Tuotetta on varastossa eli se toimitetaan heti. Jos tilaat nyt, tuote saapuu Sinulle ti Tällä tuotteella toimitus on ilmainen! XLsucker-penispumpulla voit saada kikkelistäsi pidemmän ja paksumman sekä jämäkämmän erektion. Penispumppujen säännölliset käyttäjät ovat raportoineet, että säännöllisellä ja sinnikkäällä käytöllä pumppaaminen on kasvattanut penistä pituus ja leveyssuunnassa.

XLsuckerin toiminta perustuu tyhjiöpumppuun, jonka avulla penikseen virtaa enemmän verta, joka puolestaan tekee seipäästä suuremman. Aloita pumppaaminen hitaasti, jotta vältyt vahingoilta. Liukuvoidetta kannattaa lisätä pumpun tyveen, jotta saisit aikaan mahdollisimman hyvän imun. Sujauta penis sylinteriin, mutta jätä kivekset sen ulkopuolelle.

Pumppaile hitaasti ja näet kuinka kikkelisi kasvaa vähitellen. Paremman erektion ja isomman munan lisäkksi pumppaaminen ennen masturbointia tai seksiä tekee peniksestä herkemmän, jolloin kosketukset voivat tuntua kiihottavammilta.

Muista aina pumppailla niin, että et tunne kipua. Mitä enemmän ostat, sitä enemmän saat bonusta. Voit käyttää kaikkia bonusvaiheita missä vain vaiheessa. Meiltä ostat seksileluja, sekä seksikkäitä alusvaatteita, jotka ovat parhaita laadultaan, tunnetuimmilta merkeiltä, todella hyvään hintaan, todella nopeasti ja se on turvallista ja helppoa. Voit helposti valita sinulle parhaiten sopivimman maksutavan. Penispumppu suurentaa penistä ja parantaa erektiota.

Penispumpun imu parantaa peniksen verenkiertoa jolloin erektioherkkyys, erektiovoimakkuus ja erektioaika paranevat. Penispumpun mäntä luo alipaineen pumppuun, jolloin peniksen paisuvaiseen ja verisuonistoon pumppautuu paremmin ja enemmän verta ja näin erektio paranee. Pumppu toimii erinomaisesti myös erektiohäiriöistä kärsiville.

Penispumppuja on tarjolla monilla eri mekanismeilla varustettuina, eri kokoisina ja myös vibrallisina. Toimitamme laadukkaat penispumput nopeasti ja huomaamattomasti. Tilatessasi penispumpun meiltä saat aina supernopean ja huomaamattoman toimituksen.

Penispumppu on yksi niistä tuotteista, jotka on tarkoitettu miehen seksuaalisen himon löytymiseen, joka voi heikentyä ympärillä olevista epävarmuustekijöistä. Huolimatta siitä, että se on yksi kaikkein kehitetyimmistä ja luotettavimmista tuotteista parantaamaan miehen seksuaalisia kokemuksia, ei monikaan tiedä miksi tai miten sitä käytetään. Penispumppu on kehitetty antamaan sinulle laajempi, pitkäkestoisempi ja kovempi erektio. Sitä voi käyttää sekä itsetyydytyksessä, että kumppanin kanssa seksissä.

Sen teho koostuu ilmatiiviiseen kammioon yhdistetystä pumppumekanismista, jota käytetään joko käsin tai sähköllä. Kun asetat peniksesi pehmeään sinetöityyn kammioon ja pumppaat ilmaa, syntyy painetta tyhjiöön. Laittella on kiva tehdä "väkisin " erektio joskus kun on halut tiessään, samaten sopivalla alipaineella saa pidettyä kullin pystyssä vaikka tunnin ajan. Jos on kireä esinahkta tai se "kiinnike" niin siihen laite auttaa oikeasti, puol tuntia antaa päivässä laitteen "venettyy" niin johan helpottaa kummasti Pituutta ei tule edes hetkellisesti lisää, mutta paksuutta saa tunniski pariksi, samaten terskaa tuo turvottaa kivasti Ja tosiaan, kannattaa käyttää maltilla, liika paine saa aikaan vain pahaa jälkeä.

Mutta tosiaan surannaista "hyötyä" tuosta saa vain jos on kiree esinahka tai se "kiinnike" mikä sen nimi nyt onkaan. Luulo ei ole tietoa Mitäs skeidaa se 87k täällä jauhelee.

Pitäisköhän pitää naamarinsa ummessa jollei asioista tiedä. Sanoit että ainoastaan leikkauksella saa pysyvästi mittaa lisää. Tuo on täyttä sontaa. Kliinisissä lääketieteellisissä kokeissa on todettu esim venytyslaitteiden toimivuus ja niitä käytetäänkin yleisesti korjaamaan tiettyjä ongelmia kuten liikakäyryyttä ja toimivat ne pituuden lisääjinäkin Penispumpuista voin kertoa että nekin saattavat antaa lisäpituutta ja paksuutta ahkeralla käytöllä ja varsinkin potenssiongelmaisille ne ovat mainioita apuvälineitä.

Pumppujen kuningas on kyllä bathmate jolla olen itsekin saanut penikseen lisää kokoa. Joo, leikkaamalla saadaan helposti se 5cm lisäpituutta, tosin silloin esinahka "lyhenee" koska mulkku pitenee, ymmärrätkö mitä meinaan? Joo ja tottakai päivittäisellä 30 min venytyksellä voidaan saadakin sentti vuoteen, eihän se kulli mitään luuta ole. Mutta yleensä noin laitteet ostetaan juuri "naatiskeluun" ja hauskanpitoon, ei niinkään kehittämiseen.

Jos sun oma katkarapusi ei kasva niin ei se sitä tarkoita ettei muillakaan kasva. Mistä sinä tiedät mihin tarkoitukseen kukakin noita laitteita ostaa Mutta tutustu biologiaan, niin huomaat että mulkku on aika tiivistä ainetta, ei sitä ole helppo venyttää, lisäksi alipainepumpussa mulkku useimmiten "seisoo" ja se tekee kasvattamisesta vielä hankalempaa, lerppakullia nyt voisi ehkä saadakin venytettyä.

Lääkäri ei voi pidentää sitä, sen kiinnikkeitä vain irroitetaan etuosasta jalkoväliä ja se vain näyttää sen jälkeen pidemmälle, mutta hyötypituus ei kasva Oikeastaan leikkaus tapahtuu seuraavasti olen tuturunut aiheeseen muuaalla kuin com päättäisellä nettisivulla Jos olet siis itse poika, niin tunnustele joskus sun seisovaa mulkkua, niin huomaat että se alkaa sieltä peräaukon kohdalta, eikö vain?

Mutta leikkauksessa siis siirretään mulkkua ulospäin noin 5cm ja perseen kohdalta tuo tyhjä kohta täytetään jollain impalntilla tms. Mutta parasta on että itse "mulkkuun" ei tule yhtään viiltoja. Tosin jos mulkku pitenee esim 5cm, mutta esinahka ei, niin silloinhan sen tietää ei esinahka mene enää niin eteen kun on kulli kovana, eikä löysänäkään.

Tosin itselläni on esinhaka niin pitkä että saan kivikovanakin vedettyä sen täysin terkan päälle, "suppuun" joten minulle tuo pidennysleikkaus ei tuottaisi ongelmaa, muutakuin se että tietty tonne "välilihaan" jää muutam arpi Mutta totta, mulkku ei pitene, se vain tulee enemmän esiin. Kuinka kivikovaa esinahkaa liikutellaan? Aika moni ei halua mennä minkään valtakunnan leikkauksiin Leikkauksen jälkeen pitää mulkkua pidellä kun kipeetä pillua pitkät ajat kun taas venytyslaitteen kans voi nussia vaikka joka päivä.

Taidan tietää biologiasta enemmän kuin sinä ja varsinkin seksivälineistä. Oikeastaan leikkauskessa ei itse "mulkkuun" tule mitään jälkeä, eli "mulkunvarressa" ei huomaa mitään eroa.

Ja totta, ei se mulkku luuta ole, kyllä siihen voi sentin vuoteen saadakin, jopa se että pitäisi mulkkua "kovana" päivässä noin 3 h riittäisi venytykseen pidemmäpäälle, onnitusikohan toi jollain lääkkeellä. Sun läppäs on ihan täyttä diipadaapaa Tajuatko sää mistään mitään. Et ainakaan peniksen kasvatuksesta.

Ja tottakai sitä voi pitää stondiksen yllä 3 tuntiakin, tarpeeks vaan pilleriä naamariin. Jotkuthan väittää että homoseksuaalisuus on mielisairaus Olet varmaan myös sitä mieltä, että ne pumput on ok, missä on sellainen pallo, eli alipainetta tulee vain kun pallo pullistuu "omalla voimallaan" eli ei juuri lainkaan. Ja se mitä kerroin pidennysleikkauksesta, ja venytyksestä on totta.

Ainut jos pidentäisin kullia, niin silloinhan ei siellä "perseen seudulla" olisi "tavaraa" lainkaan vaan ainostana joku täyte, joten uskoisin että silloin "takaapäin ottainen" ei tuntuisi seksuaalisessa mielessä juuri miltään. Ja homoiksi ei synnytä, ruveta tai sairastuta, sellaiseksi muokkaudutaan pikkuhiljaa. Ja totuus on se että ei se kulli kasva muutakuin leikkauksella siinä se ei oikeasti tosiaan pitene, tulee vaan enemmän hyötykäyttöön tai sitten venytyksessä, eli pumpulla, venyttimellä tai pitämällä yksinkertaisesti sitä kovana, pitkän aikaa.

Ja noi jutut miten pumput aiheuttaa pahaa vauriota voi jäättää ihan omaan arvoon kokonaan, taitaa sama taho tehdä noita tutkimuksia, kuin mikä totee ruiskerusketukset hengenvaarallisiksi ja ties mitä.

Toisen etuhan on aina toisen tappio. Jep, on moniakin pillereitä mitkä pitää kovana tuntikaupalla Näitä pillereitä saa seksikaupastakin ilman mitään reseptejä eikä tarvi ulkomailta tilata "vigaroita". Tuosta venytyksestä sen verran että siinähän miehen sukupuolielin EI ole stondiksessa.

Laitteita on monenlaisia ja osalla on tehty kliiniset testit ja hyväksynnät on kyljessä. Tottakai pumpullakin saa vaurioita aikaan kun käyttää väärin, ihan kuten vaikka porakoneellakin.

Ei se ole laitteen vika jos käyttäjä on tyhmä. Sapettaa tälläset asiantuntijat täällä, jotka ei tiedä mitään. Vähän kun ollaan homoiltu niin kuvitellaan tietävän kaikki seksistä ja seksivälineistä. Homoiluhan ei ole kovin luonnollista mutta siinähän sitten leikitte perhettä ja jatkatte sukua.

Hmm, laitappa lerppa kulli pumppuun esim 20 minutiksi ja ota pois, voin taata että pois ottaessa jöpöttää ja kunnolla Hmm, sä olet ilmeisesti niin idiootti ettet erota venytintä josta puhuin, koska puhuin venytyksestä pumpusta en puhunut pumppaamisesta. Ei kaltaisesi kanssa jaksa vääntää rautalankaa kun olet melko pihalla asioista.

Jaa, nytkö meinaat että kulli tietää jopa sen mikä sitä venyttää Koita nyt ääliö jo tajuta että venytin ja pumppu ovat täysin eri asia.

Ei sen kärsän tarvi mitään tietää, mutta ne laitteet toimivat täysin eri metodilla. Venyttimet todellakin toimivat kasvatuksessa mut pumppujen kans on vähän niin ja näin ne nyt lähinnä toimivat potenssi ongelmien kans ja mukavina muuten vaan leluina, jolla saa hetkellisesti mahtavuutta vehkeisiin.

Ei se penis mihinkään sillä vielä kasva että stondaa, kuten sinä kuvittelit Venytin venyttää mulkkua "pidemmäksi" ja alipainepumppu pakottaa mulkun "itsensä" pumppaan itseään pidemmäksi ja paksummaksi. Ja totta, alipainempumppu antaa ehkä tunnuksi "jykevyyttä" kulliin, mutta taatusti oikealla käytöllä voi saada sentin pituutta lisää ja paksuuttakin hieman, eihän se mulkku ole mitään luuta, joten kyllä se vennyy, ei nyt päivässä eikä parissa.

Ja mittaa mulkkusi löysänä, ja sen jälkeen kivikovana? Taatusti siis jos pitäisi mulkkua "kivikovana" esim 3 tuntia päivässä, niin taatusti näkyisi kasvua jo kuukaudessa, mutta monilla ei mulkku seiso edes jokapäivä, ja silloinkin kun seisoo niin vain 20 min.

Sä olet niin huippuluokan asiantuntija joten antaa olla. Miehen sukupuolielin on paisuvaiskudosta, joten ei se pelkästään stondiksella isommaksi veny muuta kuin sen hetken kuin stondaa. Eli lisä stimulaatiota se tarvii tavalla tai toisella. No jos omaat kullin, tai esim poikakaveri kullin, niin mittaa se löysänä ja sitten kovana? Vaikee sanoo esitätkö tyhmää vai oletko ihan oikeesti? Kyllähän se vehje erektiossa lähes aina on pidempi mutta erektiot eivät kasvata penistä mitenkään muuten kuin erektion ajaksi Niin, samaten jos pidät vehettä pumpussa viisi minuttia päivässä et näe tulosta.

Mutta kyllä se kulli venyy kun se on erektiossa usko pois, mutta tulosten saamiseen ei riitä se 4 min päivässä vaan esim 3 tuntia päivässä, koska erektio venyttää kullia. Laitahan linkki tutkimukseen jossa osoitetaan että mainitsemasi 3 tunnin luonnollinen erektio kasvattaa vehjettä siis muutenkin kuin sen stodiksen ajaksi.

Jos linkkiä ei löydy niin oletan että keksit asiat omasta päästäsi. Ihan sama missä kukin on töissä Jotenkin tuntuu että sinä olet peruskoulussa ala-asteella. Ei tarrtte, koska jo 13v poika tietää sen että kulli venyy kun se on kovana. JA eikös venyttäminen sitä kasvata, kuten olet väittänyt, ei se kulli tietä mikä sitä venyttää, pumppu nyt käy lähinnä tilapäiseen "turvottamiseen" mutta ei niinkään venyttämiseen. Tiedätkö sellaisen pitkulaisen ilmapallon joista väännellään erilaisia elukoita?

Voidaan ajatella että se olisi kulli, tyhjänä 10cm pitkä täysnäisenä 50cm No laita palloon joku paineensäädin mikä pitää paineen saman esim 3 tunnin ajan, ja katso onko pallo pidempi sitten 3 tunnin päästä. Taitaa olla, koska se paine venyttää sitä itse itsessään.

Laita nyt vaan se linkki, koska muuten sua ei uskota. Fakta asiasta löytyy aina tutkimustietoa. Ja sitten se venytyslaite: Katsos kun venytyslaitteessa se miehen elin EI ole edes erektiossa Leiki sä vaan ilmapalloilla Useita venyttimiä sen sijaan on tutkittu lääketieteellisesti jo todettu niiden toimivuus. Ilmapallo ja miehen paisuvaiskuidos tuhansine hermoratoineen lienee hiukan eri asia.

Potenssilääkkeillä saa helposti useita tunteja kestäviä erektioita eikä silti norsun kärsää näy käytön seurauksena Lääkätiede ei niistä ainakaan tiedä mitään. En markkinoi mitään venytintä ja on ihan jokaisen oma asia mitä ostavat tai ovat ostamatta. Kunhan kerroin mitä milläkin laitteella saa aikaan. Niin kulli venyy kun se on kovana, eikö vain? Meinaatko että kulliin tulevassa liittimessä on joku paineensäädin joka kasvattaa veren tulon kun se on "oikeen kokoinen" Ja usko pois, ei kulli tiedä venyttääkö se itse itseään tai joku kone.

Luulo ei ole tietoa 1. Juu, tavallaan se venyy kun paisuvaiskudos täyttyy, mutta sillä ei ole mitään tekemistä kigulin kasvatuksen kanssa On ehkä vuosisadan typerin väite jankuttaa täälä että erektio toimii sukupuolielimen kasvatus metodina.

Lääketiede ei ole väitteestäsi tietoinen, joten kirjoita väitöskirja jne. Kohta sun naama on Time lehden kannessa ja tienaat satoja tuhansia pitämäälä luentoja tästä tieteen mullistavasta löydöstäsi. Muista käyttää mainiota ilmapallo vertaustasi. Lääkeditedettä voisi kiinnostaa myös se, että mistä kulli tietää mikä sitä venyttää ja siten tietää pitääkö kasvaa "pysyvästi" tai ei.

Aika naurettavaa toi sun juttu, mutta eihän sun pointti olekaan muutakuin myydä eurolla sitä väänelty henkari kuminauha viritelmää Ja usko pois, kyllä jos kulli olisi esim 3 tunia päivässä kovana, alkaisi sitä kasvua pikkuhiljaa näkymään, koska ei se kulli voi tietää mikä sinä venyttää, ei millää. Voi sinä äidin pikku hölmöliini. Hauskoja nuo sun teoriat. Lääketiede ON tutkinut useita venyttimiä ja niitä käytetään hoidoissa.

Ei sen pippelin tarvi mitään tietää se vaan venyy siitä joka toimii. Erektio on pippelin normaali luonnollinen tapahtuma ja se EI toimi pippeliä kasvattavana asiana. Venyttimiä käytetään hoidoissa korjaamaan esim liika käyryyttä mutta ne tehoavat myös pituuden kasvatuksessa. Erektio EI toimi minään kasvatusmetodina. Kerrohan missä viestissä minä yritän jotakin myydä?????

Jos minä jotain myisin niin kai kertoisin mistä niitä saa? Näitähän myy sadat eri liikkeet Nyt kun linkitätät jonkin tiedon lääketieteellisestä julkaisusta jossa väitteesi näytetään toteen niin uskon heti.

Usko nyt jo että esim potenssilääkkeillä vehkeen saa seisomaan jopa päiväkausiksi mutta kukaan ei ole tullut kertomaan että siitä olisi alkanut kärsä kasvamaan pituutta. Alkaa hieman kiinnostaa että mikähän sun koulutus on ja oletko päässyt peruskoulusta edes läpi kun väität noin tyhmiä.

Otin tästä ruudunkaappauksen ja laiton facebuukkiin kiertoon jotta ihmiset näkee kuinka tyhmiä suomen maan homppelit on. Ota se mittanauha käteen, mittaa mulkkusi löysänä ja kovana? Usko siis pois, kyllö kullin venyttäminen "sisältpäin" esim 3 tuntia päivässä tuo aivan varmana tuloksia siihen pituutteen Pitäiskö muuten itse näyttää miten teen 4 eurolla vastaavan venttimen kuin mitä sitä kauppaat eurolla? Tää on jo varmaan kymmenes kerta kun sulle pitää jankuttaa täysin sama asia.

Kyllä pippeli on isompi kun se on erektiossa verrattuna lepotilaan, muuta ei kukaan ole asiasta väittänytkään Tälle sinun sisältäpäin venyttämisellä ei ole mitään todistetta tieteessä eikä missään muuallakaan ainoastaan sinun oma pähkähullu teoriasi. Kuten olen moneen kertaan sanonut niin potenssilääkkeillä saa stondiksen jopa päiväkausiksi mutta eipä siitä pippeli kasva vaan paluu normaaliin mittaan tapahtuu. Tottakai me täällä ohjelmointi firmassa myydään muovinpaloja perseeseen Yritätkö kenties vaihtaa puheenaihetta kun sun lapselliselle teorialle ei löydy koko ihmiskunnasta ainoatakaan todistetta vaikka maailmassa on tutkittu jopa sittisontaisten paritteluvietti.

Luulis että tämä sinunkin teoria löytyisi jostakin kirjallisena julkaisuna???? Tiedätkös kun viagra on jo keksitty sekä cialis Harmi vaan kun sun älytön teoriasi ei toimi. Joko olet löytänyt sen linkin sinne lääketieelliseen tutkimukseen tai ihan mikä vaan todiste muu kuin oma lapsellinen ininä. Heitäppä poika pari nappia Viagraa huuleen niin kyllä sojottaa vaikka mitä ajattelisit tai nukkuessa. Tulokset ovat kova panetus, punaiset posket, lievä päänsärky, tuntikausia sojottava elin, mutta EI pysyvää pituuskasvua paisuvaiskudoksessa.

Hmm, kummaa vehe se mulkku, tietää venyttääkö se itse tai venyttääkö sitä ulkopuolinen laittee si Jotenkin hausoja nää "joo ei se veny sjos se itse venyttää itseään, se vaatii ulkopuolista lähdettä" Edelleen, mitä mulkulle tapahtuu kun se seisoo kasvaako se, tai venyykö se? Luulo ei ole tietoa 2.

Ei se sukupuolielin tiedä mistään mitään mutta todistetut faktat tietää kuinka sitä venytetään ja erektio EI kuulu niihin. Sulla ilmeisesti tulee siis jokaisen stodiksen jälkeen aina lisää mittaa pippeliin Voisitko jo jakaa jonkun tieteellisen julkaisun joka todistaa sun väitteen? Sinullako tapahtuu jotenkin toisin? Harvoin törmää näin yksinkertaiseen ihmiseen kuin sinä olet. Asiassa on kyse siitä että toimiiko joku vai ei. Luepa tämä niin ymmärrät vähän enemmän erektiosta ja ihmisen paisuvaiskudoksesta.

Ei pumpullakaan saa mulkkua loputtomin venytettyä, kuten ei myöskään erektiolla. Mutta ota, ota se mitta käteen ja katso mitä kullille tapahtuu kun se tulee kovaksi, venyykö se tai ei Ja kulli pyrkii erketiossa ollessa ksvamaan isommaksi, eli se venyy kokoajan, mutta tosiaan tulosten saaminen edes pientn tulosten vaatisi jotain 3 tunnin kovaa mulkkua päivässä, ja ei mulla seiso päivässä ku korkeintaan 10 min. Samaten jos käyttää sun venytintä 10 min päviässä, ei varmana tule tuloksia "Puhelet kuin kasvatus ois jotenkin siitä kiinni tietääkö pippeli jotain vai ei Minulla sitäpaitsi seisoo helpostikin monta tuntia yhteen soittoon ja potenssilääkkeillä vaikka koko päivän mutta se on useimmiten turhaa.

Voisitko vielä kertoa että mistä olet tämän 3 tuntia saanut päähäsi? Miksi juuri 3 ettei vaikka 2 tai ?? Ei mulla ole venytintä, sä olet paranoidi. Venytintähän kehoitetaan käyttämään jopa tuntia päivässä. Normaalilla terveellä miehellä seisoo helposti 3 tuntia päivässä yölliset erektiot joita saattaa olla päälle enemmänkin kuin toiset 3 tuntia.

Olisiko se selitys siihen että kaikilla muilla on isompi mela kuin sulla. Luulo ei ole tietoa 3. Kyllä mulla seisoo miltei joka päivä sen 3 tuntia kun laskee mukaan yölliset erektiot. Sä et äsken "huomannut" kertoa että mistä tämä 3 tuntia tulee Laitahan nyt linkki siihen tutkimukseen tai edes ihan mihin vaan kirjoitukseen jossa tämä erektion pippeliä kasvattava homma todennetaan Ehkä sä sitten tykkäät pienestä melasta Sehän on jo miltei impotentti.

JavaScript seems to be disabled in your browser. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Jos tilaat arkipäivänä ennen klo Voit huoletta tutustua tuotteeseen rauhassa ja halutessasi voit palauttaa tuotteet 90 päivän ajan ostohetkestä lukien. Palautettaessa tuotteen tulee samassa kunnossa kuin vastaanottohetkellä: Kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat omassa, yli neliömetrin kokoisessa varastossamme, joten toimitus tapahtuu todella nopeasti.

Voit maksaa 14 päivän ajan Klarna-laskulla tai —tilillä, luottokorteilla Visa ja Mastercard ja tietysti verkkopankkimaksulla. Mitä enemmän ostat, sitä enemmän saat bonusta. Voit käyttää kaikkia bonusvaiheita missä vain vaiheessa. Meiltä ostat seksileluja, sekä seksikkäitä alusvaatteita, jotka ovat parhaita laadultaan, tunnetuimmilta merkeiltä, todella hyvään hintaan, todella nopeasti ja se on turvallista ja helppoa.

Voit helposti valita sinulle parhaiten sopivimman maksutavan. Penispumppu suurentaa penistä ja parantaa erektiota. Penispumpun imu parantaa peniksen verenkiertoa jolloin erektioherkkyys, erektiovoimakkuus ja erektioaika paranevat. Penispumpun mäntä luo alipaineen pumppuun, jolloin peniksen paisuvaiseen ja verisuonistoon pumppautuu paremmin ja enemmän verta ja näin erektio paranee. Pumppu toimii erinomaisesti myös erektiohäiriöistä kärsiville.

Penispumppuja on tarjolla monilla eri mekanismeilla varustettuina, eri kokoisina ja myös vibrallisina. Toimitamme laadukkaat penispumput nopeasti ja huomaamattomasti. Pumputtelu on lähinnä mukavaa ajanvietettä. Male Edge, andropenis tms. KYllä, sillä saa paksuutta joksikin aikaa, ei pysyvästi. Pituutuuteen ei vaikuta lainkaan Mutta eihän noiden OIKEA tarkoitus ole suurennus, vaan lähinnä "naatiskelu" Ja tuloksia saa noin 20 minutin käytön jälkee.

Ai, miksei se kasvu ole pysyvää? Mistä elin tietää milloin pitää kasvaa pysyvästi? Niin ja mistä se elin tietää ettei pituus suuntaan kasveta ollenkaan? Sellasen pumpun voi rakentaa ihan itse 10 minuutissa, ei tarvita kuin talouspaperirullan hylsy, pätkä letkua ja ilmapallo.

Tämä on takuulla ihan yhtä hyvä kuin alkuperäinen. Koska lyhyt käyttö ei saa aikaan pysyvää tulosta, mutta hetkellistä turvotusta saa, sama juttu jos työnnät hammasta taaksepäin minutin, se ei siirry mihinkään, mutta kun hammasrauta painaa sitä esim 2 kuukautta, niin jo tulee tuloksia Ja siksi mulkku kasvaa vain leveyttä, eikä pituutta, on se, että mulkussa on enemmän pinta-alaa leveyssuunnassa kuin pituussuunnassa, ja pumpussa mulkku pääsee kasvamaan joka suuntaan, joten leveyden kasvaminen on isompaa kuin paksuuden Tietenkin pumpun sisälle voisi tehdä esim patjasta koko pumpun mittaisen "tiivisteen" jossa olisi esim vain sentin mittainen reikä, jonka läpi menisi esim pyörän siäkumi, näin mulkku venyisi pituutta, mutta ei pääsisi levenemään.

Oikeastaan itsekin olen joskus lapsena tehnyt pumpun itse, tarvitaan tyhjä silikoneituubi, vähän letkua, alipainepumppu, ja joku tiiviste alas, tosin tämä systeemi tulee helpolla kalliimaksi kuin oikea pumppu, ja lisäksi nykyjään saa tilattua leluja ilman että antaa edes katuosoitetta tai puhelinnumeroa, joten ei tarvii pelätä että kukaan saa tietää "harrastuksesta".

Eikös pienellä ajalla tule pieni tulos? Miks se mulkku sit on pidempi kuin leveämpi jos kerran se pinta-ala on ratkaiseva? Sellaset hammasraudatkin on ihan helppo tehdä itse. Ei tarvita kuin vähän rautalankaa ja aikaa. Hammaslääkärit myy niitä ihan järjettömillä katteilla kun sellasen voi tehdä itse alle 1 eurolla.

Taidat olla hieman sairas. Oisko sulla kuvaa linkittää näistä taidokkaista tekeleistä? Jos netistä tilaat niin kerrohan miten se tilaus löytää perille jos et anna mitään osoitetta tai puh numeroo ja toisekseen mistä helvetistä kukaan tietää mitä siellä laatikossa on, ei kai niitä läpinäkyvissä pusseissä lähetetä?

Ei, ei ole kuvaa, olen hävittänyt laitteen kaaaaun sitten jo. Mutta tekemiseen käytin seuraavia osia: Silikonituubi tyhjä jsota mäntä on poistettu http: Ja muut tietää mitä laatikossa on, siitä että siinä sattuu lukemaan lähettäjän nimi, ja esim kaalimato. Tosin pakko myöntää, että tuollaista "anonyymitoimitusta" olen kaivannut 13 vuotiaasta asti, mutta vasta viimevuosina se on tullut yleisesti käyttöön Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ihan sata varmasti huippu laite. Mielestäsi siis aina jos erotiikkaliikkeestä jotain tilaa niin sen on pakko olla penispumppu? Näinkö kuvittelet ihmisten ajattelevan? Eihän se tietenkään voi olla vaikka kondomeja tai ihan mitä vaan. Monissa erotiikkaliikkeissä myydään aika paljon muutakin kun seksileluja. Anywya, kun tilaa seksikaupasta jotan tulee se useimmiten oikealla nimellä, ei salanimellä Lisäksi ennen tuli aina saapumisilmoitus ja piti antaa puhelinnumero ja kotiosoite.

Mutta kuten sanottu, nykyjään ei pidä itse enää mitään tehdä, kun saa tilattua anonyymina, ja rahatsa se ei ole kiinni kenelläkään. Ei yritys voi käyttää mitään salanimiä. Ainoastaan markkinointinimeä tai firman virallista nimeä.

Kaikilla yrityksillä on itellan kanssa sopimus joten kysy sieltä jos et ymmärrä. Puhinnumeroa ei ole tarvinut antaa ikinä eikä tarvi nytkään. Se on eriasia jos myyjä sitä vaatii mutta mitään syytä siihen ei ole. Kotiosoite on ihan kiva olla olemassa jotta paketin voi toimittaa perille voi sen toki naapurillekin tilata mutta tämä on laitonta ilman naapurin lupaa.

Anonyyminä et pysty vieläkään tilaamaan koska vähintää myyjä tietää kuka olet. Muut eivät tiedä mitä olet tilannut ei nyt, eikä ole koskaan aikaisemminkaan tietäneet. Köyhälle on kaikki kiinni rahasta. Moni liike markkinoi "Olemme edullinen, luotettava jne" jumalauta kun se ei ole siitä rahatsa kiinni, vaan siitä miten saada tuotteet huomaamattomasti sinne kaapin perällä Onhan se melko helppoa perustaa toiminimi mutta laskut Itellalta tulee sitten kyseisen toiminimen pakettien lähetyksestä kun taas tavaroiden myyjänä onkin eri firma.

Verottaja ei sitten tästä tykkääkään yhtään eikä kirjanpito. Elämme vuotta ja joka likalla on yöpöydän laatikossa dildo joten ei siinä ole mitään ihmeellistä jos pojillakin on leluja.

Tiedetään että valintataloo ja siwaan toimitetaan ja eihän se postiinkaan tilattu lähetys välttämättä kotiin tule mutta kyllä siinäkin osoite annetaan Eli mitä väliä sillä on lukeeko paketissa osoitteesi vai ei? Markkinoida voidaan miten huvittaa Asiakas varmaan osaa itse päättää keltä tulee se huomaamattomin paketti tai jos ei osaa niin oma moka. Tiedoksi sinulle että minkään alan yritystä ei kannata sitten mustamaalata internetissä ellet ole asiasta täysin varma koska kyseessä on rikos.

Eli jos kirjoitat kuulopuheita taikka keksit omiasi niin sinut voidaan haastaa oikeuteen. Sulla on näyttänyt olevan taipumusta aiemmissakin viesteissä moiseen. Ja ero on siinä, että kun haetaan postista, niin kotiin tulee saapumisilmoitus Ja tosiaan olisin mielelläni jo 13 vuotiaana tilannut kaikkia "leluja" ja usko pois, kyllä 13 vuotiaatkin pojat runkkailee ja haaveksii muista pojista, ja tykkäis touhuta kaikkea muuta, mutta sitähän te ette muista.

Ymmärrän, sinä et tunnu ymmärtävän mitään. Paketteja käsittelevät henkilöt tietää salanimet se kuuluu vähän niinku työnkuvaan ja aika moni siviilikin ne tietää. Mutta kyllähän noita firmoja löytyy jotka eivät käytä markkinointi nimeä postituksissaan. Ilman suojusta paine ei pysy sisällä.

Kasvattaa kuitenkin hetkellisesti kokoa mukavasti ja himotkin nousevat. Laadukasta tekoa, kohtuullinen hinta ja vaikutukset ihan omaa luokkaansa.

Kehuja on naiselta tullut paremmasta erektiosta ja kokoakin on hieman tullut lisää. Ja sekös jos mikä nostattaa itsevarmuutta: Siksi annoin 4 tähteä, koska ehkä hieman liian tiukka mutta ei se paljoa haittaa. Eka pumppu jonka ostin ja olen kyllä tyytyväinen mitä sain. Täytyy kehua kyllä tuota imu tehoa meinaan on voimakas! Miellyytävä käyttää kun ei ole teräviä reunoja ja tuntuu laadukkaalta ja kestävältä tuotteelta.

Tuotekuvauksen mukainen laite, suosittelen ainakin kokeilemaan tätä tuotetta jos suinkin kiinnostaa. Tietokulmasta kantsii lukee vinkit pumppujen käytöstä!

Nyt tullut käytettyä sen viikon verran aktiivisesti kys. Tätä penispumppua on miellyttävä ja helppo käyttää. Olen saanut paljon parempia erektioita ja pituutta on tullut aktiivisen käytön jälkeen noin 1. Alussa sen käyttö saattaa tuntua tiukalta mutta minulla se tunne hävisi jo toisella käyttökerralla.

Vaimoni kehui erektiotani voimakkaamaksi ja pitkäkestoisemmaksi. Palautuminen yhdyntöjen välillä on ollut paljon nopeampaa. Ilmaiskokeilu Tilauksen seuranta Ota yhteyttä. Helppokäyttöinen penispumppu, läpinäkyvä Lisää ostoskoriin Käyttäjien arvosana:


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *