hieronta tallinna keskusta thaitytöt

Koulutuksen puute jättää naiset hyvin onnettomaan asemaan. Siinä mielessä kummilapsityö on todella tärkeää, koska se mahdollistaa lasten koulunkäynnin.

Toki näistä asiosta puhuminen on Suomessakin tärkeää, jotta seuraava sukupolvi ei toistaisi sitä kaavaa, että miehet lähtevät maailmalle maksullisen seksin peräsä. Nuorten asenteisiin voi vielä vaikuttaa, aikuisista en aina mene takuuseen. Vaikka suomalaisen seksitursimin lopettaminen ei postaisikaan ongelmaa, niin silti asiasta tulee mielestäni täällä puhua enemmän.

Surullinen ja vaikea aihe! Kiitos että nostit esille, on hyvä että näistäkin aiheista puhutaan ja kirjoitetaan, vaikka ratkaisuja mitä pitäisi tehdä onkin hyvin vaikea löytää. On ehdottomasti vaikea aihe, josta on äärettömän vaikea kirjoittaa. Mielestäni on tärkeää, että tällaisten asioiden olemassaolo tiedostetaan, vaikka saattaisikin tuntua turhauttavalta, kun ei teidä mitä tehdä. Aina sitä voi tehdä kuitenkin pienen oman osansa, vaikka kukaan ei yksin tätä maailmaa pelastakaan.

En ole koskaan käynyt Thaimaassa. Osasyy siihen on se, että tämä on mielikuvani monista turistikaupungeista kyseisessä maassa. En haluaisi nähdä, mitä siellä oikeasti tapahtuu.

Tukemalla paikallista liiketoimia jotain muuta kuin mitä tähän aiheeseen liittyy, tietysti voisi ehkä edesauttaa, että edes se yksi ihminen ei joutuisi turvautumaan prostituutioon. Tai sitten tukemalla noita järjestöjä, jotka auttavat paikallisia irtautumaan prostituutiosta.

Prostituutio ei tosin näy missään muualla Thaimaassa näin näkyvästi kuin Pattayalla Esim. Bangkokissa ja Phuketissa tietyillä alueilla kylläkin.

Kannattaa ehdottomasti matkustaa Thaimaahan, siellä pystyy reissaamaan myös niin, että nämä asiat eivät hypi silmille. Tosin, on välillä myös avartavaa nähdä, mitä maailmassa oikeasti tapahtuu. Tuo on totta, matkaillessa olisi hyvä tukea paikallisia yrityksiä, eli heidän elinkeinoaan. Niin helposti meidän rahamme valuvat ylikansallisille yhtiöille, ja paikalliset eivät hyödy mitään reissaamisestamme. Ja järjestöjä kannattaa tukea, monet tekvät oikeasti tosi hyvää duunia.

Itse olen ollut iloinen siitä, että minulla on lähes 10 vuoden ajan ollut kummityttö, jonka koulunkäyntiä olen saanut tukea. Koulutus on tietenkin avainasemassa siinä, että ihmiset saavat paremmat lähtökohdat elämälleen. Tosi haastava tämä koko aihe kyllä on. Tästä voisi kirjoittaa kirjan, ja siltikin varmaan tulisi raapaisseeksi aihetta vain pinnalta. Järkyttävää etenkin tuo, miten lapset joutuu kärsimään!

Miten 8-vuotias voi joutua saksalaisten aikuisten miesten seuraan, käsittämätöntä. Osa tekee työtä varmasti vapaaehtoisesti, mutta eiköhän valtaosa joudu tekemään työtä pakotettuina tai koska muutakaan työtä ei ole saatavilla. Ja se vapaehtoisuuskin on vaikea määritellä tässä tilanteessa..

Tuo on kyllä hirveän surullista, miten niin monet lapset joutuvat aikuisten hyväksikäytön kohteeksi: Tähän ovat ihan varmasti myös suomalaiset syyllisiä ja siksi näistä tulee puhua täälläkin.

Tämä oli ajatuksia herättävä kirjoitus ja mielestäni on järkyttävää, miten monille ihmisille prostituutio on arkipäivää. Ratkaisun löytyminen koko ongelmaan on varmasti vaikeaa, mutta kuten sanoit, voi itse yrittää muuttaa edes yhden ihmisen elämän, esimerkiksi ottamalla kummilapsen.

Siksi ihmiskauppakin kasvaa -ihmisen kun voi myydä moneen kertaan: Tilanne on tosiaan vaikea, etenkin kun tässä tapauksessa kun kyseessä on korruptoitunut yhteiskunta ja varmasti viranomaisia myöten kaikki ovat mukana tässä sotkussa. Onneksi on paljon ihmisiä myös taistelemassa paremman huomisen puolesta.

Statistiikan sijaan minun mielestäni onkin hyvä nähdä ihminen niiden takana, ja silloin esim. Voi muuttaa edes yhden ihmisen tulevaisuuden suunnan: Minuu iskee ajoittain epätoivo näiden asioiden kanssa.

Kun kirjoitin lapsiseksiturismista, tuli kommentteja, että ei se ole ongelma, ja että lapset nauttii siitä. Edelleen tuo postaus vetää mangneetin lailla pervoja puoleensa: Vaikka itselläni on poikalapsia, tuen mieluiten tyttöjä matkoilla ja kotimassa. Jotenkin se vain on niin, että miehet pärjää tässä mailmassa paremmin aina. Vaikka siis tietenkin on myös mies prostituutiota olemassa.

En voi uskoa, että ihmisillä on pokkaa kommentoida jotain noin ala-arvoista kuin että lapset nauttivat: Miten harhaisessa maailmassa täytyy elää, että voi ajatella pienen lapsen nauttivan siiitä, että tulee raiskatuksi useita kertoja päivässä. Niinhän se taitaa olla, että tietynlaiset ihmiset googlettavat tekstejä aihetta liippaavilla hakusanoilla ja sitten päätyvät blogeihin kommentoimaan ala-arvoisuuksia.

Samaa mieltä, tytöt ovat aina kaikista heikoimmassa asemassa. Viime kesänä jututin yhtä hotellityöntekijää mies Thaimaassa. Hotelli oli pieni ja asiakkaita vähän. Kiinnitin huomiota länskäri mies, thainainen -pariin. Kysyin, mitä hotellin mies ajattelee parista, jossa mies voisi olla naisen isä. Nainen olikyllä aikuinen, ei lapsi, ei edes teini. Kiinnostavinta oli thaimiehen reaktio: Ensin hän alkoi selittää, että ei nainen ole niin nuori, että thai-ihmiset näyttävät ikäistään nuoremmilta.

Arvaapa sii, minkä ikäinen hän itse on. Arvasin vuodelleen oikein, että se siitä teoriasta. Jankutin, että eihän tuo ole takkautta, se on kaupankäyntiä. Olen siihen liian itsekäs. Mutta joululahjarahani annoin Naistenpankille mikrolainoihin, vain kohentamalla naisten asemaa, koulutustasoa, mahdollisuutta muunlaiseen yrittämiseen, voi jokin muuttua.

Mutta toisaalta jos miehille on ihan ok, että oma sisko myy itseään, kaikki on niin syvällä yhteiskunnassa, että muutos on mielettömän vaikeaa. Toisaalta Afrikassa joissain maissa naisten ympärileikkaukset on lopetettu, kun miehet on saatu tajuamaan niiden järjettömyys.

Vaikka sanot, että sinussa ei asu maailmanparantajaa, niin silti olet jo tehnyt paljon enemmän kuin monet, noiden mikrolainojen kautta. Et voi koskaan tietää, millainen lumipalloefekti siitäkin syntyy, kun yksi sisuskas nainen saa perustettua oman yrityksen: Ei pidä aliarvioida ikinä pienten tekojen arvoa, ne ovat aina pieniä suuria tekoja.

Tuossa sinun kertomuksessasi tulee hyvin esiin juuri se buddhalaisuuteen kuuluva usko kohtaloon. Ajatellaan, että eipä sitä kohtaloaan voi ihminen muuttaa. Nämä ovat tosi hankalia juttuja, kun niihin liittyy elämänkatsomus. Olen kyllä sitä mieltä, että kaikkia kulttuuriin liittyviä asioita ei pidä hyväksyä siksi, että ne ovat aina olleet olemassa.

Yksi hyvä esimerkki on nimenomaa naisten ympärileikkaus. En tiedä, löytyykö maailmasta montaa sairaampaa käytäntöä. On hienoa, että siitä vähitellen luovutaan. Uskon, että koulutuksen kautta voidaan kyllä Kaakkois-Aasiassakin vähitellen muuttaa asioita.

Minussa asuu pieni maailmanparantaja, joka uskoo, että huomenna asiat voivat olla toisin 8. Olen Annikan kanssa samaa mieltä siinä, että thaimaalaiset itse tuntuvat pitävän tätä jotenkin normaalimpana kuin me länsimaalaiset. Toisaalta se ei ole mikään ihme, kun esim. Kun tähän yhdistetään suomalaisen oikeuslaitoksen käsitys raiskauksista http: Tarttis varmaan tehdä jotain, mutta mitä.

Tietysti vaikea meidän on thaimaalaisten maailmankatsomusta muuttaa, mutta tarvitsisi saada kotimaasta rangaistuksen suomalaisille lapsiprostituution käyttäjille. Mutta millä siihen pystyttäisiin, kun ei pystytä siihen edes omien rajojen sisäpuolella? Jep, se on juuri näin, että Thaimaassa prostutuutio on syvällä kulttuurissa aivan eri tavoin kuin Suomessa.

Sitä ei ihan noin vain muuteta. Tietenkin koulutus mahdollistaa vähitellen asenteiden muuttumisen, mutta hidasta se on. Buddhalaisuus yhdistettynä pitkiin perinteisiin prostituution suhteen on aika haastava kombinaatio.. Ja se, että status ja raha merkitsee kaikkea. Mutta tosiaan, Suomen lainsäädäntö on sairas. Olen ollut varsin masentunut näistä viime päivien tuomioista. Miksi täällä kukaan enää edes ilmoittaisi seksuaalirikoksista: Täällä ei saada myöskään seksiperäisestä ihmiskaupasta ketään kiinni, vaikka sitäkin tapahtuu jatkuvasti..

Hyvä, että Reilun matkailun yhdistys on nostanut tätä asiaa esille. Lain mukaan suomalaiset voidaan tuomita ulkomailla tehdyistä lapsiin kohditusvista seksirikoksista, mutta eri asia on, miten tämä käytännössä tapahtuisi.. Suomen lepsu rangaistuskäytäntö ei ainakaan ketään pelota, se on varmaa. Pitäisi saada tämä systeemi tehokkaammaksi meillä ja maailmalla -edes lasten vuoksi. En tiedä, mikä Suomessa mättää, että oikeuslaitos toimii näin heikosti.

Tää oli älyttömän hyvä kirjoitus, vaikka aihe onkin inhottava ja vastenmielinen. Itse pyrin matkoilla välttämään monikansallisia ruokapaikkoja ja ketjuja, ja ostamaan paikallisilta yrittäjiltä ja mielellään vielä paikallisia tuotteita.

Viimeksi kun palasin reissusta, en voinut olla miettimättä ensimmäisenä iltana omassa sängyssäni maailman eriarvoisuutta. Tavallaan koin jopa huonoa omaa tuntoa siitä, että minulla on niin hyvin asiat samalla kun muualla kärsitään. Thaimaassa en ole koskaan käynyt, eikä se minua ihan valtavasti houkutakaan. Toisaalta eihän jonkin maan boikotoiminenkaan niitä ongelmia siellä korjaa. Turistien rahoja tarvitaan ja etenkin niiden, jotka kuluttavat matkallaan mahdollisimman pikein eettisesti.

Kyllä meillä täällä suomessakin riittää liian kanssa ihmisiä, jotka itsekkäästi välittävät ainoastaan omasta nautinnostaan. Voi kun tulevia sukupolvia saataisi kasvatettua entistä valveutuneemmiksi, ja sitä empatiaa myös tarvitaan, ettei kukaan joutuisi millään muotoa hyväksikäytetyksi.

Se on kyllä tärkeää, että ihmiset pyrkivät tekemään noita eettisiä valintoja ihan päivittäin reissatessaan. Paikallisten elinkeinon tukeminen on kaikkialla tärkeää. Olen samoilla linjoilla, että kasvavan sukupolven ajatuksiin ja asenteisiin on vielä helpompaa vaikuttaa. Siinä on tekemistä meillä ja maailmalla.

Raskas aihe… Ja vetää sanattomaksi vaikka tiedossahan tämä kauheus on ollutkin. Maailma on niin eritasaarvoinen… Ei voi kun toivoa että tiedon lisääntyminen auttaisi tässä asiassa jotenkin. Pattayalla en ole koskaan ollut, ja niin naivi olen että en aio koskaan mennäkään, eli ummistan silmäni siltä osin: Jep, ymmärrän kyllä, jos et halua Pattayalla käydä. Se ei itse asiassa ole kyllä muutenkaan mitenkään kauneinta Thaimaata, joten et menetä mitään.

Täytyy aloittaa tosiaan tietoisuuden lisäämisestä, kun ei oikein tiedä, mistä muustakaan alkaisi: Kuten ainakin Lotta taisi jo kommentoida, että nämä tällaiset jutut Thaimaasta ovat meidätkin pitäneet enimmäkseen sieltä poissa. Kauan sitten vietimme siskon perheen kanssa pariviikkoisen Kata Beachillä, mutta sen jälkeen ei ole maahan oikein tehnyt mieli, ja osittain siksi, että näitä juttuja vanhojen länsimaalaisten kanssa rahasta pariutuvista nuorista tytöistä on niin paljon.

Jotenkin niin väärin niin tyttöjä kuin monta kertaa myös miehiä kohtaan en nyt tarkoita varsinaista prostituutiota , länsimaalaiset koetaan noissa yhteyksissä koko suvun rahoittajina ja hyödyntäminen taitaa kyllä olla molemmin puoleista, mutta ei kaunista katseltavaa! Ymmärrän hyvin, että jos voi valita matkakohteensa niin mieluummin sitä sitten menee sellaiseen paikkaan, että ei tarvitse katsella tätä meininkiä. Paratiisesita löytyy kyllä aikamoisia varjoja.

Hyvä Mirka, osaat kirjoittaa näistä jutuista tosi hyvin. Pattayalla on ihan älytön tuo ilmiö, kävin siellä nyt maaliskuussa pitkästä aikaa päivän verran ja eipä se kovin kaunista katsottavaa ole.

Matteo oli mukanani ensikertalaisena ja hänkin oli aika järkyttynyt, vaikka esim. Italiassa enemmän prostituutio kaduilla rehottaakin kuin Suomessa, missä se on aika piilossa. Ei näihin juttuihin löydä sanoja. Juu Pattaya on kyllä pahin, siellä kaikki on niin näkösällä.

Toisaalta, saapahan käsityksen siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Monissa paikoissa tämä kaikki on niin piilotettua. Huh, sanoja ei tosiaan meinaa löytyä. Hieno ja ajatuksia herättävä kirjoitus!

Pattayalla en ole käynyt ikinä. Onneksi voin puhtaalla omallatunnolla sanoa, että minä ja ainakaan tietääkseni kaveripiirini ei ole kyseistä toimintaa tukenut. Eikö Thaimaassa voi tehdä muuta? Onko ihmisillä tosiaan tämänkaltainen käsitys maasta? Raivostuttavaa, sillä olen joutunut vastailemaan kyseisiin kommentteihin jopa useasti. Toinen asia on kuulemani väite, jonka mukaan thaimaalaisten mukaan seksityö on vain työ muiden joukossa.

Voihan se olla näinkin, mutta onko se oikein? Vuosikymmenien ja -satojen kyseenalaiset perinteet ovat tietysti saattaneet muokata tätä ajattelutapaa kieroon suuntaan. Juttua tulisi lisääkin, sillä Thaimaa on itselleni vieläkin se unelmien lomakohde, lähellä sydäntä ja erityisen huomion alla. Kiitos Markus kommentistasi, joka todellakin lämmittää mieltä. Ehdottomasti Thaimaassa voi tehdä niin paljon muutakin kuin käydä naisista. Valitettavaa se on, että useille sinne reissaaville miehille se on nimenomaa sitä naisten perässä juoksua..

Luin jostain, että noin 45 miestä laskeutuu Bangkokin kentälle päivittäin tarkoituksenaan ostaa seksiä: Siispä todella hienoa, että on miehiä, jotka sanovat kyselijöille, että ei, en osta seksiä Thaimaassa. Toivon, että joku päivä Suomessa nousee miehiä, jotka pitävät enemmänkin ääntä tämän aiheen puolesta.

Se kun on vähän uskottavampaa miesten suusta sanottuna. Seksityö ei ole vain työ muiden joukossa. Ihminen on kokonaisuus eikä kukaan voi myydä ruumistaan ilman sielua. Prostituutio jättää väkisin ihmiseen jäljet, tilanteesta tietenkin riippuu millaiset prostituoitujen keskimääräinen elinikä on myös todella alhainen.

Totuus on se, että Thaimaan prostituoiduista suurin osa tulee sieltä köyhimmältä alueelta ja heidät on prostituution pakotettu joko ihmisten tai oloisuhteiden toimesta. Monet Pattayan baaritytötkin kertovat turisteille täysin valheellista elämäntarinaa, ja valitettavasti tursitit ostavat sen. Hymy ei ole sama asia kuin vapaaehtoisuus: Kerran seurasin hotellimme altaalla Pattayalla kahta miestä kahden thainaisen kanssa.

Hymyt katosivat sillä sekunnin murto-osalla kun mies hetkeksi käänsi selkänsä. Naiset näyttivät siltä, että he hajoavat kappaleiksi. Tuollaista on jäätävää katsella vierestä..

Tosiaan, juttua aiheesta kyllä riittäisi vaikka miten paljon. Oon ollut yhteensä vuoden verran oppaana Thaimaassa ja se oli kammottavampi kokemus kuin olla vain turistina.

Suomalaiset miehet tulee selittämään oppaalle suu vaahdossa, kuinka lystiä heillä on, kuinka thainaiset kilpailee heistä ja kuinka helvetin kylmiä suomalaiset naiset on.

En voinut tehdä muuta kuin nyökytellä, vaikka oli oksennuksenmaku suussa. Soitapa kuule aamulla uudestaan, jos ei silloinkaan vielä näy. Ei ne koskaan soittanut uudestaan. Soittoja tuli myös siitä, että hotelli vaati maksua ylimääräisestä vieraasta.

Oppaalta kysyttiin myös apua, kun thainaisen kanssa oli vietetty koko loma, ja loman päätteeksi nainen vaati maksua. Mä en halua enää ikinä olla se, jolle noista asioista tullaan kertomaan, varsinkaan uniformu päällä kun silloin asiakkaalle ei voi sanoa kuinka yököttävä sika se on.

Ei riittänyt se, että Phuketissa näin prostituutiota koko ajan joka puolella, mutta jouduin vielä työkseni kuuntelemaan sillä kehuskelua. En tiedä miten mä kestin. Kiitos Terhi kun jaoit kokemuksesi..

Tiedän, että en itse voisi olla työskentelemässä tuolla oppaana, jos minulta vaadittaisiin neutraalia suhtautumista asiaan, joka on kaikkea muuta kuin neutraali. Se on surullista, miten naiset ovat sinisilmäisiä ja miten miehet sitä käyttävät hyväkseen -kuten noissa tapauksissa kertomistasi vaimoista. Ekstrasurullista tässä on se, että tätä kautta leviää HIV myös suomalaisiin perheisiin, sillä kukapa vaimolleen yhtäkkiä sanoisi, että nytpä pitääkin varmuuden vuoksi alkaa käyttämään kumia, kun tuli käytyä vähän reissulla: Olen kuullut niin monta surullista tarinaa, että en osaa sanoa oikein mitään, kun turhauttaa niin.

Toivon löytäväni itseni jonain päivänä ihmiskaupan vastaisesta työstä Thaimaasta. Haluan olla sellaisessa asemassa, että minun ei tarvi olla hiljaa.

Haluan, että voin olla ääni heille, joilla ei omaa ääntä ole. Kunniotan sitä, että olet pystynyt ilmeisen asiallisesti hoitamaan työsi tuollaisissa olosuhteissa. Moni ei varmasti tuohon naisena pystyisi. Hyi mulla tuli ihan huono olo kun luin tuota Terhin kommenttia. Tämän postauksen olen lukenut jo aikaisemmin enkä voi mitenkään ymmärtää miten nykymaailmassa Suomessakin on niitä ihan tavallisia miehiä, kadun miehiä jotka lähtee Thaikkuihin ostaakseen seksiä lapselta.

En haluaisi edes kirjoittaa enempää. Missä on inhimillisyys, järkinäkö, sympatia?? Kerran Pattayalla käyneenä voin kyllä todistaa miten hirvittävää se on. Ei voi olla kuvittelematta, että ne voisivat olla sen lapsenlapsia. Ja ne loput kuvitelmat. En voi käsittää sitä kärsimystä pienelle ihmiselle.

Outoa, ett itse en lyhyellä Pattayan reissulla mitään näin hirveää nähnyt, vaikka ympäri kaupunkie pyörinkin. Kaikki näkemäni parit, joista nainen oli thai, olivat suhteellisen saman ikäisiä eikä yksikään nainen varmasti alaikäinen.

En silti halua vähätellä ongelmaa. Muakin kuvottaa toi Terhin kertoma…. Jännä, että on pystynyt tällaiselta välttymään. Minä en ole onnistunut välttymään, vaikka olisin halunnut. Tietysti eniten siinä iltahämärän aikaan Walking Streetin ympärillä tapahtuu, että jos ei niillä kulmilla liiku, niin ehkä voi jotenkin säästyä. Itse olen aina osunut myös sellaisiin hotelleihin, joihin myös suomalaiset miehet ovat tuoneet hyvin nuoriakin tyttöjä. Mielestäni hotellit eivät kyllä saisi tukea tuota toimintaa.

Mahtaa olla joillekin hotelleille aikamoinen ristiriita, kun elinkeino on pitkälti kiinni juuri tietynlaisista turismista: Tärkeä aihe, joka vetää aina yhtä sanattomaksi. Prostituutio on todellinen ongelma Kaakkois-Aasian suunnalla, ja monesti tosiaan ajatellaan että vain länsimaiset käyttävät palveluita, mutta varsinainen volyymi tulee kuitenkin aasialaisista asiakkaista.

Omien lasten myyminen prostituoiduiksi on jotain mitä normaali länsimaalainen ei voi parhaalla tahdollakaan ymmärtää. Jos aasialaisissa kulttuureissa tytärten arvo saattaa olla jokseenkin olematon ja köyhyydessä ja kurjuudessa elävä perhe näkee mahdollisuuden nostaaa elintasoaan helposti, niin näin ison laivan kääntäminen vaatii aikamoisen määrän kouluttamista ja ponnisteluja.

Vaikea paikka, mutta itse tosiaan helpoin tapa vaikuttaa asiaan on pitää silmät auki ja myöskin ilmoittaa viranomaisille tai asiaan vihkiytyneille järjestöille mikäli törmää lapsiprostituutioon. Jep näin se on, ei sitä kyllä länsimaisena pääse sisälle mitenkään tuohon aasialaiseen ajatusmalliin. Se olisi kyllä tärkeää, että saataisiin levitettyä tietoutta siitä, että näistä voi tosiaan ilmoittaa poliisille myös siellä reissulla ollessaan.

Eipä siinä tosiaan paljon muuta konkreettista pysty lyhyen reissun aikana tekemäänkään. Olipa vuodatus ja ihan paskaa tekstiä. Käväise keski Afrikassa, Siperian pääkaupungissa, Kiinassa, Etelä-Amerikan pohjoisosissa, Irakissa, Afganistanissa niin olot ovat vielä pahemmat ja paljon. Hyvä Just joo, kiitos kun löysit tiesi kommentoimaan vanhaa tekstiäni.

Tahtoisin mainita pari asiaa: En ole missään kohtaa väittänyt, että muualla maailmassa ei olisi kärsimystä.

Sinulla on toki oikeus ajatella, että tekstini on paskaa, mutta ihan mikään satunnainen vuodatus se ei kuitenkaan ole, sillä sen taustalla on kymmenien tuntien taustatyö, istumista lukuisissa ihmiskauppa-aiheisissa seminaareissa, raportteja, kirjoja, lukuisia visiittejä Thaimaassa, haastattelun teko Bangkokissa ja useita sähköpostihaastatteluita jne jne.

Siinä tulikin se syy, miksi kirjoitan juuri Thaimaasta — Sen maan tilanteeseen olen perehtynyt ja siellä useasti myös itse käynyt. Minä jatkan tulevaisuudessakin tämän aiheen parissa, toivottavasti sinä teet oman osasi mainitsemiesi kohteiden kanssa, joiden tilannetta suret enemmän.

Itse en usko lähteväni ihan lähitulevaisuudessa Afganistaniin tai Irakiin. Miten tuossa saksalaismiesten ja 8-vuotiaan tytön tapauksessa kävi? Veikö kutsumasi poliisit miehet mennessään? Itse en ole Pattayalla viettämäni 3,5 vuoden aikana törmännyt lapsiprostituutioon.

En ole käynyt Pattayalla viiteen vuoteen, voihan olla, että katukuvaa on siistitty viime vuosina. Se valitettavasti ei tietenkään tarkoita, että lapsiprostituutiota siellä ei tapahtuisi. Saksalaismiesten kohtalosta en osaa sanoa. Tämä saksalaismies oli todennäköisesti kyseisen 8-vuotiaan tytön oma isä.

Se taas on ihan tavallinen näky missä tahansa. Olen itsekin ollut tyttäreni kanssa Thaimaassa ja kylmää ajatella, että tälläiset 2 viikon turistit, kuten tämä blogisti, on voineet kuvitella, että tyttäreni on joku maksettu seksiseuralainen. Toki fiksut turistit käsittävät, että siellä käy paljon suomalais-thaimaalaisia perheitä.

Muuten koko tarina on rankasti yliammuttu, mitään silmille työntyvää lapsiseksikauppaa ei Pattayalla näe, se on aivan varma juttu! Pedofiilit on luullakseni aika varovaisia ja Thaimaassa on kovennettu rangaistuksia koko luvun ajan kun maa on halunnut parantaa, ihan aiheesta, mainettaan lapsien hyväksikäyttöä harjoittavana maana.

Thaimaassa tuskin kukaan järkevä pedari toimii näkyvästi kun kiinnijäämisestä pamahtaa koppia helposti 10 vuodeksi. Siihenkin faktaan nojaten kokenut thaimaankävijä pitää tätä blogikirjoitusta lähes absurdina kuvauksena Thaimaan lapsiseksiturismista. Toki paljon Thaimaalla olisi tehtävää yleensä prostituution vähentämiseksi, mutta muutos alkaa elintason noususta.

Sen verran sanon baaritytöistä, joiden kanssa olen puhunut livenä kymmeniä kertoja, niin heidän asemaansa ei kannata verrata mihinkään eurooppalaiseen tai minkään muun maailman prostituutioon. En ole koskaan tavannut yhtäkään baarityttöä, joka olisi sanallakaan vihjaissut olevansa pakotettu toimimaan prostituoituna. He eivät tunnu oikeastaan edes mieltävän seurustelua farangien länsimaisten turistien kanssa prostituutioksi.

Tytöt viettävät usein koko loman saman miehen kanssa ja ottavat ilon irti siinä samassa kun asiakas haluaa huvitella maan monissa turistirysissä. Samoin stereotypia asiakkaista vanhoina lihavina miehinä ei pidä paikkaansa. Kasvava turistiryhmä on ollut jo pitkään nuoret miehet ympäri maailmaa, jotka ovat varmasti kaikkein aktiivisin asiakaskunta thaitytöille.

On aivan tavallinen näky, että sporttinen alle kymppinen mies kävelee käsi käsessä paikallisen saman ikäisen tytön kanssa. Monissa tapauksissa tytöt myös ihastuvat asiakkaaseensa. Tämänkin puolen olen nähnyt monet kerrat, ja erotan kyllä nämä kuka on tosissaan. Omalla pitkällä kokemuksella Thaimaasta säännöllisesti vuodesta on helppo sanoa tästä kirjoituksesta, että ONNEKSI se on vain sensaatiohakuinen ja liioiteltu näkemys Thaimaan seksiturismista.

Tiedän hyvin, että on olemassa thaimaalais-mitätahansamaalaisperheitä. Ihan omasta perheestänikin löytyy esimerkki tällaisesta. Tiedän myös sen, että ihmiset voivat liikkua omien lastensa kanssa. Niissä tilanteissa, joita näin vuonna Pattayalla, ei valitettavasti ollut kyse sellaisesta. Tiedän kyllä, että tämä ongelma menee läpi kaikkien yhteiskuntaluokkien ja ikäluokkien eikä ulkonäön perusteella voi tunnistaa, kuka ostaa seksiä ja kuka ei.

Minulla ei ole mitään sensaationhakuista tarkoitusta tässä blogitekstissä, pystyisin parempaan, jos sellainen olisi — sen sijaan minulla on tarkoitus tehdä ihmiskaupan vastaista duunia Thaimaassa tulevaisuudessa, sen vuoksi olen tähän aiheeseen vuosien ajan perehtynyt tämä blogiteksti on muuten myös vuosia vanha, jos et huomannut ja tätäkin tekstiä varten aineistoa kerännyt.

Luulen silti, että sun panosta tarvittaisiin paljon enemmän jossain muualla kuin Thaimaassa. Olen viettänyt Thaimaassa niin pitkiä jaksoja, varovaisestikin arvioiden yli kolme vuotta, opetellut kieltä ja kiertänyt turistikohteista maaseudun kehittymättömille seuduille, missä vielä käytetään härkää pelloilla ja sähköä tuotetaan alkeellisilla agrekaateilla. Sitä en väitä, etteikö vielä 15 vuotta sitten asiat ollut huonommin, monista isaanin kylistä lähti tyttöjä leveämmän leivän perään mm.

Pattayalle ymmärtämättä millainen työ siellä odottaa. Silti en allekirjoita sun tarinaa, että luvulla joku pedari on voinut esiintyä julkisesti kaikessa rauhassa lapsiprostituoidun kanssa. Ymmärrätkö, että Thaimaassa siitä joutuu ja joutui jo silloin kun teit tämän kirjoituksen kaappiin jopa kymmeneksi vuodeksi, eli kuinka uskottava sun havainto on sitä faktaa vasten?

Ei olisi mikään ongelma muussa tapauksessa peukuttaa tätä kirjoitusta. Nyt se poikkeaa ikävä kyllä siitä Thaimaasta, jonka tunnen. Ja tunnen farangina Thaimaan keskimäärin pintaa syvemmältä. Olen tehnyt ihmiskaupan vastaista työtä myös Suomessa, olin mm. Ongelma on ihan maailmanlaajuinen — koskettaen myös jokaista länsimaata. Tietenkään ihmiskauppa ei yleensä näky katukuvassa, koska se on piilorikollisuutta. Toisaalta ihmiskaupan uhri saattaa olla vaikka lähiravintolan työntekijä, jonka näkee päivittäin työskentelemässä, tällaisia tapauksia on Suomessakin ollut viime vuosina.

Onneksi tätä ongelmaa aletaan tunnistamaan jatkuvasti paremmin, vaikka ei tietenkään edelleenkään tarpeeksi. Edelleen maailmanlaajuisesti uhreista pelastetaan vain noin prosentti, joten kyllä sitä tekemistä on ihan kaikkialla — siispä myös Thaimaassa. Esimerkiksi A21 on aloittanut tekemään mahtavaa duunia Thaimaassa — ovat muuten myös aloittaneet puhelinlinjan, jonne voi suoraan soittaa, jos epäilee ihmiskauppaa, sekin on hienoa edistystä. Uhreja on saatu pelastettua, mikä on ihan mielettömän hienoa.

Eihän tämä ole mikään kilpailu siitä, missä pitää tehdä työtä eniten, eiköhän jokainen saa tehdä työtä juuri niiden asioiden puolesta, joihin kokee kutsumusta? Itsellä juuri Thaimaa on ollut sydämelläni vuosikaudet ja olen siellä paljon viettänyt aikaa myös osa perheeestäni asuu siellä enkä ymmärrä, miten voisi olla jollekin ongelma, että haluan tehdä jotain hyvää siinä maassa. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi sitä pitää alkaa kritisoimaan, jos joku tahtoo tehdä JOTAIN tehdäkseen maailmasta paremman paikan.

Minä yritän vaikuttaa positiivisesti niiden ihmisten elämään, joita on ympärillä tänään. Oli ongelma sitten kodittomuus Lontoossa, ihmiskauppa Thaimaassa ja tai yksittäisen henkilön masennus Suomessa, niin mietin, mikä on se pieni asia, mitä minä voisin omalta osaltani tehdä.

Yksi ihminen ei voi toki tehdä paljoa, mutta jos jokainen tekee jotain, niin maailmasta tulee edes vähän parempi paikka. Ja mitä tulee omiin havaintoihini Thaimaassa, niin kukaan ulkopuolinen ei voi tietää, mitä olen siellä nähnyt,kuullut ja keskustellut, joten siitä minun on nyt turha tässä enää enempää jauhaa.

Niin se vain kuitenkin on, että vuonna Pattayan katukuva oli erilainen kuin nykyään vaikka se toki edelleenkin on seksiturismin mekka ja silloin siellä oikeasti näki hirveitä asioita. Jos nyt ylipäätään ymmärtää, miten paljon korruptiota Thaimaassa on, niin varmasti nopeasti tajuaa, että kaikki asiat, jotka on laissa kielletty, eivät noin vain häviä katukuvasta.

Kommentoin tätä vanhaa kirjoitusta. Olet perehtynyt aiheeseen huolellisesti ja oikeassa siinä, että Thaimaassa on seksiturismia, valitettavasti myös lapsiprostituutiota. Sen sijaan suhteellisuuden tajusi on kärsinyt keskittyessäsi Thaimaan seksiturismin tutkimiseen.

Valtaosa myös Thaimaan turismista ja elämästä on muuta kuin seksibisnestä. On totta, että Thaimassa prostituoituja on noin miljoona. Yhdysvaltain ja Euroopan prostituoitujen määrää en saanut pikaisesti selville, mikä on varmasti myös vaikeampaa, koska se on kätketympää.

Sen sijaan pelkkiä lapsiprostituoituja on Yhdysvalloissa Prostituutio ja ihmiskauppa on laajaa myös Yhdysvalloissa ja Euroopassa ja EU: Thaimassa se on näkyvämpää, koska aiheeseen ei sisälly yleistä paheksuntaa niin paljon kuin meillä. Hän sanoo valinneensa Thai Rose Span sen sijainnin ja hyvän maineen vuoksi. Mies kävi varaamassa ajan jo päivällä, ohi kävellessään, ja sanoo ensin vähän säikähtäneensä huomatessaan, miten Thai Rose Span talosta on puolet romahtanut.

Musta, hiiltyneet hirret vaan sojottivat kohti taivasta. Mutta, noh, Tallinnassahan ei tuollainen kai ole mitenkään tavatonta. Mies valitsi samaksi illaksi tunnin pituisen öljyhieronnan, vaikka vastaanoton virkailija yritti tuputtaa hänelle puoltatoista tuntia.

Kysyin että miksi, mutta hän ei osannut vastata. Lopulta hän lopetti etumaksun vaatimisen, mies kertoo. Innostuin ja vastasin, että totta kai haluan kortin, mutta hän totesikin sitten, että pääsen kanta-asiakkaaksi vain jos maksan kymmenen euron palkkion. Mies kieltäytyi kunniasta ja sanoi, että nähdään sitten illalla, johon vastaanottovirkailija vastasi omalla tavallaan. Tässä vaiheessa minulla alkoi jo päässä surista sen verran, että hetken mielijohteesta meinasin jo peruuttaa varaamani ajan.

Illemmalla mies kumminkin saapui hierontaan, ja oli lopulta tyytyväinen, vaikkakin kummeksuu yhä Thai Rose Span maksupolitiikkaa. Sen verran viileää oli suhtautuminen ainakin minuun. Hän kertoo maksaneensa tunnin kokovartalohieronnasta 48 euroa, plus vaaditut lisät. Viron suurin kylpylä avataan Viimsiin — neliötä ja kuusi vesiliukumäkeä 6. Olen ostanut kanta-asiakaskortin, jolla saa alennusta.

hieronta tallinna keskusta thaitytöt

Hieronta on jokaisella ihmisellä erilaista, sillä tuntemuksemme ja toivomuksemme ovat erilaisia. Hieronnan yhteydessä voidaan käyttää myös apuvälineitä.

Hieronta päättyy orgasmiin, joka saattaa olla myös molemminpuolinen. Tavoitteena on saavuttaa koko elimistöön mielihyvän ja rentoutuminen tunne ja vapautua jännityksistä. Ja kun molemmat käyvät ensin testissä ja pilleri toimii, ei tarvitse murehtia taudeistakaan. Paljon mukavampi olla omien vällyjen välissä oman kullan kanssa kuin jossain ankeassa kopissa ties minkä tautien seurassa.

En tiedä olenko liian konservatiivinen, mutta minun mielestä oman kullan kainalossa on kivointa. Ikinä en maksaisi sellaisesta, mikä on huonompi kuin ilmainen! Vaikka tässä nyt puhutaan thaihieronnasta, niin voihan se oma kulta olla minkämaalainen vain, vaikka suomalainen ihana nainen. En moiti mutta , Itse olen käynyt usein thaihieronnassa Thaimaassa.

Mutta viimeinen kokemus oli järkyttävä. Oli mies puolinen hieroja. Olin varannut nimen omaan thaihierontaan ajan, kun tuputtivat ölyhierontojakin. No kaikki alkoi ok, niin kuin ennenkin, mutta nyt hieroja yritti mennä salakavalasti pikkupöksyihin.

Kielsin ja otin hänen käden pois. Sitten mies jatkoi hierontaa, kun mentiin käsiin tunsin kädessäni kovaa ja otin käteni pois. Sitten hieroja kysyi jotain, en ymmärtänyt, mitä hän kysyi. Hieronta jatkui ihan normisti ja ajattelin, että meni perille, mutta ei, yritti hieroa rintoja ja taas kielsin. Normisti minulta ei ole vatsaa hierottu, mitta tämä hieroi tai kohti vatsaa heti kunnolla, että kipeää kävi.

Lopuksi liskoja hieroessa tajusin, että yrittää kokoajan vartaloaan pitää vasten, hyi kaikkiaan. Olin todella vaivaantunut ja en uskaltanut nousta pöydältä ja marssia tieheni. Olisin pian minään joutunut itse. En ymmärrä mikä on homman idea, eikö asiakkan pitäisi haluta seksiä, eikä hierojan. En ikinä mene enää mies hierojalle.

Olisin ollut kyllä viisaampi jos olisin lukenut tällaisen ketjun ennen hierontaa. Olikohan vatsan runnominen kosto, kun ei homma edennyt niin kuin olisi hieroja halunnut. Minä astun ovesta sisään ja kysyn paljonko seksi maksaa. Hän sanoo ja minä siihen, että Hän sanoo ok, kaikki vaatteet pois. Sitten hän imee kaluani, kun minä katselen pornoelokuvaa vatsan päällä olevasta läppäristä.

Sitten panen häntä, kiitän, puen päälle. Hän antaa karkin taskuun ja poistun. Kirjoittajat antavat kovin ruusuisen kuvan thai-hieronnan ajoista. Olen kokeillut kyseisiä hierontoja neljä kertaa ja se riitti. Jokaisena kertana sain hierontaa noin 3 - 5 minuttia. Sen silittelyn jälkeen pyydettiin kääntymään ja siliteltiin sukuelintä kysymällä "Tuleeko muuta". Olisi ehkä innostunut, jos olisi saanut ensin sen puolentunnin hieronnan, josta maksoin ovella.

Enpä taida käyttää näitä palveluja jatkossa. Hintansa väärtti , Olen yli 10 vuotta käynyt thaikuilla noin paikassa ja noin naisen pakeilla yhteensä yli kertaa. Kertaakaan en ole jäänyt ilman jostain otsikossa mainitusta. Nyt minulla on kolme vakiopaikkaa, joissa viisi vakionaista joita käyn kokemassa noin 30 kertaa vuodessa naista ja paikkaa vaihdelllen, ja olen tyytyväinen. Neljä naisista on thaimaalaisia ja yksi on kiinalainen, jonka luona olen käynyt lähinnä akupistepainelussa ja joka on parin euron lisämaksusta runkannut, ei tarjoa muuta.

Thaikkunaisten kanssa olen eri tavoilla ja nussin niitä. Maksan € noin tunnin sessiosta. Olen ollut liki 40 vuotta viidennen kumppanini kanssa liitossa, ja olen siihen tyytyväinen, mutta vaihtelu tekee gutaa.

Kalle Kyrpyri , Thaimaassa thaihierontaa on tarjolla jokaisella ostarilla monessa paikassa. Siistejä paikkoja ja paljon naisia rivissä odottamassa. Maksaa muutaman euron kerta. Ja tapahtuu muiden asiakkaiden nähden eikä missään sperman tahrimassa kopissa. Naiset tykkää , On se vaan niin kiihottavaa laueta thai-tytön pehmeä ihoselle ja mahtaville käsille,jotka todella osaavat tämän runkkaamisen! On ihanaa laueta thaihin! Yksikään ammatilliunen thaihieroja ei pyydä päksyjä pois ne pysyy jalassa hjiwrotaan selkä jalat kädet molemoiöta puolilta ei keskijalkaa koskaan.

Ne jptka hieroo sen ei oo kunnpn thai hierojia. Mutta älkää luulko että ne tekee sitä halusta. Niillä ei oo muuta vaihtoehtoa jotta ne tulee toimeen. Mutta seksdiä ne ei anna varsinaista kukaan jos antaa joku kyseessä ei ole thaihieroja.

Suositelén käymään asiallisella thaihierojallla jossa päksyt pysyy jalassa. Thaimaasaa opiskelijat thienaa rahaa seksillä se on jonku mielestä thaiherontaa ei ole. Suomessa saa kunolla etsiä asiallista thaihierontaa se on valitettavaa. Thaimaassa thaihieronta on kunnioitettu ammatti koulutuksen siihen antaa Thaimaassa buddha munikit ja nunnat temppeleissä , koulutus kestää puolivuotta.

Thaihieronta on hienompi hieronta kuin länsimainen se keskittyy huomioimaan energiapisteet kehossa. Olen pahoillani että sinä jouduit mies puolisen gigolon käsuttelyyn trhaimaasa se on todella harvinaizta että , tulee vastaan asiaton thaihieroja yks tuhannesta mitä koit ei ollut thaihierontaa lainkaan. Suomestakin löytyy asiallisia paikkoja no niitä saa todella välillä etsiä olontakaa. Alkuun hierotaan tai sivellään ja sitten seuraa kysymys; talvitseeko tama hielontaa, annakko tippia? Thailandian maassa homma on toisin.

Hieronta hierontana ja lisäpalvelun saa jos tajuaa kysyä. Rasvaa handuun ja kohta jo mälli lentää. Sovi aina hinta etukäteen ja eikun nauttimaan. Pesälle pääsyyn on sitten omat paikat ja kuviot. Kyllä Siaminkissalle suomimakkara maistuu. No ei muuta, hei vain. Tallinnassa monissa muissakin paikoissa hierottavana käynyt Elli piti Hea Elun hinta-laatusuhdetta erittäin hyvänä.

Parasta kuitenkin oli, että hieronta todella tuntui. Vierailukäynnillä pääsin itsekin Lindan hierontapenkkiin kokeilemaan perinteistä niska-hartia-hierontaa. Lindan varmat kädet löysivät istumatyössä jäykistyneestä selästä ja hartioista kipupisteitä, jotka hän hoiteli juuri sopivalla voimalla. Massaažistuudio Hea Elu, Paadi 4.

Tallinnassa on lisäksi monia muita hierontasalonkeja, joista tässä muutama: Kaubamaja ilustuudio, Gonsiori 2 Kaubamajan kosmetiikkaosasto. Thai Refresh, Kreutzwaldi 5—4, Tallinna. Image Makeup School on sopiva paikka ystävien yhteiselle meikkauskurssille. Erotanko edes ripsientaivutinta huulipunasiveltimestä? Aurinkopuuterin oikeasta paikasta kasvoilla ainakaan ei … Lue lisää. Tallinnan sataman läheisyydessä sijaitseva yksityisklinikka Medi­sfäär on toiminut jo vuodesta Klinikka on panostanut miellyttävään ja ammattitaitoiseen palveluun.

Henkilökunta palvelee … Lue lisää. Kauneudenhoitoalan koulu avasi uuden toimipisteen Tallinnassa. Jos ei halua pulittaa peruskampaamopalveluista turhaa ekstraa, kannattaa hyödyntää alan opiskelijoiden tarjoamia palveluita. Maarit Koskell loi ensimmäisen oman vaatemallistonsa. Pari vuosikymmentä vaatealalla työskennellyt Maarit Koskell elää työlleen ja Tallinnassa sijaitsevan Tunika. Iho kaipaa huolenpitoa ja vuosien mukana tämä tarve vain kasvaa.

Tarjolla on onneksi paljon turvallisia vaihtoehtoja oman ulkonäön tuunaukseen. Tallinnalainen … Lue lisää. Marimo Fashionin morsian on eleettömän tyylikäs.

Kermakakut ja tyllikuorrutukset loistavat poissaolollaan. Hääjuhlan voi viedä lahden eteläpuolelle. Hääparit haluavat olla yhä yksilöllisempiä ja perinteiselle kirkko-juhlapaikka-tanssit -kokonaisuudelle haetaan entistä enemmän muunnelmia.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *