miu porno homon kyrpä

Kirjoitat, että hellyyttä teidän suhteessa ei ole. Sano sille äijällesi, että sä lähdet hakemaan hellyyttä kans jostain muualta. Sovitte vaan lastenhoitopäivistä ja sitten lähdet. Jos ei ukolle sovi, lähtekööt vetään loppuiäkseen.

Sä pärjäät paremmin kahden lapsen kanssa ilman ukkoa kuin tommosen kitisevän ukon kanssa. Kenkää persiille vaan ruikku-ukolle! Rehellinen vapaaottelu ja voittjaa saa alistaa hävinnyttä. Poliisiotteella ja poski mahan painettuna kuuluu hävinneen anella armoa ja pyytää anteeksi. Jos ja kun hävinnyt on nainen, tulee hänen osoittaa nöyryyttä alistuessaan. Poliisi ote, käsi painettuna selän taakse, se on ratkaisu moneen ongelmaan.

Otetta kiristämällä nainen ei huuda kun käskyttää naisen pitämään turpansa kii. En oo vielä tavannu niin riskiä naista joka ei hiljenis kun poliisiotetta kiristää, Joka kerta kun ämmät alkaa hyppii silmilel tai kinuumaan rahaa tai vaatimaan jotain turhaa Siksi en pidäkään enää suomalisista hömpsövaimoista jotka luulevat olevansa niin fiksuja ja omavaraisia Nämä ovat niin subjektiivisia asoita ja mielipiteitä yhtä monta kuin kirjoittajaakin Hohhoijaa, onkohan taas ylläpidon aloittama ketju viikonlopun mietteiksi?

Sullakin on vain yksi mielipide! Ja mahottoman huono ollakseen ainoa. Kerran viikossa saunan päälle riittää aivan hyvin: Meillä naidaan aina kun panettaa, yleensä vähintään kerran päivässä. Ikääkin vasta 60 v, vaimolla 57 v. Homma hoidetaan myös loppuun asti eli vaimokin saa orkut. Lelujakin mukana tarpeen mukaan. Nälkä lähtee syömällä ja halut naimalla, ja akka juomalla.

Tuo on ihan hyvä määrä. Muistelen että jossain ohjelmassa oli et kertaa viikossa, mutta ei ole olemassa oikeaa tai väärää määrää. Olemme erilaisia ja tarpeetkin on erilaisia. Itselle on sopivaa kun on väliä viikko tai kaksi. Ehtii halut tulla ja sitten voi peräkkäisinä päivinä. Stressi ym vaikuttavat varmaan useimmilla haluihin. Kohta 4 kk oltu ilman sänkyhommia, alkaa ihmetyttää että minkälainen off-kytkin tuo naimisiinmeno oikein on kun sen jälkeen loppuu heti aktiviteetti makuuhuoneessa.

Ei tässä nyt ole tärkeää se, mikä on normaali määrä seksiä viikossa, vaan se että miehesi on puhunut vieraissa käymisestä! Minun vaimoni ottaisi varmaan eron, jos puhuisin sellaisia juttuja. Vaikea kuvitella, että joku nainen sietää sellaista.

Eri ihmisillä on eri asteiset seksuaaliset tarpeet ja prioriteetit. Jotkut haluavat päivittäin, jotkin vain sinä aikana kun tehdään lasta ja jotkut eivät koskaan. Lisäsin avauskeni kuvaan rakastajani, jonka kanssa naidaan salaa - tietenkin paljaalla loppuun asti. Ex-aviopuolisoni kanssa oli sama tilanne, sillä erolla vain, että exäni halusi seksiä ehkä kerran kuukaudessa tai harvemmin, minä olisin halunnut paljon useammin.

Hän selitti seksin vähyyttä samoilla sanoilla kuin sinä nyt. Kun suhteessa on arvomaailmat ja toiveet seksistä näin erilaiset, loppui se suhde aika nopeasti. Jatkuva torjutuksi tuleminen on niin loukkaavaa, ettei sitä kestä mikään suhde. Teillä on erilaiset käsitykset seksistä ja sen tärkeydestä parisuhteessa, varaudu lähestyvään eroon.

En ymmärrä noita juttuja aamu ja iltapanoista. Meillä kun yksi sessio kestää esileikkeineen,hyväilyihin,ties mihin ennen varsinaista yhdyntää, kolmekin tuntia. Tällainen täysipainoinen rakastelu riittää ainakin yhdeksi vuorokaudeksi. Minimi 3 kertaa viikossa, joskus useamminkin. Ihan yhteisestä halusta vaimon kanssa. Petkuta välillä äläkä laukaise joka kerta. Tuleen kateelliseksi tuollaiseen tekstiin.

Meillä menee toisin päin. Viisikymppisenä sain seksiä uudessa suhteessa useita kertoja joka päivä, jopa kuusi kertaakin, eikä yhtään ollut liikaa. Myöhemmin kuuteenkymppiin asti kerran, pari päivässä ja nyt kuusikymppisenä on ilmeisesti joku vaiva iskenyt, kun tuo mainitsemasi kaksi kertaa viikossa alkaa riittämään. Terve mies kaipaa seksiä vähintään kerran päivässä.

Jos menee harvemmaksi, niin seksi ei oikein suju, tulee ennenaikaisia siemensyöksyjä ja skismaa ilmapiiriin jne. Yleensä se kai on nainen jonka halut hiipuvat syystä tai toisesta. Niin meilläkin, mutta onnekkaasti aika sopivasti minun kykyjeni rajoissa. Tyydytä mies edes käsin joka päivä jos et parempaan pysty. Siten saatat saada hänet pidettyä. Mitäs orjuutta se on jos pannaan antamaan? Kaksi kertaa viikossa on ihan hyvin.

Sun miehellä on varmaan toimivat kädet, joten käyttäköön niitä, jos haluaa enemmän. Ei naiset elä vain miehiä varten. Olin kerran suhteesa jossa mies halusi joka päivä. Se kävi lopulta niin stressaavaksi, että heitin hänet menemään ja hyvä niin. Nykyisen miehen kanssa harrastetaan seksiä ehkä se 2krt kuussa Vakka on kantensa löytänyt, mutta terve mies tarvitsee seksiä joka päivä.

Runkkaamisehdotuksesi on täysin ala-arvoinen heitto. Jos nainen ei välitä miehestään, niin hän saakin mennä. Kaheleiden pihtareiden kanssa ei kannata elämäänsä pilata. Mistä muuten tiedät, että miehesi ei halua useammin? Moni mies vain ei kehtaa vongata, kun tietää että piIIua ei heru.

Saahan sitä aidan takaa niin paljon kuin haluaa, joten saat pitää perseesi. Ei kaks kertaa viikossa mihinkään riitä, olen 50v mies. Aina aamuisin on hirvee halu ja tarve,. Odotas kun tulette 40 ikään. Silloin ukko lakkaa haluamasta ja sinä alat haluamaan. Näin se vaan menee. Tiedänpajon paljon50vuotta taksiuralta kaikkitotuuksia eipidäksipaikkansa. LAitappa miehesi läkäriin homaamaan potenssilääkkeet niin rupeaa homma pelittämään tai sitten miestä ei enää kiinosta koko homma jos ei tuohon suostu.

Yksi tapa one ttä kun itse käyt lääkärissä niin pyydät miehellesi ne lääkkeet ja lyöt purkin miehelle että tuosta otetaan kun mennään sekstailemaan ja pitäsi sen jälkeen sekiskin toimia. Näyttää siltä, että miehesi on jäänyt lapsen asteelle, kun kiukuttelee, että jos en saa tahtomaani, niin sitten muualta. Ilmeisesti mies ei osallistu kotitöihin, eikä lasten hoitoon ja tylsistyy, kun rouva hoitaa lapset ja huushollin. Pistä mies tekemään kotitöitä ja hoitamaan lapsia niin, että jaksat sinäkin iltaisin muuta kuin kaatua väsyneenä sänkyyn.

Onko mies suomalaista tyyppiä: Hellitä itsekin arjen rutiineista, niin jaksat antaa hellyyttä ehkä mies oppii vähitellen helläksi. Ei vaan joka päivä koti kiitää puhtauttaan ja silti saa pettymyksen palkakseen.

Kyllähän sitä virkeänä tietysti tuhertaa useamminkin, mutta kun elämässä voi olla muutakin kiinnostavaa. Vieraissakäynnillä uhkailu ei aloittajan maininnassa kuullosta enää reilulta ajattelulta. Onko mikään muu maailmassa tärkeetä muuta kuin seksi????? Hulluja tommoset äijät, jotka ei pysty ajattelemaan muuta kuin että mistä saisi, keneltä, koska, kuinka usein? Ei kukaan nainen kestä jatkuvaa ulinaa seksistä. On arjessa paljon tärkeämpiä asioita kuin seksi. Mies ei tarvitse naisesta kun tissit ja perseen, muusta viis.

Mielestäni siinä lähdetään juuri metsään, kun aletaan kertoja laskemaan. Rakkaus, siis myös seksi pitäisi ohjautua itsestään.

Silloin kun on sen hetki, on sen hetki. Oli se sitten joka päivä tai kerran kuukaudessa. Meidän parisuhde lähti raiteiltaan kun exä alkoi laskea kertoja ja milloin on viimeksi saanut.

Minulta ei tilata mitään, kuin Apteekin hyllyltä. Romantiikka siinä lentää romukoppaan ja samalla halut. Nyt olen erittäin onnellinen sinkku. Mä en kestä noita miehiä, jotka vain odottavat. Auttaisivat puolisoa, kodin töisä, kauppa asioilla, lastemn kanssa niin johan vaimoltakin riittäisi jaksamista ja iloa ja intoa.

Tämä on kai ikuisuuskysymys. Kerran kuussa itseohjautunut sexi on liian vähän. Ihan hyvin voisi olla ilman kokonaankin. Näinhän se on kuten vanha suomalainen sananlasku toteaa: Se on positiivinen toteamus jos mikä. Toisilla on eri halut kuin toisilla. Toisille riittää se pari kertaa viikossa ja toisten pitää saada joka päivä ja jopa monta kertaa päivässä. Ehkä teillä on sitten eri halut ja olet väärän ihmisen valinnut? Molempia kohtaan on väärin, että toisen pitää antaa väkisin tai toisen pitäisi sitten olla ilman.

Ei hättää , mie saan vain kerran kuussa!!! Mun mielestä ei ole liian vähän mutta jokaisella on toki omat halunsa. Mun ukko ei oo antanu muutamaan vuoteen,mitäs siitä sanot: Mä olisin onnellinen jos saisin kerran,kaksi kuussa edes.

Ehkä vähän väärä tapa sanoa,että mene vieraisiin. Olisiko kenties parempi keskustella asia ja jakaa kotiym. Ja pankaa kersat hoitoon ja menkää vaikka yhdeksi yöksi hotelliin tms. Ja onko sulla huono kunto,sekin vaikuttaa haluihin kuten myös mahdolliset vaihdevuodet tai muut hormonihäiriöt tai masennus tms. Itse mietin miten ratkaisen epätyydyttävän seksielämän dilemman.

Seksiä on, mutta pelkkää panoa. Etsimään kivaa pehmiää naista? Eihän näihin ole todellakaan mitään yleispätevää vastausta. Kunkin parin pitää itse miettiä, mikä heille sopii. Ylipäätään parisuhteessa olis kai molempien edun mukaista puhua asiat ja kertoa toiveistaan ja tarpeistaan ilman uhkailuja.

Molempia hyödyttävä asenne lienee se, että mietitään molempien parasta. Kun uskaltaa olla rohkea ja kertoa toiselle tarpeistaan ja kipeistäkin asioista samalla ottaen huomioon toisen tarpeet ja pyrkien ymmärtämään toisen tilanteen, voi uskoakseni saada aika paljon hyvää aikaan.

Parisuhteessa on niin monta aluetta, seksi vain yksi niistä. Toisaalta seksiin vaikuttaa kaikki muut parisuhteen alueet, useimmiten. Tuskin uhkailu ja kiristys saa toista haluamaan enemmän. On täysin hölmöä edes luulla niin, miksi siis tehdä niin? Onko siinä miehellä halu saada toinen seksiin useammin vaikkapa naisen pahan olon hinnalla? Kunhan vain itse saa seksiä useammin.

Tuskin se pidemmän päälle hyödyttäisi yhteisiä etuja. Ylipäätään voisi miettiä sitäkin, että ompa hienoa, kun miehellä esimerkiksi toimii. Sekään ei ole itsestäänselvä asia. Mitä sitten jos ei toimisi? Siinä voisi jäädä aika vaille läheisyyttä ja tarpeiden tyydyttämistä nainen jos ei keksittäisi siihenkin molempia tyydyttävää ratkaisua.

Kysymys kolme; Mikä on seksin tarkoitus parisuhteessa? Siihenkin voi itse pariskunta itselleen vastata. Neljäntenä kysymyksenä olisi hyvä ylipäätään kysyä itseltään miksi tekee mitäkin elämässä. Me ollaan vaimon kanssa oltu jo 15 vuotta yhdessä ja se antaa mulle joka ilta ja vielä aamullakin , kun mulla tekee aina mieli.

Ja tuntuu nauttivan itsekin! Kuukautisten aikana jää pari päivää välin ja silloinkin se hoitelee mut käsin ja suullaan Kyllä kaksi kertaa viikossa on ihan olematon määrä seksiä! Jos ei elämässä ole muuta kuin seksi niin joutaa mennä tallin taakse.

Ei neljänkympin kypsässä iässä enää seksiä tarvitse joka viikko harrastaa. Anna äijän mennä touhuamaan muualle vapaasti. Silloin sinä saat olla rauhassa. Itse annan miehelleni kerran kuukaudessa, mutta vaadin aina ensin mittavia työsuorituksia.

Jos hän jättää kerrankin imuroimatta, tiskaamatta tai laittamatta ruokaa kuukauden aikana, ei heru mitään. Myös kolmen lapsen hoito on mieheni tehtävä, koska minä teen usein vapaaehtoistöitä lähes joka viikko.

Lisäksi ystävättärieni kanssa teemme runsaasti käsitöitä, ja miehelläni on hyvin helppo toimistotyö. On vain oikeus ja kohtuus, että hän osallistuu perheemme kotitöihin. Joskus olen antanut kaksikin kertaa kuukaudessa, jos joku kaupungilla liikkunut mies on saanut ajatukseni laukkaamaan. Tyydytän itseni päivittäin, ja mieheni saa puolestani tehdä saman. Pannaan joka päiväx2 Kyllähän se pitää naida lätkyttää päivittäin sen pari kertaa niin että silmät pullistuu muijalta päästä. Meillä on vaimon kanssa semmoinen tekopenis millä lisäksi surisutan kaikkiin kolmeen reikään.

Nykyään on alkaneet kiinnostaa sitomis ja alistusleikit. Laitan eukolle käsiraudat ja vedän tukasta kevyesti. Kävin Thaimaasa poikamiehenä body massagessa. Nyt olen opettanut eukon antamaan minulle body massagea. Kun akalla on kuukautiset nuolen pillun oikein kunnolla. Aamulla on aina verinen rengas suun ympärillä. Making love in love Mättääkö jokin seksissä miehesi kanssa, kun et halua? Kenties se tuntuu sinulle enemmänkin suoritukselta kuin joltakin erityisen intiimiltä?

Sillä sellaisen avioseksin pitäisi olla, erityisen intiimi kokemus jossa toinen luottaa toiseen täysin, eikä vain rakastele pelkästään ruumiillisesti vaan myös henkisesti - yhteys olemassa on molempaa kautta. Eli ikään kuin puolisot olisi tarkoitettukin yhteen tai vielä paremmin sanottuna, yhdeksi. Sellaista seksiä ei saa miltään yhden yön jutulta tai prostituoidulta. Siihen pääsee vain pitkää polkua kävellen.

Jos akka on ummessa niin se on lupa käydä naapurissa, se lukee perustuslaissakin. Ladatun aseen kanssa ei sovi heilua julkisilla paikoilla. Höpö höpö, varmasti et ole lakia lukenut. Kun saisi joskus edes kerran niin olisin ikionnellinen. Kerran kuussa on parempi - ja silloinkin pikaisesti Mies ei voi vaatia yhtään mitään - kaikki täytyy ansaita. Pillua pitää saada kun siihen on tottunu.

Pornoaddikti on itse epävarma sängyssä eikä saa varmaan pesää paljon kun sitä pitää katsoa Akan on annettava miehelle silloin kun mies haluaa. Jos miehellä ei seiso on se akan vika. Eihän kellään miehellä seiso jos alla on puolikuiva lahna. Naisen on oltava alle Yli kolmekymppiset alkavat olemaan piloilla. Mielellään 20 kantturoissa, silloin on timmiä lihaa.

Meillä seksiä on harrastettu viimeksi kesäkuussa ja on kuulemma minun oma syy ettei sen jälkeen ole ollut. Ainakin minua on loukannut tosi pahasti, kun vaimo sanoi, että EI. Pikku hiljaa se johti siihen, että en enää kysellytkään. Nyt hoidan tarpeeni yhden sinkkunaisen kanssa, joka ei etsi vakavaa seuraa.

Vaimo saa mennä rauhassa nukkumaan. Eli aloittajan pitää huolehtia miehestään, jos on kerran ottanut. Vaimo saa kentie muualta,oletko kysynyt.

Nuorena alle 20 v: Tämähän on nyt ihan kunto ja ikäkysymys. Jos nyt jotkut viriilit vuotiaat miehet ovat niin tiukkapipoisia, että pitäisi vähintään joka toinen päivä eikä toinen jaksa niin menkööt minun puolestani etsimään onnelaa muualta.

Ainakin minua miehenä loukkaisi tuollainen naisen käytös kovasti. Jos haluaa tarjota naiselle hellyyttä mutta tuleekin tönimisiä ja nyrkkiä naamaan. Harva mies sitä kestää. Kannattaa laittaa mies tekeen kotityöt. Tule levänneenä kotiin ja innostu sit seksistä Ei määrällä ole väliä vaan laadulla.! Luulisi jo siihen mennessä, kun on miehen kanssa hankkinut kaksi lasta tietävänsä millainen se oma ukko kulta on ja mitä se tahtoo.

Rakkautta on hellyys ja seksiä on monenlaista. Hellyyttä ja rakkautta pitää olla muutenkin kuin sängyssä, silloin parisuhde toimii.

Itse olen ollut naimisissa kohta 30 vuotta ja kertaakaan en ole kieltäytynyt seksistä, enkä hellyyden osoituksista omassa parisuhteessani. Seksiä on juuri sopivasti meidän molempien mielestä, välillä 10 kertaa viikossa ja välillä ei yhtään kertaa viikossa. Väsyneenä, haluttomana tai toisen painostuksesta ei kannata harrastaa seksiä, sillä siitä saa vaan pahan mielen molemmat.

Puhukaa asiat kuntoon ja nauttikaa lapsistanne ja toisistanne. Läheisyyttä ei ole ollut pitkään aikaan, sänkyhommia vailla joka toinen päivä. Jos en suostu, uhkaa lähteä kylille. Hölmö ottaa ja alistuu. Haluaisi elon lasten kanssa ilman pakotteita, muttei kuitenkaan uskalla.

Koen seksin pakotteeksi pitämään tämän perheen "imagoa" yllä. Työ ja koti vie voimat. Uni kuitenkin tärkeä osa elämää jaksamisen kannalta.. Oikeaa vastausta en tiedä, mutta ratkaisun tiedään..

Mut tollasiahan naiset on, kun suhteeseen ryhdytään ja hommataan muksui, nii ei tartte enää harrastaa paljon seksiä. Noh, miehet menee muualta sit hakee sitä. Nainen saa syyttää vain itteensä, kun ei osaa pitää miestään tyytyväisenä. Seksi kuuluu suhteeseen, elämään, jos ei sitä halua, nii menkööt nunnaluostariin.

Juuri tuollaista miestä jokaisen naisen tulee varoa ja kiertää kaukaa. Pitää poissa turhat murjotukset ja kitinät. Miehelle seksi saattaa olla enemmän suorittamista jonka pohjalta voisi kuvitella että mies ei seksiä tarvitse. Tämähän on tietysti harhaluulo ja se kannattaa tiedostaa.

En yleisesti halua antaa ohjeita kenellekään, mutta vinkkejä kyllä. Aloittajalle voisin antaa sellaisen vinkin että jos kaikki muu teidän perhe elämässä on ok ja mitään eroamishalua ei ole tuon seksin lisäksi yleensä tuo seksi otetaan vain syyksi erota niin tässä se vinni, Jos sinua ei haluta ja miehesi "janoaa" lisää ja "uhkaa" lähteä muualle niin otapa naisellinen ote asiaan ja hoida miehellesi omaan kotiinne joku jota voi sitten tunteettomasti hoidella.

En sano mitään muuta kuin sen että pelkkien halujen johdosta ei kannata miettiä eroa joita tässä maassa alkaa olemaan aika tarpeeksi , vaan hoidetaan halut ja eletään ihmisiksi.

Aivan tajutonta olla parisuhteessa, jossa seksi on vain toiselle noin oleellinen asia, etäisyys parin välillä suurta ja yhteisymmärrys pientä, menee elämä teiltä ihan hukkaan. Mieti nyt onko ne muut asiat yhtä tärkeitä kuin parisuhde, entä onko tuo parisuhde minkään väärti jos mies on heti menossa muita peittoja heiluttelemaan, jos et käyttäydy kuin nukke hänen tahtonsa mukaan?

Teillä on totisesti rehellisen keskustelun paikka jossa heitetään kissa poikineen pöydälle, kenties jopa ero tulossa. Aamut o kans kätevää aikaa. Aina kun lukee näitä juttuja, muistaa olla kiitollinen ettei ole ketään äijää riesana vonkaamassa. Sano ukollesi, että vetää käteen. Ihan kuin seksi olisi elämän keskipiste ja ainut suhteen autuaaksi tekevä. Onhan ihmisillä muutakin elämää, ja paljon, työ, harrastukset, koti ym -- kaikki vie oman mehunsa.

Mä ainakin urheilen itseni puhki, et seksi on pelkkä lisä siihen päälle, mut päätän itse, koska sitä haluan, koska miehiä on älyttömän helppo saada. Hitto että osaan olla tyytyväinen elämääni, taas tuli yksi syy olla kiitollinen, ettei ole äijää nurkissa kiusaamassa. Pari kertaa naimisissa, riitti, nyt on sekin koettu, nyt voi vain kirjaimellisesti nauttia seksistä silloin kun haluaa ja kenen kanssa haluaa. Voi jopa itse valita, useimmiten, toistaiseksi - sekin aika varmaan menee kohta ohi, mut toistaiseksi on ollut valinnanvaraa.

Kerron siis suhteestani vaimooni. Hänelle on sopiva määrä kerran tai kaksi kuukaudessa? On laittanut miettiin monenlaisia asioita, mutta se on mulle sama. Jahka muksut kasvaa kodista pihalle, lähden seuraavaksi. Jokainen on omansa halunsa herra ja määrä.

Tällä hetkellä kerran viikossa ja saunan jälkeen , ei oikein riitä, en sanois että määrä on jotain vähän mutta ei riittävä-. Haluaisin joskus ja kunnolla ei rajoituksia silloin kun haluaa. Mun mielestä ei määrä vaan laatu ja kaikki pitäisi olla impulsiivistä? Kauhea sika tuo mies, kun himoitsee omaa vaimoaan. Ilman muuta rankaise siitä, että haluaa sinua ja pihtaa niin, että annat vaikka joka toinen viikko. Jos mies sanoo suoraan et aikoo hakee lisä seksiä jostain muualta, ei sillä oo missään vaiheessa ollut aikomustakaan olla uskollinen suhteessa.

Tai no, ei voi sanoo et misäänn vaiheessa, mut siinä vaiheessa kun sanoo kannattas sanoo suoraan et painuppa sit muiden perään ihan rauhassa. Ja tää siis miehen sanomana. Jälkeenpäin täytyy todeta että todella paljon seksiä tuli harrastettua ja seksielämämme toimi tyttöystäväni kanssa kumpikin sai orgasmeja päivittäin ja harrastimme erillaisista asennoista seksiä tyttöystävä otti ihan loppuun asti suihin ja nieli vielä spermat kiltisti ja antoi persettäkin välillä, ero oli vaikea lähinnä tyttöystävä välillä tuli käymään kylässä panettamassa itseään ihan huolella ja sen takia kun kanssani seksi ja orgasmin saaminen oli helppoa,: Eikä tuossa tilanteessani tarvinnut miettiä että lähtisisi seksiä muualta vielä hakemaan kun kotona sai kertaa päivään ja monta tuntia saatoimme harrastaa seksiä.

Jep ja sitten uni päättyi kun koira nuoli palleja: Ei nykyaikana ole tollasia naisia? Sano sille miehellesi, että sillä on munsu aivojen paikalla ja että jos menee niin menee, ketään ei voi omistaa eikä sen puoleen uhkailla vieraisiin menollakaan. Täysin epäkypsä mieheksi ja isäksi. Mul ei tullut ikinä mieleenikään harrastaa seksiä jos ei huvittanut. Ihan yks hailee mitä ukko ajatteli.

Yhdesäolo on muutakin kuin sitä ihteään Kahden pienen lapen äitinä mä hermostuisin tollaseen tolloon. Pistä sille luu kurkkuun ja sano, että jos vielä uhkaa vierailla niin sä et uhkaa vaan meet suoraan vieraisiin ja aivan sama mitä ukkeli siitä sen jälkeen tuumii. Kuten kerroit, ovat rakastelu-kertanne täysin riittäviä. Hei, suurin osa meistä miehistä olisi valmis edes siihen yhteen yhteiseen lemmenyöhön viikossa! Mutta ehkä teidän kannattaa keskustella asiasta miehesi kanssa. Ehkä normi lähetyssaarnaja-asento ei häntä enään kiihotakkaan, vaan hän haluaa muuta.

Ehkä se johtuu siitä, että yhteiskunta on muuttunut, tai siitä, että ihmisten tarpeet seksin suhteen ovat myös muuttuneet. En halua sinua arvostella ihmisenä.

Mutta totuus on, että jos jättää oman parisuhteensa kylmäksi seksin suhteen, niin siitä saa joku päivä kärsiä! Ehkä voisit ehdottaa erillaisia roolileikkejä miehellesi? Jos siis olet itse myös halukas toteuttamaan niitä.

Ja hei, ainahan löytyy turvasana, jos meno käy liian tukalaksi. Eli löytyykö susta se pieni leidi domina? Laitas ukkos kuukaudeksi huolehtimaan aamupalasta, keittämään aamupuuro, laittamaan aamupala-astiat pesukoneeseen, miettimään mitä laittaa lapsille päälle, viemään lapset tarhaan, hakemaan ne sieltä pois, käymään kaupassa ja miettimään mitä laitetaan ruuaksi ja mitä ostetaan Allitädille syntymäpäivälahjaksi ja käydä samalla matot pesulasta, tekemään ruoka, kattamaan ja siivoamaan pöytä, imuroimaan huusholli ja kerran viikossa tamppaamaan matot ja luutuamaan lattiat, pyykkäämään vaatteet joka toinen päivä ja silittämään paidat, käymään tunnin lenkillä, leikkimään pariksi tunniksi muksujen kanssa, vaihtamaan lakanat parin viikon välein, laittamaan lapset nukkumaan Tuota kaikkea naiset tekevät ja useimmiten yksin ilman minkäänlaista apua avio mieheltään!

Tulee töistä valmiin ruoan ääreen, lukee päivän lehden ja käy sohvalle maate. Kun tulee nukkumaan menon aika, pahgimaassa tapauksessa viittaan aloittajan ukkoonkin , mies työntää kätensä naisen yöpaidan alle ja TAHTOO!!!

Voi hitto näitä miehiä! Miestä loukkaa varmaan yhtälailla kun saa "liian" harvoin. Teillä ei kohtaa tarpeet,joten?! Hyvin olet "miehesi" valinnut Seksi ei ole mikään harrastus jota harrastetaan kalenterin mukaan täsmä säännöllisesti. Jos seksiin alkaa liittymään pienitäkin uhkailua on suhde jo menetetty eli eropaperit vetämään ja kiireesti! Parisuhde ei perustu uhkailuun tai toisen vaatimuksiin. Laita miehesi todellakin kärsimään omaa tyhmyyttään ja kerro se hänelle! Vetäköön käteen jos kuviteelliset paineet on kuviteellisen kovat Parisuhde ei ole pelkää elinten yhtymistä ja varsinkaan toisen vaatimuksesta!

Tulee mieleen , tässä tosin vain 57 vuotta aviossa olleena , että mitähän varten siinä kukin on mennyt avioon? Suomessa jokaisella on vapaus mennä ulos ovesta silloin kuin haluaa ; Todellinen syy jäämiseen taitaa olla se , että takaraivossa kaihertaa pelko, ettei sitä uutta mussukkaa niin vain taida löytyä , ja että se uusi huominen on taas uusi eilinen , - niinkuin se Asterixin kyläpäällikkö niin osuvasti sanoi , Hänhän myös pelkäsi , että Taivas putoaa niskaan , Se kai useimmilla on syynä , kun valitetaan , ja kuitenkin olla kiehnätään , vaikka riidassa , -yhdessä ,.

Ei kerrat, vaan laatua. Laatu ratkaisee, itsellenikin riittää 2 kertaa viikossa 2 tuntia kerrallaan. Saattaa pian ollakin jonkun toisen lakanoissa pysyvästi jos itse häntä siihen kehoitat. Seksiä voi harrastaa muullakin ajalla kuin iltaisin väsyneenä.

Aina ei jaksa, miettikää oma paras tapa joka tyydyttää molempia. Joskus voi antaa vaikka ei halutakaan. Kukaan ei ole automaatti joka on aina valmis. Ei elämä seksin vähyyteen kaadu. Se on yliarvostettua ja usein kiristystapakin. Kaunis yhteys parisuhteessa jota olisi hoidettava, mutta joka pilataan itse.

Vika on korvien välissä jos seksi on elämässä pääasia ja siitä tai sen puutteesta tehdään liiton tärkein asia. Seksiin kuuluu läheisyys ja hellyys olennaisena osana, muuten siitä tulee pakkopullaa joka ei tyydytä ketään. Suhdetta voi hoitaa erilaisin tavoin. Viagra on menettänyt jo tehonsa,urospuolisen käpytikan siemenneste se vasta poikaa on panee hakkaamaan vakka puhelinpylvästä jossa ei ole etes reikää.

Seksi on niin yliarvostettu parisuhteessa ja muutenkin, kun yleensä se olla voi. Kannattaa panostaa enemmän siihen seksin laatuun, kun jatkuvaan jyystämiseen. Ihmiset kyllä ovat yksilöllisiä jotkut tarvitsevat sitä päivittäin jollekin kerran viikossa j. Ei siitä kannata ottaa mitään paineita ja menettää hyvää parisuhdetta yhden asian takia. Tämä on tutkittua Keskimäärin suomalainen onnellinen pariskunta panee 1. Onnettomat pariskunnat, joita enin osa, on sitten oma lukunsa.

Onko elämänne sittenkin vain "sen varassa", ylioppilaankin lahjatoivomus on: Kunnon syli, jossa mies todella tuudittautuu nautinnollisesti. Miehesi ei taida olla mikään ruudinkeksijä, oisit käyttänyt ehkäisyä tai tehnyt vasektomian. Tyhmyydestä kärsii koko keho.. Hei ja kiitos asiallisesta kirjeestäsi. Ymmärrän että olet huolestunut, ja aivan oikeutetusti. Tässä tulee taas esille se naisen ja miehen välinen fysiologinen ero.

Naisen pitää tehdä paljon enemmän työtä päästääkseen haluamansa tunnelmaan kun mies taas pääsee oleellisesti paljon vähemmällä vaivalla. Ja ennen kaikkea, naisten halut ehkä haalistuvat kun miehet eivät riittävästi viitsi huolehtia myös aviovaimonsa saamisesta mukaan orgasmiin tai edes sinne päin. Ymmärrään hyvin miehenä että mies kun saa siemensyöksyn niin vähällä vaivalla pystyy ja haluaa sitä todella usein, mutta nainen joka ei sitten saa juurikaan mitään niin ei väsyneenä jaksa panostaa miehensä nautintoon kun itse yleensä jää nautinnotta.

Sioinä me miehet usein miten teemme kardinaali virheen, ja sitten syytämme vaimoamme ettei hän anna. Voitais me miehet edes pitää vaimojamme hyvänä ja helliä ja suukotella heitä senkin jälkeen kuin itse olemme saaneet siemensyöksyn.

Se olisi vähintä mitä miehiltä voisi pyytää. Pitäkää toisitanne hyvää huolta ja ennen kaikkea, yrittäkää puhua asiasta toisianne kunnioittaen. Se että mies sanoo että menee vieraisiin niin on häpeällistä ja siitä kierteestä ei hevin pääse eroon eikä ainakaan parisuhde ja sexi oman vaimon kanssa siitä parane.

Raamattuun toivonsa perustava uskova pyrkisi toimimaan seuraavan ohjeen mukaan: Mies täyttäköön velvollisuutensa vaimoaan kohtaan, samoin vaimo miestään kohtaan. Vaimon ruumis ei ole hänen omassa vallassaan vaan miehen. Samoin ei miehenkään ruumis ole hänen omassa vallassaan vaan vaimon. Älkää vetäytykö pois toisistanne, paitsi ehkä yhteisestä sopimuksesta joksikin aikaa, jotta olisitte vapaita rukoukseen.

Tulkaa sitten taas yhteen, ettei Saatana kiusaisi teitä hillittömyytenne vuoksi. Miehelläsi pyörii asiat liikaa haarojen välissä. Jos kaksi kertaa pimppiä viikossa ei riitä, vetäköön käteen. Eipä se tuokaa asja ouk nii yksniitine. No nyt kun on tarpeet tyydytetty ja seksuaalin toiveet toteutetttu sitä voidaankin taas lähteä kohti uusia haasteita D poika sää oot tai sitten on erittäin kehno libido. Misu from Lapland Kyllähän se niin on että jos toista rakastaa niin eihän siitä pysty näppejään pitämään erillään.

Olisikohan rouvalla nyt peiliin katsomisen paikka? Tai sitten olette ihan väärät ihmiset toisillenne. Vaikka kuinka väsynyt illalla olen niin peiton alla peuhaamiseen aina löytyy virtaa. Kyllä se vain näin on. Oho pisti silmään ettei muuta hellyyttä juurikaan ole. Itse mies 49v sinkku. Mun lemppari silitellä ja sivellä toista vaikka shvalla niin että toinen makaa ja nostaa jalat mun reislleni.. Tai jos pää reidellä, silitellä ja haroa tukkaa..

Helposti menee koko elokuva. Nukkumaan mennessä, ottaa nainen kainaloon. Aamulla ihana hellästi herätellä sivelemällä,, laittaa kahvi tippumaan ja palata jatkamaan hellää hierontaa. Itse kävin muutaman viikonlopun hieronta kurssin vain voidakseni hemmotella toista paremmin. Kähvin jälkeen palata vielä nukkumisesta lämpimään sänkyyn ja olla kainalokkain..

Halaamiset ja suutelot montakertaa päivässä ovat tärkeitä mulle. En kestäisi suhteessa jos siinä ei olisi hellyyttä tarpeeksi. Ei pelkkä seksi pidä suhdettä kasassa. Jospa TE jotenkin ratkaisette tämän ongelmanne: Ja myös saat enemmän hellyyttä jota ehkä kaipaat lisää.

Kuulostaa ihanalta muuten, mutta eikö tuossa elokuvan jälkeen, nukkumaan mennessä, aamusta ja ehkä yölläkin, voisi hellyyden ohella myös yhtyä? Tai edes yhden kerran vuorokaudessa? Voisi, mutta ei se ole aina tarpeen. Saan paljon mielihyvää tosta hemmottelusta ja niin yleensä nainenkin joka pääsee käsittelyyn: Jokapäivä työntö ja veto sekä lerputus lopuksi.

Oikea tosimies ei lähesty vaimoaan kuin sukua jatkaakseen. Mitä se väsymys siinä haittaa,eikait siinä tarvitse muuta kuin maata selällään jos mies työt tekee?? Joka kerta 5 min. Eli 15 min viikossa rynkyttämistä. Ei ihme, kun erotilastot on niin valtaisat Suomessa. Aamulla, päivällä, illalla ja yöllä. Joka kerta pari laakia niin vireys ja halut säilyy. Makaat vain selälleen tavara valmiina ukko tekee työn valmiiksi ja sinä naatit. Mä oon 21v mimmi ja mun päivät on yleensä h pitkiä, johon kotityöt päälle.

Illalla helposti ihan puhki, mutta kyllä silti kelpaisi vaikka viisikin kertaa viikossa.. Oma mies vaan suhtis masentunut ja saan parin viikon välein. Tulen kohta hulluksi, tätä vähä seksisyyttä on jatkunut nyt vuoden verran. Pettämään ei halua ryhtyä, itsetyydytys on tylsää ja ilman aktia kurjaa.

Kuitenkin niin paljon muuta hyvää meillä että ei auta kun odottaa jos tilanne paranisi. Suuret puheet pienet Tää on niin Bs: Miehet aina ruikuttaa ettei naiset anna jne. Kato kun mut jätetään siksi että haluan seksiä. Sitten kun onki nainen joka tahtoo joka ilta Että miehillä on aina niin hitokseen suuret luulot omista kyvyistään. Jos tässäkin alottaja vaimo tekis tän, että käskee miehen rakastella ittiään joka ilta.. Yhtään ukkoa en ole jättäny siitä syystä ettei ole kyenny harrastaan seksiä ko pari kertaa viikossa..

D Että vois nää miehet miettiä mitä on oikeesti vailla! Miehesi tekee ihan oikein, jos ei nainen anna tarpeeksi niin muut antaa. Kannattaa tehdä niinkuin mamut ,nekin menee aina vieraisiin ja naisensa luvalla. Jokapäivä kun sais naida niin ei tarvi pettää. Serkkuni kanssa joskus panin tunnin välein. Serkku oli 17, ja mä Eikö toi 2 kertaa viikossa nyt oo aika tavallinen määrä ja onhan se nyt huomattavasti parempi kun ei mitään. Just tänään luin tälläsen: Oletko kokeillut tuoda kotiinne ystävättäriäsi?

Miehesi seksinhimoa voisi vähentää esim. Tuossa on kyse vain siitä, että mies haluaa vieraisiin, eikä ajattele vaimoaan mitenkään muuten kuin seksiobjektina. Kaksi kertaa viikossa on työssäkäyviltä ihmisiltä ihan tyydyttävä määrä. Onko seksielämänne sinun mielestä tyydyttävää? Onko seksi miehesi kanssa hyvää, parasta mitä tiedät? Kannattaisiko lähteä myös kokeilemaan vierasta? Usein on niin, että miehille merkitsee määrä enemmän kuin laatu ja heidän panonsa eivät tyydytä vaimoa, vaikka mies niin haluaa kuvitella.

Nainen haluaa ehkä harvemmin seksiä, mutta hyvää sellaista. Jokainen nainen, joka on saanut oikein kunnolla, vaikkapa koko yön, ymmärtää, ettei sellaista voi päivittäin harrastaa.

Jokainen mies, joka on jossain elämänsä vaiheessa saanut seksiä paljon, esim. Kyllä siinä viriäkin mies hyytyy,kun oikein kiimainen nainen saatuu löytymään,vaikka olisi kunka kova sarvijaakko.

Kuvittelin nuoruudessa olevani kovakin panomies,mutta sitten minua yli kymmenen vuotta vanhempi koulutti oikein kunnolla panohommissa, kullikin oli niin turvoksissa ettei virsaamisesta meinannut tulla mitään. Sanotte että kaksikymppisiä haluttaa vähän väliä? No ei muo kyl ainakaa haluttais koskaan jos aviomies olisi tuollainen sika vaikken naimisissa olekaan..

Iltaisin olen väsynyt ja jos multa joku vaikka "aviomies" tulisi vaan vonkuun seksiä, niin luuletteko että olisin heti reippaana "että joo Tottakai". En edes huomioisi tuollaista. Mies sais ite tehä töitä sen eteen et saa edes sen pari kertaa viikossa, oppis vähän kunnioittaa niitäkin kertoja, kun älyää ettei mitään saa ilmaiseksi.

Naiset ei oo saakeli mitään seksileluja.. Miesten täytyy kans tajuta et maailma muuttuu ja naiset alkaa hakeen koko ajan enemmän omia oikeuksiaan, jolloin miehet tuntuu jäävän vähän jälkeen kehityksestä. Mä olin aikoinaan ihan tyytyväinen kun harrastettiin seksiä joka ilta. Välillä herätin naiseni yöllä ja otin hänet puolinukuksissa takaapäin, ja aamulla kolmas varvi. Joskus harvoin tehtiin temput päivällä, kerran tai kaksi, naisen aloitteesta yleensä.

Olin ihan tyytyväinen, että sain tiukkaa tyttöä noin usein. Merja on cm, ja 52 kg, tosi söpö, ja kunnon tisut oli ja, sellaiset kiinteät. Kyllä sitä voi rakastella spermat sisään.

Pienten lasten äiti työnsä lisäksi on aivan poikki illalla ja nukkuminen on ensimmäisellä sijalla. Kumpa miehet ymmärtäisivät ja ottaisivat osaa lastensa kanssa olemiseen ja muihinkin kodin askareisiin, niin vaimokin olisi virkeämpi ja halukas.

Vieraisiin menoa ei voi selittää sillä, ettei vaimo halua, kyllä se on tekosyy. Hyvässä liitossa asiat hoidetaan niin ettei tällaiseen tilanteeseen tulla. Hyvin se liitto siitä huononee kun homma ei toimi eikä keskustelut jaksa enään kiinnostaa. Voi kun saisi iteki edes 2 kertaa viikossa. Tällä hetkellä saan 2 kertaa kuukaudessa. Se on aivan liian vähän: Itse sanoisin tuohon että aivan hirveätä. Idis on se että kolmen kuun jälkeen voi mennä parina vaikka yöksi johkin hotelliin nauttimaan yöksi jos on hoitopaikka lapsille.

Hetken päästä huomaa että kyllä kannattaa. Sori K kaupan väiskit. Siis ei wittu mikä pelle toi alottaja on! Se nyt SATTUU vaan olemaan toisille tärkeetä se seksi ja jos tohon ei äly riitä niin se on sama ku kuristasit lemmikkiäs kaulasta ja tuumaisit että "Kyllä mä tiedän että se tykkää tästä"! Tietty tästäki joku joku neropatti haluaa vääntää "pojot kotiin" mutta se vaan terottaa pointtia siitä mitä sanoin eli Hyvää joulua vaan sinne Hiekkapillutunturillekki!

Meillä seksiä pari kertaa kuussa ja ok molemmille. Pitkä hyvä suhde ja onneksi samat halut. Nuorena oli joitain suhteita, että seksiä oli koko ajan,mutta enää en sitä kaipaa. Lomilla enempi ja matkoilla tietty. Perusarjessa niin paljon muutakin ja jos mies alkais muualle katteleen seksin perään niin eiköhän se eron paikka olis Ja ollaan alle 40 vee ja läheisyyttä muuten liitossa tosi paljon.

Ja hauskaa oli Vaimon kanssa koko avioliiton 15 vuotta aikana kerran päivässä joskus kaksikin kertaa, miinus veripäivät, joskus kyllä silloinkin: Sitä ei poikamiehenä olisi voinut kuvitellakaan, kuinka vähällä pillulla ukkomies joutuu tulemaan toimeen.

Sanos ukolles, että hellyyden lisäämisellä seksin todennäköisyys kasvaa huomattavasti: Meillä seksiä noin kertaa viikossa. Kyllä sitä miehelle pitää antaa 7 päivänä viikossa vähintään 2 kertaa päivässä. Miehesi ymmärtää kohta, että nelikymppinen nainen on jo ehtoopuolen tavaraa. Kohta se ei enää vilkaisekaan jalkoväliisi päin, koska reilu parikymppinen, kiimainen ja terhakkarintainen neito tietää, mitä tehdä.

Nelikymppisellä miehellä ja parikymppisellä naisella menee halut aika lailla yksiin. Nelikymppiselle naiselle sopii noin vuotias mies. Juttu lentää, mutta ase ei ota toimiakseen.

Tämän on näköjään kirjoittanut joku nuori suunsoittaja - vai pitäisikö kirjoittaa näppiksensoittaja? Kuka vuotias nuori nainen huolii vanhaa omasta näkökulmastaan nelikymppistä ukkoa, kun on tarjolla kiinteitä ja kykeneviä omanikäisiäkin, tai jos toiveissa on "vähän vanhempi", niin vuotias mies edustaa sitä. Aika lailla päin vastoin, nelikymppisellä rouvalla ne hormonit hyrrää tutkitusti yhtä hyvin kuin parikymppisellä kollilla.

Lue lisää Pulinan historiasta. Pulinat pois ja parhaita rahapelejä kokeilemaan. Siis paras mesta pelailla rahapelejä jos sellainen harrastus kiinnostaa, on tietenkin netticasinot. Ennen kun alat pelaamaan kannattaa etsiä käsiisi parhaat casino bonukset. Älähän uppoudu tähän puuhaan kuitenkaan liika ja jos tuntuu, että mopo karkaa käsistä turvaudu tukeen ystävälliseen apuun. Tässä näet tämän päivän kovimmat pulisijat.

Lista päivittyy lähes reaaliajassa. Reaaliaikaiset tilastot näet myös kanavakomennolla! Kanavan viralliset kokonaistilastot löytyvät täältä ja lisää tilastolinkkejä saa komennolla! Pulina on enemmän kuin vain IRC.

Se on yhteisö , paikka ihmisille, joilla ei välttämättä ole luonnollista kompetenssia olla sosiaalinen. Ilman Pulinaa osa ihmisistä ei olisi välttämättä tavannut toisiaan. Pulina elää ja voi hyvin myös IRCin ulkopuolella, Telegram-kanavalla sekä ihmisten järjestämissä miiteissä eri puolella Suomea. Telegram on kuin WhatsApp, mutta avoin alusta ja toimii joka laitteella. Telegram-ryhmästä on tullut eräänlainen "varjopulina" tien päällä sekä kuvien jakamiseen. Jos haluat mukaan, pistä kanavalla viestiä niin kutsumme sinut.

Lisää uusi miitti ». Pulinan botti ja koodit ovat GitHubissa avointa lähdekoodia myös tämä verkkosivusto , joten jos koodiosaamista löytyy, tule mukaan kehittämään kanavan tekniikasta parempaa! Twitteriä on käytetty linkkinä kanavan ja ulkomaailman välillä, mm.

Minusta Seksi ei ole se pää Niille jotka haluavat sitten harrastaa tuota Napoleon Says © napoleon is not dead Nissan Racing Tänne kaikki jolla on Nissani ja myös ne jotka Nuuska huulessa pitää naise Nuuska huulessa pitää naiset loitolla. P Qmat Kissat ja Kollit Kaikki qmikset! Vesalan yläaste Vesalan yläaste.

Älä mene riidoissa nukkumaan näin on. Dieetti on tarkoitettu ihmi En mä vaikee oo, mut mua pi En mäkään tuu SUN työpaikal Kaikki etenkin asiakaspalvelualalla tietävät Gone In 60 Seconds Pu Heuluta sun niitä ihania t Kehitysvammaisuus EI ole sa Turhan usein kehitysvammasia ihmisiä kiusataan, Koulukiusattujen puolesta koulukiusaamista vastustavat.

Kyllä nainenkin saa olla po Voiko tähän nyt sit mitään kuvausta laittaa, Joo kaikki hipit ja hopparit sun muut pellet Osaan hieroa, eli olen sale Satuta mua, satutan sua!

Vaisaaren yläaste Vaisaaren yläaste. BB-Sampo Big Brother kilpailija. BMW - aivan sama, kunhan se Niille jotka tykkäävät Bemareista tai jotka Eks uskalla sanoa päin naamaa? Jos haluu saada on pakko an Niille jotka kokee olevansa antava osapuoli Kauhuelokuvat parhaita ja s Kylmä kahvi kaunistaa, mutt Minulle sana ei EI kelpaa!! Kaikille niille joille sana EI , ei vaan Mul on Rastat eli Oon salet Ratsastan,eli mul on saleti Ratsastus Kaikki ratsastajat mukaan. Rikkaat ryyppää suomessa, k Vaikee ja vittumainen tiety Olen kyllä mukava, mutta osaan myös olla vaikee Vittuuks kyttäät ku et saa Niin se vaan menee..

En oo kussu sun aamu Vuosaaren Lukio Vuosaaren Lukio. Yli määräistä hellyyttä jao Joillekkin ihmisille vaan kertyy hellyyttä, Aku Ankka, salapoliisi conal. En ole vuoteen juonut,mutta Etelä-Savon ammattiopisto Etelä-Savon ammattiopisto. Homotkin sattuvat olemaan i Homotkin sattuvat olemaan ihmisiä! Humalassa olen "enkeli" Kaikki ketkä ovat "enkeleitä" nautittuaan Loud pipes saves lives. Miksi juoda yksin, kun voi D vittuilee tarpeeks jne.

Olen varma, että HPK saavut Osaan olla tarvittaessa vit Ota chillisti älä stressaa!! Ota kuva niin saat kotonaki Se mikä ei TAPA, ni sattuu Viina o viisasten juomaa. Dissaa mua dissaan sua Dissaus ; Taitolaji: Ei Ne Surut Viinaan Huku. Ne Pirut Osaa Uida. Flirttiperseet on kova sana!!! Joillaki on joillaki ei. Hei beibi sul on himo musam Jos Piffaan Sut Leffaan,Saa Kihloissa ja Onnellinen Kaikki ketkä ovat onnellisesti kihloissa: Lauritsalan koulu Lauritsalan koulu.

Martti Vainaa Ja Sallitut A Minä puolustan kaikkia ihmi Niille joita on kiusattu jonkun asian takia. Oon virolainen eli saletist Seksi kortsun kanssa on ku Kaikki tätä mieltä olevat tänne klubiin: Suomisaundi Gotta Love It! Vaisaaren koulu Vaisaaren koulu. Niille joille osaavat vai haluavat oppia Vika on sussa, jos et tykkää. Hiphoppari, kokki, ihminen vai känniääliö. Täällä satanistisia ja satanistis-ateistisia Bmw sarja tänne vaan kaikki jotka omistaa viissatasen Forssan yhteislyseo Forssan yhteislyseo.

Fuck Politics, Fuck Religio Homma hanskassa ja hanskat Jos mä sanon, et nyt ei NAI Koulutuskeskus salpaus Koulutuskeskus salpaus. Kuntoilusali Kuka harrastaa salillä käymistä mä ainakin Lil Saint Fanclub Tänne voi liittyä kaiken laisiajotka pitäää Luottamus on kuin paperi, k Lyhyet kastuu sateessa hita Mielummi Ruma rokkari ku sa Oon nainen ratissa ja salet Osta kitara niin saat pilluu Niin se vaan on.

Päiviönsaaren yläaste Päiviönsaaren yläaste. Sosiaali- ja terveysala Sosiaali- ja terveysala. Suljettu Osasto - Räppiraideri. Teksasin kaverit Kaikki ketkä tietävät olevansa tän Täälä kuvakkeessa ei muutak Vaasan ammattikorkeakoulu Vaasan ammattikorkeakoulu.

Vesalan ala-aste Vesalan ala-aste. Ammatti-instituutti Iisakki Ammatti-instituutti Iisakki. Breakdown Of Sanity Breakdown of Sanity is a metalcore band formed Ei oo kaikki murot kulhossa. Niille joilla viiriäiset välillä villiintyy En jaksa olla kaunis tänään Hipsuta mun viiksiä ja sano Joo viisaita lausahduksia taas kerran: Jos ei syö saattaa kuolla.

Kaikissa meissä asuu ideoit Kaikissa meissä asuu ideoita jotka vaativat Koivusaaren yläaste Koivusaaren yläaste. Kuusankosken ammattikoulu Kuusankosken ammattikoulu. Lauritsalan ylä-aste Lauritsalan ylä-aste.

Miksi tyytyä 6päkkiin jos v Mua ei sammuta ees paloauto! Ketkä kokevat olevansa niin kuumia? Mulla oli elämä, kunnes jok D nykyää sitä jumittuu vaan Nissan Almera Kuka nyt sattuukin omistamaan kyseisen auton.

Not all boys are in the rel Seksi mielessä ainakin 60 k Seksi mielessä ainakin 60 kertaa minuutissa ;p. Suihkussa laulaminen on mie Talvisalon yläaste Talvisalon yläaste. Taru Sarmusten Herrasta- Tr The Texas Chainsaw Massacre. What a fox say. Älä sano että olet ihastunu Aina Mukana Menossa ollaan siellä missä tapahtuu. Aina saa, jos vaan haluaa..

Aivot ja maksa ym. Ajotaijjoista ee kannata tulla valittamaan..!! Ennemmin ruma rokkari ku sa Rock'n'roll for life, bitch! Siltä tuntuu yleensä joka päivä. Hiukset ja järki ei pysy sa Kaikki saa mutta komiat ensi!! Kangasalan Lukio Kangasalan Lukio.

Kannattaako rakastua jos se Kirjaudun sisään minuutin v Kaikkiahan ottaa päähän nuo etusivulla Kuusamon Ammatti-instituutti Kuusamon Ammatti-instituutti. Mun kissallaki on isompi ha Olen Amis eli saletisti Hot kaikille jotka ovat amiksia,ja amishan se Opiskelen autoalaa, eli oon Opiskelen autoalaa, eli oon saletisti AMIS.

Petri Nygård - Sanon Suoraan. Tänne kaikki jotka ajaa tai on ajanut torilla Saksalainen hydraliikka Jos tykkäät katsoa K elokuvia, mielellään Se olisi kissa ja tekis kur Kissanainen Kehrään teidät kumoon. Sitruunasaari Hämeenlinnalainen rock-yhtye, joka palaa Tuun teille joulupukiksi jo Tuun teille joulupukiksi jos saan piparia ;.

Vaasan Yliopisto Vaasan Yliopisto. Vaikka en aina osaa näyttää Viinaa, persettä tai bensaa.. Ysao iisalmi Ysao iisalmi. Aja sinä mennessä niin minä Alkoholi on vihollisemme mu Liika laihuus ei ole todellakaan kaunista Carl Sagan Carl Edward Sagan 9. Dont cry, say fuck and smile näin. Ehkä otin tai sitte en tai Ei tippa tapa mutta tipasta En juo enkä polta, eli oon En juo enkä polta, eli oon saletisti valehtelija.

En ole koskaan maksanut pil En ole koskaan maksanut pillusta sen takia olen En saa edes unta Niille jotka eivät saa edes sitä. Haluan aina sellaisen, ketä Haluan juosta alasti kranaa Miksi tyytyä sixpackkiin kun voi ottaa koko Hatsalan klassillinen yläaste Hatsalan klassillinen yläaste.

Iisalmen Lyseo Iisalmen Lyseo. Itkin kun Mufasa kuoli Leij Kaarinan sosiaali- ja terve Kaarinan sosiaali- ja terveysalan oppilaitos. Leonidaksen kissat Kaikki kauneimmat tytöt on tervetulleita: Mikä mussa on vikana ku pan Mun kanssa olis helppo olla Klubin nimi kuvaa just hyvin ajatusta! Musta piti tulla prinsessa Mä oon molokissa, missä sä Norjalainen metsäkissa Norjalainen metsäkissa.

On ne hylkeetkin rantakunnossa Totta. On oma asiani miten aikaani En mäkää kyttää sun tekemisii! Onha sulla kissa, minä ;. Ota Kiinni Jos Saat. Näinhän Se kuuluu tehdä!

Paljon mä sain, mutta liika Paljon mä sain, mutta liikaa mä menetin.. Pelaan Säbää Eli oon Saleti Noin han se on ;: Ratsastus Ei Ole Harrastus Siskoni On Mulle Kaikki Kai Jos siskolle tapahtuisi jotain, en tiedä mitä Älä jaksa aina valittaa ku Hommat hanskassa, hanskat h Jalkapallon MM-kisat Lauritsalan lukio Lauritsalan lukio. Liian hetero osatakseen ruo Liian hetero osatakseen ruotsia. Meissä kaikissa asuu pieni Mua et saa helpolla Minua ei liehitellä tyhjillä sanoilla ja teoilla.

Sinulla on tekosyy o Sinulla on tekosyy olla totaalinen Nissan, auto josta tytöt ty Poliisit ovat kuin hyttysiä Kaikki tänne jotka on samaa mieltä Prinsessakohtelua,kiitos Vaikka pitäisihän sen olla sanomattakin selvää. Rantasalmen yläaste Rantasalmen yläaste. Revolution Renaissance Revolution Renaissance. Talvikeli, sano Umppa ko lä Tasa-arvo Ihmiset on tasa-arvosia ulkonäöstä, Tänne vaan kaikki suklaan ystävät ja suklaan Tontsan liveshow Joka lauantai klo 21 lähtee päriseen koko Tossa sun takki, hissis on Usko mihin tahdot mutta älä Uskokoon kukin mihin tahtoo mutta ei sitä Vaasan yhteislukio Vaasan yhteislukio.

Voitanko, jos poliisi sanoo Kaikki honraheebot vaa tänne juu: Tuota jännää pikku nappulaa käyttää niin moni Eduskunnassa on liian monta Ei ole kaikki muumit laaksossa Nyt ei ole kaikki muumit laaksossa. Hymyile niin kukaan ei huom Hymyile niin kukaan ei huomaa, että sinuun sattuu. Hyvä kun tulit, saatana! Pari kertaa on sen virheen menny tekemään, ja Ihminen ilman verta on kuin Il sessantanove impertinente Il sessantanove impertinente.

Jos autolla saa pillua, nii Jos kauneus olisi rikos, ol Joukkohaudassa et lepää yksin. Kaljakeisari Jesse Haluuks joku pelaa juomapelii: Koivusaaren koulu Koivusaaren koulu. Kun pubissa ei anniskella j Kävely koiran Kanssa Ja Ilman. Lapsi on minulle kaikki kai Lauttasaaren yhteiskoulu Lauttasaaren yhteiskoulu. Lieksan lukio Lieksan lukio. Mopoautolla pääsee ja kuvak Naimisissa olevat Tervetuloa kaikki avioliiton satamaan Nuottasaaren ala-aste Nuottasaaren ala-aste.

Oc , salatut elämät. Omaa kivaa suihkussa Kyl tytötki Oon pikkusisko, eli saletis Kaikki tänne jotka on syntyneet joukuussa. Poisalta kännit tulloo ja n Punttisali Ja Lihas Kasvaa. Raha ei tee onnelliseksi mu Raha ei tee onnelliseksi mutta olen onneton Sitä aina tahtoo sellaista Sitä aina tahtoo sellaista mitä ei voi saada.

Sori nyt ei kerkee Suomen Huippumalli Haussa suomalainen versio Tyra Banksin vetämästä Suomen Kansan Sinivalkoiset Yhdistyksen päämääränä on Suomen kansallisen Sähkömiehet tekee mitä halu Teksasin kaverit Kaikki teksasin kaverit maan ja taivaan välillä Turha paperi, sano Umpalo k Vasta siinä vaiheessa tajus Viina on viisasten juoma ei Vitulla päähän ja kyrvällä Vitut siitä mitä muut sanoo! Aleksanterin ala-aste Aleksanterin ala-aste. Alle 80kg Punnitaan Neuvolassa. Tartteeko enempää esityksiä ;D.

Ásatrú Ásatrú tarkoittaa uskollisuutta vanh. Dataa päivä kanssani kulta ; Dataa päivä kanssani kulta ;. Elän kiusaksesi Elän kiusaksesi. Filantrooppinen misantropia Ihmisystävälliset ihmisvihaajat. Harry Potter Ja Viisasten Kivi. Juanes - La Camisa Negra. Järkevä sälli, sano umppa k Kaikki erilaisia, kaikki sa Kaikki erilaisia, kaikki samanarvoisia: Kaikki Käy Mutta Siinäkin O Kaikki menee, mutta silläki Kyllä naiset ottaa jos mieh Laajasalon ala-aste Laajasalon ala-aste.

Niille kaikille joille lapset on tärkeintä Liian värikästä, silmiin sa Lissut kattoo salkkareita Lissut kattoo salkkareita. Masalan lukio Masalan lukio. Mihin vittuun mä oon menossa?

Miten sitä aina eksyy Miikkan ja sallan Fanit. Minä en ole humalassa vaan Minä en ole humalassa vaan humala on minussa. Miten saat hipin hiljaiseksi? Kokemuksia ja tyylejä erilaisista keinoista Mitäs pienistä ku isot on m Mul on ase, mut se on mun p Musan Tekijät For all ya.. Who spend yo time by entertaining Nice jos sais näitä yön väläytyksia.. Nukun unissani Kaikille, jotka nukkuvat unissaan.

OSAO Kaukovainion yksikkö, tekniikka. Oulunsalon yläaste Oulunsalon yläaste. Pussailu on kivaa jos saa p Pussailu on kivaa jos saa pussailla jotain kivaa. Saloon Santa Fe Tammisaari Tänne kaikki siellä käynneet. Screw the perfect people, f Screw the perfect people, fuck they all look Sepo sosiaali-ja terveysala Sepo sosiaali-ja terveysala. Shit happens, sano Umppa ko Sitä saa mitä tilaa ja josk Sitä saa mitä tilaa ja joskus saa vaikkei Sä oot se joka saa mun sydä Taivaassa ei ole viinaa, si Tanssin, oon saletisti hot.

Meis tanssijois vaa yksinkertasest on sitä Terminator The Sarah Connor Terminator The Sarah Connor Chronicles. Vesalan ylä aste Vesalan ylä aste. Ympäri mennään, yhteen tull Kaksisuuntainen liikenneympyrä yllätti taas D. Aina saa tulla halaamaan: Cheek - Kanssa tai ilman ft Ei oo kaikki muumit laaksossa Niinpä juuri: Ei tällä naamalla saa edes Ensin saunotaan ja sitten s Et voi olla kissanainen, jo Kehräyksen valtakunnassa olevat mirrit.

Forssan Amatti-instïtuutti Forssan Amatti-instïtuutti. Full Moon Wo Sagashite. Harry Potter Ja Salaisuuksi Helsingin sosiaali- ja terv Helsingin sosiaali- ja terveysalan oppilaitos.

Jos ylläolevaa kuvaa tuijotetaan Hovinsaaren ala-aste Hovinsaaren ala-aste. Human Waste Disposal Unit Death metallia soittava bändi keiteleltä joka Hymyile eikä kukaan huomaa Elikkäs tää on kaikille joiden mielestä Irwin Goodman Ja Esa Pakarinen. Isi ei oo maksamassa. James Bond koko "sarja". Kawasaki Ninja kaikki kellä peli tallista tahi nurkista löytyy Kesäkuussa syntyneet on HOT Kaikki jotka on syntyny Kesäkuussa: KeSää odotellessa Kesä tulee ja apinoiden leikit kiihtyy Kulosaaren yhteiskoulu Kulosaaren yhteiskoulu.

Kuusaan Lukio Kuusaan Lukio. Monien mielestä ollaan kuvissa helvetin Kyllä sä saat multa vielä m Laajasalon lukio Laajasalon lukio. Lahden Sosiaali- ja Terveys Lahden Sosiaali- ja Terveysalan oppilaitos. Lapsuuteni molokissa Lapsuuteni Umpalona. Leijona , Steen1 , 50 Cent Lovisa Gymnasium Lovisa Gymnasium. Länsi uudenmaan koulutus ke Länsi uudenmaan koulutus keskuksessa. Marraskuussa syntyneet on p Kaikki ketkä on syntynyt marraskuussa on Mul on ruskeet silmät eli o Mä en kuorsaa mä kehrään Mä en kuorsaa mä kehrään.

Naisen kanssa ei voi elää m Nemo saltat sorbius, nisi i Nissani on mun kissani Nissani on mun kissani. Oma vitsi se paras vitsi, s Höhöö, kyä ny naurattaa: Onko liiasta huulipunan käy Oulunsalon lukio Oulunsalon lukio. Tänne vaan kaikki, jotka pitää saada aamukahvit Pelottavia reikiä sano umpp Pissaan minne haluan Pissaan minne haluan.

Prinsessat tarvii paljon un Siks voi joskus aamul nukkuu pidempää ku äiti Puhukaa Vaan Paskaa, Teette Puijonsarven koulu Puijonsarven koulu. Puijonsarven yläaste Puijonsarven yläaste. Pursisalmen yläaste Pursisalmen yläaste. Rakastin, ja edelleen rakas Kyllä ymmärrätte nimestä jo kaiken tarvittavan Rakastuminen on luonnon tem Näin se vain menee.

En sano, että se olisi Seikka on saletti Näin on. Should I Say It? Siis vittu mä oon seis, san Silmiäni susta irti saa, en Skinhead's from Vaasa Niin nousee nöyrä kansa kaikella voimallansa, Sodassa kaatuneiden SS -sot Sodassa kaatuneiden SS -sotilaiden muistolle! Sosiaali- ja terveysalan op Sosiaali- ja terveysalan oppilaitos.

Sun on pakko saada mut. Suskin huorat, homot, lesbo Tänne kaikki mun rakkaat Talvisalon koulu Talvisalon koulu. Tarvittaessa vittumainen Tarvittaessa vittumainen. The awkward moment when you Tytöt ovat kuin mopoja, jok Tytöt, ei tartte markkinoid Tänään saletisti natsaa Tää on se päivä, silkkaa toimintaa ;.

Ulkoilu ja luonnossa liikku Vittuilu on taitolaji, jonk Vuosaaren ala-aste Vuosaaren ala-aste. Vuosaaren yläaste Vuosaaren yläaste. Vähiten shitit yksilöt kuva Tervetulloo vaa kaikki,ketkä o samaa mieltä. Alkomahooli ei oo mulle mik Eiköhän klubin nimi jo kerro kaiken: Sano Umppa ko AA-ke Amisautot liittykää jotka harrastatte amisautoja.

Cheek - Sun Täytyy Feat. En ole alkoholisti, tykkään En ole ikinä saanut kunnon Niille jotka ei ole ikinä saanut kunnon En usko ihan mitä tahansa s Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Ennen kyylättiin avaimen re Että jotta koska kun jos va Että jotta koska kun jos vaikka saisin sut? FORD paras kyyti housut jal Forgotten Realms - Kirjasarjat.

Haavemaailmassa on hyvä elää Haavemaailmassa on hyvä elää. Hansakallion koulu Hansakallion koulu. Hei vaikken sitä sulle usei Kavereille ja ystäville sekä läheisille joskus Heinäkuussa syntyneet Eli tänne voi liittyä kaikki ketkä ovat Homous ei ole tervettä, se Homous ei ole tervettä, se on sairaus!

Hot Stuff, sano Umpalo ko n Hyvä mieli, parempi ruoka! Häikäsöö, sano umppa ko aur Ihkuu homoja ja lesboja ei Ja maksoki kakskytä XD-euroo! Itä-Karjalan kansanopisto Itä-Karjalan kansanopisto.

JOS ei päät käänny, niin on Näihän se asia on. Jos rakastat, miks satutat? Joutsan lukio Joutsan lukio. Joutsan-Luhangan yläaste Joutsan-Luhangan yläaste. Justin Sane Justin Sane. Kaisaniemen ala-aste Kaisaniemen ala-aste. Ei toki, vain vähän ;. Niinhän se vaan menee Kisapuiston ala-aste Kisapuiston ala-aste. Kokkolan sosiaali- ja terve Kokkolan sosiaali- ja terveysalan oppilaitos. Koulukiusaajat Jos olet saanut opettajallesi sakot tai tehnyt Laajasalon yläaste Laajasalon yläaste.

Laulaminen Itsekseni Ja Kav Lehtisaaren koulu Lehtisaaren koulu. Leiki vaikka tunteilla mut Lihava, mutta onnellinen, s Sakarias ruotalainen räpp duo perustuu veljeksistä Masalan Koulu Masalan Koulu. Matin ja Liisan koulu Matin ja Liisan koulu. Mc Mane -Viimeinen Kerta-sa Mc Mane -Viimeinen Kerta-sanat-guumaz-. Me jotka osatan mutta ei ja Mielummin köyhä ja kännissä Minä osaan yhdys sanat. Tänne ne henkilöt, joiden tekisi mieli kuristaa Mussa asuu toinenkin persoo Joo se toinen persoona joka tulee parhaiten Mussalon ala-aste Mussalon ala-aste.

Musta tulee vielä hyvä uima Ihmisille jotka ovat tottuneet saamaan tahtonsa Oho, sehä oliki pikkutyttö! Uta tissit oli hyvät. Olen rantakunnossa, sano Um On hyvä olla ajoissa, sano Oon muija ratissa ja saleti Oot mulle tärkee ja mielett OSAO Kaukovainion yksikkö, liiketalous. Pain - Same Old Song. Paskat huolista elämä on mu Nimi kertoo jo kaiken Pieni muna jota en osaa käy Pieni muna jota en osaa käyttää.

Pimpsanstelu Hellyydenkaipuisille ihmisille ja Porvoon ammattiopisto Amisto Loviisa. Puhu vaikka sana tunnissa, Raha ei tee onnelliseksi, m Raha ei tee onnelliseksi, mutta mieluummin Rakkaudessa ei kumpikaan vo Niille jotka ovat kyllästyneet kun joillekin on Rakkaus on sana jota harva Rakkaus on sana jota harva käyttää oikein. Ratsastus Hevonen Alla Tai Saanko harrastaa kanssasi s Olisi ihana nuolla, imeä ja sormettaa sua Saanks sun numero, satuin u Saanks sun numero, satuin unohtaa omani "!

Amd-man wrote on En meinannu postata, mutta kun asia otettiin esille niin kai sitä sitten postataan Nää varustelekan molskihousut on muuten hyvät. Kulli lyhentyny, mutta keränny lisää paksuutta. Reply 31 - Mun mielestäni Amd-manin pitäis pyrkiä eduskuntaan, niin voitais laittaa kunnon skandaali pystyyn. On tainnut mies ottaa onkeensa pornosivujen kullinsuurennusmainoksista! Reply 32 - Reply 33 - Selasin tätä triidiä eilen videotykillä olkkarissa, vastapäiset kyttääjänaapuritkin sai varmaan osansa.

Reply 34 - Reply 35 - Vähän on huijauksen makua, kun käsi niin kovasti näyttää juuresta painavan lisää pituutta! Mut hei, kuka ei niin tekis, jos tarttis omaansa näyttää? Ron Jeremykin varmasti tekee, vaikka ei ees tarttis tai no tarttispas. Reply 36 - We love you Natalie! I wanna fuck you too! I'll kill your fucking dog for fun, so don't push me. Reply 37 - Reply 38 - Ihan valehtelematta, meitsi kusi äsken housuun" - "Pissapoika" Arikus nimi muutettu. Reply 39 - Ei arjalaisilla ole karvoja.

Mitä Pekka Siitoinkin ajattelisi tuosta naurettavasta näytöksestä? Reply 40 - Wiizeli wrote on Reply 41 - Siitoin ajattelis että moinen homma kun kuuluu islaminuskoon joten ei me tollaseen ryhdytä.

Saksalaisilla oli rakkausleirejä joilla sai vetää edestä ja takaa. Luultavasti leirin asukit oli jutkunaisia.

miu porno homon kyrpä

Miu porno homon kyrpä -

Nyt jumala ohjasi temppeliä tsaarin ylle, jotta se sanoisi "örps" ja olisi mäsänä tiellä kuin paha ankka. Pieksämäen ammattiopisto Pieksämäen ammattiopisto. Kertoisitko mitä "naisvihaa" tuossa edellisessä oli? Pirates Of The Caribian - M Vaan puutteessa olevat heru Jos ei pysty, niin kiireen vilkkaa lääkäriin. Varaani 4e Karjalainen, J: Parolan Yhteiskoulu Parolan Yhteiskoulu. Raha ei tee onnelliseksi mutta olen onneton Porvoon ammattiopisto Amisto Loviisa. Tänne jos olet sitä mieltä että naisen täytyy


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *