näytä pillu sheivattu pimppi

Voiko olla seksikkäämpää billua kuin tällä nuorella teinitytöllä joka sai billuunsa jämäkkää kyrpää. Minusta fantastinen upein näkemäni billu. Teinitytön tiukka pillu on märkä. Teinitytön pillu on tiukka ja märkä.

Teinitytön pillu on aina märkä. Teinitytön pillu on supertiukka. Teinitytön pillu on ajeltu ja tiukka. Nuoren tytön pillu on tiukka ja märkä. Nuoren naisen pillu on märkä ja tiukka. Nuoren naisen pillu on tiukka ja märkä. Teinitytön vaaleanpunainen pillua on märkä. Naisen pillu on tiukka ja märkä. Tätini perheineen kävi usein mökillämme saunassa. Kerran hän nojasi kuistin kaiteeseen ja näytti pilluaan, joka oli täysin karvaton.

Vieressä seisova aviomies oli sen ajellut ja oli nyt naamaltaan ujon punainen. Kun muutaman viikon päästä oltiin taas yhdessä. Tädin parikymppinen tytär oli täysposliini, samoin oma äitini. Minulla ei vielä kasvanut karvoja, mutta aikanaan aloin ajella ne pois säännöllisesti.

Muutaman vuoden kuluttua hän apinanraivolla riipii alapäätään sileäksi jotain pojankloppia miellyttääkseen Kunhan kerran äiti ollut aina posliini niin mistähän tyttö sitten olisi voinut edes kuvitella että alapäässä on karvoja taikka yleensä että niitä karvoja pimpsaan kasvaa. Tyttöhän saattoi luulla ettei karvoja tule koska äidillä ei karvoja ole koskaan ollut pimpsassa.

Kun kerran kirjoitit saunassa olevan kaksi posliinipilluista naista ja kerrot aina olleesi posliinipilluinen niin miksi rupeat epäilemäään ymmärtämistäni ja alat perumaan kirjoittamaasi. Yleensä ymmärrän asian olevan niin kuin jostakin luen jos en henkilökohtaisesti ole nähnyt asian olevan toisin. Pidä vaan pillusi ikiposliinina eihän siitä netissä ole mikään velvollisuus kirjoittaa jos pillunsa posliiniksi ajelee.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Posliinina tyttären kanssa saunaan? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Teinitytön pillu on aina märkä. Teinitytön makea pillu saa kyrpää. Teinitytön pillu saa paljon spermaa sisään. Tiukka pillu saa kovaa munaa.

Nuoren tytön pillu on tiukka ja märkä. Nuoren tytön pillu on tiukka. Teinitytön tiukka reikä saa monsterikyrpää. Tiukka pillu saa tuntea penistä. Nuoren naisen pillu on märkä ja tiukka. Aasian teinitytön pillu on karvainen ja tiukka.

näytä pillu sheivattu pimppi

Näytä pillu sheivattu pimppi -

Posliinina tyttären kanssa saunaan? Kuka kehtaa olla ajamatta harmaata tussuaan. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Minulla on teinitytär, jonka kanssa käyn aina perinteisesti lauantaisaunassa.

Posliini on kaunista, muuallakin, kuin maljakossa. Pitäisikö neitsyyden menettämisen aikana ola posliini vai sopiva karvoitus? Tulee kauhean epävarma olo kun ei tiedä miltä pitäisi näyttää Tarkennuksena, että kukin tyylillään, sinänsä en ole sitä taikka tätä mieltä muiden karvoituksesta tai sen puutteesta vaikka oma kokemus onkin surkea.

Se vaan tuntuu karmealta kun posliinia nykypäivänä melkeinpä tuputetaan joka suunnalta niin, että nuoret tytöt näyttävät kuvittelevan karvojen olevan suorastaan seksielämän este. Ja jos käy kuten minulle, että alapään iho ei vain kestä karvattomuutta, nämä tyttöraukat luulevat sitten olevansa "epänormaaleja" ja täysin ei-haluttavia. Jenkkilän hapatusta ja terveestä kehollisuudesta vieraantumista on sellainen, jos normaalit häpykarvat on niin yök että seksikään ei maistu ellei ole sileää kuin pikkulapsella.

Nykyaikaan ja vähä äkkiä karvojen ajelu alapäästä on nykynaisen tapa pitää huolta itsestään se on ihan samaa rutiinia ainakin minulle ollut jo 14vuotiaasta asti kun kynsien lakkaus ja kulmien nyppiminen. Itse tykkään posliinista jotenkin seksikäs ennen kaikkea hygieeninen olo kun karvat on ajeltu poikaystävänikin tykkää ja myös hän ajelee silloin tällöin kaikki pois suuseksin antaminen on kuulemma mukavaa kun ei ole karvoja suu täynnä eikä hän missään tapauksessa KOSKAAN IKINÄ yhdistä karvatonta alapäätäni lapsen alapäähän hyi teitä jokka noin ajattelette!!!!

Se nyt on vaan niin että posliini on tämänpäivän sana ja tätä mieltä myös miehet ovat myös teidän karvatussujen miehet haluaisivat vaimokkeensa ajavansa pimppinsä paljaaksi mutta eivät uskalla sitä pyytää tai jos ei ihan paljaaksi niin edes siistiä!!!! Itse ajelen vaan laittamalla kosteuttavaa doven suihkusaippuaa ja sitten HELLÄSTI höylällä ja päälle doven kosteuttavaa rasvaa kilo sitten hillun hetken pimppi paljaana ja odotan että rasva kuivuu ei tuon vaikeampaa ainakaan minulle tietenkin jokaisella on erilainen iho jne Voi miten kaunis onkaan nainen, jolla karvat näkyvät pikkuhousujen ulkopuolella.

Mies 47 , Boy-Lissu 47 , Jo vuosia olen siistinyt alapään pehkoa ja myöhemmin aloin pitämään kainalokarvat poissa kokonaan. Vartaloni karvoitus on luonnostaankin vähäistä. Rinta- ja selkäkarvoitusta ei lainkaan, reisissä hiukan vaaleita ohuita karvoja. Tänä kesänä "rohkaisin" itseni ja ajoin lopulta pois kaikki häpyalueen karvat. Nyt on mennyt muutama kuukausi tällaisena, sanottaisiinko posliinina.

Olen ollut tosi tyytyväinen täydelliseen karvattomuuteen. Ajattelisin, että hygienisyyskin näillä alueilla on lisääntynyt huomattavasti. Ajelun jälkeen sopivaa voidetta pintaan ja annan kuivua ennen vaatteiden pukemista.

Ja kylläpä tuli taas mukava ja raikas olo. Onhan se karvaton kaunis katsella ja mukavamman tuntuinen se posliini. Niin miehillä kuin naisillakin. Aina on niitä niin naisia kuin miehiäkin jotka puolustaa karvoja ja epäsiisteyttä sen takia, että itse yhdistävät posliinin alitajuisesti niihin lapsiin olisko jotain peiteltyä halua siellä.

Eivät vaan raukat ymmärrä, että terveen seksuaalisuuden omaavat aikuiset voi tykätä posliinista ilman ihmeellisiä lapsiin liittyviä fantasioita. Eli vähän sama asia, kuin uskovaiset ja niiden "kristityt" arvot, kun on tarpeeksi sekaisin niin raiskaamasta ja tappamasta ei estä kuin sadistinen aavikkopaimenten aikainen poliittisuskonnillisin motiivein kirkon kokoama novellikokoelma raamattu. Eivät raukat ymmärrä, että terveet ihmiset omaa ja omaksuu normaalin moraalin ilman mitään pelkoa sadistisesta jumalasta.

Ja oikeastaan sama asia kuin hysteerisesti homoja vihaavat saarnasmiehet, jotka lopulta peilaakin omaa seksuaalisuutensa kieltämänä omaa pahaa oloaan muihin uskonnollisen ahdistamisen keinoin. Miksi niitä karvoja pitää ajella, koska luonto hoitaa senkin puolen. Ihminen kun vanhenee, niin karvat vähenee. On kaunista katseltavaa, kun pehko pikkuhiljaa harvenee. Häpyhuulten päältä karvat häviää kokonaan. Viivan päälle jää pieni karvajono, ja häpyhuulten ulkopuolella on kunnon karvapeite.

Aika näyttää mitä vielä tapahtuu. Kuinka voin mennä sinne posliinina?? Voihan tytärkin ajaa posliiniks niin ei oo erilainen ja herätä huomiota? Tietyllä lailla myöhäistä, meillä on ajeltu pimppi aina ja tyttäret on siihen jo tottuneet että äiti on posliini, eivät ole koskaan nähneet minua kunnolla karvaisena.

No voihan sitä vielä kokoeilla Mitäs pahaa siinä on kun kerrot tytölle, että ajat puhtaaksi pillusi. Miksi ette molemmat aja posliiniksi? Kerkisiköhän tyttäresi jo ensiksi ajelemaan posliiniksi joten äitinä saat mallin tyttäresi alapäästä posliinipilluksi ajeluun,joskus sitä oppia on otettava nuoriltakin. Joulupukin irtonaamaria, jommassa kummassa päässä.

Voit sanoa tyttärelle, että alat tulla vanhaksi, kun karvatkin harmaantuu. Itse ajelen pallikarvani aina kun menen saunaan tyttäreni kanssa, mutta sehän ei ensimmäisellä kerralla häntä hämmästyttänyt vaan se, että minulla oli pallit. Oppihaan ainakin sen, että nykyisin aikuisenkin naisen alapään kuuluu näyttää karvattomalta pikkutytön pimpiltä.

Tätini perheineen kävi usein mökillämme saunassa. Kerran hän nojasi kuistin kaiteeseen ja näytti pilluaan, joka oli täysin karvaton. Vieressä seisova aviomies oli sen ajellut ja oli nyt naamaltaan ujon punainen. Kun muutaman viikon päästä oltiin taas yhdessä. Tädin parikymppinen tytär oli täysposliini, samoin oma äitini. Minulla ei vielä kasvanut karvoja, mutta aikanaan aloin ajella ne pois säännöllisesti.

Muutaman vuoden kuluttua hän apinanraivolla riipii alapäätään sileäksi jotain pojankloppia miellyttääkseen Kunhan kerran äiti ollut aina posliini niin mistähän tyttö sitten olisi voinut edes kuvitella että alapäässä on karvoja taikka yleensä että niitä karvoja pimpsaan kasvaa.

Tyttöhän saattoi luulla ettei karvoja tule koska äidillä ei karvoja ole koskaan ollut pimpsassa. Kun kerran kirjoitit saunassa olevan kaksi posliinipilluista naista ja kerrot aina olleesi posliinipilluinen niin miksi rupeat epäilemäään ymmärtämistäni ja alat perumaan kirjoittamaasi. Yleensä ymmärrän asian olevan niin kuin jostakin luen jos en henkilökohtaisesti ole nähnyt asian olevan toisin.

Pidä vaan pillusi ikiposliinina eihän siitä netissä ole mikään velvollisuus kirjoittaa jos pillunsa posliiniksi ajelee. Vastaa alkuperäiseen viestiin Posliinina tyttären kanssa saunaan?


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *