Sen jälkeen kimma antoi minulle luvan pyyhkiä hänen pyllynsä wc-paperilla puhtaaksi ja hän nosti housut ylös ja annoimme toisillemme ihanan suudelman ja jatkoimme matkaa pienelle mökille. Kuulin kun naisten vessaan tuli joku, työnsin kännykkäni miestenvessan reiästä neistenpuolta kohden ja kuvasin videolle naisen takapuolta kun hän pissasi.

Eräässä bajamaja kompleksissa oli sama järjestely, työnsin miesten puolelta käden vessanreiästä taskupeiliä kohden naisten puolta ja katsoin sillä naisen takapuolta.

Tässä on klassikko ketjun ainesta. Tää on ihan oikeesti jo aika pimeetä;D D D. Oliskohan kunnan jäteveden puhdistamoilla töita Itse en nähnyt tätä tapausta, mutta tämäkin liittyy ulkovessaan. Tapaus sattui silloin hieman alle viisikymppiselle tädilleni n. Rempseänä luonteena hän sitten kertoi jutun peräti omilla vuotispäivillään! Täti ja hänen miehensä olivat keskellä talvea mökillään, ja oli hirveän liukas keli. Myös polku ulkovessaan oli jäinen. Tädilläni oli kova hätä, mutta hän ei oikein meinannut uskaltaa lähteä jäiselle polulle.

Miehensä oli ehdottanut, että menisi vaikka saunaan ja käyttäisi ämpäriä. Siihen täti ei kuitenkaan suostunut. Lopulta hätä pääsi niin pahaksi, että oli pakko lähteä. Vähän ennen määränpäätä hän kuitenkin sitten liukastui, kaatui ja kaatuessaan laski housuihinsa. Kun vaimo sitten palasi hajareisin kävellen ja haisevana takaisin mökille hakemaan pyyhettä ja vaihtovaatetta ennen kuin meni saunaan korjaamaan vahinkoa, hänen miehensä oli ollut näkemisen arvoinen.

Täti vain sanoi muina miehinä, tai naisina, että arvaas mitä? Ja ei kun saunaan housupyykille. Menkää festareilla siirettävien paska huussien taakse lusikan kans syömään kun tippuu Aivan upea tuotos täällä: Minä olen joskus mennyt vessaan kun vaimoni on käynyt paskalla. Ensin olen kuunnellut miten kusi on suhissut hänen isosta vitustaan,sitten ähkimistä ja perseenpaukkumista ja ison paskan molahdus pönttöön.

Vessassa on ollut tämän jälkeen järjetön paskan tuoksu ja istuinrenkaalla muutamia kusitippoja jotka olen nuollut pois runkaten samalla seisovaa kyrpääni. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Vastaa alkuperäiseen viestiin Naisen kakka kiihottaa Hei, kertokaa kokemuksianne naisten kakkatuokioista. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Kaipa nuo asukkaat jotain korvausta saavat, ellei sitten peräti ilmaisen asunnon. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Nainen ja kakkaleikit!

Mä en tajuu itteeni. Oon aina ajatellu ettei se oo mun juttu, mutta kiinnostus vaan kasvanu ja kasvanu koko ajan. Ja nyt iltayöstä oli vaan jotenkin pakko kokeilla.

Eli mulla ollu maha löysällä tässä kun oon syöny antibiootteja ja oikein kärvistelin loppuun asti ja mahaa jo sattu kunnolla. Ihan viime hetkellä juoksin kylppäriin jalassa siis pelkät pikkarit ja istuin ammeen reunalle kakalle. Maha siis ihan löysällä ja kakkaa sit vaan ryöppys sieltä pikkareitten välistä.

Teki tietty todella hyvää jo se itse helpotus, mutta miltä tuntukaan kun näin taakseni ja kun mun ihan löysä, suorastaan vaahtoava kakka valu sinne ammeen pohjalle. Pakko oli kokeilla sormella ensin sitä ja sitten koko kädellä. Kävin istumaan sinne ammeeseen ja annoin pissan tulla päälle, hieroin samalla kakkakädella pimpinkarvoja.

Nyt sit todellakin mietityttää et oonko ainoo nainen, joka tälläsestä vois olla kiinnostunu??? Ja voiko löytää kenties miehen, jonka kanssa tällästä uskaltas jossain muodossa kokeilla?? Ainakin nyt tuntuu siltä etten halua esim. Tuntuu kyllä enemmän kuin oudolta, että tällänenkin puoli musta löytyi!

Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella?

Eikö oikeesti ole ketään muita naisia?? Okei, olen siis outo. Ja sulle Juuu, kiitos tarjouksesta, mutta kuten kerroin ei minua kiinnosta ainakaan tällä hetkellä muiden kakka ja pissa. Kyllä on mahdollista löytää mies, jonka kanssa tuollaista voisi ainakin jossain muodossa kokeilla. Miten haluaisit ottaa yhteyttä? Täällä olis mies joka haluaisi katsella kun nainen kakkaa.

Shaved mother , No jopas nyt on taas siveellistä porukkaa Mullekkin tuli aluks tosi paha "kusilukko" eikä koko touhusta meinannu tulla mitään, mut kyl se sit lopuks onnistu. Mies siitä tykkää itse en halua tulla kustuks.

Kyllä minä vedän tohon selkeen rajan, k. Mitä se muille kuuluu jos toiset k. En ole kokeillut, mutta voisin. Tiedoksi niille, jotka ihmettelevät pissajuttujen hygieniapuolta: Sillä voi vaikka desinfioida haavan.

Ja tämä on tosi. Uskokaa mua tai etsikää luotettavampi lähde. Ja joulupukki , Ei ollenkaa nolona Vieras. Mä pissasin aina yksin housuuni ennen pyykille menoo, ja ennen pesua. Mut nykysin me pissataan tyttöfrendin kans housuihin yhdessä ennen pyykkiä ja senkin jälkee. Ja on muuten todella ihan sairaa kiihottavaa.

Mistä nainen kiihottuu pissa ja kakka leikit -

Teki tietty todella hyvää jo se itse helpotus, mutta miltä tuntukaan kun näin taakseni ja kun mun ihan löysä, suorastaan vaahtoava kakka valu sinne ammeen pohjalle. Sen jälkeen kimma antoi minulle luvan pyyhkiä hänen pyllynsä wc-paperilla puhtaaksi ja hän nosti housut ylös ja annoimme toisillemme ihanan suudelman ja jatkoimme matkaa pienelle mökille. Kyllä se komea lääkäri sinun eroottiselle sairaloiselle tarinalle yrjöää.

Tää on aika sairasta mut oon pissannu joskus tahallani housuun ennen pyykille menoa: En kyllä uskaltais kenenkään nähden. Enkä oikein kyllä ymmärkään, kuvittele nyt joku vääntämään torttua suuhusi Tietysti jokaisen oma valinta, mitäpä se muille kuuluu.

Joskus kokeiltu, nykyään vaan mulle tulee "kusilukko" jos mies edes katsoo, saati että olisi "suihkun" alla. Ite en ole ollut maalitauluna, enkä haluakaan olla. Mies tykkää joskus saada pissaa päälleen, ja se on mulle OK. Shaved mother , No jopas nyt on taas siveellistä porukkaa Mullekkin tuli aluks tosi paha "kusilukko" eikä koko touhusta meinannu tulla mitään, mut kyl se sit lopuks onnistu.

Mies siitä tykkää itse en halua tulla kustuks. Kyllä minä vedän tohon selkeen rajan, k. Mitä se muille kuuluu jos toiset k. En ole kokeillut, mutta voisin. Tiedoksi niille, jotka ihmettelevät pissajuttujen hygieniapuolta: Sillä voi vaikka desinfioida haavan.

Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Onko missään päin Suomea mahdollista kokeilla panokonetta? Jos panokoneen hankkii omaan kotiin, mistä ja millaisen kannattaisi hankkia ja miten siitä kannattaisi kertoa omalle kumppanille? Onko kellään kokemusta panokoneista? Haluaisin alistaa miestä perseelläni. Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski.

Mistä löytäis miehen joka haluais palvoa mun persettä? Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa.

Tehtäväni oli maata selälläni kädet ojennettuina pään taakse keittiön lattialle. Vaimo ilmoitti tekevänsä pannaria ja valitsi kengikseen kapeakorkoiset sandaalit.

Pyörähdellessään ripein askelin keittiöpuuhissaan saivat molemmat kädet silloin tällöin tuntea, mitä on, kun kiloinen rouva tallaa korolla sormelle tai kämmenelle. Ihanin hetki oli, kun vaimo pysähtyi lueskelemaan reseptikirjaa seisten samalla korollaan vasemman kämmeneni päällä.

Kieltämättä ehdin ajatella, että kuinka kauan käsi kestää tällaista menoa. Onneksi selvisin parin päivän kivuliaalla kädellä ja pannarihan oli hyvää Mieluisaa tallontakesää ja makoisia pannareita Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Naisen kakka kiihottaa Naisen kakka kiihottaa eka Hei, kertokaa kokemuksianne naisten kakkatuokioista. Minkä ikänen ja näköinen nainen oli kun se kakkasi ja minkänäköinen kakan se teki. Entä tuliko kakan mukana pierukin? Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa.

Minua kiihottaa suunnattomasti kuunnella naisten vessassa asioimista. Paras paikka kuunteluun on naisten wc ilta-aikaaan jolloin on hiljaisempaa.. Myös vierekkäiset wc-tilat kantavat aikahyvin ääntä.. Myös leirintäalueet ovat hyviä tarkkailuun, kun niissä wc: Katselun yhdistäminen kusemiseen onnistuu mainiosti ulkowc: Minä olen kauan nauttinut siitä kun kakat tulevat housuihin tai vaippaan tai kylppärissä. Orgasmi moninkertaistuu, kun masturboidessa annan kakan tulla vaippaan tai housuihin.

Onhan noita kakkasivuja netti täynnä, ei kai niitä olisi ellei löytyisi harrastajiakin. Olisi mukavaa kokeilla kakka- tai pissaleikkejä. Varmaan aika harvassa on miehet jotka asiasta ovat kiinnostuneet, mutta aivan varmasti niitäkin löytyy. Onko ne sitten täysjärkisiä, jää sinun päätetäväksi ja omalle vastuullesi.

Kakkaaminenhna on suurimpia nautintoja, itse tykkään katsella joskus pissavien ja kakkaavien naisten videoita esim. Minulla on myös vaippafetissi joka juontuu jo lapsuudesta, ja tykkään pitää toisinaan vaippaa seksuaalisessa kiihottumismielessä. Viime viikko oli hieman hektinen joten katsoin ansainneeni hieman hellyyttä ja pukea päälleni Liberon Night Comfortin kokoa 10 joka on juuri sopiva itselle.

Mielijohde tulee yleensä yllättäen kun selailee sängyssä puhelinta ja sormi eksyy videoihin pissaavista naisista. Pyrin ajoittamaan sen kun muutenkin on aikomus harrastaa omaa kivaa. Käsittämättömän kiehtovaa on erityisesti jos naisen pikkuhousuista paljastuu samalla söpö terveyssuoja. Viime viikolla siis yöpuu aikaan puin vaippahousun päälleni ja kun viime vessakäynnistä oli jo tovi niin sängynreunalla seisten päästin pissat siihen nautilloisina suihkeina samalla silmäillen jonkun videon naisen feminiinisiä ja sensuelleja muotoja.

Olen luonnollisesti myös kokeillut kakata vaippoihin ja se vapauden tunne Mielikuvitukseni on myös erittäin hyvä ja fantasioin usein olevani nainen kastelutoimituksen aikana, joskus on ollut vaipan päällä tilaamani väljät ja hipstermalliset pallokuvioiset naisten pikkuhousut.

Eikä siinä vielä kaikki, olen myös hankkinut Alice in Wonderland party-dress mekkoasun polvisukkineen ja hiuspantoineen jonka ensi kertaa päälle pukiessani em. Olin melkein lähdössä ulos pihalle asu päällä näyttäen onneani. Olen aina ollut feminiininen luonteeltani, ja sisäisesti olen kai nainen, mutta joka on rajoittunut tällaisiin salaisiin leikkeihin.

Tiedän ja olen aina tiennyt mistä pidän ja tavalla tai toisella olen sen myös toteuttanut. Anteeksi tällainen henkilökohtainen avautuminen ja ei ehkä asianmukaiseen ketjuun, tai oli tarkoitus avata aiheesta omakin, mutta jos tunnet pitäväsi "leikistäsi" niin ole onnellinen vain löytämästäsi ilosta. Haavenani, ehkä tavoitteenakin, on ollut löytää myös "leikkikaveri". Vastaa alkuperäiseen viestiin Nainen ja kakkaleikit! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *