komea mies ryhmä seksiä

Apu siihen, ettei sopivaa henkilöä ole arkielämästä löytynyt, on saatu netistä treffipalveluiden kautta noin kolmen kympin korvilla, kun sinne vihdoin uskaltautui. Joskus luvun puolella niissä ehkä oli jokin typerä stigma, mutta nykyisin tuo nettideittailu tuntuu olevan ihan tavallista kauraa, jolle ei enää kukaan kolmekymppinen paljoa kulmiaan nosta. Laasanen kumppaneineen on sikäli vastenmielinen ilmiö, että markkina-arvoteoria ATM-kitinöineen on itseään toteuttava profetia.

Markkina-arvoteoriamiehistä tulee ihmeellisiä kitisijöitä ja pimpanpuutteensa tieteeksi tekijöitä, jotka ovat todella ärsyttävää kuunneltavaa jo miehenkin mielestä - en ihmettele että sillä asenteella ei käy flaksi naismarkkinoilla.

Älkää hyvät ihmiset siihen sortuko Olen kokeillut ja sen todella Olen kokeillut ja sen todella haastavaksi ja hankalaksi todennut. Itseasiassa juuri netistä ovat nämä ainokaiset kosketukset naisiin tulleet.

Ja heistäkin vain toinen oli suomalainen. Ensinäkin netissä on vaikea saada nykyään kontaktia, koska kilpailua on niin paljon. Toiseksi tulee se ongelma, että kun mahdollisuuksia on niin vähän ei kemiat välttämättä kohtaa lainkaan. Ja silloinkin kun kemiat voisivat ehkä kohdata, nainen laskelmoi ja siirtyy etsimään sitä isompaa kalaa. Tällainen syö itse tuntoa, eikä nettideittailua siksi jaksa kauan jatkaa.

Myös häpeä oman naaman roikkumisesta jollakin treffipalstalla käy voimille. Tosi kurjaa että on käynyt Tosi kurjaa että on käynyt sen suhteen huono flaksi. En itse voi oikein tuohon muuta sanoa kuin että kannattaa ehkä jatkaa yrittämistä, sen verran näitä onnellisia törmäämisiä omastakin tuttavapiiristä löytyy.

Mä en suoraan sanoen jaksa uskoa tuota "etsimään isompaa kalaa" -ilmiötä siinä mielessä, että menisivät etsimään rikkaampaa tapausta tms. Kun kemiat eivät kohtaa niin eivät, kurjaahan se on Ja eihän nettideittailu nykyään ole mikään häpeä. Joskus tuossa kymmenen vuotta sitten siinä oli jonkinlainen pölhö luuserileima, mutta kyllä se on jo kadonnut. Aina tietysti löytyy typeriä kitiseviä juntteja mutta niistä ei kannata välittää - eikä ennen kaikkea jäädä tuleen makaamaan siitä pelosta, että entä jos joku juntti naureskelee että "öhö oot nettideittipalstalla".

Laasasella ja Internetin kalsarisankareilla valitettavasti on parempia neuvoja kuin tämä. Ja vähemmän tökkimistä henkilökohtaisesta epäonnistumisesta: Valitettavasti ne ainoat edes vähän toimivat neuvot laihdu, treenaa, paranna itseäsi, opettele huijaamaan jne. Monet naiset vastustavat Monet naiset vastustavat kuoleman tuomioita, mutta täälläkin on sellasia viestejä, että voisi melkein kuvitella heidän olevan valmiita antamaan "ruikuttajalle" piikin koska tahansa.

Naiset vihaavat sitä, että joutuvat kohtaamaan miehet ihmisinä ja yksilöinä, joilla on tunteita ja unelmia. Ei pidä paikkaansa, ettemme Ei pidä paikkaansa, ettemme me naiset hyväksy miesten tunteita ja unelmia. Sensijaan me emme ota vastuuta miehen tunne-elämän ongelmista, jotka on hankittu ennen parisuhdetta. Tasapainoisella, itsensä ja muut hyväksyvällä ihmisellä ei koskaan ole ongelmia kumppanin löytämisessä, elleivät omat hakukriteerit ole epärealistiset.

Tunne-elämän häiriöt ovat erittäin yleisiä, ja niihin saa apua terveyskeskus -nimisestä paikasta saatavalla lähetteellä. Tasapainoton, päihderiippuvainen tai vakavasti persoonallisuushäiriöinen ei kumppania löydä, koska nämä ongelmat näkyvät kauas ja varoittavat lähestymästä. Myös koulutuksen ja sivistyksen puute näkyvät muutamasta sanasta; luku- ja kirjoitustaito ovat perustaitoja, joissa ei auttaisi lintsata kouluvuosina eikä sen jälkeenkään.

Miksi ihmeessä hyvin koulutettu, taloudellisesti riippumaton ja miellyttävää elämää elävä itsenäinen nainen huolisi itseään huonomman kumppanin, jota joutuu laahaamaan baarista kotiin tai potkimaan työkkäriin? Miesten taso on laskenut, naisten noussut. Ja näin ollen nostaaksemme markkina-arvoamme. Tätähän meiltä odotetaan, miksei siis samaa voida mieheltä odottaa? Miksi on normaalia että nainen käyttää puolet elämästään ulkonäkönsä viilaamiseen mutta mies ei saisi yrittää keinotekoisesti tai tarkoituksellisesti nostaa markkina-arvoaan??

Sitä paitsi tehän itse olette sanoneet, että meikkaatte ja laihdutatte jne. Miten painonhallintaan menee Miten painonhallintaan menee rahaa? Luulisi että rahaa säästyy, kun ostaa vähemmän ruokaa. Toisekseen, haluatte näyttää naisellisimmilta, kauniimmilta ja nuoremmilta toisten naisten silmissä. Nokkela ja omaan Nokkela ja omaan oivalluskykyynsä tyytyväinen äyskähdys pienen paikallislehden pakinatyyliin.

Ikään kuin haastaa edellisen puhujan uudella näkökulmalla mutta ei kuitenkaan jätä mitään kiinnostavia suuntia jatkaa keskustelua jotta näkisi mistä tämä mies on tehty. Terveellinen ruoka on Terveellinen ruoka on huomattavasti mättömössöä kalliimpaa.

Ei ruoan terveellisyys Ei ruoan terveellisyys kuitenkaan ole se pääasia painonhallinnassa, vaan ruoan määrä. Ei ole pakko vaihtaa sikanautaa sisäfileeseen ja ruisleipää kik-herneisiin ja pähkinöihin laihtuakseen, vaan itseasiassa ihan normaalit ja halvat ruoka-aineet yleensä riittävät täyttämään sekä terveellisyyden että painonhallinnan tarpeet kunhan henkilö itse hallitsee annoskontrollin.

Kaloreista se läski syntyy. Ja sitäpaitsi epäterveelliset einesruoat maksavat hurjasti itse valmistettua perusruokaa enemmän. Eurolla saa jonkun onnettoman roiskeläpän siinä missä samaan hintaan pyöräyttää vartissa kokonaisen perhepitsan. Ei pidä alkuunkaan paikkaansa Ei pidä alkuunkaan paikkaansa.

Kyse on ihan omista ruoanlaittotaidoista ja ostoskekseliäisyydestä. Jos mainoksissa myydään onnellisten ja laihojen mallien ympäröimää tuotetta X ja sinä menet sen ostamaan, kyseessä on se että joku haluaa tienata leipänsä kyseisen tuotteen valmistamisella ja sinä haluat näyttää hyvältä.

Sinusta itsestäsi se on kiinni. Mitä enemmän on sellaisia ihmisiä, jotka eivät erota studiossa tehtyä mainosta tosielämästä, sen helpommin muille naisille syntyy illuusio, että 'nainen' tarkoittaa hoikkaa, suurisilmäistä, rintavaa vaatetelinettä. Muodin perässä juokseminen ei korota ihmisen markkina- tai mitään muutakaan arvoa, se on ominaisuus siinä missä esimerkiksi se, juoko teetä vai kahvia.

Onko kaikki, mistä et pidä Onko kaikki, mistä et pidä tai otat nokkiisi, "epäeettistä"? Mulla on vahva kuva, että kovin moni näistä yksinäisyyttään valittavista nuorista miehistä on sellaisia hiljaisenpuoleisia, syrjäänvetäytyviä tyyppejä. Pakko todeta, että vielä nykyäänkin suuri n osa naisista pitää aloitteellisista miehistä. Harvempi etsii sellaista miestä, joka puuhailee kotosalla hissukseen omien harrastustensa parissa. Jos on luonteeltaan hiljainen, vetäytyvä, hieman epävarma eikä kovin sosiaalinen tai verbaalisesti lahjakas eli ei hallitse small talkia tai pitää rupattelua tyhjänpäiväisenä jutusteluna vaan haluaa aina ryhtyä jankuttamaan jostain hänelle tärkeistä ns.

Kyllä ihminen voi "kehittää" itseään. Etsii uusia harrastuksia, menee vaikka työväenopistoon opiskelemaan uusia kieliä tai kotitalouskurssille, alkaa käymään teatterissa ja konserteissa naiset kansoittavat katsomoja Jos ei ole sitten tällaisista kiinnostunut ja kynnys ns.

Nykyään ihmiseltä kaivataan aktiivista elämäntapaa, persoonallisuuttakin. Pitäisikö naisten säälistä otta miehiä, joita he joutuvat nolostelemaan? Heilläkin on vain yksi elämä ja he kaipaavat usein kumppania, jonka kanssa ns. Kyllä minä tunnen miehiä, joiden kanssa ei oikein koskaan synny kiinnostavaa juttelua, kun heistä ei oikein irtoa mitään kun eivät ole mistään erityisen kiinnostuneita tai mitään mieltä ja joiden kanssa on vähän vaivaantunut olo, kun heissä ei ole mitään kiinnostavaa.

Ei sellaisia jaksa katsella ystävänäkään; eipä heihin tosin helposti ystävystykään. Pitkähkö jaaritus viiskymppiseltä mieheltä, joka elää nykyään lapsettomana sinkkuna eikä tässä vaiheessa seuraa etsikään.

Sitä joko sattuu kohdalle tai sitten ei. Niissä on hyvät ja huonot puolensa. Ne huonot ovat sen verran hyvässä muistissa ettei kynnys seurusteluun ole kovin alhainen.

En usko, ettei sinua vielä En usko, ettei sinua vielä onnistaisi parisuhdemarkkinoilla. Itse lähtisin kuvauksesi perusteella kanssani treffeille heti, ellen jo olisi varattu! Netistä muuten löytyi minunkin kumppanini, ettei kannata menettää toivoaan treffipalstojen suhteen. Se on tuhat kertaa kuultu että "Lähtisin sun kanssa kyllä trefeille jos en olisi varattu! No ei tasan tarkkaan ole! Heh, kerroit juuri sen Heh, kerroit juuri sen helpoimman tavan valehdella ja pelastaa itsensä tukalasta tilanteesta naisena.

Sanoo vaan, että mulla on poikakaveri. Toki naamalle tunkeva treffeille haluava mies voi herättää ensin vastareaktion kun tilanne tulee äkkiä. Mutta jos kysyjä on komea, hyvinpuettu mies jolla on oikeanlaiset kengät, niin treffeille lähdetään poikaystävästä huolimatta. Myös jos sinusta uhkuu itsevarmuutta ja on pilkettä silmäkulmassa, niin olet korkealla naisten silmissä. Niin, ja siitähän meillä Niin, ja siitähän meillä ikisinkuilla on puute.

Ei ole pelisilmää, ei tyylitajua eikä itsevarmuutta tarpeeksi. Viinaan ei viitsi kaatua Noh, nyt voin sanoa että nimimerkkini on vanhentunut. Tää oli aika mahtava viikonloppu! Näemmä se auronkokin on tähän risukasaan alkanut paistamaan.

Löysit ilmeisesti naisen - Löysit ilmeisesti naisen - ongelma ratkaistu? Aasiassa on miljoonittain Aasiassa on miljoonittain kivoja kauniita uskollisia sinkkunaisia joille riittää tavallinen mies, ja jotka ovat loistavia äitejä ja kodin hengettäriä. Kannattaakin jättää median luomat virheelliset mielikuvat romukoppaan ja lähteä rohkeasti katsomaan mitä löytää.

Suosittelen Filippiinejä, kristitty avioliitto on aina hyvä ja vakaa valinta, katoliset naiset etsivät "sitä oikeaa" loppuelämäksi. Vietnam ja Thaimaa hyviä, pientä buddhismin eksotiikkaa. No minua ei ainakaan viehätä No minua ei ainakaan viehätä yhtään muiden mantereiden natiivi valikoima. Eurooppa ja euroopan alusmaat sekä ymmärrettävä kulttuuri ja kielitaito rajana.

Mielummin yksin kuin epäsuhtainen kumppani. Ja epäsuhdalla tarkoitan sitä että jonkinasteinen kultuurillinen alistuminen miehen palvelusväeksi ei ole kiinnostavaa. Mielummin haluaisin vahvan itsenäisen euro-naisen kuin puoli-orjattaren. Niin, ne vahvat euro-naiset Niin, ne vahvat euro-naiset jotka cosmon ja sinkkusarjojen opein dumppaa uskollisen ukkonsa kun eka näyttelijä tai rokkari pyytää niitä pari kertaa esitykseen Oma vaimo on Oma vaimo on Kaakkois-Aasiasta ja hanen kanssaan naimisiin meno on ollut paras teko elamassani.

Kaksi lasta meilla on ja vaimon liikeyritys on tehnyt meista taloudellisesti riippumattomia. Suomalaisen naisen kanssa olisin todennakoisesti tyottomyytta ja perheen hajoamista pelkaava 'Nokian insinoori'. Nyt ei ole huolen haivaa.

Ei vahva nainen halua Ei vahva nainen halua kumppania, jota pitää sääliä ja lähinnä hoivata. Sitä hommaa varten on olemassa äiti. Kuule sinä olet vielä nuori, Kuule sinä olet vielä nuori, et tiedä minkä "kulman " takaa se oikea ilmestyy, kun on ilmestyäkseen.

Olet lahjakas sekä sinulla on kiinnostusta taiteisiin, käy konserteissa ota itsellesi jonkin pitämäsi taiteen parista harrastus, matkusta niin sitä ei tiedä jonakin päivänä, kun et yhtään osaa odottaa, siellä hän tulee! Tai mene opiskelemaan jotain mikä kiinnostaa. Kuule sieltä se löytyy. En elää ole kovin nuori, enkä En elää ole kovin nuori, enkä välttämättä haluaisi nurkkiini ketään pölyttymään. Olen itseni paras ystävä, joten minulla on nyt parasta mahdollista seuraa.

En käsitä, miksi minun pitäisi pariutua. Jälkeläiseni olen jo maailmaan saattanut, he ovat lähes yhtä lahjakkaita kuin itsekin ja heistä on paljon iloa. Ottaisinko kaupunkiporsaan tai undulaatin? Ja miksi, for heaven's sake? Ä lä ota ainakaan mitään Ä lä ota ainakaan mitään eläintä nurkkiisi, ne voivat olla itseäsi lahjakkaampia, niin menee elämäsi sekaisin. Parasta olla, vaan ihan itsensä kanssa joka on paras ystäväsi. Mikä pakko se nyt on nurkkiinsa ottaa itseään tyhmempiä, koska viisaampia ei löydy.

Hei, Ymmärrän täysin nuo Hei, Ymmärrän täysin nuo tunteesi. On vaikea alkaa tekemään mitään, kun pelkästään kotona oleminen ahdistaa. Varmasti ihmismieli hakee sitä turvaa tiedostamattaan kotoansa. Minulla oli hetken samanlaisia tuntemuksia parisuhteen jälkeen, ja voin vannoa, että kotona istuskeleminen ja asioiden ajattelu ei sitä paranna - päinvastoin. Uskon, että suurin ongelmasi on juurikin se, että sinulla on sellainen tunne, että et pysty olemaan onnellinen, ellei joku täytä sitä paikkaa sydämmessäsi - eli parisuhde.

Älä ajattele pakonomaisesti, että sinun on päästävä parisuhteeseen mahdollisimman pian, tai että et löydä ketään. Varmasti löydät jonkun, mutta ensiksi sinun on oltava sinut itsesi kanssa. Selväähän on nyt se, että tarvitset nyt itsellesi uuden strategian ja ajattelutavan jotta pääset tästä masennuksesta eroon.

On suuri mahdollisuus, että jos et ole onnellinen itsesi kanssa, tulevaisuuden parisuhde ei pääty myöskään onnellisesti. Anna itsellesi aikaa parantua ja kehittyä. Paras terapia kautta historian on liikunta. Osta kuntosalikortti ja mene ohjattuihin juttuihin, esim. Tällä saat nostettua vireystasoasi ja kuntosi kohenee kuukaudessa aivan uusiin lukemiin. Kuukauden päästä voisit aloittaa myös kuntosalitreenin. Höyryjä on päästettävä pihalle, vaikka tuntuu että mikään ei huvita.

Usko pois, kyllä ensimmäisen 10 minuutin jälkeen alkaa hymy olemaan herkässä. Voit ja jaksat paremmin, ja tuskin hyvämuotoinen kroppa naisia myöskään pois ajaa: Epäsäännölliset ateria ja epäterveellinen ruoka saa vireystasoa laskemaan.

Googlettamalla vaikka "sali ruokavalio" saat paljon vinkkejä ja huomaat voivasi paremmin jo seuraavana päivänä. Muista myöskin vitamiinit, mieluiten orgaanisia esim. Lifen myymälästä maksaa vähän enemmän. Kenellä meistä olisi kivaa yksin? Mene kavereiden kanssa ulos "go-with-the-flow" -meiningillä, eli "tulee jos on tullakseen". Oletko töissä ja nautitko siitä? Oletko ajatellut esimerkiksi opiskelua? Jos sinulla ei ole toisen asteen tutkintoa, suosittelen sen hyppäämistä ja mene esim. Sielä teet uusia tuttavuuksia sadoittain.

Kerroit tuossa, että et osaa iskeä naista. Voit kysellä naispuolisilta kavereiltasi, mitä osa-alueita sinun tulisi kehittää itsessäsi. Nyrkkisääntöhän on se, että sekunnissa sinun täytyy tehdä se ensivaikutelma - ja sen voi tehdä vain kerran.

Tyhmät repliikit on jo historiaa. Hymy ja ilo tarttuu! Kunhan muistat, että keskustelet jostain muusta kuin itsestäsi - mielellään puheenaihe siinä toisessa osapuolessa.

Älä ikinä sekaannu varattuun naiseen! Jos alkoholi baarissa saa estoja pois ja paremman fiiliksen, ota muutama. Jos taas päinvastoin, älä juo. Masennuksen oireet yleensä vahvistuvat varsinkin krapulapäivänä ja sitä seuraavana.

Sama pätee esimerkiksi salitreeniin ja syömiseen. Suosittelen, että yrität muistella ja tehdä niitä asioita, jotka teki sinut onnelliseksi aikaisemmin. Asioiden tekeminen varmasti tuntuu alussa vastahakoiselta, ja ehkä jopa keksit itsellesi tekosyitä miksi sinun ei tarvitse tehdä sitä asiaa juuri tänään - tee se kuitenkin.

Nautit siitä joka kerta enemmän. Se tunne, että kotona kaatuu seinät päälle lähtee kyllä pois. Pyydä apua kavereiltasi, että tulevat vaikka niskasta repimään alussa jos siltä tuntuu. Masennukseen ei ole hoitovasteaikaa. Kaikki on sinusta itsestä kiinni. Suosittelen myöskin, että kävisit jollakin ammattiauttajalla juttelemassa pari kertaa ja tekisitte suunnitelman arkipäivän touhuista: Sielä voi taustalla olla myös muitakin mörköjä, jotka ovat laukaisseet masennuksen mutta oireet tulleet vasta myöhemmin.

Ja muista, että tämä oli vain minun vinkkini. En ole ammattilainen, mutta opiskelen sairaanhoitajaksi. Joskus silti "rumakin" nainen voi olla tosi porno. Tietenkään se ei tarkoita että asiaa veisi yhtään mielikuvitusta pidemmälle.

Eivätkä tietty kaikki miehet edes fantasioi näin. Mutta näin yleistäen sanottuna. Juu tottakai tulee sutinaa! Eihä tuo koulunkäynti ole muuta kun miesten metsästämistä Auts, mä olen johtoryhmän ainoa naisjäsen.

Olemme koulutus- ja suunnittelupäivillä epäsäännöllisen säännöllisesti. Voi äiti auta ihmisten huonoa itsetuntoa. No huh huh, vähän mulla olisi sitten pitänyt olla sutinaa kun 20 hlön luokassa oli ainoastaan kolme tyttöä ja väkisinkin sitä joutui tekemään miesten kanssa ryhmätöitä. Öh, joillain voi tulla sutinaa, joillain ei. Ei ne miehetkään varmaan nyt joka dooriksesta oo kiinnostuneita. Mitä ihmettä jotkut kuvittelevat miehistä? Että ne menee aina tapit tanassa, kun näköpiiriin ilmestyy joku nainen.

Miettikää nyt millaista tuolla eduskuntatalollakin olisi meno tarkemmin ajateltuna tais olla huono vertaus Sana ryhmätyö on saanut ihan uuden merkityksen Tottaka on välittömästi sutinaai.

Mulla on paikat kipeenä kun paneskelen päivät pääksytysten. Joka päivä on joku proggis kesken jonkun mieskollegan kanssa. Mutta ei tartte kun olla sekunti samoissa homissa ja johan alkaa kankun pamputus. Juu totta kai, näin käy ihan satavarmasti. Miettikääpä sitä naisparkaa joka erehtyy lähtemään ainoana vaikka tekniselle alalle opiskelemaan. Kuinka monta sanaa on lauseessa: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.

Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus.

Kolumnisti kehottaa joka miestä varmistamaan hyvissä ajoin, että nainen on mukana juuri hänen eikä hänen lompakkonsa takia. Hälytyskellojen pitää soida siinä vaiheessa, jos nainen alkaa pitää liian itsestäänselvänä, että mies maksaa hänelle kaiken.

Onneksi gold digger -naisen tunnistaminen on joskus todella helppoa, sillä jotkut ryhmän naisista vaativat heti yökerhossa miehen tavatessaan tätä tarjoamaan heille drinkit. Pilalle hemmotelluista lapsista tulee yleensä pilalle hemmoteltuja aikuisia. Tämä ryhmä muistuttaa jonkin verran viisastelijoita, sillä pilalle hemmotellut ovat oppineet, että heidän mielipiteensä ovat tärkeimmät. Parisuhteessa tämä ei pidemmän päälle toimi, sillä tämän ryhmän naiset kieltäytyvät ottamasta vastaan neuvoja, vaan ovat sitä mieltä, että heidän tapansa tehdä asioita ovat niin täydelllisiä, ettei niistä voida edes keskustella.

Mikä vaivaa naisia, jotka kokevat tarpeekseen soittaa miehelle kymmenen kertaa päivässä? Mitä uutta mies voi kertoa naiselle, jos heidän edellisestä pitkästä puhelustaan on kulunut vain tunti? Psykonainen sotkee sen tasapainon mikä miehellä on kodin ja työn tai kodin ja koulun välillä. Hän haluaa sulautua täydellisesti myös osaksi miehen työelämää pommittamalla tätä puheluin, tekstiviestein, chattiviestein tai muin tavoin silloin, kun miehen pitäisi yrittää keskittyä työntekoon.

Pahinta on se, että jos mies käskee naista hillitsemään pakkomielteisen yhteydenpidon, kiistää hän koko ongelman olemassaolon. Nainen pikemminkin kokee keskustelun niin, että hänen täytyy työskennelle entistä ahkerammin saadakseen miehen kokonaan omakseen. Psyko ei tulo luovuttamaan koskaan vaan hän on niin epävarma elämästä ja parisuhteista, että vähitellen hän vetää miehenkin mukaansa tuohon epävarmuuden kaivoon. Tämä naistyyppi on ehkä koko listan tunnetuin.

Rebound-nainen on juuri eronnut vakavasta suhteesta ja haluaa äkkiä jotain uutta säpinää päästäkseen erosta yli. Monet miehet ovat varmasti kuulleet aiheellisen varoituksen, että ei kannata päätyä rebound-mieheksi. Se ei siis ole ollut rakkauden este. Ei edes impotenssi ole ylitsepääsemätön asia, jos todella rakastaa toista ihmistä. Rakkaus on kokonaisuus, johon vaikuttavat todella monet asiat, ei vähiten yhteiset intressit ja ajatusmaailma.

Jos rakastat jotakuta, totta kai hän on sinusta komea tai kaunis. Keskustelutaito muuten paranee iän ja kokemuksen karttuessa niin kuin kaikki muutkin taidot. Itse olen edennyt vaihdevuosiin, ainakin kuukautiset ovat jääneet pois, mutta seksihalut ovat yhä tallella. Ei siis pidä yleistää. Toisaalta elämässä on runsaasti muitakin ilon aiheita.

Seksi on nykyään kaupallistettu ja siitä yritetään ottaa kaikki irti, myös taloudellisesti. Ei pidä langeta mainostajien ansaan. Ainahan sitä kivasti sanotaan, että ei sillä koolla mitään väliä ole, varsinkin sellaisille miehille, joilla se ongelma on.

Mutta karu fakta vain on, että kyllä se koko tuottaa sitä lisänautintoa naiselle, se vain tuottaa. Aina sanotaan, että komea ei tarvitse olla, totta, ei varmasti tarvitsekkaan, mutta hyvä ulkonäkö kuitenkin miellyttää silmää ja tähän päälle sitten vielä naisen huomioiminen, fiksuus, maailmankatsomus, jne. Kyse tässä olikin siitä, että naiset haaveilevat kuitenkin päiväunissaan niistä komeista, pitkistä, miehekkäistä miehistä, joilla on jumalaiset sänkytaidot, tunteita naista kohtaan, fiksuutta, älykkyyttä, jne.

Johan kirjoitinkin siihen, että fiksu, keskustelutaitoinen, ottaa naisen huomioon. Jos en kerta voi antaa naiselleni sitä, mitä haluan, sitä mistä haaveilen ja sitä mistä unelmoin, niin jätän homman kokonaan muille. En halua minkäänlaisia parisuhteita, vaan seksisuhteita ja yhden illan juttuja. Ei kiinnosta, ei innosta, ei haluta, ihan sama. Ei kiinnosta minkäänlainen seksuaalinen kanssakäyminen kenenkään muun kuin itseni kanssa. Noita tutkimuksia on tehty todella paljon ja siellä vain on käynyt hyvinkin selväksi se, että koolla on todella väliä.

Pointtihan tässä on se, että varsinkin pakus penis täyttää emättimen paremmin kuin ohut. Tällöin tuo penis aiheuttaa isompaa hankausta ja juuri niissä tuntoherkissä alueissa emättimen seinämässä. Okei, tietenkin klitoris sijaitsee emättimen ulkonpuolella, mutta onhan emättimen sisälläkin tuntoherkkiä alueita.

Ja kyllä monet naiset ovat sen ihan reilustikin todenneet, että koolla on väliä. Monesti sitä sitten pienempivarusteisia lohdutetaan, että ei sillä ole mitään merkitystä. Totta kai se käyttötaitohan on se tärkein, eli jos vain luulee, että se kalun koko riittää, niin eihän siinä mitään nautittavaa ole. Mutta jos mies sitä isoa kaluaan osaakin käyttää jumalaisesti, niin totta kai naiset innostuvat. Sitä vain yritetään selittää, että ei muka kiinnostaisi. Varsinkin seksuaalisesti aktiivisia naisia tuo koko kiinnostaa paljonkin, koska pitävät seksistä hyvin paljon.

Tuo on niin moneen kertaan naisten toimesta kuultu ja nähty. Monet naiset ovat sanoneet ja todenneet, että se on yksi seikka, mikä kuvastaa miehen maskuliinisuutta, elivoimaa, siitoskykyä, jne.

Okei, eihän siitoskyky mistään kalun koosta ole kiinni, mutta tuottaa nimenomaan sellaisia nautinnollisia mielikuvia. Monesti vaikka naiset eivät niin visuaalisia olekkaan kuin miehet, niin silti naiset viehättyvät miehen komeudesta, silti naisetkin pitävät, kun mies miellyttää silmää, silti naiset tykkäävät katsella myös miehen komeutta, jne. Onhan se aina ollut niin, että kaikki komea ja kaunis, ovat ne sitten mitä tahansa asioita, niin miellyttävät silmää.

Mutta naiset ovat monesti myös todenneet, että kyllä isona seisova kalu viehättää ihan visuaalisestikkin. Vaikka eivät niin visuaalisia olekkaan, niin silti tuollainen näky viehättää enemmän kuin pieni sellainen.

Tutkijoiden mukaan avioliitot ovat onnellisempia ja tasapainoisempia, jos vaimo on miestään paremman näköinen. Vaatimattoman näköisten vaimojen komeat miehet saavat tutkijoilta kehotuksen kehua vaimon ihanuutta. Komean miehen tavallisen näköisenä vaimona ei ole ilmeisesti helppo olla.

Varmaan siksi, että pitääkseen sen miehensä heidän täytyy olla. Valtaosa miehen seksuaalisen halun suuntautumisesta on riippuvainen halun kohteen ulkonäöstä. Aika harva mies pitää lihavista naisista ja komeilla miehillä on monesti varaa valita. Siispä se vähemmän edustava emäntä joka on vielä päälle lihava voi vapautuneesti alkaa odottelemaan sitä erokeskustelua. Tai miksi olla parisuhteessa, jos koko ajan pelkää, ettei kelpaa toiselle.

Jokaisen suupalan vahtiminen ei ole ihan tervettä. Tiedän, että suurin osa miehistä suosii hyvässä fyysisessä kunnossa olevia naisia. Hyvä fyysinen kunto tässä tapauksessa tarkoittaa kohtuullista rasvaprosenttia ja terveen ihmisen fyysistä suorituskykyä.

komea mies ryhmä seksiä Mä olen töissä erittäin miesvaltaisella alalla. Naisvaje on havaittavissa ilmeisenä esimerkiksi netin deittisivustoilla: Jotkut naiset saattavat tehdä tätä testatakseen, miten hyvin mies osaa pitää puolensa - osa taas vain siksi, että nauttivat verbaalisesta voimastaan. Kyllä se lähempi kosketus tapahtuu muualla kuin jossain ryhmätyöhuoneessa. Olen pian vuotias mies. Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää:


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *