treffejä videos

Sokkotreffit itsessään voivat olla jo varsin jännittävä kokemus, mutta näillä treffeillä jännityskerrointa lisää vielä se, että treffikumppanit kohtaavat toisensa ensimmäisen kerran täysin alasti.

Ohjelman juontaa Noora Hautakangas. Aatami etsii Eevaa Finland -finalisti pettyy eevan ulkonäköön alastomilla treffeillä: Aatami etsii Eevaa 4.

Rekkakuskit jäällä Kanadalainen dokumenttisarja kertoo rekkamiehistä, jotka ovat tulleet henkensä uhalla tienaamaan isoja rahoja Kanadan Luoteisterritorioiden jääteillä, joiden varsilla ajokauden ulkopuolella saavuttamattomissa olevat timanttikaivokset odottavat tarvitsemiansa kuormia.

Sarjan punaisena lankana on kuljettajien keskinäinen kilpailu siitä, kuka kuljettaa eniten kuormia ajokauden loppuun mennessä. Maailman makeimmat mokat Terry Crewsin juontamassa hulvattomassa sarjassa koomikoista koostuva paneeli analysoi hauskoja nettivideoita. Videoissa hauskuutta riittää kanssaihmisten kompuroinnista ja kommelluksista. Villit nettivideot Tässä sarjassa päästään katsomaan villejä nettivideoita Rude Tube. Ohjelmaan on koottu materiaalia netistä ja erityisesti Youtube-sivustolta.

Luvassa on hassuja, noloja, kaiken karvaisia ja yksinkertaisesti vaan outojakin nettivideoita kootussa puolen tunnin paketissa. Ensimmäisessä jaksossa Tanjan huomiosta kilpailee aliupseeri ja herrasmies Juuso. Aatami etsii Eevaa -sarjan viimeisessä jaksossa Emilia valitsi viimeisille treffeille jalkapalloilevan huoltomies Joonan.

Näytti siltä, että kaksikon välillä oli iloista kemiaa, mutta Joona kertoo haastattelussa, ettei ole nähnyt Emiliaa reissun jälkeen. Joona mainitsi ohjelmassa tykkäävänsä hauskoista naisista. Onko vierelle sittemmin löytynyt ihanaa ilopilleriä? Ilopillereitä on ollut, mutta ei vakavaa ilopilleriä", Joona paljastaa.

Katso, millainen kokemus ohjelmaan osallistuminen Joonalle oli ja kuinka hänen perheensä suhtautui ajatukseen! Alastomalla kolmikolla on autiolla saarella mukanaan popcornia.

Paukkumaissin valmistus ilman mikroa on Joonalle ja Emilialle täysin uusi juttu, mutta onneksi Jesse on vanhanaikaisen popparinvalmistuksen ekspertti. Hyvä niin, sillä Joona ei olisi älynnyt panna kattilaan kantta. Aatami etsii Eevaa -sarjan päätösjaksossa Emilia kyllästyy alastomaan elämään paratiisimaisissa olosuhteissa.

Alkeelliset olot tuntuvat verottavan jaksamista, ja naisesta on paljastumassa pientä prinsessan vikaa. Tuittupää kiukuttelee heti herättyään, vaikka toinen hänen kosijoistaan, Jesse, on ystävällisesti keittänyt aamukahvin valmiiksi:. Aatami etsii Eevaa -sarjan viimeisessä jaksossa vuotiaan Emilian huomiosta kilpailevat vuotias Joona ja vuotias Jesse. Joonalla ei ole Emiliasta mitään pahaa sanottavaa, mutta Jesseä nainen alkaa pikkuhiljaa tympiä:. Se ei vaan uppoo. Nelosen kevään uutuus on sympaattinen Aatami etsii Eevaa -deittiohjelma.

Tosirakkauden perässä olevat sinkut kohtaavat toisensa autiolla saarella alasti. Onko toisen kohtaaminen ilman rihmankiertämää vailla ennakkoluuloja? Voiko toiseen ihmiseen tutustua puhtaimmillaan silloin, kun vaatteiden tai muiden tyylillisten seikkojen kautta ei ole mitään pääteltävissä? Nähdä, millainen se luonne siellä on. Minkälainen se ihminen on", kertoo ensimmäisessä jaksossa Eevaansa etsivä diplomi-insinööri Sami. Saaren rauha rikkoutuu ensimmäisen vuorokauden jälkeen, kun maihin rantautuu kilpakosija.

Ensimmäisessä jaksossa Tanjan huomiosta kilpailee aliupseeri ja herrasmies Juuso. Aatami etsii Eevaa on Nelosen sympaattinen realityuutuus, jossa sokkotreffeille saavutaan ilman rihmankiertämää. Ohjelman aatamit ja eevat eivät siis voi kietoutua tyylin, asusteiden tai meikkien suojakaapuun. Näillä treffeillä etsitään tosirakkautta, aivan paljaimmillaan.

Nelosen viihdeuutiset jututti torstaina 8. Aatami etsii Eeva on täysin uudenlainen deittiohjelma, jossa sokkotreffeille paratiisisaarelle lähtevä pari tapaa toisensa ensi kertaa ilki alasti.

Noora Hautakangas kertoi Nelosen viihdeuutisille, mistä ohjelmassa on kyse.

Treffejä videos -

Joka päivä yli 20 matkustajaa pyrkii maahan. Amanda Harkimolta vietiin kaikki korut Hottikset Joukko kuumia sinkkuja muuttaa kimppakämppään aivan Helsingin ydinkeskustaan. Nelosen viihdeuutiset jututti torstaina 8. Aatami etsii Eevaa Nelosella 6. Finland -finalisti pettyy eevan treffejä videos alastomilla treffeillä: Myös Samiin Tanja on pitänyt yhteyttä, joten kävi miten kävi, Aatami etsii Eevaa antoi Tanjalle kaksi hyvää ystävää sekä itsevarmuutta. Aatami etsii Eevaa alkaa maanantaina 6. Kaksikon pitäisi ensi töikseen valmistaa itselleen ateria, mutta ruoanlaitto ei valitettavasti ole kummankaan vahvinta alaa. Ensimmäinen saarelle saapuva sinkkumies on vuotias virtasalmelainen konekuljettaja Jesse. Aatami etsii Eevaa 4. Treffejä videos kumppanikandidaattien kanssa tapahtuu antautumalla huumaavaan suudelmaan kaikkien aistien - paitsi näköaistin - varassa.

Luvassa on hassuja, noloja, kaiken karvaisia ja yksinkertaisesti vaan outojakin nettivideoita kootussa puolen tunnin paketissa. Maailman parhaat hupivideot Hauskoja ja koskettavia tapahtumia jokapäiväisestä elämästä, jotka ovat päätyneet tallenteiksi.

Aiheina lapset, häät, kotieläimet ja villit leikit, jotka eivät ole sujuneet aivan suunnitelmien mukaan. Ökyjahtien maailma Vuosittaiseen Monacon jahtinäyttelyyn saapuu yli sata suurta ja kallista ökyjahtia. Niiden omistajat ovat miljardöörejä, jotka haluavat ylellisyyttä ja huippupalvelua. Veneissä on koko ajan enemmän lisävarusteita, ja ne työllistävät monia suunnittelijoita, välittäjiä ja miehistön jäseniä.

Kaikilla on oma roolinsa ökyjahtien maailmassa. Miljoonamoottorit Tässä sarjassa tutustutaan naisiin ja miehiin, jotka myyvät luksusautoja Englannin äveriäille ja kuuluisille. Rajavalvojat Sarjassa seurataan rajavartiolaitoksen toimintaa Uudessa-Seelannissa.

Maahantulorajoitukset ovat tiukat, eikä maahan pyrkivien henkilöiden valvominen todellakaan ole yksitoikkoista puuhaa. Rikkaiden panttilainaamo Tämän panttilainaamon toiminnassa mikään ei ole pientä! Ainakaan pantattujen tavaroiden summat. Rikkaiden panttilainaamossa käydään kauppaa Lambourghineista, timanttisormuksista, helikoptereista ja minisukellusveneistä. Täällä ei tavanomaisten tavaroiden parissa toimita! Kanadan rajalla Tässä dokumentaarisessa sarjassa päästään kurkistamaan, millaista on työ Kanadan rajalla.

Joka päivä yli 20 matkustajaa pyrkii maahan. Osa rehellisin aikein, osa muista syistä. Rajalla työskentelevien vaativana tehtävänä on turvata maata ja erottaa mahdolliset rikolliset tavallisten matkustajien joukosta.

Pakkaa sekoittamassa ovat Hunks-tanssijat Jucci ja Kimmo. Ylpeästi erilaiset Ylpeästi erilaiset on kotimainen sarjauutuus, joka antaa puheenvuoron niille, jotka eivät mahdu muottiin - mukana mm. Juontaja Elina Kottosen johdattelemana ohjelma haastaa ajattelemaan ja punnitsemaan omia ennakkoluuloja. Paratiisihotelli Paratiisihotellissa juonitaan, lemmitään ja bailataan luksusoloissa panoksena 30 euron voittopotti.

Paikkansa paratiisissa säilyttää ainoastaan pelaamalla korttinsa oikein ja löytämällä itselleen parin viikosta toiseen! Ohjelman juontajana jatkaa Sara Sieppi.

Suomen hauskin tavis Kenestä kruunataan Suomen hauskin tavis? Siitä otetaan selvää tässä Elina Kottosen juontamassa nauruntäyteisessä show'ssa! Ohjelmassa tavalliset ihmiset ovat valmiina testaamaan, saavatko he huippukoomikot Riku Niemisen ja Krisse Salmisen purskahtamaan nauruun. Suomen täydelliset venäläisnaiset Viisi Suomessa asuvaa ja suomea puhuvaa venäläisnaista aukaisee uutuussarjassa elämänsä ovet ja paljastaa katsojille millaista on näyttävän emigranttinaisen elämä Suomessa.

Tuoksuuko hajuvesi, virtaako samppanja ja säihkyvätkö timantit? Tottakai, mutta samaan aikaa taistellaan paikasta auringossa ja tehdään lujasti töitä. Jalokivien kimallus vaihtuu välillä katkeriin kyyneliin, mutta venäläisnainen putoaa aina jaloilleen. Suomen Huippumalli haussa Kuka Suomen seuraava Huippumalli? Tällä kertaa sekä tytöt että pojat kilpailevat tittelistä, joka voi olla ponnahduslauta mallimaailman huipulle.

Tuomareina nähdään malli ja stylisti Maryam Razavi, valokuvaaja Marica Rosengård ja kauneusalan agentti ja miesmalli Juri Silvennoinen. Toisenlaiset äidit Livin elämänmakuisessa Toisenlaiset äidit -sarjassa seurataan jälleen odottavia äitejä sekä heidän ensimmäisiä viikkojaan vauvan kanssa.

Koskettavan ohjelman juontaa totuttuun tapaan Sami Kuronen. Neljäs kausi alkaa Talent Suomi Talent Suomi on huikea viihdeshow, jossa etsitään Suomen mielettömintä talenttia. Syksyn koukuttavimman show'n takaavat upeiden talenttien lisäksi tuomaristossa istuvat huippunimet Jari Sillanpää, Sami Hedberg ja Sara Forsberg! Ohjelman juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen.

Treffejä videos -

Nelosen kevään uutuus on sympaattinen Aatami etsii Eevaa -deittiohjelma. Rekkakuskit jäällä Kanadalainen dokumenttisarja kertoo rekkamiehistä, jotka ovat tulleet henkensä uhalla tienaamaan isoja rahoja Kanadan Luoteisterritorioiden jääteillä, joiden varsilla ajokauden ulkopuolella saavuttamattomissa olevat timanttikaivokset odottavat tarvitsemiansa kuormia.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *