör­ky­vies­teil­lä uhria — Eduskunnan tur­val­li­suus­joh­ta­ja: Täysin poik­keuk­sel­lis­ta Kotimaa Avohakkuut halutaan pois vain valtion metsistä — "Ei ajatellakaan, että se tapahtuisi yhtäkkiä", Luon­non­suo­je­lu­lii­tos­ta sanotaan Kotimaa Pääkirjoitus Arvoton, armoton näytelmä Pääkirjoitukset Arktinen on tylyä konkretiaa Erkki Pulliainen Kuvagalleriat Videot Blogit Tuoreimmat.

Helpottaako päiväkirjojen lukeminen häpeää? Saako kärryä vetää kärryn takavalot pimeinä? Juttutupa Lukijakuvat Lukijavideot Mielipiteet. Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda. Vastaa 4 Ilmoita asiaton viesti.

varatut miehet finland

Toisin sanoen, miesten kannattaa näyttäytyä kapakoissa naistensa kanssa, jolloin pahimmat ahdistelut vältetään. Oletko koskaan ihmetellyt, kun sinkkuna et saa haluamasi naisen sydäntä valloitettua, vaikka pistät kaiken peliin?

Parhaat iskurepliikit valuvat hiekkaan, eikä naista yksinkertaisesti kiinnosta. Kun sitten vihdoin löydät jonkun, joka haluaa viettää aikaa kanssasi, yhtäkkiä myös kaikki muut saman sukupuolen edustajat haluaisivat tehdä lähempää tuttavuutta kanssasi. Seksi nuoremman kanssa pidentää miehen ikää - Huoltamo. Tilastotietoa seksistä - Huoltamo. Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta.

Neymar esitteli uuden hiustyylinsä — brassitähdet tehottomia avauspuoliajalla piskuista Costa Ricaa vastaan. Viisi suomalaista lähellä tallipaikkaa — F1 Esports -karsinnoissa kuljettajaa eri maasta.

Juhannuksen jälkeen tarvitaan verenluovuttajia — täältä näet, mitä veriryhmiä tarvitaan. Mistä löytyy Suomen näyttävin juhannuskokko? Katso suora kokkolähetys klo Eihän sekään tarkoita, että jotkut petetyt kostaa pettämisen miehelle tai täysin ulkopuolisille naisille, että sinäkin niin tekisit. Ei se ole niin, että mies on ainut, joka pettää. Toisaalta ei kaikkea syytä voi langettaa sille toiselle naisellekaan, jonka pauloihin "viaton aviomiesrassu" on pahaa-aavistamatta joutunut.

Molemmat ovat syypäitä pettämiseen, mutta mies on siinä mielessä syyllisempi, että hänhän voi kieltäytyä toisen naisen kutsusta. Hänellä on oma tahto. Kyllä, olen syyllistynyt joskus harvoin moiseen käytökseen. Siksi että olen huomionkipeä otus. Oikea sikanainen, vaikka se kuulemma ihmisillekin on normaalia.

Kaipaan ihailua, koska en aina itse tee sitä tarpeeksi. Tai sitten en ole saanut sitä mielestäni tarpeeksi. Tai en ole osannut pyytää sitä myöskään.

Minulle on riittänyt noina kertoina se että huomaan saaneeni toisen kiinnostumaan itsestäni ja tunteneeni itseni hetken halutuksi, vaikka oikeastaan haluaisin varmaan vain tulla halatuksi, seksiä en voisi ajatellakaan kenen muun kanssa kuin mieheni. Kieroutunut on siis neidin mieli, mutta rehellinen olen silti ollut kyllä, myös itselleni, miestäni kuitenkin rakastan, vaikka huomiota olen joskus muilta kalastellut Asioista on keskusteltu ja mitään ei ole peitelty.

Kysymyksiä ei vain haluta ikinä kysyä, olen huomannut. Entäpä jos pelien pelaaja onkin vastapuoli? Ollaan tyrkyllä, mutta ei haluta ilmaista kiinnostustaan saatikka kysyä toisen siviilisäädyistä ennenkuin toinen sen tekee tai asian ottaa puheeksi? Helppohan siinä uhriksi on sitten heittäytyä jos ei uskalleta ottaa asioista selvää. Uskon että pitäisit miestä enemmän moukkana kuin herrasmiehenä jos hän heti kättelyssä ilmoittaisi olevansa varattu?

Olen sinkku ja voin käyttäytyä sen mukaisesti. Yleensä suurinosa ihmisistä on kiinnostunut vastakkaisesta sukupuolesta ja sinkulla on siinä mielessä erikoinen asema, että hänen tulee tuo kiinnostuksensa ilmaista niille miehille, joista hänkin on kiinnostunut, mikäli aikoo päästä lähempään vuorovaikutukseen ja mahdollisesti suhteeseen vastakkaisen sukupuolen kanssa. Tämähän on täysin normaalia käytöstä ihmiselle, jolla ei ole paria. Kun minua lähestyy tutustumismielessä mies, joka vaikuttaa kiinnostavalta, niin tottakai näin sinkkuna näytän hänelle vihreää valoa: Tietenkin on mahdollista tutustua pelkässä kaverimielessä, mutta ymmärrät varmasti eron tutustumisen ja tutustumisen välillä.

Mielestäni tämän vihreän valon näyttäminen jo sinänsä osoittaa että olen sinkku. Käyttäydyn silloin normaalin sinkun tapaan. Se, että varattu mies unohtaa olevansa varattu ja käyttäytyy kuten sinkku, ei ole minun vastuullani. Minä en sinkkuna ole vastuussa varatun tai kenenkään muunkaan miehen käytöksestä.

Mikäli varattu mies antaisi kauniisti ymmärtää, että on varattu esim. Tottakai voisin hetkisen verran tuntea lievää pettymystä, mutta mieluummin tunnen hienoista pettymystä tuossa vaiheessa kuin sitten, kun olen jo tutustunut mieheen paremmin ja mahdollisesti ihastunutkin häneen.

Sitäpaitsi jos tuossa ihastumisen vaiheessa tekisin jonkinlaisen aloitteen miestä kohtaan ja vasta sitten kuulisin mikäli hän sitä edes silloin ilmaisisi hänen olevan varatun, niin silloinhan minua vasta harmittaisikin. Pienempi paha siis tuo, että asia tulee heti alussa selväksi. Tottahan tuo on, mutta eihän sitä varattunakaan irvistää ihmisille sovi: Välillä tuntuu että täällä jurossa Suomessa ei voi edes puhua ventovieraalle ilman että toinen osapuoli pitäisi sitä flirttinä.

En minä ainakaan oleta että kaikki jotka minulle tulevat juttelemaan, olisivat minusta kiinnostuneita sillä tavalla. Mutta siinä vaiheessa jos sikseen on niin sitten kysytään asiaa, ellei toinen sitä kerro oma-aloitteisesti.

Ja kyllähän se lähinnä ällöttää jos joku varattuna yrittää oikein "iskeä". Jotkut saattavat kyllä pitää sitä epäkohteliaana laukoa siviilisäätyään heti kättelyssä, siksi sitä voi kyllä kysyäkin ihan suoraan väärinkäsitysten välttämiseksi. Olisipa nämä ihmissuhdejutut edes jonkin verran helpompia.. Tottakai on normaalia ja suotavaakin flirttailla ihmisten kanssa olivat nämä sitten varattuja tai eivät. Itsekin teen sitä käytännöllisesti katsoen jokaisen miellyttävän miehen kanssa ilman, että se tarkoittaisi yhtään mitään muuta kuin ystävällistä toisen huomioon ottamista; sitä että ihmisillä on rento ja hauska olla tilanteessa.

Tarkoitin oikeastaan sellaista flirtin ja varsinaisen iskemisen välissä olevaa tilaa, jossa toinen on tullut jo jonkin verran tutuksi, mutta ei vielä niin paljon, että varsinainen iskeminen olisi ajankohtaista. Sitä vaihetta, kun tunnustellaan toista ja ollaan kohta siinä kynnyksellä, josta varsinainen "kuhertelu" saa alkunsa.

Siinä vaiheessa olisi paikallaan tietää, onko toinen varattu vai ei. Juuri tuon "välitilan" aikana ei tunnu luontevalta kysyä toiselta suoraan siviilisäädystä, koska molemmat vielä tunnustelevat sitä, että löytyisikö molemmilta kiinnostusta tutustumaan paremmin.

Baarista "isketyltä" mieheltä tuollaisen voi kysyä heti alkuunsa, mutta esim. Tarttukaa mielummin tilaisuuteen ja käyttäkää varattua miestä lihallisiin iloihin. Ajatelkaa nyt, taattua, tervettä ja takuulla kiimasta tavaraa. Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa.

Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat tör­ky­vies­teil­lä uhria — Eduskunnan tur­val­li­suus­joh­ta­ja: Täysin poik­keuk­sel­lis­ta Kotimaa Avohakkuut halutaan pois vain valtion metsistä — "Ei ajatellakaan, että se tapahtuisi yhtäkkiä", Luon­non­suo­je­lu­lii­tos­ta sanotaan Kotimaa Pääkirjoitus Arvoton, armoton näytelmä Pääkirjoitukset Arktinen on tylyä konkretiaa Erkki Pulliainen Kuvagalleriat Videot Blogit Tuoreimmat.

Helpottaako päiväkirjojen lukeminen häpeää? Saako kärryä vetää kärryn takavalot pimeinä? Juttutupa Lukijakuvat Lukijavideot Mielipiteet.

Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda. Vastaa 4 Ilmoita asiaton viesti. Tuosta "pastöroinnista" vaan, että kiitos tiedosta. Mantamyrkyihin voi mennä käymään,mutta älä ala miettimään elämää tarkemmin. Aloittajalle,pysy  vaan sinkkunaisena ,olen ns " pastoroitu ".

Voin muuttaa mielipiteitäni,jos kerrot  täällä ,julkisella saitilla, paremmat puolesi? Niin minäkin mutta puhelimet on keksitty ja jonain päivänä se tapaaminen onnistuu. You are more than welcome. What are sisters for. Miten ylipainoinen mies luulee saavansa alipainoisen naisen pauloihinsa? Suosituimmat Tänään Tänään 1. Kommentoiduimmat Tänään Tänään


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *