Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme. Kommentit Mieti tarkkaan, mitä ja miten kirjoitat ja pysy asiassa. Brasilia ja Costa Rica maaleitta tauolle Hamilton löysi vauhtinsa Ranskan gp: Pystytäänkö venäläiset ultrakannattajat saamaan kuriin futiksessa? Kaikki lähtee tahdosta, sanoo Suomen Palloliiton turvallisuuspäällikkö Ruotsin joukkuetta riivaa vatsatauti — kolme pelaajaa ei matkustanut Sotshiin Maailmanmestari on valmis "taistelemaan hengestään" — Saksa aloittaa MM-pudotuspelinsä jo juhannuksena Mittava varkaussarja toi vankeutta lahtelaismiehelle — usein murtovahingot paljon saalista suuremmat Jo 16 EU-johtajaa on ilmoittautunut sunnuntain kokoukseen pohtimaan turvapaikanhakijoiden käsittelyä Viisi hyväntekeväisyystyöntekijää siepattiin ja joukkoraiskattiin Itä-Intiassa Vaarallisten siirtolaisnuorten pidätyskeskuksia syytetään epäinhimillisistä oloista USA: Italia aikoo takavarikoida kaksi siirtolaisia kuljettavaa alusta John ei osoita paljoakaan kiinnostusta vaimoaan kohtaan, ja Charlotte viettää suurimman osan ajastaan yksin hotellissa.

Yhdessä he tutustuvat Tokioon ja yllättäen löytävät olemassaololle syvemmän merkityksen kuin ennen. Filippiinien vankilat kärsivät rahan ja tilan puutteesta, jengit hallitsevat niitä, ja lisäksi kaksi kolmasosaa vangeista odottaa vielä oikeudenkäyntiä. Paul Connolly matkaa paikan päälle vankien sekaan sekä pahamaineisen Sputnik-jengin hallitsemaan Rizalin vankilaan että maaseudulla sijaitsevaan vankilaan ja sen myötä pahimpiin olosuhteisiin, mitä hän on nähnyt.

Brittiläinen realitysarja, jossa Paul Connolly tutustuu maailman vaarallisimpiin vankiloihin. Jon hääsuunnittelija sairastuu, joten Caroline ottaa hääpäivänä ohjat käsiinsä. Stefan yrittää saada Damonia luopumaan suunnitelmastaan muuttua jälleen ihmiseksi. Lily järjestää vangitsijoilleen ikävän yllätyksen. Sara Chafak ja Linda Manuella saavat vieraaksi tällä kertaa laulaja Stigin.

Luvassa hauskoja hetkiä VR-maailmassa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä. Uusi kausi uudella ohjelmapaikalla. Kauden avausjaksossa rallilegenda Markku Alén seikkailee Maranellon ytimessä ja löytää mystisen autotallin täynnä maailman kalleimpia Ferrareita.

Risto Virtasen testissä on BMW: Jaksossa esitellään myös vuoden mielenkiintoisimmat moottoripyöräuutuudet. Risto Virtasen testissä on nelivetoinen Mazda 6 Sport Wagon. Pauli Reinikainen selvittää, miksi autot rynnivät elektroniikkamessuille ja testaa, miten itse ajavalla autolla pärjää Las Vegasin ruuhkissa. Winchesterin veljekset ja Castiel pohtivat, mitä tehdä Castielin tilan ja Pimeyden suhteen.

Rowena houkuttelee muita noitia puolelleen ja saa kuulla, että Crowley onkin edelleen elossa. Crowley yrittää tutustua Amaraan ja järjestää äitinsä hengiltä. Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. Luonnollisuuteen kannustettu Playboy-pupu ilmestyy terapiaan pyjamassa. Parisuhdeterapeutti Eris ilmoittaa miehelleen, että nyt on ohjelmassa lapsettomuusklinikka ja anoppi tulee mukaan. Tohtori Greg puolestaan menee isänsä kanssa ammattiauttajan pakeille.

Millaista on losangelesilaisten huippupsykologien ja terapeuttien arki työssä ja kotona? Onko heillä mahdollisesti haasteita omassakin elämässä, niin filmaattiselta kuin kaikki näyttääkin?

Asiakkaatkaan eivät taida olla hullua hurskaampia. Kausi 3, osa Rebecca auttaa vaimoa yllättämään miehensä, mutta miellyttääkö huoneen seinien värivalinta yllätettävää? Katie yllättää siskonsa makuuhuoneremontilla. Robert tuo huoneeseen modernia aasialaisuutta ja lyö remonttitiimin ällikällä värivalinnallaan. Kausi 7, osa 8. Kun hätä on suurin, Sofian enkelit rientävät apuun. Sofia Wistam, Johnnie Krigström ja Mattias Särnholm auttavat vaikeaan tilanteeseen ajautuneita perheitä tarjoamalla remontointiapua.

Sofias Änglar, tosi-tv, Ruotsi, Ruotsalainen laulajatähti Pernilla Wahlgren avaa ylellisen Lidingön-kotinsa ovet ja kutsuu katsojat seuraamaan hänen hullunhauskaa ja kaoottista perhearkeaan, josta ei tunteita ja rakkautta puutu. Ensimmäisessä jaksossa tutustumme Pernillaan ja hänen lapsiinsa. Wahlgrens värld, tosi-tv, Ruotsi, Kausi 2, osa Treenaa Janni Hussin johdolla koko kroppa kuntoon ja katso samalla hyvän elämän Elixiriä.

Elixir, kotimainen lifestyle, Kausi 5, osa 7. Kissojen käyttäytymistä tutkiva Jackson Galaxy auttaa epätoivoisia kissanomistajia, joiden kodit ja ihmissuhteet ovat riekaleina näiden hurjien lemmikkien vuoksi.

Kausi 1, osa 6. Sarjassa tavataan kurittomia, mutta omistajilleen silti niin rakkaita lemmikkieläimiä. Esille pääsevät niin tuhoajakoirat, sähisevät kissat kuin kiroilevat papukaijatkin.

Vaikka lemmikit välillä käyvätkin omistajiensa hermoille, ne saavat osakseen ehdotonta rakkautta. Foxin esittämä Marty McFly tempautuu seikkailuun luvulle, vanhempiensa nuoruuteen. Tämän mahdollistaa autosta tehty aikakone, joka on erikoisen keksijän Christopher Lloyd käsialaa. Marty joutuu tekemään kaikkensa, jotta hänen vanhempansa löytäisivät toisensa ja hän itse saisi mahdollisuuden syntyä tulevaisuudessa.

Wilson, Wendie Jo Sperber. Kausi 7, osa Vastasyntynyt vauva kärsii hengitysvaikeuksista. Housen tiimi ryhtyy tutkimaan tapausta, ja samalla testaan tiimiin paria uutta jäsentä.

House joutuu hoitamaan Cuddyn lasta, eikä se ota sujuakseen yhtä hyvin kuin potilaiden hoitaminen. House, draama, USA, Kausi 1, osa 3. Kovasanaisena tunnettu julkkiskokki Gordon Ramsay luotsaa kilpailua, jossa perheistä ja ystävistä koostuvat tiimit taistelevat keittiön kuninkuudesta. Ramsayn lisäksi kilpailijoiden valmistamia ruoka-annoksia maistelevat vaihtuvat vip-tuomarit sekä lukuisat tunnetut julkkiset.

Ryhmäpaine ja tunnetun muusikon ihailu saa teinitytön tekemään kamalia asioita. Kausi 1, osa 8. Jari ja Juha Mentula.

Miten menestyneen isoveljen valinnat ovat vaikuttaneet Juhan elämänvalintoihin? Entä miltä tuntuu tulla jatkuvasti verratuksi veljeensä? Hjallis intoutuu kyselemään bodausneuvoja ja Jari Bull Mentula hehkuttaa isyyden onnea. Kotimainen talk show, Kausi 1, osa 9.

Perhe viettää äitienpäivää Tampereella. Minttu muistelee omaa lapsuuttaan, jonka vietti Kalifornian auringon alla. Sampon järjestämä äitienpäiväyllätys osoittautuu Mintun kauhuksi liian jännittäväksi, sillä tarkoitus on laskeutua Pyynikin näkötorni alas pelkän köyden varassa.

Sampo käy Tapparan toimistolla bisnesneuvotteluissa ja joutuu myös itse haasteen eteen. Kausi 1, osa 2. Crystalin julistama kilpailu saa areenan työntekijät sekoamaan. Ben joutuu passaamaan hankalaa teinipopparia Nick Jonas , ja kukaan ei muista hänen merkkipäiväänsä.

Sunshine, sitcom, USA, Kausi 2, osa 8. Tällä kertaa hauskoilla videoilla on luvassa keppostelevia kakaroita, taikatemppuja ja taskupysäköintiä ninjatyyliin. Ja millaisia tiekuoppia aiheutuu maanalaisista mutanteista? Kausi 1, osa 5. Baz ja Nancy suuntaavat Etelä-Afrikkaan. Siellä kaksikko kokeilee mm. Kausi 3, osa 4. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.

Feng Shui -akvaarion tilaus innoittaa Brettin järjestelemään toimiston uuteen uskoon. Heather saa Wayden ja Brettin lähtemään haisukellukselle. Tanked, tosi-tv, USA, Kausi 1, osa 7. Tässä jaksossa suunnataan jo 50 vuotta Helsingin keskustassa asiakkaita palvelleeseen Lyoniin, maistellaan katuruokaa Kallion sydämessä sijaitsevassa Street Gastrossa sekä nautitaan eksotiikasta lohjalaisessa, intialaisen keittiön tarjontaan luottavassa Amarissa.

Mikä kunnia-arvoisista ravitsemusliikkeistä saavuttaa parhaat pisteet ravintoloitsijoiden tarkassa syynissä? Tykkää mun ravintolasta, kotimainen tosi-tv, Robert sisustaa motskarimiehelle intialaistyylisen huoneen. Mitä taiteellinen mies tuumaa värikkäästä huoneestaan?

Omakotitalon pinkit seinät hallitsevat, ja modernin kodin kolkot valkoiset seinät on herätettävä eloon. Kolmannessa kodissa sisustus on hoidettu tyylikkäästi muutamaa tilaa lukuun ottamatta. Millaisen muodonmuutoksen kodit käyvät läpi, ja mikä niistä on lopulta ostajan mieleen? Amanda taivuttelee yhtä talonmyyjistä lisäämään väriä steriiliin sisustukseensa ja toista hillitsemään väri-iloitteluaan. Ostaja saa nähtäväkseen vanhan viktoriaanisen talon, luvun talon sekä modernin talon.

Rahoitusalalla työskentelevä Christina ei tyydy missään kakkosvaihtoehtoon, vaan haluaa aina parasta. Täyttävätkö deittiehdokkaat ja kokkikokelaat vaativan mutta iloisen neidon vaatimukset, vai tuleeko keittiössä liian kuumat paikat?

Hauska Hayley, eloisa Eve ja seksikäs Sarah tarjoavat sinkku-Petelle illallisen. Kenen keittiössä kipinöitä lentää eniten, ja maistuuko tulinen meksikolainen paremmalta kuin perinteinen lohturuoka? Naurua ei näiltä illallisilta ainakaan puutu. Joanna ja Derek asuvat lapsineen kauniissa mutta sokkeloisessa vanhassa talossa ja kaipaavat avoimempaa pohjaratkaisua. Jillian lupaa, että taloon saadaan avoimuutta, mutta Todd uskoo vanhan talon remontista tulevan painajaismaista.

Jillian saa eteensä valtavan haasteen, kun Anastasian ja Nimiran talossa pitäisi siirtää keittiö toiseen kerrokseen ja tehdä pubista perheystävällinen olohuone. Toddillakaan ei ole helppoa, sillä pariskunnalle ei kelpaa mikään tavallinen, tylsä talo. Jamie järjestää ylelliset ökyhäät, kun taas Harmony haluaa säästää rahansa tulevaisuutta varten. Heatherin häitä vietetään vuotiaassa linnassa, ja Sara juhlii maatilalla. Linsien häitä vietetään viinitilalla New Jerseyssä, ja Andrea puolestaan vihitään Manhattanilla.

Indya järjestää kunnon bileet karnevaaliteemalla, ja Jessica pitää perinteiset katoliset kirkkohäät. Kilpailijoiden pitää valmistaa yllätyslaatikon säilykkeistä ravintolatasoinen annos. Voittaja saa edun pudotushaasteeseen, jossa valmistetaan MasterChef-voittaja Lucan ja Junior MasterChef -voittaja Alexanderin annoksia.

Viime kerran voittaja jakaa muut kokit mahdollisimman epäsopiviksi pareiksi. Parit kokkaavat jotain mereltä ja maalta, ja lopputulos yllättää jokaisen. Heikoimmat joutuvat painetestiin väsäämään kevätrullia. Sandra haaveilee perinteisistä häistä kirkossa ja linnassa. Dean-sulhasella on juhlapaikan suhteen toiset ajatukset. Hän haluaa juhlia häitä yökerhossa ja lisäksi panna lentopelkoisen morsiamen lentokoneeseen hääaamuna. Olgan ja Antin tuleva vauva on saanut alkunsa koeputkihedelmöityksellä.

Hoitojaksot jättivät jälkensä pariin, ja saivat Olgan kyseenalaistamaan äitimyyttiä ja naiseuden määritelmää. New Yorkin Hell's Kitchenin kaduilta katoaa tyttö juuri ennen vuotispäiväänsä.

Tytön tuntomerkit sopivat aiemmin löytyneisiin vainajiin, joilta on otettu litrakaupalla verta. New Orleansista Washingtoniin matkalla olevan lentokoneen miehistö ja matkustajat myrkytetään, ja teosta epäillään Abbyn veljeä, Lucaa. Gibbsin tiimi tekee yhteistyötä New Orleansin agenttien kanssa.

Lapset pohtivat, oliko äiti halunnut kadota vai oliko hänelle tapahtunut jotakin. Katoamisilmoitus käynnisti poikkeuksellisen pitkän poliisitutkinnan. Finaalin kynnyksellä paratiisiin on muodostunut kaksi tasapäistä leiriä.

Hotelliin palaa jälleen yksi juryn jäsen, ja yksi leireistä alkaa haikailla vanhoja hyviä aikoja entistä enemmän. Loppu häämöttää, ja kaksi asukasta on jo saanut lipun finaaliin.

Loput asukkaat saavatkin tehtäväkseen valita toiset kaksi finalistia. Mutta kuka onkaan kenenkin pari? Jennifer haluaisi asua Tampan keskustassa lähellä merta, mutta Ryanin mielestä esikaupunki olisi parempi vaihtoehto. Pystyykö pari löytämään kompromissin? Uusi koti, vanha koti. Yksinhuoltajaäiti Allyson etsii Roman-poikansa kanssa omaa kotia.

Pojan mieltymykset otetaan kaikessa huomioon, mutta antaako äiti lopulta periksi omalle tahdolleen? Ryan ja Kristen asuvat taaperonsa kanssa Kristenin vanhempien nurkissa, joten omalle kodille on suuri tarve. He eivät kuitenkaan ymmärrä, mihin heidän budjettinsa riittää, joten Egypt joutuu opettamaan heille kovan läksyn. Lisa etsii ensimmäistä taloaan. Avukseen etsintään hän ottaa suorapuheisen bestiksensä Dorothyn.

Ville Haapasalo vie mäkilegenda Matti Nykäsen Sarajevon olympiamaisemiin. Matin tunteet nousevat pintaan mäkimontussa, jossa hän ei ole käynyt yli 30 vuoteen. Nostalgiaa huokuvien muistojen lisäksi Matti kertoo suhteestaan musiikkiin, mediaan sekä perheeseen. Kun Gordon saapuu Brick Hoteliin, hän tyrmistyy.

Sisäänkäynnin ikkuna on rikki, joka paikassa on törkyä ja hometta, eikä omistajalla ole minkäänlaista luottamusta henkilökuntaa kohtaan. Tällä kertaa ummikkomatkalle lähtevät isokyröläiset veljekset Miika ja Markus, jotka seikkailevat Amsterdamin yöelämässä ja tappelevat mistäpä muustakaan kuin Cooperin testistä. Teatteritaiteen alkulähteille Ateenaan lentää teatteriharrastaja-ummikko Anita ystävänsä Tanjan kanssa. Whippet huomaa rannalle lyyhistyneen keski-ikäisen miehen.

Kaksi turistia oppii, miksi ei kannata uida vaatteet päällä. Nuori mies saa hirvittävältä näyttävän vamman, kun aalto iskee hänet särkkää vasten. Bondilla kiirii huhu haihavainnosta, mikä saa rantavahdit valppaiksi. He ovat kuitenkin erimielisiä siitä, onko kyseessä hai vai pelkkä harmiton hylje. Bisho yrittää selvitä pelastustehtävistä kastelematta hiuksiaan, ja Jake joutuu kohtaamaan rantavahdin työn varjopuolen.

James myy Tiger Moth -lentokonetta ja käy koeajolla avoautolla, jonka pitäisi olla avain sen omistajan uuteen elämään. Claudian ystäväpariskunnalla on tarjolla pari merkkilaukkua ja kitara, jossa on Rollareiden nimmarit.

Harrikka-pariskunta haluaa rahoittaa harrastustaan timanttisormuksilla. Panttilainaamossa käy kuhina ennen joulua, kun moni kaipaa ylimääräistä rahaa jouluostoksia varten. Entinen Miss Englanti haluaa myydä korujaan saadakseen rahaa Yhdysvaltoihin muuttoa varten. Moottoripyöräilijälegenda Carl Fogarty haluaa myydä yhden pyöränsä keulan hyväntekeväisyyteen, entinen Walesin kaartilainen haluaa myydä palan vanhaa kakkua, ja sheffieldiläinen kuvanveistäjä haluaa myydä kiviveistoksiaan.

Rod esittelee innovaation, jolla kuljetusten aikana syntyvät vahingot saadaan estettyä. Proteiinijäätelön kehitelleet miehet uskovat, että heillä on käsissään uusi hittituote. Leijonat innostuvat, kun luolaan saapuu nyrkkeilymestari.

Leijonille esitellään myös poutine-franchisingia, uudenlaista sivellintä, autonosien verkkokauppaa ja ilmojen Uberia. Tämänkertaisessa jaksossa Regal Pawnin väki saa arvioitavakseen hienon polkuauton, vanhan paloauton ja saksalaisesta linnasta peräisin olevia signaalitykkejä. Entinen elokuvatähti Margi Clarke työ näytille legendaarisen punktaiteilijan Jamie Reidin teoksia.

Kun ukko lähettää Chumin ja Coreyn ostamaan hampurilaista, pojat päättävät ottaa kostoksi ukon auton. Liikkeeseen tuodaan vanha sotanuija, hopeinen taskukello ja nallipyssyjä. Chum haluaa tienata rahat Lamborghiniin sijoittamalla. Liikkeeseen tuodaan Charlie Chaplinin ajokortti ja Fidel Castron entinen auto.

Lisäksi Chum törmää kehystämössä Picasson teokseen. Kukaan ei halua tulla töihin Super Bowl? Liikkeeseen tuodaan jalkapallo Walter Paytonin nimikirjoituksella, ensimmäisen Super Bowlin ohjelmakirjanen ja mestausmiekka. Panttilainaamoon tarjotaan tällä kertaa Sharon Osbournen kultaista laukkua, iranilaisia koruja ja ketterää menopeliä. James palkitsee kuukauden työntekijän. Eero ja Tomas hälytetään sosiaalivirkailijoiden tueksi etsimään vauvaa, joka on jätetty narkomaanin huomaan. Humalainen ex-mies haluaa nähdä lapsensa keskellä yötä.

Itsetuhoinen koditon mies ei halua putkaan. Mikko, Rene ja Sauli-koira hälytetään Nuuksioon nuotiopaikalle etsimään huumeita. Nainen huutaa kadulla poliisia apuun keskellä yötä, ja vähäpukeinen mies masturboi julkisella paikalla. Moottoripyöräpoliisit Nico ja Markku saavat kiinni useammankin vaarallisesti ajavan kuljettajan. Kolme nuorta on yrittänyt ryöstää miehen väkivalloin. Kuinka monta poliisia tarvitaan vaihtamaan auton lamppu? Ratsupoliisit partioivat Kalliossa ja Flow-festivaalin jälkitunnelmissa.

Huijari on vienyt pojilta älypuhelimia klassisen tempun avulla. Hevosenlanta herättää kysymyksiä ja närkästystä kansalaisissa. Olli ja Miika saavat ilmoituksen tiellä hyppivästä hipistä - mistä oikein on kyse? Kerrostaloasunnossa suoritetaan kotietsintä huumeviljelmän varalta.

Ilmoitus tappelusta paljastuukin mutkikkaammaksi tapaukseksi. Sebastian ja Anders ojentavat nuoria päiväkodin pihalla. Mies kiittää sakoista oikein kädestä pitäen. Loppuyöstä poliisien mielenkiinnon herättää epäilyttävä auto, josta jääkin isompi kala haaviin.

Lasse ja Fredrik hälytetään tutkimaan saunan tulipaloa. Kaksi miestä pyrkii väkivalloin juhliin, joihin he eivät ole tervetulleita. Päihtynyt nuori kertoo poliiseille syvästä ahdistuksestaan. Tomas ja Eero ottavat mittaa toisistaan viheriöllä. Miksi mies on tehnyt itselleen vuoteen bussipysäkille? Loppuyöstä partion auto täyttyy pidätetyistä rattijuopoista. Mikko, Rene ja Sauli-koira partioivat lämpimässä suviyössä. Tuhopolttoyritykset eri puolilla kaupunkia vaativat nopeaa toimintaa, mutta kuuman ajojahdin tuoksinnassa ehditään myös nauttia nokipannukahvit.

Olli ja Miika joutuvat toimittamaan suruviestin löydetyn vainajan omaisille. Yön aikana etsitään itsetuhoisia henkilöitä kahteenkin otteeseen. Ilokseen partio pääsee viimein jakamaan tikkarin skootterikuskille. Kalifornialainen lautailubisnes lähtee rullaamaan. Hääbisneksessä oleva Julie ei lannistu leijonien höykytyksestä. Maila, joka tappoi kuninkaan. Tällä kertaa Regal Pawnin väki pääsee ihastelemaan harvinaista Miniä, lateksiruumista, Bond-kirjoja ja virallisia olympialaisasuja.

Yksi asiakas haluaa myydä Elviksen racquetball-mailan. Tarina kertoo, että rockin kuningas kuoli pelailtuaan juuri kyseisellä mailalla. Siivittääkö kiehtova tarina kaupantekoon? Tässä jaksossa ihmetellään demonisia naamareita, vanhaa loistoautoa, pienoismosaiikkia ja viisauksien kirjaa. Big Mark intoutuu leikkimään, kun asiakas tuo liikkeeseen pienoisaluksen, joka on tuttu takavuosien televisiosarjasta "Myrskylinnut".

Kiina ja Kung Fun syvin olemus. Hullun kokin lautasella on niin kyseenalaisia elimiä kuin eläimiäkin, juomana puolestaan maailman harvinaisin tee. Koirat haukkuvat, mutta karavaani kulkee! Kausi 2, osa 2. Sade sotkee tiet vaarallisen mutaisiksi, ja metsurien on entistä vaikeampi kuljettaa puuta sahoille.

Bobby joutuu purkamaan metrisen majavapadon. Swamp Loggers, tosi-tv, USA, Kausi 2, osa 3. Kun metsurit lopettelevat työnsä Smithin palstalla, joutuu Bobby ratkomaan rajakiistaa. Corbett Timberiltä saapuu yllätysviesti, ja yksi metsureista jättää eroanomuksen. Kausi 8, osa Nykypäivän aarteenetsijä Drew Pritchard matkustaa ympäri Britanniaa etsiessään upeita ja ihmeellisiä antiikkiesineitä.

Mitä isompi saalis, sitä onnellisempi mies. Salvage Hunters, tosi-tv, USA, Toby Fosterin johtama Alaska Distillery -pienpanimo valmistaa palkittua vodkaa, jossa heijastuvat alueen villin luonnon eksoottiset maut.

Intohimoinen tiimi hankkii raaka-aineita paikoin vaarallisistakin olosuhteista täydellisen lopputuloksen saamiseksi. Alaska Proof, tosi-tv, USA, Kausi 5, osa 6. Raskaan kaluston kuljettajien työtä seuraava sarja tarjoaa uudella kaudella entistä laajemman kattauksen. Kolmeosaisessa dokumenttisarjassa käydään läpi Raamatun suurimpia mysteerejä ja selvitetään, miten ne ovat tapahtuneet.

Sarjan ensimmäisessä osassa tutkitaan tieteen keinoin Mooseksen ja juutalaisten pakoa Egyptistä. Onko mahdollista, että kymmenen vitsausta ja Punaisenmeren jakaminen tapahtuivat oikeasti?

Ovatko kuut todennäköisin elämää sisältävä planeetta maapallon jälkeen? Omassa aurinkokunnassamme kuita on , ja ne saattavat kertoa maapallon myrskyisästä menneisyydestä. Kausi 1, osa Kevin ja Grant keksivät, miten juoman voi jäähdyttää alle minuutissa.

He leikkivät takapihan astronauttia ja yrittävät lähettää kameran avaruuden reunalle. What Could Possibly Go Wrong? Kausi 1, osa 4. Kokeneiden aarteenmetsästäjien joukko lähtee liikkeelle tavoitteenaan tehdä historiaa paljastamalla vihdoinkin legendaarisen kätkön sijainti. Rebel Gold, tosi-tv, USA, Dokumentti sukeltaa Dan Brownin Enkelit ja demonit -menestysromaanin taustoihin. Onko tarina faktaa vai fiktiota?

Walter ja Bill ovat vakaasti sitä mieltä, että Harley-Davidsonin pitää palata kilparadoille. Bill suunnittelee entistä nopeampaa mallia, ja Walter valitsee tiimiin närkästystä herättävän nuorukaisen. Harley and the Davidsons, dokumentaarinen minisarja, USA, Kausi 4, osa Gas Monkey Garage -korjaamon omistajat automaestro Richard Rawlings ja mekaniikkanero Aaron Kaufman etsivät latoihin, autotalleihin ja takapihoille unohdettuja autoharvinaisuuksia kunnostaakseen vintage-kulkuneuvot uuteen uskoon ja myydäkseen ne eteenpäin.

Fast n' Loud, tosi-tv, USA, Kausi 13, osa Huonokuntoiset klassikkoautot saavat Mike Brewerin ja Edd Chinan osaavissa käsissä uuden elämän. Mikella on ehtymätön vainu löytää romun seasta helmet, minkä jälkeen mekaanikko Edd pistää tuulemaan.

Kunnostuksen jälkeen kaksikon tavoitteena on myydä uusiutunut menopeli voitolla eteenpäin. Wheeler Dealers, tosi-tv, Iso-Britannia, Kausi 12, osa 2. Ford F - Seattle. Lava-auto on osavaltion klassikko, ja Mike havittelee pääsyä hyville markkinaosuuksille. Hän onnistuu löytämään viimeistelemättömän luvun F1: Texasin riistanvalvojat suojelevat sekä ihmisiä että eläimiä Yhdysvaltain toiseksi suurimman osavaltion laajalla alueella. Työpäivien aikana vastaan tulee kaikkea mahdollista salametsästäjistä tulvien uhreihin ja vaarallisiin villieläimiin.

Tommi Evilä pelasti yleisurheilun MM-kisat Helsingissä hyppäämällä Suomelle kisojen ainoan mitalin. Hankalaksi ja vaikeaksi kuvailtu ihminen kulki aina omia polkujaan, kunnes koko elämä meni uusiksi.

Mertaranta ja legendat, kotimainen tosi-tv, Hanna-Maria Seppälä ui maailmanmestariksi jo vuotiaana. Ujosta uimaritytöstä tuli saman tien mediaseksikästä riistaa, josta kaikki tahtoivat repiä palasen. Vieläkö virtaa riittää Rion olympialaisiin? Scott ja George ovat suurien haasteiden edessä vastakkaisilla puolilla maapalloa.

George riskeeraa henkensä vaarallisissa kultakaupoissa ja Scott miettii kannattaako paluu Ghanaan. Jungle Gold, tosi-tv, USA, Ghanassa on paljon kultaa, ja kullankaivuu on helppoa. Maasta hengissä poistuminen kultasaaliin kanssa onkin jo vaikeampaa. Kaksi amerikkalaista onnenonkijaa yrittää rikastua! Kausi 11, osa Sarja seuraa kuningasrapujen pyydystäjien vaativaa ja vaarallista työtä Beringinmeren ääriolosuhteissa. Deadliest Catch, tosi-tv, USA, Kausi 3, osa 9. Hymy on parasta lääkettä. Wayde ja Brett tekevät akvaarion käytöstä poistetusta valokuva-automaatista Las Vegasin First Friday -katutapahtumaan.

Mutta ovatko kaikki tyytyväisiä? Morsiamet ovat uutuussarjassa vaikean valinnan edessä: Apuna mielipiteiden ristitulessa toimivat muotisuunnittelija Kelly Nishimoto ja stylisti Sam Saboura. Jennyllä on kovat vaatimukset hääpukunsa suhteen. Saadaanko hänen äitinsä vanha hääpuku muunnettua sellaiseksi, että se kelpaa nirsolle morsiamelle? Kausi 4, osa 4. Miksi koirat ovat niin hyviä ystäviä? Mistä tiedät, milloin koira tuntee olonsa syylliseksi, miten koirat pitävät hauskaa ja mikä on maailman söpöin koira?

Sarja alkaa alusta uusintana. Kausi 1, osa 1. Breaking Amish -sarjan amissinuorten tarina jatkuu. Abe, Rebecca, Kate, Sabrina ja Jeremiah saivat maistaa sarjan ensimmäisellä kaudella vapautta ja erilaista elämää New Yorkissa. Muutoksen aika on jälleen käsillä, kun kaikki Katea lukuun ottamatta palaavat takaisin kotiseudulleen.

Uuden ja vanhan maailman välissä taiteilu on vaikeaa, kun vastassa ovat yhteisön asettamat paineet. Return to Amish, tosi-tv, USA, Brownien juhlajärjestelyt jäävät kesken, kun kolmevuotias Truely joutuu äkillisesti sairaalaan. Sister Wives, tosi-tv, USA, Morsiamet ovat vaikean valinnan edessä: Nuoren Laurenin äiti haluaa elää uudelleen omat häänsä näkemällä tyttärensä vanhassa hääpuvussaan.

Morsiamen pitää taistella löytääkseen oma äänensä. Aisha haluaa punaisen, burleskityyppisen hääpuvun, mutta hänen kälynsä tarjoaa lainaksi omaa, klassisen valkoista pukuaan.

Kelly saa siis ryhtyä värjäyspuuhiin. Essexissä sijaitseva Curves and Couture -liike on erikoistunut pluskoon morsiuspukuihin. Omistajat Alison ja Joe paitsi auttavat löytämään asiakkailleen täydellisen morsiuspuvun myös toimivat tukena ulkonäköpaineiden puristuksessa. Unelmien hääpäivää varten ei tarvitse laihtua, jokainen morsian on kaunis omana itsenään. Nämä pienet tytöt ja pojat sekä heidän vanhempansa tavoittelevat menestystä keinoja kaihtamatta!

Sarja seuraa lapsimissien valmistautumista kauneuskilpailuihin, joissa vahva meikki, tekoripset, suihkurusketus ja hiuslisäkkeet ovat arkipäivää. Täydelliseksi hiotun ulkonäön ohella menestys vaatii esiintymistaitoja. Kulisseissa tunteet leiskuvat, sillä vain yksi voi voittaa. Toddlers and Tiaras, tosi-tv, USA, Kausi 10, osa 4. Morsiuspukuliike Kleinfeldin asiantuntijat opastavat vaativia morsiamia täydellisen hääpuvun löytämisessä. Kausi 10, osa 5. Liikkeeseen astelee naisia, jotka ovat päihittäneet vakavia sairauksia.

Häillä on heille aivan erityinen merkitys, joten hääpuvunkin pitää olla erityinen. Kausi 10, osa 6. Perheen läsnäolo pukuostoksilla voi olla suuri apu. Kuitenkin jos perheellä on kärkkäät mielipiteet, jotka eroavat morsiamen mausta, luvassa on ongelmia. Kausi 10, osa 7. Kausi 10, osa 8. Tässä jaksossa päästään tutustumaan inuiitteihin.

Miten Charlotte selviää Kanadan paukkupakkasesta ja hylkeenlihan syönnistä? Jäätiköllä koetaan jännittäviä hetkiä, kun Charlotte pääsee metsästysseurueen mukaan. Viikko huipentuu kyläjuhliin, joissa Charlottekin esiintyy. Halloween-erikoisjaksossa kaiverretaan kurpitsoita, kerrotaan kummitustarinoita, värjätään hiuksia, pukeudutaan hassusti ja käydään karkkikierroksella. Here Comes Honey Boo Boo, tosi-tv-sarja, 2. Whitney kokee vaikeuksia ruokavalionsa kanssa.

Lisäksi hän aloittaa isänsä kanssa uuden harrastuksen. Kausi 3, osa 7. Sarja seuraa transsukupuolisen Jazz Jenningsin elämää. Clintonin ja Devynin käsittelyyn saapuu sähäkkä Tania, joka esittelee deittiprofiilissaan ryntäitään ja poseeraa kuin pornotähti.

Silti Tania kaipaa vain miestä, jonka kanssa voisi perustaa perheen. Nämä epätavalliset, osin jopa sokeeraavat pariskunnat eivät ole antaneet ympäristön kauhistelun asettua tielleen.

Rippikoulu yhä vahva Suomessa Fida auttaa rohingya-pakolaisia Bangladeshissa Jengiherätystä El Salvadorissa ”Evankeliset äänestivät Putinia” Turkin kirkoilta historiallinen yhteinen kirja Mukavuudenhalu haastaa lähtijät ja lähettäjät Ristin ja ylösnousemuksen sanansaattaja Kolmasosa kirkon seurakunnista lakkautettu Kristinusko on yhteiskunnan muutosvoima Muutoksen mahdollisuus puhuttaa Pohjanmaalla Ortodokseilla valtakunnallisia haasteita Israel-boikottikampanja nostaa puolustajien pulssia Kristityt rahoittavat ison osan juutalaisten paluumuutosta Paavi: Prostituutio on kidutusta Bieber liputti Jumalan pelkoa Wilkerson: Suomi on viritetty herätystä varten Pääsiäisnäytelmät kutsuvat ydinsanoman äärelle Harvojen taakka - vai kansallinen kipupiste?

Yksinäiset hautajaiset lisääntyneet Tavoitteena parempi lapsuus Missiokahvila kulkee pyörillä ”Eurooppa on mahdollista saavuttaa - yhdessä” Juutalaisevankelioinnin motiivit muuttuneet Jälleen kiinnostava sinettilöytö Urkuri Jumalan armosta Pohjanmaan mediamissio käynnistyi räväkästi Kids-kerhossa innostutaan englannista Kirkkoja kylmillään säästösyistä Tavoitteena monimuotoinen lähetystyö ”Hengellisestä väkivallasta voi eheytyä” Uusi kummiohjelma Intiaan Kristityt turvapaikanhakijat kokevat väkivaltaa Ruotsissa Kiduttajan kysymys johti uskoon Hengellinen äiti ”Asu on osa tapakulttuuria” ”Helluntailiike toiminut turvallisuuden hyväksi” Suomen ”luterilaisimmat” alueet pieniä Tutkittua tietoa tuotteista ja palveluista Ortodokseille merkittävä vuosi Floridassa suomalaisten Talvipäivät Ranskaan uusi evankelinen yhteisö joka Rukousviikko puhui Herran kädestä Lakimuutos ratkaisemassa ”kolehtiongelman”?

Sproul kuollut Joulun symbolit nostavat sanoman esiin Uutisvuosi oli monipuolinen Matkalla ensimmäiseen jouluun IK-opistolle yksi johtaja Evankeliumi lahjapaketissa Varkaudessa Joulukonsertilla tuettiin diakoniaa Aikamedia muuttaa Fidaan Lahjat vievät ilosanoman yli perheeseen Tutkimus: Reformaation ytimessä ”Lähes jokainen kokee jonkinasteista vainoa” Kirkon avioliittokeskustelu siirtynyt uuteen vaiheeseen Uusi ”mobiili” raamatunkäännös tulossa Historian painolasti tuntuu reformaatiokeskustelussa Rukouslaulu juhlivalle isänmaalle Ruokarukous vai loru?

Ruokajakelu pyörii myös joulunpyhinä Työetiikkaa Jordaniassa suomalaisohjauksessa Prinssihäistä pohdittavaa Englannin kirkolle Satavuotiaan muistoja IK-opiston opiskelijoilla tilaisuus hakea varusmiesdiakoneiksi Presidenttiehdokkaat Radio Dein tentissä Protesti sikamessiaasta Samalla viivalla Porvoossa ”Jumala on varjellut Suomea” Pääsymaksu lisännyt kävijöitä kirkossa?

Thaimaassa kukoistaa”nimibuddhalaisuus” Usko ja analyyttisyys yhteensopivia Reinhard Bonnkella viimeinen kokoussarja ”Malttia Katalonian kiistaan” Ulkopuolisen äänenä Uusia seurakuntia Helluntaikirkkoon Nenäpäivä täytti odotukset Piispa saa valita kaapunsa värin Alfa-kurssi – uskon lähtölaukaus Lähetystorilla Suomi -muotinäytös Yhteisvastuu kerättiin ihmiskaupan uhreille Evankelisuus leviää Seinen ja Loiren rannoilla Saksan syntymärekistereihin kolmas sukupuoli Kiina: Vaihda Jeesus presidenttiin, saat rahaa Wycliffe kääntänyt Raamatun yli kielelle Seurakunnan kadonnut ydin voidaan löytää rukouksessa Roba Cafe kiinni– tilalle uusi ravintola Kampustyöhön innostusta seminaarista Sipilä osallistuu Kristuspäivään Uskonpuhdistuksen ytimessä Kihniöllä reformaatiojuhla kaikenikäisille Valojuhla Halloweenin rinnalla Kauhavalla Helluntaiseurakunta tunnustelee liittymistä luterilaiseen liikkeeseen Khmer-perheiden hyvinvointi kehittyy Merkkivuosi huipentui Naisten kansainvälinen brunssi yhdistää Arvokasta pääomaa Olemisen taito Aikamedian aikakausilehdet uudistuvat Freidiba Boodoksen kapulanvaihto Lahdessa Raamattu kiinnosti Hissi nostaa koko seurakuntaa ”Eheytyminen on kokonaisvaltainen asia” Ortodoksien arkkipiispa Helsinkiin?

Fidalta toisenlainen aktio  Jordaniaan Helluntaiusko menestyy Brasilian vankiloissa Vapaaehtoistyö ja antaminen edistävät terveyttä Brittitutkijat ratkaisseet kiistellyn raamatunkohdan? Tukea ja toimeentulo entisille lapsisotilaille Näennäinen sopu vai aito yhteys? Helluntaipastori kunnanvaltuuston vieraana Laulukisa ratkesi Radio Dei täyttää 20 vuotta Yhteiskristillinen reformaatiojuhla Helsingissä Muutoksia Aikamediassa Israelin hallitus hakee tukea kristilliseltä medialta Tutkimus: Irlantilaisnuoret avoimia uskolle Nick Vujicic: Opiskelija etsii omaa paikkaansa Nick Vujicic puhutteli konferenssissa Turvapaikanhakijoita kasteelle Salossa Fida toi salibandyn Laosiin ”Joulupukin hauta” löydetty?

Yhdysvallat jätti Unescon tukeakseen Israelia Uusi ristikohu Lidlissä Juureva Suomen tarina Lähetysrakkauden lähettiläät Syyspäivillä rohkaistiin tavoittamaan uusia ihmisiä ”Poliisihallitus pitäytyy tulkinnassaan” Raamattuja valtuutetuille ”Keskustelua käytiin riittävän laajasti” ”Kyse ei ole siitä, ettei tiedettäisi” Kirkon talous supistui Kristittyjen tutustumiskonsepti leviää Tutkimus: Kirkon säilytettävä vihkioikeus ”Hyvä evankelista keskittyy ydinasiaan” Brittimedia kuhisee lasten sukupuolenvaihdoksesta Hengelliset tekstit säästyivät tulvassa Pietarin luut löydetty italialaiskirkosta?

Farhanin matka maailman ääriin Uudistuksilla etsitään tapoja kohdata ihmisten tarpeita Kommentaariraamattu lähdössä pian painoon Aikamedia kehittää palvelujaan Raamattu on uskon avain suljetuissa maissa ”Uskovia uhkaillaan pakolaiskeskuksissa” Papeilta adressi kääntyneiden hyväksi Monitulkintaiset lait tulleet seurakuntien riesaksi Evoluutioteoria ei tyydytä ateisteja Suvaitsevaisuus ei ulotu vammaisiin Teologi: Pappien vihittävä sateenkaariparit ”Maamme uskonnollinen kenttä on muuttumassa” Kairos avartaa tai muodostuu käännekohdaksi Kehitysvammatyölle valtakunnallinen asema Tuomiokapituli: Kirkkoherra päättää esirukouksista Gospelin tuulia Levitunturilla 1.

Ihmiset yliarvioivat lahjoitussummansa Opettaako Fidget Spinner kolminaisuudesta? Älä kyynisty vaan rukoile päättäjien puolesta ”Pohjois-Korean vainot kuin Neron Roomassa” Joy-kuoropäivä innosti Tampereella Etsijöitä etsimässä Ekumenia tuli todeksi Kirkkopäivillä Maahanmuuttajatyön saldoa Keuruulta Jyväskylän koulukokemukset innostavat Elina Rautio toimituspäälliköksi Kanttorikoulutus haastaa Helluntaijuhlaa Kuopiossa Valekääntymykset puhuttavat Saksassa Vieraita Pohjois-Koreasta ”Tapahtuu yli- ja alilyöntejä” Tutkimus: Sateenkaarikysymys jakaa ikäpolvia Ex-muslimit piristävät Euroopan kristillisyyttä Kristityt johtajat kehuivat Trumpia rohkeudesta Pastorin koti ja kirkko poltettiin Intiassa Lapset liikkeellä Suvivirsi soikoon!

Rekkakiertue vetreytti aivot ja jalat Solunjohtajanaisten brunssi Tampereella rohkaisi Vikström jättämässä piispanviran Seurakunnissa ei kärsitä auttamisväsymyksestä Patrick-ilmiö puhuttaa seurakuntien vastuunkantajia Myös tuhkattuja vainajia siunattaviksi?

Lähetysnäyttely sopii koulujen ohjelmaan Etelä-Karjalassa Evankelistat kokoontuvat Lahdessa Ruotsissa yhä suomalaisia vapaaseurakuntia ”Siunaus on tullut takaisin” Intian kristittyjä painostetaan kääntymään hindulaisuuteen Uskonto palasi Euroopan entisiin kommunistimaihin Rukouskampanja yhdistää yli kirkkokuntarajojen Valmistujaisissa katsottiin eteen ja taakse Tavoitteena viedä uudistushankkeet maaliin asti Takaisin ytimeen Sana elämään -kommentaariraamattu valmistumassa Ekumeeninen Neuvosto kohensi vapaakirkkojen asemaa ”Tärkeintä on rakastaa paljon” Ajatuksia herättävä Israel-päivä Joutsassa Raamattu lahjaksi uusille valtuutetuille Kirkolliskokous ”laillisti” saarnavierailut Nettipalvelu tuo toivoa kriisin keskelle Lähetysvalmennusta Aasian helluntaijohtajille Mangwaldi: Hengellisyys kiinnostaa uskontoa enemmän Paavi Egyptissä: Marttyyrien veri yhdistää Italian evankeliset: Kaikkien uskonnonvapautta tuettava Pastorin vastaus yllätti Aikamedialle uusi hallitus  Jumala koskettaa kampuksilla Festarit ja fanitus karsiutumassa gospelkulttuurista Klaus Härö: Elokuva on hidas evankelioinnin väline Häkkinen: Ei rukousta homoparille Rukouksesta uskoville elämäntapa Joy-kuoropäivä kutsuu Tampereelle Kotka sai luvan evätä homohäät Idän ja lännen helluntailaiset saman pöydän ääreen SEN-jäsenyys esillä kevätkokouksessa Tutkimus kartoitti vainottujen selviytymiskeinoja Tutkimus: Raamattua arvostetaan muttei lueta Alle kolmannes saksalaisista uskoo elämään kuoleman jälkeen Venäjällä sovelletaan jo Jehovant odistajien toimintakieltoa Sotilaspapeista tuli oikean ja väärän opettajia Eväät elämään -keräyskohde tarjoaa katulapsille toivoa Romanijuhlat Alavudella Hautajaismusiikissa kompromisseja Iso Soitto pitää taukoa Tarjolla Elämän päättymisestä 20 vuotta Kristilliset koulut kasvussa Ekumeniassa etsitään nyt hengellistä yhteyttä Aikamatkalla pääsiäisen tapahtumiin Tiainen jää vapaalle Homoavioliitto säröyttänyt kirkkojen välejä Norjassa Musliminuoret suojelivat pääsiäisjumalanpalveluksia Jordaniassa Evankelisuus yhä näkyvämpää Brasiliassa Tutkimus: Saarna vetää ihmisiä kirkkoon KD: Kirkkojen hätämajoitus tervetullutta Seurakuntien haaste on yksinäisten löytäminen Suomalaistiimi evankelioi Liettuan vankiloissa Kaikki alkaa todistuksesta Love for Kids palasi lähtöruutuun Verkkosivut naisten kohtaamisille avattiin Islamin pelko ruokkii myös juutalaisvastaisuutta Papit mielenosoituksissa näkyvät eroluvuissa Ruotsin demarit ajavat uskonnotonta koulua Egyptissä surraan pommi-iskujen uhreja Markuksen evankeliumista ”digikäännös" Grahamin Norjan-missio vaikeuksissa Jeesus kiinnostaa ja jakaa mielipiteitä ”Suomessa ei romaniseurakuntia” Brittitutkija: Naismaallikoiden kuolema uhkaa kirkkoa Lontoon busseissa pääsiäisenäJeesuksen sanoja Uhkailu sai juutalaiskeskuksen sulkemaan ovensa Ruotsissa Tapaus Kristus -kirjasta tehtiin elokuva Uusin ja vanhin käännös kännykkään Sisältö esiin Ison Kirjan markkinoinnissa ja rantautuminen Helsinkiin Aikamedia tukee yhteisöjen viestintää Pääsiäiskolehti senioreille Johtajuuskonferenssi sytytti Helsingissä Suomalainen messu yhdisti miehikkäläläiset Pelastusarmeijassa kavallustuomio Osallistumalla pääsee lähemmäs paikkakunnan asukkaita Järjestöjen kehitysyhteistyö kustannustehokasta Kirkkokansa kokoontui Raamattupäiville Simojoki myi kultaa Musikaali näyttää Jeesuksen ihmisen silmin Paimen Plus myöhässä Henry Hedmanista opetusneuvos Helluntaikirkon turva kiinnostaa nyt monia Aikamedialle uusi toimitusjohtaja Kesäleirit opettavat Jeesuksesta Mongoliassa Evankeliset seisovat edelleen Trumpin takana Kielilläpuhumista – englanniksi!

Mediamissio kiinnostaa Kuubassa Ulkoministeriöltä tukea humanitaariseen apuun Menestystarinan kotimatka Pioneerityön ja lähetysrakenteiden välillä yhä haasteita Iso Kirja saa etäkampuksen Helsinkiin Joensuun rukouskoulu kutsuu Hautajaisista majoitustarvetta Rakkaus parantaa Kangasalla Antisemitistinen nimike opiskelijajärjestössä Lähetyskonferenssin paneelikeskustelussa intoa ja huolta Viron Jippii-kuorolaiset lähetysmatkalla Suomessa kirkon ruoka-avun piirissä Fida palasi Jordaniaan Jeesuksen hautakammion entisöinti valmistui Evankelista lohdutti Guatemalan presidenttiä kansallissurussa Ohjaaja myöntää Disney-filmin homoagendan Yhteisöjen ymmärtäminen vaati vuoropuhelua Vaatimattomallakin toteutuksella jopa tuhansia katsojia Art Festivo kiinnosti Parkanossa Isät Jippii-hengessä Vihdissä Vantaa rukoilee -tilaisuudet vetävät väkeä Maailman synty kiinnosti turkulaisopiskelijoita ”Piispanvaalista puuttuu konservatiivi” PEF-konferenssi: Eurooppa tarvitsee jälleen Jeesusta Etiopiassa iloitaan uudesta kirkkorakennuksesta Alanteelle arvonimi Laitakaupungin lähetysasema sytyttää sydämiä Maastamuutto heikentänyt Portugalin evankelisia kirkkoja Marokossa uutta avoimuutta kristittyjä kohtaan Turkki karkottanut ulkomaalaisia kristittyjä NiceDesign rakentaa naisten välistä yhteyttä Lasten ja nuorten kanssa toimivilta odotetaan turvallisuusosaamista Aikamedian hallituskriisi kääntyi sopuratkaisuksi Unelmasetelillä tuhansia euroja maailman parantamiseen Helluntaikirkon toiminnanjohtajan tehtävä vakinaiseksi SEA onnitteli Suomea Eutanasiaseminaari pohti tuoreen lakialoitteen vaikutuksia Tomi Kuosmanen Migrin virkaan HYKE lakkautti itsensä Fidan hanke kohensi korealaislasten purukalustoa Kuningas Sanheribin palatsin rauniot löytyivät Tutkimus: Islam kristinuskon ohi vuonna Yhteinen kirkkomatka lujittaa avioliittoa Ristin maa -kiertue matkaa maakuntiin Aikamedialle uusi hallitus Ida Elina puhuu koululaisille rohkeudesta Youth Celebrationia tuottaa uusi tiimi Veritas Forum pohtii universumia Kirkot tarkentavat avioliittokantojaan Juhannuskonferenssi kokoaa vähemmistökirkot Keuruulle Pieni piikki kirkosta eroamisissa Floridassa tehtiin sovinto Kysely: Työ voi rajoittaa uskonnollista pukeutumista Israel-konferenssin opetus sai kiitosta Tuttuja teemoja esirukouspyynnöissä Kiinan herätys jatkuu yhä vahvempana Seurakuntavaikuttaja: Tämän vuoksi kello Kiina ajaa kotiseurakunnat ahtaalle ”Israelissa yhä enemmän avoimuutta evankeliumille” Sari Essayah: Rohkeasti inhimillinen Helsingin fuusiohanke kytee nyt hiljaa Mylläriselle kulttuuripalkinto Kohtaamispaikassa ei jäykistellä Pastoriksi Savon sydämeen Fisucraft palkittiin Kirja muuntui filmiksi Hämeessä Järjestöt: Syyrian kansalaisyhteiskunta saatava mukaan Hämeenlinnaan kristillinen kuntoutusyksikkö EU-parlamentti sai Israel-myönteisen puhemiehen Evankelinen kristillisyys kasvaa Ranskassa Israelilaistutkijat: Joosuan pitkä päivä auringonpimennys Britannia luopuu Raamattu-triviasta turvapaikkapuhutteluissa Mika Yrjölä Helluntaikirkon johtoon ”Klassista musiikkia arvostetaan kyllä yhä seurakunnissa” Evankelioinnissa tarvitaan rohkeutta kohtaamiseen Oululaisseurakuntien välit yhä luontevammat Lähestymiskielto divariin hyökänneelle SM-gospel vaihtaa paikkakuntaa Seurakuntien uutisia Ristin Voittoon Pastorin raskausblogi kerää lukijoita Kristittyjen vaino voimistui yhä Rukous ja paasto yhdistävät Kainuussa Loppiaistapaus rohkaisi Sortavalan kurssikeskukselle toivotaan tukea Tulevaisuuden ja toivon jae YouVersionin suosikki Lehti:

Musiikin suo­ra­tois­to­pal­ve­lut toivat lisäpotkua hifikauppaan Audiokauppa. Juhannusseuraväen autoilu Lahdessa kuumensi viime vuonna tunteita, miten käy nyt? Esityspäivä on koittanut, ja tanssiryhmä jännittää onnistumistaan. Hurja eroottiset videot black pussy, joka taisi tosin pääosin kulua DNC: Baarilla oli mitä mainioin sijainti Hallituskadulla Sarkan naapurissa. National Geographic Channel 30 min. Lars Kovac yrittää saada Thyran kääntymään isäänsä vastaan.

Porno emilia hämeenlinnan yökerhot -

Panimoa on suurin ikävä edesmenneistä kapakoista Tulkaa soittaa joskus lieksan vaskiviikolle.

Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Intian ja Aasian mannertörmäys loi maailman korkeimman vuoriston sekä Tiibetin ylängön, jota on usein kutsuttu maailman katoksi. Vain kestävimmät lajit selviytyvät siellä. HD ohjelmatekstitys suomi 49 min. Laajan Afrikan eläimistöä esittelevä lyhytohjelmasarja. Rovaniemeläinen Matti, 78, on poikansa Pertin, 29, omaishoitaja. Pertin moninaiset sairaudet rajoittavat heidän elämäänsä, mutta Matti on omistautunut lapselleen.

HD ohjelmatekstitys suomi 2 min. Vuonna perustettu Hilse-lehti nousi punk-aatteen ilmiöksi. Hilse oli aarre, joka kuvasi vilpittömästi aikansa nuorten elämää. Opiskelijatyö on osa Kansallisaarteen etsintä -kampanjaa. HD ohjelmatekstitys suomi 18 min. Elokuva Suomen elossa olevien sotalentäjien kokemuksista sota-ajasta. Nuoren lentäjän kokemuksien kautta tulevat silmiemme eteen Suomen sotavuosien historialliset hetket. U ohjelmatekstitys suomi 60 min. Natsit marssivat kadulla satavuotiaassa Suomessa.

Vieraana kirjailija Jari Tervo. Onko feminismi kaikkien sorrettujen puolella vai pelkkä yhden asian liike? HD ohjelmatekstitys suomi 55 min. Perkele 2 - Kuvia Suomesta. Kulttielokuvan jatko-osassa matkataan jälleen halki Suomen ja tutkitaan kuinka satavuotias voi. Bufo Oy HD ohjelmatekstitys suomi 1 h 30 min.

HD ohjelmatekstitys suomi 60 min. HD ohjelmatekstitys suomi 5 min. Towards Zero Jane Marple saapuu kutsuille, jossa on myös komea tennistähti nuorikkoineen. Emännän ystävä löytyy kuolleena. Neiti Marple huomaa vihjeitä intohimosta ja omistushalusta.

HD ohjelmatekstitys suomi 10 min. Pat iloitsee siitä, että Bob on muuttunut, mutta onko se kestävää? Teresaa kohtaa suru-uutinen, mutta siitä koituu jotain hyvääkin. Spencer julistautuu aseistakieltäytyjäksi ja saa kärsiä siitä. Riikka palaa Kuhmoon pitäen taannoisen lupauksensa. Turusten kiivas ilvesjahti jatkuu Manun ollessa pienempien petojen perässä.

Aki ja Emilia suunnittelevat arktista gourmet-illallista. HD ohjelmatekstitys suomi 28 min. Putinin kädet syvällä Trumpin taskuissa. Suorassa lähetyksessä haastateltavina viihdelegenda Olli Ahvenlahti, elokuvan "Jutila", näyttelijä Joel Hirvonen sekä Huume-Eevana tunnetuksi tullut evankelista Glory Backman. HD ohjelmatekstitys suomi 45 min. Nunnien ylläpitämästä asunnottomien yömajasta pyydetään apua: Käy ilmi, ettei mies ollutkaan niin huono-osainen kuin antoi ymmärtää.

Miksi hän siis eli taivasalla? HD ohjelmatekstitys suomi 15 min. Helena, Vikasilmäksi haukuttu, rakastuu SS-mieheen Lapin sodan kynnyksellä. Jokisen elokuva Katja Ketun romaanista.

HD ohjelmatekstitys suomi 1 h 55 min. Freddie Holst etsii epätoivoisena syntymätöntä lastaan. Onko vaimon katkera ex-mies kaiken takana? Saga on hyllytetty, mutta jutun uusi käänne pakottaa kutsumaan kaikki miehet kannelle. Vieraana valtiovarainministeri Petteri Orpo kok. HD ohjelmatekstitys suomi 39 min.

Armeijan tutkintapyyntö vie Leon, Nikkin ja Jackin Afganistaniin tunnistamaan Talibanien mahdollista uhria. Maa on vaarallinen yhä tänään, eikä tutkijoille ole ehkä kerrottu kaikkea. Kulttuuritalolla taltioidun aamukonsertin 1.

HD ohjelmatekstitys suomi 23 min. Tommi löytää hänelle yllättävän sijaisen. Taimin kasvit saavat liikaa lannoitetta. Pian jättitomaatit vyöryvät pitkin teitä. Ufopoika kadottaa lelunsa, ja pennut palauttavat sen omistajalleen. Käpylehmiä, kuulapelejä ja kiltsikoita. Katti Matikainen ja Nakkirakki vetävät historiahanskat tassuihin ja kaivelevat syvemmälle lelujen ja leikkien historiaan.

Oktonautit ja nälkäinen luotsikala. Kwazii saa pesuapua Gupeille nälkäiseltä luotsikalalta. Peso suorittaa harjoitustehtävänsä alueella, jossa hän kohtaa pelottavan vampyyritursaan! Pasipekka etsii keksimistä pyöräilemällä paikallaan. Hän huijaa kroppaansa, koska tarkoitus pyhittää keinot. Kaino Juhana ymmärtää asian omalla tavallaan. HD ohjelmatekstitys suomi 12 min. Aappo ja Tööt pudottavat vahingossa mehiläispesän paikoiltaan, ja se päätyy heidän oman kotipuunsa oksistoon.

Vihaisena pörräävät mehiläiset pakottavat ystävykset uuden kodin etsintään. HD ohjelmatekstitys suomi 7 min. Otso haluaisi ruokalevolle, mutta sohva on varattu. Kun kisa sohvasta kiihtyy, levosta ei ole enää tietoakaan, etenkin kun saadaan vielä uutta puhtia. Tero heittäytyy vallan runolliseksi tavattuaan Aulin, joka näyttää hänelle, mitä surffaus pitää sisällään. HD ohjelmatekstitys suomi 1 min.

Brittiläinen talk show -isäntä James Corden viihdyttää Los Angelesista tähtivieraiden, sketsien ja musiikin voimin. HD ohjelmatekstitys suomi 4 min. Villin kortin Jalkapalloetkot tarjoaa kuumimmat tärpit Mestareiden liigaan. Urheiluviikonlopussa uutisia, vieraita ja ajankohtaisia puheenaiheita. Taitoluistelun Grand Prix, finaali. Ruotsinkielinen selostus Magnus Eklöv.

Viimeisimmät kuulumiset Euroopan tärkeimmästä seurajalkapalloturnauksesta. Ratsastuksen maailma esittelee hevosurheilua monesta eri näkökulmasta. Maailmancupin kovimpien kisatapahtumien lisäksi mukana on mielenkiintoisia lajia taustoittavia juttuja. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius.

Sotshin olympialaisten suomalaiset menestyshetket miesten pariviestin kultajuhlista Teemu Selänteen maajoukkueuran päättäneeseen olympiapronssiin. HD ohjelmatekstitys suomi 1 h 0 min. Värikäs sarja extremelajien harrastajista eri puolilla maailmaa. Tää joulu on lit and bouss, tää joulu on squadgoals!

Kauden viimeisessä jaksossa Sohvaperunat ovat juhlatunnelmissa kun kotisohvilla seurataan mm. HD ohjelmatekstitys suomi 48 min. HD ohjelmatekstitys suomi 13 min. Niilillä vanha purjealus vie matkaajan Darawin kylään, jossa järjestetään jättimäiset kamelimarkkinat.

Temppelien ja faaraoiden Luxoriin saavutaan höyrylaivalla, joka muistuttaa matkailun kulta-ajoista. Dokumentti luotaa nelinkertaisen olympiavoittajan uran ja elämän painopisteet. Mikä teki Virénistä aikansa ylivoimaisimman juoksijan? Entä mitä Virén pohtii vuotissyntymäpäiviensä kynnyksellä urastaan ja elämästään?

HD ohjelmatekstitys suomi 1 h 5 min. Mäkihyppääjät Matti Nykänen ja Toni Nieminen kertovat millaista on olla kansan rakastama sankari. Myös juoksijoiden ja hiihtäjien kohtalot paljastavat miten lyhyt matka on maineesta varjojen maille. HD ohjelmatekstitys suomi 58 min. Ex-kumppanin intiimien kuvien jakaminen netissä on kasvava ongelma ja lainsäädäntö laahaa jäljessä. Usein kuvat lataa sivustolle entinen poikaystävä, joka selittää hakevansa oikeutusta tultuaan jätetyksi tai petetyksi.

Salt Lake City, Yhdysvallat. Marnien äiti täyttää vuosia ja tytär päättää järjestää hänelle isot kemut. Hannah kuulee viisauden sanoja isältään ja tämän uudelta kumppanilta. Elijahilla on yllättäviä lahjoja. Richard ja Erlich joutuvat törmäyskurssille uuden työntekijän takia. Dinesh ja Gilfoyle epäilevät suosittelemansa naistyöntekijän saavan heitä parempaa palkkaa.

Big Head saa ylennyksen. Itsenäisyyspäivä on suomalaisten oma juhlapäivä, joka perinteisesti vietetään katsomalla televisiota. Tuntematon sotilas ja Linnan juhlat, siinäpä karnevaalin ainekset. U HD ohjelmatekstitys suomi 25 min. Anna ja Janus harjoittelevat yhdessä lentokohtausta. Sara unelmoi linnan tanssiaisista ja saa apua yllättävältä taholta, mutta siskopuolet punovat jo suunnitelmiaan. Janus saa vuorostaan vieraan. Pohjois-Euroopan pisin via ferrata -tyyppinen kiipeilyreitti seuraa Straumsin jyrkkää vuorta.

Kolme vasta-alkajaa aikoo kiivetä metrin seinämän kallioon metallivaijereilla varmistetttua reittiä pitkin. U HD 9 min. Irene huomaa, että karkin syömisestä voi olla seurauksia.

Keksijätontun nerokkaiden kylttien ansiosta hosutonttu löytää nyt etsimänsä kirjat Korvatunturin kirjastosta. Joulukalenterisadussa Lola Lokki unelmoi näkevänsä majakan. Stella vie uudet ystävänsä kouluun. Pissahätä yllättää taas Kiven, ja Kiisu on tehdä opettajan hulluksi. Joskus somessa tulee vietetyksi ihan liikaa aikaa.

Mikään ei ole kuitenkaan hauskempaa kuin tehdä asioita oikeasti yhdessä. Gabriel on alkanut hikoilla enemmän kuin aiemmin. Miten kiusallisesta hajusta pääsee eroon? Tilannekomiikkaa hyödyntävä animaatio Larasta ja hänen ystävistään murrosiän ohdakkeisella polulla. Lily-tamma varsoo pian, ja Vina pyytää Lénaa huolehtimaan tammasta sillä aikaa, kun hän on itse poissa. Se harmittaa Samanthaa, joka on Vinan paras ystävä.

Iso karhu ja Otava. Ihminen on nähnyt taivaalla tähtikuvioita kautta aikojen. Jotkut kansat näkevät taivaalla vaunut, toiset kauhan tai kalaverkon. Kauhamainen Otava on osa suurta Ison karhun tähtikuviota. Kapteeni Monasterio hankkii tykkejä, joilla hän aikoo tuhota intiaanien kylän. Don Alejandro de la Vega ja don Luís de Villalonga ryhtyvät toimenpiteisiin.

Hajbo pyysi kiusatuiksi tulleita tai muita kiusanneita lapsia kertomaan, miltä kiusaaminen tuntuu. Mitä kuumeisessa kehossa tapahtuu? Entä kuinka parantumista voi edistää?

Jouluun valmistautuminen vie aina oma aikansa. Erityisen aikaa vievää se on silloin, kun joulua laitetaan nukkekotiin. Ruotsalainen sarja tarjoaa vinkkejä ja vastauksia katsojien kysymyksiin, jotka liittyvät arjen kulutusvalintoihin ja kotitalouden taloudenpitoon. HD ohjelmatekstitys ruotsi 29 min. Kristian Luuk ja tuomari Fredrik Lindström johtavat Ruotsin suosituinta tietokilpailua. Musiikista vastaa Augustifamiljen-orkesteri, jonka vierailevina tähtinä esiintyvät Nadia Nair ja Maher Cissoco.

HD ohjelmatekstitys ruotsi 60 min. Joulukuussa New Yorkin Madison Square Gardenissa pidettiin upea muistokonsertti Lennonin vuotispäivän merkeissä. Turbo aria Kantaesitys, Ylen tilaus. Ekstaasin runoelma teoksen esittelee Jukka Nykänen.

Käsikirjoitus ja ohjaus Sandra Saulo. HD ohjelmatekstitys suomi 9 min. Owe ja Elin tekevät tontuille miniatyyrimaiseman. Camilla rakentaa kartongista vuoden piparkakkutalon. Keittiössä Paul ja Camilla leipovat limettipiirakan. Lopuksi neulotaan satavuotiaan Suomen kunniaksi. Nobelin palkintoseremonian Tukholman Konserttitalossa juontaa Thomas von Heijne. Juontajana toimii Sonja Kailassaari. HD ohjelmatekstitys ruotsi 30 min. Viimeisimmät uutiset, uutisanalyysit ja reportaasit ruotsinkieliseltä rannikkoseudulta, muualta Suomesta ja maailmalta.

Ohjelmassa tutustutaan Norjan eläimiin. Tässä jaksossa nähdään jääkarhu, selkälokki ja karibu. Cecilia Gralde ja Gustav Källstrand kertovat juhlaillallisen tapahtumista. Jessika Gedin ja Victoria Dyring tapaavat vuoden nobelisteja ja keskustelevat heidän saavutuksistaan muiden vieraiden kanssa.

Anne Lundberg vieraineen arvioi juhlallisuuksia, pukuja, ruokia ja koruja. Suora lähetys Tukholman kaupungintalolta Herrarnas stafett i Hochfilzen, Österrike. Refereras på svenska av Magnus Eklöv. Nobelin rauhanpalkinto jaetaan tänään sunnuntaina Oslossa. Rauhanpalkinto annetaan tänä vuonna ydinaseita vastaan työskentelevälle Ican-verkostolle.

Nobel Media 1 h 33 min. EM i terränglöpning i Samorin, Slovakien. Refereras på svenska av Leif Lampenius. Damernas stafett i Hochfilzen, Österrike.

Kuningas Kaarle Kustaa jakaa tieteenalojen ja kirjallisuuden palkinnot Tukholman konserttitalossa. Naisten ja miesten m. Naisten m ja miesten m. Nyt pienimmätkin voivat oppia tärkeitä elämäntaitoja yhdessä Hello Kittyn kanssa!

Hyväntahtoiset, suloiset laulut, kaunis animaatio ja vilpittömän ystävälliset hahmot tekevät tästä sarjasta mukavan ja iloisen tavan omaksua uusia asioita Hello Kittyn tyyliin. Sarja on suomeksi puhuttu. Iloinen rakentaja Puuha-Pete ja hänen kaverinsa Pusku ja Kippi sekä muut puuhakkaat työmaakoneet pitävät huolta siitä, ettei yksikään remonttihomma eikä kaivuutyö jää tekemättä. Pete ystävineen suoriutuu eteen tulevista kommelluksista ja haasteista leikiten!

Suomeksi puhuttu englantilainen animaatiosarja. Nipsu houkuttelee Muumipeikkoa yhteisiin liiketoimiin. Ystävykset etsivät myyntityötä, josta saisi rutkasti rahaa.

Metsässä he näkevät selvänäkijän, joka ennustaa kristallipallosta. Winxit löytävät Kalsharan ja Brafiliuksen piilopaikan, jossa heitä odottavat noidutut keijueläimet. Vauhdikas animaatiosarja nuorista Winx-keijutytöistä, jotka käyvät Alfean keijukoulua taikaulottuvuudessa ja käyttävät hyvää energiaansa noitien pahoja voimia vastaan. Eräänä päivänä keijueläin kaapataan yllättäen, ja Winxit joutuvat matkaamaan menneisyyteen selvittääkseen syyn tapahtuneelle.

Mutta mitä tekemistä ilkeillä sisaruksilla Kalsharalla ja Brafiliuksella onkaan asian kanssa? Italialaista alkuperää oleva piirretty sarja on puhuttu suomeksi. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm.

Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin. Pellinkiläinen makaronilaatikko ja kahvipannacotta. Seikkailu Ahvenanmaalla, syksyisellä Itämerellä. Arktiset Vedet-retkikunta seilaa kauden päätösjaksossa Ahvenanmaalle upeisiin maisemiin. Kesäinen keli on vielä mukana ja sekä ahven, että hauki hyvällä syönnillä.

Ainutlaatuinen Itämeren ekosysteemi avautuu kaikessa kauneudessaan kirkkaiden vesien ja hyvän paikallisen oppaan avulla. Kauden kolmannessa jaksossa Teknavin vauhtikaksikko tutustuu Time Attack -ratasarjaan, ja rallilegenda Markku Alén koeajaa sarjan hevosvoimaisen kisa-auton.

Risto Virtasen testissä on uudistunut Nissan Micra. Jaksossa luodaan katsaus myös elektroniikkamarkkinoiden mielenkiintoisimpiin uutuuksiin. Mikaela Ingberg ja Riku Riihilanti. Tällä kertaa Kokkisodassa kokataan urheilullisissa merkeissä kun vieraina nähdään Mikaela Ingberg ja Riku Riihilahti.

Kokkeina illan ottelussa ovat Kari Aihinen ja Pipsa Hurmerinta. Kenen lempiruuat Riku on valinnut kauppakassikseen? Tina laittaa hirviporukalle lounaaksi mitäpä muutakaan kuin hirvenlihaherkkuja. Hirvenlihasta valmistuvat carpaccio ja keitetyt pyörykät. Jälkiruoaksi on itävaltalaista pannaria. Tina opettelee myös heravoin tekoa ja käyttää sitä yllätysmenyyssä, jonka loihtii ystävilleen tunturissa.

Tervetuloa joulua rakastavan Jamie Oliverin matkaan, kun hän valmistaa vuosien aikana oppimansa jouluiset huippureseptinsä ja opettaa parhaat vinkkinsä katsojille. Luvassa on klassikoita ja uusia yllättäviä yhdistelmiä. Jamie graavaa lohta ja valmistaa mehevää kalkkunaa kastikkeen ja uuniperunoiden kera. Toinen pääruoka on Wellingtonin pihvi, ja tapaninpäiväksi kalkkunan tähteistä kehkeytyy herkullinen risotto.

Jälkiruokana on suklaavanukasta, ja aikuisille sekoitetaan Manhattan-drinkki. Manuela Kjeilen tekee tällä kertaa norjalaisia ja ranskalaisia vohveleita. Rapean herkun kruunaavat kermavaahto, suklaa ja tuoreet marjat. Presidentti, diplomaatti ja nobelisti, itsepäinen ja oikeudenmukainen mies. Ystävät ja Ahtisaari kertovat, miten Viipurissa syntyneestä pojasta tuli maailmankansalainen sekä millainen mies on tämä yli 30 vuotta kansainvälisiä konflikteja ratkonut rauhantekijä.

Mestareiden mestarissa kilpailu viimeisestä finaalipaikasta kovenee! Yhdeksäntenä kisapäivänä mitataan suomalaista erityispiirrettä ¿ sisua. Päivän kilpailut vievät urheilijat ratsastamaan, kaivamaan kuoppaa sekä istumaan selkä seinää vasten. Sisukkuuden lisäksi kilpailijoilta vaaditaan myös parityöskentelytaitoja ja lihaksia. Kuka selvittää tiensä finaalikolmikkoon? Painin maailmanmestari ja olympiamitalisti Marko Yli-Hannukselalle perheen tuki on mahdollistanut valmistautumisen kisoihin vaativissakin olosuhteissa.

Luvassa on puhetta suomalaisten naimakaupoista. Mikä oli Turhapurojen pitkän avioliiton salaisuus? Saamme hyviä vinkkejä toimivaan parisuhteeseen, sekä miten parisuhteet ovat muuttuneet vuosikymmenten aikana.

Räppänä jää parkkiin, kun reissulaiset nostavat LEOn purjelaivan ankkurit. Kansipoikina häärivät Tuure Kilpeläinen ja Jussi Ilta pimenee musiikista ja savusaunasta nauttien.

Aamiaiseksi tarjolla on muutama mastoon nousu. Sunnuntain suorassa lähetyksessä ratkeaa kuka kruunataan tähtien tähdeksi! Vierailevana tuomarina nähdään itseoikeutetusti viime vuoden voittaja Pete Parkkonen, joka myös esiintyy ohjelmassa.

Kahdeksasta entisestä huippu-urheilijasta kolme on selvittänyt tiensä Mestareiden mestarin viimeiseen kilpailuun Etelä-Afrikan auringon alla. Haastavassa kolmiosaisessa finaalissa kisaavat uimari Hanna-Maria Seppälä, hiihtäjä Sami Jauhojärvi sekä jääkiekkoilija Antti Törmänen. Luvassa on nokkeluutta, nopeutta, kestävyyttä ja sinnikkyyttä vaativa kilpailu, jonka voittajasta tulee Mestareiden mestari.

Birdien kohtalo saa Pranéen epäilemään jonkun auttavan huumekartellia poliisivoimista käsin. Lars Kovac yrittää saada Thyran kääntymään isäänsä vastaan. Kun Rickardin on paljastettava vuosien takainen rahakätkö tyttärensä ja itsensä pelastaakseen, hänelle selviää petos, jota ei paineta villaisella. Ruotsalainen jännityssarja Thaimaassa pakoilevasta miehestä ja tätä etsimään lähteneestä tyttärestä. Say What joutuu keskelle arktista lumimyrskyä matkallaan kohti yhtä maailman syrjäisintä kolkkaa.

Journalisti Aino Huilaja tutustuu elämään eristyksessä karun kauniissa Grönlannissa. Saarelta löytyy yllättäen myös saksalaisia strippareita. Kooste naisten supersuurpujottelusta Kooste naisten 10 km: Axe kohtaa Laraan ja lapsiin liittyvän kriisin. Chuck pohtii henkilökohtaisen elämänsä karikkoja, kun hänen taustojaan selvitetään vaalikampanjaa varten.

Wendy yrittää korjata Axelle tekemänsä vääryyden. Chuck ja Wendy avautuvat toisilleen päivällisellä. Yhdysvaltalainen draamasarja kovan rahan sijoitusrahastojen häikäilemättömästä maailmasta. Hulvaton sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Transformers-robotit perheen nuoremmille jäsenille!

Neljä Transformers-robottia avaruudesta saa tärkeän tehtävän: Robotit muuttuvat pelastusajoneuvoiksi, jotka suojelevat ihmispariensa kanssa maan asukkaita.

Jääkarhu on käyttäytynyt omituisesti jo jonkin aikaa. Lopulta Myyrän ja Ho-Hon uteliaisuus voittaa ja he lähtevät seuraamaan tätä. Jääkarhu johdattaa heidät syrjäiseen paikkaan metsässä, jossa Myyrälle ja Ho-Holle paljastuu syy Jääkarhun outoon käytökseen: Jääkarhu ja tämän serkku, Ruskeakarhu, ihailevat pandoja suuresti ja Jääkarhu yrittää nyt valmentaa serkkuaan käyttäytymään kuin pandat.

Se ei kuitenkaan ole kovin helppoa, ja serkusten välille syntyy melkoinen riita. Miten ihmeessä Myyrä ja Ho-Ho saavat karhut sopimaan välinsä ja onko Ruskeakarhun oikeasti edes mahdollista oppia pandojen tavoille? Metsästä löytyy kummallinen kapine, jollaista kukaan ei ole ennen nähnyt. Onko se ruokaa, päähine vai linnunpesä? Arvauksia on yhtä monta kuin on arvaajiakin, joten vastausta lähdetään etsimään käytännön kokeiden avulla.

Metsän vanhin asukas, viisas Isoisä Apina, muistaa kerran nähneensä samanlaisen. Kunhan hän vain vielä muistaisi, mikä ihmeen vehje se oli, ennen kuin kenellekään käy huonosti hurjissa kokeissa Pablo valmistautuu treffeille, mutta vaaniva Sulo-kissa toivoo lintua ruoaksi itselleen.

Vili ja Jakke kääntävät Sulon huomion muualle. Vili ja Jakke tekevät pelissä piste-ennätyksen ja saavat palkinnoksi elämänsauvan. Sauvaa havittelee myös Sulo, joka uskoo, että hänellä on jäljellä vain yksi kissojen yhdeksästä elämästä. Esikoululaisille suunnatussa animaatiosarjassa seikkaillaan rohkean Nellan matkassa, joka on samaan aikaan sekä sydämellinen prinsessa että peloton ritari.

Yhdessä ystäviensä kanssa Nella selättää vaativimmatkin haasteet eikä hän pelkää ryhtyä kamppailuihin puollustaessaan hyvyyttä valtakunnassaan. Rakastettu klassikkosarja palasi uudistuneena! Uuden animaatiosarjan pääosassa on kekseliäs ja uskalias Nils-poika, joka haaveilee lentämisestä.

Eräänä päivänä hänen toiveensa toteutuu, kun haltija muuttaa hänet pieneksi Peukaloiseksi, joka osaa puhua eläinten kanssa. Pienestä koostaan huolimatta Nils ajattelee isosti ja päätykin tämän takia usein ikimuistoisille seikkailuille hanhien kanssa.

Kung fu -mestarimme matka on vasta alussa, ja hänellä on vielä paljon opittavaa! Animaatiosarja tuo eloon suursuosioon nousseen pelin hauskat hahmot! Tässä sarjassa seurataan lintujen ja possujen välistä kahnausta possujen saarella. Onnistuvatko linnut pitämään munansa turvassa niitä himoavilta possuilta vai saako Kuningaspossu viimein unelmiensa omeletin? Tällä viikolla Lasten uutisissa juhlistetaan satavuotiasta Suomea. Käymme itsenäisyysjuhlissa koululaisen kanssa.

Pohdimme miksi itsenäisyys on niin tärkeä asia sekä saamme kuulla, miltä Suomi näyttää tänne äskettäin muuttaneen silmin. Tänä iltana digilooraanne ryömivät muun muassa Tshernobylin punkki, Mormoniteatterin Tarzan-sovitus ja sykähdyttävä katkelma dokumenttiohjelmasta 4D: Jääkiekon Liigan - Suomen seuratuimman urheilusarjan - jokainen ottelu suorana ja tallenteena.

Seuraa kiihkeitä matseja, tuoreita klippejä ja kuumia puheenaiheita jääkiekon ympäriltä aina kevään mestaruusjuhliin asti. Uniasiantuntija päivittää pyörätuolikelaaja ja paraolympiavoittaja Toni Piispasen nukkumisolosuhteita. Ravitsemusasiantuntija Hanna Skyttä valmistaa keskittymiskykyä parantavaan lounaan. Testaamme Fysiolinen Thera-trainer Mobi - harjoituslaitetta.

Paistettu siika ja limellä maustettu beurre blanc. Kalan paistaminen rapeaksi mielletään vaikeaksi. Antti Lukkari näyttää, miten se onnistuu takuuvarmasti ja miten klassinen voi-valkoviinikastike, keittiöpiireissä lempinimeltään börre, valmistetaan. Hauskojen kotivideoiden uudella kaudella nähdään toinen toistaan hauskempia kotivideopätkiä.

Jokaiseen jaksoon saattaa tupsahtaa paikalle myös tähtivieras, joka tuo ohjelmaan oman pikku tvistinsä! Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. Maija-Liisa Peuhu haluaa parantaa Akin selän.

Markku tekee kammottavan löydön. Akin ja Helin ostosreissu huipentuu uhkapeliin. Sami Kuronen myy harvinaisen muoviämpärin.

Markun päivä kuluu Muumien kanssa. Heli yllättyy Akin pehmeästä puolesta. Suomen Mielenterveysseuran Lahjoita mielenrauhaa -joulukampanja kerää varoja mielenterveyden edistämiseen ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamiseen. Kaikki käy kuin luonnostaan, kun Sami ja Zaani kohtaavat discokuningatar Einin Hämeenlinnassa. Kumpi käy kuumempana, Sami vai discopallo? Miten käy Zaanille HPK: Sami Hedberg ja ystävät. Sami Hedberg kutsuu lavalle huippuartisteja hyväntekeväisyyden merkeissä.

Mukana ovat tällä kertaa mm. Iltaa Samin kanssa vetää Piritta Hagman. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www. Kuolleen miehen kirstu Pirates of the Caribbean: Kapteeni Jack Sparrow Johnny Depp tekee huiman paluun vauhdikkaassa toimintaseikkailussa, jonka visuaaliset tehosteet palkittiin Oscarilla.

Neuvokkaan Will Turnerin Orlando Bloom ja valloittavan Elizabeth Swannin Keira Knightley on sännättävä Sparrow'n perään, kun mies yrittää estää ikuisen kirouksen hankkimalla käsiinsä Kuolleen miehen kirstun. Karmaisevan todentuntuisessa katastrofielokuvassa maapallo on vaarassa joutua valtavan komeetan tuhoamaksi. Kun nuori Leo Beiderman havaitsee öisellä taivaalla oudon valopallon, hän ei aavista sen olevan maapallon historian pahin uhka.

Urhean presidenttinsä johdolla amerikkalaiset ryhtyvät toimenpiteisiin tuhon estämiseksi, mutta riittääkö aika? Kaunis luonto ja monenmoiset aktiviteetit koiravaljakosta jäänveistoon siivittävät kolmikon viikonloppua. Pysyykö Ville suksineen ladulla? Aki ja Heli yllättävät Villen myös Lapin-kasteella. Blue Water Bridgen raja-asemalle saapuu auto, joka lemuaa voimakkaasti kannabikselta. Kuljettaja on nuori nainen, joka ajoi omien sanojensa mukaan vahingossa rajalle lapsi ja täti kyydissään.

Tänään lentoasemalla selvitetään tulkkien avulla meksikolaisen miehen erikoiselta kuulostavia lomasuunnitelmia ja Kiinasta palaavan pariskunnan raha-asioita. Rakastunut Jack haluaa viettää kaiken aikansa Rachelin kanssa, ja hänen työnsä alkaa kärsiä. Clark saa toimituksessa enemmän valtaa ja kokee muodonmuutoksen, joka saa toimituksen naiset näkemään hänet aivan uudessa valossa.

Amerikkalainen komediasarja, jossa perinteinen seikkailu- ja matkailutoimittaja Jack päätyy esimieheksi lehden digitoimitukseen. Jackin vanha kollega ja arkkivihollinen, sensaatiomaisilla seikkailuvideoilla kuuluisaksi tullut Aaron Wolf, vierailee toimituksessa. Pian vastakkain ovat Aaronin tapa huijata katsojia erilaisilla tempuilla ja Jackin journalistinen etiikka.

Jackin ja Clarkin aito eräretki herättää kiinnostusta, mutta syy yllättää Jackin. Tänään seurataan Smiten MM-kisoihin matkaavia tiimejä. Täysin uudenlainen pelaamisen ja eSportsin makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. Lisan hyväsydäminen ystävänpäiväkortti palkitaan herkeämättömällä palvonnalla. Lisa tekee mielenkiintoisia älykkyystestejä marsulle ja Bartille.

Homer lupaa vaimolleen pitää oluettoman kuukauden. Voiko tuota kukaan ottaa tosissaan? Homer uhmaa johtajaa, ja Lisan hammaslääkäri maalailee uhkakuvia. Bartin järjestämän aprillipilan vuoksi Homer kokee kovia. Ketonen ja Myllyrinne kulissien takana. Onko todellisuus karua ihmeellisempää? Ohjelmassa esitetyt kommentit ja mielipiteet eivät ole kenenkään omia. Taistelu finaalisijoista jatkuu Denverissä.

Radalla nähdään muiden muassa cowboyninja Lance Pekus ja kalliokiipeilijä Isaac Caldiero. Dokumentissa tutustutaan iäkkäisiin autoilijoihin, joilla kaasujalkaa pakottaa ja autoilun tuoma vapaus kutsuu edelleen.

Kun ikää on jo lähes vuotta, herää kuitenkin kysymys, sujuuko autoilu yhtä sutjakkaasti ja turvallisesti kuin nuorena. Mitä nämä innokkaat autoilijat ajattelevat itse ajamisestaan, ja mitä muut ajattelevät heistä? Top 41, osa 1. Richard Hammond esittelee Top Gearin 41 parasta pätkää vuosien varrelta.

Avausjaksossa Richard pääsee esittelemään jättimäistä Marauder-maasturia, ja James ajaa purkautuvalle tulivuorelle erikoisvalmisteisella autollaan. Bourdain vierailee Vietnamin entisessä pääkaupungissa Huessa. Hän maistelee paikallisia erikoisuuksia, tutustuu keisarillisen aikakauden ruokalajeihin ja piipahtaa sodanaikaisessa maanalaisessa tunnelikylässä. Bourdain tapaa myös ystäviään vietnamilaisessa maaseuturavintolassa.

Amerikkalainen matka- ja ruokaohjelma. Onko oikein varastaa bensiiniä hyvinvoin. Onko oikein varastaa bensiiniä hyvinvointiyhteiskunnassa? Kauden päätösjaksossa selviää, kuka on vuoden X Factor -voittaja! Kilpailijat esittävät kaksi laulua kumpainenkin, ja lisäksi artistivieraina kuullaan Little Mixiä, Pinkiä ja Sam Smithiä.

Brittiläinen realitysarja, 1 h 20 min. Lost in Translation 7. John ei osoita paljoakaan kiinnostusta vaimoaan kohtaan, ja Charlotte viettää suurimman osan ajastaan yksin hotellissa. Yhdessä he tutustuvat Tokioon ja yllättäen löytävät olemassaololle syvemmän merkityksen kuin ennen.

Filippiinien vankilat kärsivät rahan ja tilan puutteesta, jengit hallitsevat niitä, ja lisäksi kaksi kolmasosaa vangeista odottaa vielä oikeudenkäyntiä. Paul Connolly matkaa paikan päälle vankien sekaan sekä pahamaineisen Sputnik-jengin hallitsemaan Rizalin vankilaan että maaseudulla sijaitsevaan vankilaan ja sen myötä pahimpiin olosuhteisiin, mitä hän on nähnyt.

Brittiläinen realitysarja, jossa Paul Connolly tutustuu maailman vaarallisimpiin vankiloihin. Jon hääsuunnittelija sairastuu, joten Caroline ottaa hääpäivänä ohjat käsiinsä. Stefan yrittää saada Damonia luopumaan suunnitelmastaan muuttua jälleen ihmiseksi. Lily järjestää vangitsijoilleen ikävän yllätyksen. Sara Chafak ja Linda Manuella saavat vieraaksi tällä kertaa laulaja Stigin.

Luvassa hauskoja hetkiä VR-maailmassa. Mukana myös uutuuspelien esittelyjä. Uusi kausi uudella ohjelmapaikalla. Kauden avausjaksossa rallilegenda Markku Alén seikkailee Maranellon ytimessä ja löytää mystisen autotallin täynnä maailman kalleimpia Ferrareita. Risto Virtasen testissä on BMW: Jaksossa esitellään myös vuoden mielenkiintoisimmat moottoripyöräuutuudet.

Risto Virtasen testissä on nelivetoinen Mazda 6 Sport Wagon. Pauli Reinikainen selvittää, miksi autot rynnivät elektroniikkamessuille ja testaa, miten itse ajavalla autolla pärjää Las Vegasin ruuhkissa. Winchesterin veljekset ja Castiel pohtivat, mitä tehdä Castielin tilan ja Pimeyden suhteen. Rowena houkuttelee muita noitia puolelleen ja saa kuulla, että Crowley onkin edelleen elossa. Crowley yrittää tutustua Amaraan ja järjestää äitinsä hengiltä.

Yhdysvaltalainen kauhudraamasarja, jossa veljekset Dean ja Sam taistelevat yliluonnollisia voimia vastaan. Luonnollisuuteen kannustettu Playboy-pupu ilmestyy terapiaan pyjamassa. Parisuhdeterapeutti Eris ilmoittaa miehelleen, että nyt on ohjelmassa lapsettomuusklinikka ja anoppi tulee mukaan.

Tohtori Greg puolestaan menee isänsä kanssa ammattiauttajan pakeille. Millaista on losangelesilaisten huippupsykologien ja terapeuttien arki työssä ja kotona? Onko heillä mahdollisesti haasteita omassakin elämässä, niin filmaattiselta kuin kaikki näyttääkin?

Asiakkaatkaan eivät taida olla hullua hurskaampia. Kausi 3, osa Rebecca auttaa vaimoa yllättämään miehensä, mutta miellyttääkö huoneen seinien värivalinta yllätettävää? Katie yllättää siskonsa makuuhuoneremontilla. Robert tuo huoneeseen modernia aasialaisuutta ja lyö remonttitiimin ällikällä värivalinnallaan.

Kausi 7, osa 8. Kun hätä on suurin, Sofian enkelit rientävät apuun. Sofia Wistam, Johnnie Krigström ja Mattias Särnholm auttavat vaikeaan tilanteeseen ajautuneita perheitä tarjoamalla remontointiapua. Sofias Änglar, tosi-tv, Ruotsi, Ruotsalainen laulajatähti Pernilla Wahlgren avaa ylellisen Lidingön-kotinsa ovet ja kutsuu katsojat seuraamaan hänen hullunhauskaa ja kaoottista perhearkeaan, josta ei tunteita ja rakkautta puutu. Ensimmäisessä jaksossa tutustumme Pernillaan ja hänen lapsiinsa.

Wahlgrens värld, tosi-tv, Ruotsi, Kausi 2, osa Treenaa Janni Hussin johdolla koko kroppa kuntoon ja katso samalla hyvän elämän Elixiriä. Elixir, kotimainen lifestyle, Kausi 5, osa 7. Kissojen käyttäytymistä tutkiva Jackson Galaxy auttaa epätoivoisia kissanomistajia, joiden kodit ja ihmissuhteet ovat riekaleina näiden hurjien lemmikkien vuoksi.

Kausi 1, osa 6. Sarjassa tavataan kurittomia, mutta omistajilleen silti niin rakkaita lemmikkieläimiä. Esille pääsevät niin tuhoajakoirat, sähisevät kissat kuin kiroilevat papukaijatkin. Vaikka lemmikit välillä käyvätkin omistajiensa hermoille, ne saavat osakseen ehdotonta rakkautta. Foxin esittämä Marty McFly tempautuu seikkailuun luvulle, vanhempiensa nuoruuteen. Tämän mahdollistaa autosta tehty aikakone, joka on erikoisen keksijän Christopher Lloyd käsialaa.

Marty joutuu tekemään kaikkensa, jotta hänen vanhempansa löytäisivät toisensa ja hän itse saisi mahdollisuuden syntyä tulevaisuudessa. Wilson, Wendie Jo Sperber. Kausi 7, osa Vastasyntynyt vauva kärsii hengitysvaikeuksista.

Housen tiimi ryhtyy tutkimaan tapausta, ja samalla testaan tiimiin paria uutta jäsentä. House joutuu hoitamaan Cuddyn lasta, eikä se ota sujuakseen yhtä hyvin kuin potilaiden hoitaminen. House, draama, USA, Kausi 1, osa 3.

Kovasanaisena tunnettu julkkiskokki Gordon Ramsay luotsaa kilpailua, jossa perheistä ja ystävistä koostuvat tiimit taistelevat keittiön kuninkuudesta. Ramsayn lisäksi kilpailijoiden valmistamia ruoka-annoksia maistelevat vaihtuvat vip-tuomarit sekä lukuisat tunnetut julkkiset.

Ryhmäpaine ja tunnetun muusikon ihailu saa teinitytön tekemään kamalia asioita. Kausi 1, osa 8. Jari ja Juha Mentula. Miten menestyneen isoveljen valinnat ovat vaikuttaneet Juhan elämänvalintoihin? Entä miltä tuntuu tulla jatkuvasti verratuksi veljeensä? Hjallis intoutuu kyselemään bodausneuvoja ja Jari Bull Mentula hehkuttaa isyyden onnea.

Kotimainen talk show, Kausi 1, osa 9. Perhe viettää äitienpäivää Tampereella. Minttu muistelee omaa lapsuuttaan, jonka vietti Kalifornian auringon alla. Sampon järjestämä äitienpäiväyllätys osoittautuu Mintun kauhuksi liian jännittäväksi, sillä tarkoitus on laskeutua Pyynikin näkötorni alas pelkän köyden varassa.

Sampo käy Tapparan toimistolla bisnesneuvotteluissa ja joutuu myös itse haasteen eteen. Kausi 1, osa 2. Crystalin julistama kilpailu saa areenan työntekijät sekoamaan. Ben joutuu passaamaan hankalaa teinipopparia Nick Jonas , ja kukaan ei muista hänen merkkipäiväänsä. Sunshine, sitcom, USA, Kausi 2, osa 8. Tällä kertaa hauskoilla videoilla on luvassa keppostelevia kakaroita, taikatemppuja ja taskupysäköintiä ninjatyyliin.

Ja millaisia tiekuoppia aiheutuu maanalaisista mutanteista? Kausi 1, osa 5. Baz ja Nancy suuntaavat Etelä-Afrikkaan. Siellä kaksikko kokeilee mm. Kausi 3, osa 4. Alaskan erämaassa elää seitsenlapsinen Brownin perhe. He asuvat yhteiskunnan ulkopuolella ilman mukavuuksia, ja luonnon armoilla he ovat täysin riippuvaisia toisistaan.

Feng Shui -akvaarion tilaus innoittaa Brettin järjestelemään toimiston uuteen uskoon. Heather saa Wayden ja Brettin lähtemään haisukellukselle. Tanked, tosi-tv, USA, Kausi 1, osa 7. Tässä jaksossa suunnataan jo 50 vuotta Helsingin keskustassa asiakkaita palvelleeseen Lyoniin, maistellaan katuruokaa Kallion sydämessä sijaitsevassa Street Gastrossa sekä nautitaan eksotiikasta lohjalaisessa, intialaisen keittiön tarjontaan luottavassa Amarissa. Mikä kunnia-arvoisista ravitsemusliikkeistä saavuttaa parhaat pisteet ravintoloitsijoiden tarkassa syynissä?

Tykkää mun ravintolasta, kotimainen tosi-tv, Robert sisustaa motskarimiehelle intialaistyylisen huoneen. Mitä taiteellinen mies tuumaa värikkäästä huoneestaan? Omakotitalon pinkit seinät hallitsevat, ja modernin kodin kolkot valkoiset seinät on herätettävä eloon.

Kolmannessa kodissa sisustus on hoidettu tyylikkäästi muutamaa tilaa lukuun ottamatta. Millaisen muodonmuutoksen kodit käyvät läpi, ja mikä niistä on lopulta ostajan mieleen? Amanda taivuttelee yhtä talonmyyjistä lisäämään väriä steriiliin sisustukseensa ja toista hillitsemään väri-iloitteluaan.

Ostaja saa nähtäväkseen vanhan viktoriaanisen talon, luvun talon sekä modernin talon. Rahoitusalalla työskentelevä Christina ei tyydy missään kakkosvaihtoehtoon, vaan haluaa aina parasta. Täyttävätkö deittiehdokkaat ja kokkikokelaat vaativan mutta iloisen neidon vaatimukset, vai tuleeko keittiössä liian kuumat paikat? Hauska Hayley, eloisa Eve ja seksikäs Sarah tarjoavat sinkku-Petelle illallisen. Kenen keittiössä kipinöitä lentää eniten, ja maistuuko tulinen meksikolainen paremmalta kuin perinteinen lohturuoka?

Naurua ei näiltä illallisilta ainakaan puutu. Joanna ja Derek asuvat lapsineen kauniissa mutta sokkeloisessa vanhassa talossa ja kaipaavat avoimempaa pohjaratkaisua. Jillian lupaa, että taloon saadaan avoimuutta, mutta Todd uskoo vanhan talon remontista tulevan painajaismaista. Jillian saa eteensä valtavan haasteen, kun Anastasian ja Nimiran talossa pitäisi siirtää keittiö toiseen kerrokseen ja tehdä pubista perheystävällinen olohuone. Toddillakaan ei ole helppoa, sillä pariskunnalle ei kelpaa mikään tavallinen, tylsä talo.

Jamie järjestää ylelliset ökyhäät, kun taas Harmony haluaa säästää rahansa tulevaisuutta varten. Heatherin häitä vietetään vuotiaassa linnassa, ja Sara juhlii maatilalla. Linsien häitä vietetään viinitilalla New Jerseyssä, ja Andrea puolestaan vihitään Manhattanilla. Indya järjestää kunnon bileet karnevaaliteemalla, ja Jessica pitää perinteiset katoliset kirkkohäät. Kilpailijoiden pitää valmistaa yllätyslaatikon säilykkeistä ravintolatasoinen annos.

Voittaja saa edun pudotushaasteeseen, jossa valmistetaan MasterChef-voittaja Lucan ja Junior MasterChef -voittaja Alexanderin annoksia. Viime kerran voittaja jakaa muut kokit mahdollisimman epäsopiviksi pareiksi. Parit kokkaavat jotain mereltä ja maalta, ja lopputulos yllättää jokaisen.

Heikoimmat joutuvat painetestiin väsäämään kevätrullia. Sandra haaveilee perinteisistä häistä kirkossa ja linnassa. Dean-sulhasella on juhlapaikan suhteen toiset ajatukset. Hän haluaa juhlia häitä yökerhossa ja lisäksi panna lentopelkoisen morsiamen lentokoneeseen hääaamuna.

Olgan ja Antin tuleva vauva on saanut alkunsa koeputkihedelmöityksellä. Hoitojaksot jättivät jälkensä pariin, ja saivat Olgan kyseenalaistamaan äitimyyttiä ja naiseuden määritelmää.

New Yorkin Hell's Kitchenin kaduilta katoaa tyttö juuri ennen vuotispäiväänsä. Tytön tuntomerkit sopivat aiemmin löytyneisiin vainajiin, joilta on otettu litrakaupalla verta. New Orleansista Washingtoniin matkalla olevan lentokoneen miehistö ja matkustajat myrkytetään, ja teosta epäillään Abbyn veljeä, Lucaa.

Gibbsin tiimi tekee yhteistyötä New Orleansin agenttien kanssa. Lapset pohtivat, oliko äiti halunnut kadota vai oliko hänelle tapahtunut jotakin. Katoamisilmoitus käynnisti poikkeuksellisen pitkän poliisitutkinnan. Finaalin kynnyksellä paratiisiin on muodostunut kaksi tasapäistä leiriä.

Hotelliin palaa jälleen yksi juryn jäsen, ja yksi leireistä alkaa haikailla vanhoja hyviä aikoja entistä enemmän. Loppu häämöttää, ja kaksi asukasta on jo saanut lipun finaaliin. Loput asukkaat saavatkin tehtäväkseen valita toiset kaksi finalistia. Mutta kuka onkaan kenenkin pari? Jennifer haluaisi asua Tampan keskustassa lähellä merta, mutta Ryanin mielestä esikaupunki olisi parempi vaihtoehto. Pystyykö pari löytämään kompromissin?

Uusi koti, vanha koti. Yksinhuoltajaäiti Allyson etsii Roman-poikansa kanssa omaa kotia. Pojan mieltymykset otetaan kaikessa huomioon, mutta antaako äiti lopulta periksi omalle tahdolleen? Ryan ja Kristen asuvat taaperonsa kanssa Kristenin vanhempien nurkissa, joten omalle kodille on suuri tarve. He eivät kuitenkaan ymmärrä, mihin heidän budjettinsa riittää, joten Egypt joutuu opettamaan heille kovan läksyn. Lisa etsii ensimmäistä taloaan. Avukseen etsintään hän ottaa suorapuheisen bestiksensä Dorothyn.

Ville Haapasalo vie mäkilegenda Matti Nykäsen Sarajevon olympiamaisemiin. Ei ollut asunnolta pitkä matka baariin ja siellähän oli aina tunnelma katossa. Opiskelijat ja pultsarit sulassa sovussa kuppia ottamassa. Tauski ja Janne Tulkki taisivat olla DJ: Paljon tuli pelattua myös biljardia ja heitettyä dartsia siellä. Joskus lähti naisia mukaan!! Cotton Eye Joe ja lonkero kuului ehdottomasti baari-iltaan Carambassa siinä missä sikermä suomipoppia. Nevskissä oli armeijan punkat, jossa sai ottaa välikuolemat.

Vessa oli vuorattu pornolehtien sivuilla. Olut oli lama-aikana edullista. Bar Bank oli ainakin oman käsityksen mukaan Oulun ensimmäinen paikka, mistä sai Guinnesia hanasta.

Yhteen aikaan se oli ehdoton illan aloituspaikka. Kaarlen keskiviikon juomalippuilta oli viikon kohokohtia, taisipa köyhällä opiskelijalla joskus jopa kopiokone avittaa juomalippujen määrässä.

Ei tarvinnut edes erikseen sopia kavereiden kaa ketkä tulee ja missä nähdään, sillä kaikki kynnelle kykenevät tuli sinne. DJ soitti vaihtuvia musiikkityylejä, ja jos laji ei ollut oma juttu niin silloin pääsi vessaan tai tiskille. Oioi sitä biletyksen määrää Nevski oli viikonloppuisin kuin nuijalla lyöty.

Vaikka olikin keskiolutkapakka niin huikena hyvä äänentoisto ja biisilista veti väkeä Mieleeni jäi pysyvästi kun muutaman kerran, valomerkin jälkeen viimeinen biisi oli kovalla volyymilla soitettu Sibeliuksen Finlandia, rokkimestassa klassista Paikka oli musta ja rosoisen karu, mutta valaistus, musiikkivalinnat sekä hyvä äänentoisto loi hienon fiiliksen, Ja Nevskistä aina suoraan jatkoille Jumpruun.

Crazy Horsesta hajettiin iltaan vauhtia ja loppuilta meni ylleensä Rockoffissa, myöhemmin Cafe Adamissa. Joskus saatettiin eksyä Freetimeen: Myöhemmässä vaiheessa istuimma vakio paikalla Paninolla useita kertoja viikossa Meleko huoletonta ja villiä elämää!! Vanhan Wernerin yläkerran baarissa pyöri isosta projisiotelkkarista kovaa pornoa.

Alakerran bändikisoissa savukonetta käytettiin runsaalla kädellä. Wwäinön jonot ylettyivät pahimmillaan McDonaldsin ovelle asti luvun loppuvuosina: Varusmieskiintiö 10 taistelijaa kerrallaan. Keskiviikkoisin iltavapaalla ja kun muut kansalaiset alkoi valua paikalle, juostiin Intiön kasarmeille.

Tissejä iltalomilla katseltiin kylänraitissa ja halvimmat drinkit oli Grazy Horsessa. Pub ylityö oli aikanaan kaupingin pienin pubi. Demoni niminen yökerho taisi olla myös, sijainti on jo unohduksissa.

Reidarin lauluilta torstaisin piristi takuuvarmasti synkkää opiskelijasyksyä. Monesti se oli syynä ettei jaksanut lähteä perjantaiaamuksi luennoille: Reikun lattialta löysin luvun lopulla rahakukkaron, jossa oli yli mk rahaa.

Köyhänä, mutta rehellisenä opiskelijana palautin omistajalle. Sain hurjat 50mk löytöpalkkiota, joka sekin piti pyytää, kun omistaja ei olisi halunnut omaehtoisesti mitään löytöpalkkiota aluksi maksaa.

Ensimmäiset kokemukset Oulun baareista ovat inttiajalta luvun loppupuolelta, jolloin haettiin Kympin paikasta vauhtia ja päädyttiin Nattarille. Eihän noissa viikolla juuri ketään muita ollut kuin varusmiehiä, mutta tulipa aina välillä silti käytyä. Taisivat olla ainoat paikat joihin pääsi maastopuvussa. Intin jälkeen mieleen jäi Monalisa, jossa oli ikäraja huomattavasti muita paikkoja nuorisoystävällisempi. Eikö luvulla ollu sellanenki baari ku Caramba? Hämärästi muistelen että siellä oli joku villin lännen-teema?

Kun Botnia pub ja Haarikka loppuivat, sama porukka kokoontui Emigrantsiin. Legendaksi muodostui Emigrantsin pyöreä pöytä, joka venyi loputtomiin ja johon mahtuivat kaikki halukkaat.

Yhtenä vappuna avattiin Kempeleen kirjastossa kirjallisuusnäyttely. Esillä olivat pyöreän pöydän vakikävijöiden kirjallinen tuotanto, ei ollut mikään pieni otos. Vähitellen porukan ikääntyessä tavaksi tuli perjantai-iltapäivisin tavata, aina tiesi. Porukka muodostui toimittajista, kirjailijoista, taiteilijoista, yliopiston väestä ja olipa opettajiakin joukossa.

Leskisessä kävimme usein kuuntelemassa elävää musiikkia. Matsi oli lähin baari, josta lähdimme pilkun tultua Sarkkaan. Töistä menimme suoraan iltahugin jälkeen Jousimieheen, josta oli hyvä aloittaa arkisinkin kapakkakierros. Sen jälkeen Oulussa ei opiskelijaravintolaa ole ollutkaan. Myöhemmin käytiin opiskelijaporukalla torstaisin DNC: Ja perjantaina oltiin aina luennolla kahdeksalta: Kaikista eniten olen kuitenkin kaivannut Freetimea, joka oli tapaamispaikka ja siellä vietettiin ensimmäisellä opiskeluviikolla fuksitapaamista.

Narrissa tuli monet illat ja päivät istuttua. Kanta-asiakkailla oli omat tuopit ja Narri Club jäsenkortit itse olen numeron 47 omistaja. Clubin jäsenille järjestettiin mm. Lämmöllä muistelen kyseistä paikkaa. Paikan ilmapiiri oli rento ja henkilökunta parasta A-ryhmää. Välillä sisään pääsi ilman papruja ja joskus heitettiin vielä narikalta ulos, jos oltiin päästy poken ohi livahtamaan.

Oi niitä aikoja, kun koitti vuotissyntymäpäivä ja sisään sai kävellä täysikäisenä. Nattarissa eli Nattklubissa käytiin ja narikkaan takkien jättö oli vapaaehtoista mutta remontin jälkeen ja grillin häviämisen myötä narikka tuli pakolliseksi.. Ikimuistoisimmat ajat on juuri tältä luvulta! Teekkareiden mukana melskeessä liikuttiin Leskisessä kaamee teekkaritungos niin että meitä joutui istuimaan samalla tuolilla kolme sylitysten , Panimolla "treffeillä" pojan kanssa joka valehteli tyttöystävälleen puhelimessa olevansa poikien kanssa kaljalla, ErotikaBaarissa tyttökaverin kanssa arvosteltiin strippareita ja oltiin vähällä päästä näyttämään taitojamme ujous kuitenki iski siinä vaiheessa kun lavalle ois pitäny mennä , Pilssipupissa sitten alkoi Suuri Rakkaustarina joka jatkuu yhä Nevski oli muuttanut paikalle, missä Peppers muutti kesällä pois.

Olin kavereille kuskina enkä meinannut päästä Nevskiin sisälle. Syynä oli oli peilijäässä ollut jalkakäytävä, jossa heitin "lipat". Portsari oletti humalan olevan kaatumisen syynä.

Puhumalla asiallisesti pääsin kumminkin sisälle: Wanhasta reikusta Välkkylässä paljon hyviä muistoja, opiskeluaikoina tuli vietettyä siellä aikaa todella paljon. Tuolta löysin nykyisen vaimonikin.

Demoni heti luvun alussa oli ensimmäisiä "yökerhoja",  DJ: Osuuspankin talossa se oli, sopivasti kaupungintalon puoleisella nurkalla. Nimi vaihtui myöhemmin, julkisuutta saivat Oulun, olikohan peräti koko maan, ensimmäiset metallinpaljastimet ravintolan ovella. Apollon yökerho Donna puuttuu. Siellä oli yksi kaupungin parhaista tanssilattioista. Samoin Nattklubi, jossa kokoontui keskellä viikkoa solttuporukoita ja jossa myös oli mahtava tanssia.

Myös Hotti oli voimissaan. Kauhea sanoa, mutta suurimmassa osassa noissa mainituissa on tullut käytyä. Hurja nuoruus, joka taisi tosin pääosin kulua DNC: Miten jengi on voinu noin unohtaa nelivitosen? Partsilta tsekattiin joko on jono ja sit Kantis oli luvun alkupuolella ehdoton ykkönen. Paljon porukkaa, opiskelijabileitä, kaljanjuontikisoja.. Grammarissa tuli käytyä useasti tuopposella jos toisella kerran kaverin kanssa istuttiin oluella ilta ja päähän iski ajatus että napataan tuopit mukaan kun lähdetään ja niin tehtiin..

Kun seuraavana päivänä menin loiventamaan tuli baarimikko nauraen paikalle ja sanoi että kerro sille kaverille jonka kanssa join olutta että meidän pitää kummankin maksaa tuopit! Kysyin hölmistyneenä että mitkä tuopit? Kertoi baarimikko että oltiin juotu koko ilta samasta tuopista ja kun olimme poistuneet olivat tuopit hävinneet saman tien.. Maksoin tuoppini ja sain samalla uuden tuttavan baarimikosta.

Kerran menin oluelle ja kun olut tuotiin oli kädessäni iso-tuoppi katsoin hömönä baaritiskin takaa ja sanoin että tilasin pienen-tuopin. Vastasin pieni tuoppi on halvempi ja siksi ostan sen baarimikko vastasi hymyillen että talo tarjoaa loppuosan. Kun täytin luvulla vuotta, piti päästä heti kavereiden kehumaan Rattorilupiin.

Mutta en ollut vielä saanut ajokorttia, joten piti hommata sairasvakuutuskorttiin valokuva ja nimmarit sekä leima Kelalta. Mutta pokepa ei hyväksynyt henkkariani ja en päässyt sisälle. Vapisimme kylmästä ja portsari luuli meidän olevan liian humalassa vaikka emme olleet juoneet mitään.

Emme päässeet siis sinnekään. En muista mihin sitten menimme, mutta jonnekin pääsimme juhlimaan täysi-ikäisyyttäni.

Rattirolupissa kerkesin käydä monta kertaa ja pitää sitä eräänlaisena vakipaikkana ennen kuin se sulki ovensa lopullisesti. Zivagossa tuli käytyä myös ahkeraan ja siitä tuli vakimesta sen muututtua 45 Specialiksi. LilleMorista käskettiin kiertään pari kertaa kortteli,jotta pää vähän seleviäis. Mentiin Haarikkaan ottaan parit terävät ja takas lipittään sandelsia.

Listassa toki myös Kujasen baari,Marin baari,Madison.. Caramba isollakadulla, oli meidän lemppari paikka luvulla, myöhemmin vaihtui nimi. Nykyään niissä tiloissa on kiinalainen ravintola. Caramban henkilökunta oli aivan ykkönen, Dj. Meno oli sen mukaista: Tää baari oli meidän kaveriporukan ykköspaikka. Täällä vietettiin aikaa ke-la iltaisin ja villiä opiskelija elämää.

Yksi muistettavimmista illoista luvulla, jonka nuorena tyttönä koin kavereitten ja isoveljen kanssa, tapahtui Rauhalassa, jossa nähtiin uskomattoman upeesti soittanut Kingston Wall! Rauhalassa oli pienet tilat joten oltiin ikkunalaudoilla seisomassa ja jammailemassa, ja jotkut tanssi pöydillä. Se jäi ikuisiksi ajoiksi mieleeni; musiikki ja tunnelma oli käsinkosketeltavaa! Muutamia tanssikeikkoja bändin kanssa tuli tehtyä aikanaan Raksila-klubilla, jäipähän mieleen kunnioitusta kokonsa ja huumorinsa puolesta oleva portsari.

Lauteille mentäessä utelin et mihinkähän voisin takin jättää setin ajaksi ni tuumasi vain et jätäppä tuo kaljasaavin peitto mihin haluat, empä sitten kyselly tyhymiä jatkossa.

Viimesellä setillä kävi samane mies kesken biisin tokasemassa että nostappa poika tempoa ni päästää kaikki aikasemmi nukkumaan, mukava keikkapaikka ja lepposa meininki oli aina vaikkei ollukkaa varsinaisesti mikää tanssiravintola, oisko muilla jottai paikasta kerrottavaa. Mikäs se oli se Linja-autoasemalla toiminut ravintola jolla oli aivan valtava Valonheitin, näkyi aikankin Maikkulaan asti taannoin..

Lisätäänpä vielä StoneFoot, Kivijalka joka sijaitsi siellä " kirkon toisella puolella ". Pääsi ainakin Röyhkän MissFarkku Suomi elokuvaan julkisivullaan. Tulipa mieleen vielä sellanen kuin Mosel, joka oli tuossa Asemahotellin talossa, mentiin Asemakadun puolelta sisälle.

Siinä oli ollut aikaisemmin muistaakseni Rattorikin. Eikö siis kukaan muista Reidaria? Sit haettiin Reikusta halvempaa juotavaa ja palattiin DNC: Pisteet siitä ja DNC: Olin erittäin innokas Demonin ja DNC: Musiikkityylit passas omaani ja portsarit oli kivoja. Ja edelleen pystyssä oleva Never Grow Old kuului alkuillan kohteisiimme. Reikussa tuli tavattua IHKU Pauli Hanhiniemi ihan naamakkain kun oman miekkosen piti kutsua se kanssamme viskipaukuille. Oli se raukka ihan hämillään kun puoliväkisin raahattiin tapaamaan mua: Kyllästyttääkö kaupunkijuhannus tai meneekö viikonloppu mönkään sateiden takia?

Katso tästä vinkit verkon parhaisiin live-lähetyksiin juhannuksen ajaksi. BusinessOulun lanseeraaman työssävalmennuksen tavoitteena on, että työpaikalta irtoaa resursseja uuden työntekijän mentorointiin. Ihan kuka tahansa ei kuitenkaan seteliä saa. Palkatun henkilön tulee olla oululainen työtön työnhakija. Mediapersoonan matka miljonääriksi päivässä on vaatinut hullunrohkeutta ja kärsivällisyyttä. Voimakkaat tuulenpuuskat ovat aiheuttaneet juhannusaattona lukuisia sähkökatkoja pitkin Suomea.

Brysseliin aikoo kokoontua sunnuntaina ainakin Palo sijoittui rintamamiestyyppisen talon yhden huoneen seinään. Kukaan ei loukkaantunut tapahtuneessa. Oulun yliopistollinen sairaala OYS pitää tänä kesänä viime kesästä poiketen auki vuodeosaston 10 ja vanhuspsykiatrian osaston.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat tör­ky­vies­teil­lä uhria — Eduskunnan tur­val­li­suus­joh­ta­ja:


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *