liian iso kulli villi ira

Mutta sitten kun hän tuli minua sairaalaan osastolle katsomaan, hän sanoi, että ei enää koskaan mitään anaaliseksiä vaan ihan luonnon tarkoittamaa normaalia heteroseksiä tästä eteenpäin, kun olen parantunut. Tästä myös lääkäri sanoi, että pitää peseytyä sekä ennen että jälkeen yhdynnän. Myös esimerkiksi silmään joutuessaan peräsuolen bakteerit ovat tuhoisaa jälkeä aiheuttavia.

Sain sellaisen opetuksen, että ihan hirvittää. En väittänyt sanallakaan, etteikö peräsuolessa olleessa kalussa olisi bakteereja, tai että se olisi turvallista laittaa etupuolelle tai suuhun "kakkosen" jälkeen.

Tottakai bakteerien vaaran tietää jokainen biologian kurssit jo peruskoulussa käynyt. Kalu kun ei normaalisti peppuseksin jälkeen ole paskassa, mitä voisi nuolla. Silti en kehota nuolupuuhiin, mutta huvinsa kullakin.

En minä pöpöjä pelkää. Suurin osa esim suun bakteereista on hyödyllisiä. Ylihygieenisyys on myöskin vaarallista, koska ihmisen vastustuskyky katoaa. Siitä asti kun mulla on ollut koira, joka nuolee mun naamaa tervehtiessään, en ole flunssia sairastellut vaikka kuinka liikkuisin yskivien ihmisten joukossa. Millä perustelet, että peräsuolen bakteerit eivät ole vaarallisia?

Anna yksikin lääketieteellinen viittaus tai lopeta vaarallisen lumetiedon levitys. Milloin joku on kuollut näihin pöpöihin? Ehkä jossain afrikassa, mutta silloinkin kyseessä on yleensä jokin ulosteissa leviävä tauti. Terveen ihmisen ulosteessa ei ole mitään kovin vaarallista. Todellakin näitä samoja pöpöjä kulkeutuu vaatteissa ja käsissä joka päivä ja suuhun saakka. Aloitukseen en ota kantaa, mutta itse innokkaana naisen nuolijana nuolen yleensä myös sen toisen reijän ja näin olen tehnyt vuosikymmenet usean eri tyttöystävän kanssa, eli kaikilta kun olen pimpan nuollut, olen nuollut myös peppureijän, enkä todellakaan ole kuollut, tai edes sairastunut.

Moi Täällä paistaa kyllä läpi juuri se, että naisten nimissä miehet aloittavat viestejä. Olen 45 vee heteromies ja harrastan samanikäisen naisen kanssa myös peppuleikkejä silloin tällöin. Aina kun hän haluaa ja vie leikit siihen suuntaan. Monasti vain liikutan sormea sormia hänen pyllyssään naidessani sinne ykköspaikkaan. Asennosta riippuen hän tekee sormipenetraatiota pyllyyn itsekin ja nauttii valtavasti. Joskus käytämme sauvaa apuna. Toisinaan nain myös pyllyyn käyttäen liukuvoidetta ja alussa malttia.

Etu on, että meillä keskusteluyhteys pelaa emmmekä tee mitään mistä toinen ei pidä. Ikinä ei bakteerit ole menenet sekaisin, mitään tauteja ei ole ollut eikä kakkaa ole myöskään näkynyt, ei sormissa ei kalussa. Hyvä hygiena tekee sen, että edes hajua ei tule.

En väitä etteikö bakteerien sekoittuminen saattaisi aiheuttaa ongelmia, mutta omissa leikeissäni sellaisia ei ole sattunut. Ja olen onnen pekka kun minulla on ihana tyttöystävä, jonka kanssa seksi on monipuolista ja taivaallista. Siitä saattaa tulla kovakin tulehdus. Tulehdus voi poikia toisia tulehduksia helpommin tulvaisuudessa, se voi olla erittäin kivuliasta ja saattaa joillain aiheuttaa lapsettomuutta. Mies onneksi on oppinut heti ettei niin saa tehdä mutta jos meinaa tulla vahinko Jäikö repukalta vaipat vaihtamatta?

Taidatpa nyt hieman provoilla. Emätintulehduksen voi saada monestakin syystä, mm. Munasarjatulehduksen saat helposti hoitamattomasta klamydiasta tai tippurista. Verenmyrkytykseen johtavia emätintulehduksia saadaan sp-taudeista tai meningokokista, ei pelkästä anaaliseksistä. Jos anaaliseksiin liittyisi verenmyrkytyksen riski niin siitä puhuttaisiin verkossa paljon. Sehän olisi oiva keino mätkiä seksuaalisia vähemmistöjä ja kinky - porukkaa anaalin vaaroilla.

Fundis - sivuiltakaan ei löydy tähän suuntaan väitteitä. Jos anaaliseksiin liittyisi yleisesti verenmyrkytyksen riski niin suomalaiset lääkärit varottaisivat siitä ihan varmasti omilla sivuillaan. Suomalaisten lääkäreiden kommentit peppuseksistä on peppuseksipalstalla esitetty vaikka kuinka monta kertaa.

Liiallinen bakteerien määrä voi aiheuttaa ikävän tulehduksen. Etupuolelta pyyhkimistä ei suositella tulehdusriskin vuoksi, mutta verenmyrkytyksestä ei puhuta mitään. Jos anaaliseksiin liittyisi verenmyrkytyksen riski niin ihan varmasti siitä löytyisi verkosta tietoa englannin kielellä. Terveillä ihmisillä ei ole vaaraa. Katsokaa mitä suomi24 kertoo http: Kun häneltä pyydettiin tarkempaa selitystä niin sitä ei koskaan löytynyt. Laitan siksi näkyviin paikan mistä tieto on peräisin niin ihmiset voivat itse tarkistaa asian.

Kun en muutenkaan välitä perseseksistä. Muutaman kerran kokeillut tähän ikään ja olen keksinyt paljon kivempia tapoja tyydyttää itseni ja partnerini.. Kokeileppas vaikka työntää hekumanhetkellä sormi kaverin tuhkaluukkuun ja tarjoa sitä sitten jälkeenpäin "putsattavaksi" Pistähän kommentteja jos uskallat.

Tosin kun meillä leikitään näitä domina-leikkejä, niin eipä tuo ukko ole koskaan valittanut Ei kai tää ole provo..? Ei kaikkea tarvitse sietää, jos ukko pakottaa ja itse et halua, lähde kävelemään. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tiedä minkä myrkytyksen saa. Yks tuttu halvaantu ruokamyrkytyksen ansiosta, en lähtis kokeileen. En sano muuta kuin yäkääääääääkkkkkkk, ei olis tulis meidän suhteessa mieleenkään!!!!!!

Muuten, lemppaa se hullu pihalle jo tänään. Meillä tehdään ihan samoin! Joskus alkuun eukko yritti kääntää pään pois, mutta annoin kunnon litsarin ja sen jälkeen se on hoitanut velvollisuutensa! Paskaa ja lyömistä - kuulostat tosi fiksulta tyypiltä Ei taida sinulla ihan hissi nousta ylimpään kerrokseen asti.. Klinikallaan Villi-Ira muut tytöt kakkivat suoraan miesten suihin, eikä kukaan ole saanut mitään tauteja.

Pahimmillaan voi aiheuttaa lieviä vatsakipuja, mutta ei mitään muuta. Sen puolesta voit tyttö kalua nuoleskella aivan huoletta, mutta tietenkin ei vasten omaa tahtoaan kannata sellaista tehdä. On ne nautinnot itsekullakin. Tapansa kullakin ja omat ovat leikit. Alkoi kiihottaan jo ajatuskin! Ei laiteta peppureijässä ollutta vehjettä kenenkään suuhun tai pimppiin ennen kunnon pesua. Kumia kannattaa käyttää aina, ellei ole lateksiallergiaa.

Pöpöt leviävät hallitsemattomasti, jos ei olla fiksuja. Mutta jos huolehditaan perusjutuista, niin kaikki mitä aikuiset ihmiset tekevät keskenään yhteisessä ymmärryksessä on OK. Mutta ei siis kakkaista kikkeliä suuhun. Paitsi jos oma fantasia ja fetismi vetää sihen suuntaan, että haluaa jotakin kakkaista kielen päälle.

Silloin vastuu on haluajalla, siis sillä joka haluaa kakkaa kielen päälle, ehdottomasti! Mutta ketään EI pidä pakottaa laittamaan jotakin kakkaista suuhunsa!! Seksiin ei kuulu vastentahtoinen pakottaminen. Seksi ja rakkaus kuuluvat yhteen. Niinkin, etteivät yhden yön suhteet ole väärin, jos osapuolet kunnioittavat toisiaan ja välittävät toisistaan kuten kunnon ihmisten tulee välittää kenestä tahansa ihmisestä, joka on - edes hetken - lähellä.

Mutta perusjuttu on, ettei kakkaista vehjettä pidä ottaa suuhun, sillä siitä aiheutuu infektioita. Jos miehesi moista haluaa, sovi että hän käyttää sormeaan ensin pepussasi ja sitten suussaan ja usean viikon odotelun jälkeen olet valmis kokeilemaan vastaavaa ellei mitään ikävää ole ilmennyt.

Tietenkin varmistat, teetei hän vain käytä sormeaan vähän huulilla tai pesaise osoitintaan enne sen viemistä suuhun ja kunnon imentää. Sinun paskaahan se on, niin on kohtuullista että puhdistat sen. Vain tyhmä ei puhdista miehensä kalua. Mitäs tuossa nyt on ihmeellistä? Itse nuolen aina sormiani käytettyäni niitä vaimoni persiissä, ei siinä ole mitään. Noita bakteeri juttuja liioitellaan, suussa on paljon pahemmat pöpöt.

Pimppaan ei kannata pepusta laittaa. Hei, Anna saat salmonellan,älä nuole käy vessassa, päästä miehelle läjä,ota pytystä lautaselle ja anna miehen syödä,tai nuolla. Mieheni halusi eilen anaaliseksiä, sanoin käyväni ensin tyhjennyksessä vessassa, mutta mieheni innostui ja kielsi sen!

Homman jälkeen jouduin sen taas nuolemaan puhtaaksi! Sanoin miehelleni etten halua ja saatan oksentaa, mutta hän vain nauroi ja painoi sen väkisin suuhuni! En mahda fyysisestikkään mitään miehelleni! En nykyään nauti yhtään seksistä, koska pelkään vaan tuota nuoletusta!

Eikö jo riitä toi paskajuttufantasiointi?? Miksi yrität kusettaa ihmisiä noilla typerillä jutuilla, joista näkee jo kilometrin päähän että ne ei ole totta. Jollet pysty panemaan vastaan miehellesi, tarvitset ammattiauttajan apua.

Sen luulisi auttavan, jos sieltä päin ottavat mieheesi yhteyttä. Onko miehelläsi jokin vinksahtanut? Jollei puhe auta ja mikäli miehesi raivostuu näistä puheista, tee ilmoitus poliisille niin saat oitis paikan suojakodista.

Selvitä nämä asiat etukäteen, että tiedät minne lähteä, jos tarve tulee. Älä odota, että hän hakkaa sinut vaan ota ero. Tuohan oli raiskaus, jos mies työnsi kalun suuhusi väkisin. Mitä ihmettä sinä tuollaisella miehellä? Annan neuvon että eroa. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla.

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. No nyt pari päivää tapahtuneen jälkeen ala-vatsani on edelleen kipeänä ja lisäksi vuodan hiukan verta. Kannattaa varoa takaapäin nelinkontin asentoa, sekä lähetyssaarnaajaa niin, että jalkasi ovat kohti kattoa. Näissä asennoissa menee helposti liian syvällä, jolloin tökkää kohdunkaulaan tai pillun pohjaan. Silloin kun ollaan mahtumisen äärirajoilla, niin myös naisen vatsan ja suolen toiminta vaikuttaa asiaan.

Jos on suoli täynnä, niin kovaa pillunpohjaan puskeava kalua aiheuttaa kipua, kun jousto ei riitäkään. Tiedän tämän kokemuksesta, koska meillä tälläiset päivät ovat jääneet aina naimatta. Hyvä asento itsellesi on olla miehen päällä ja säätää itse, kuinka syvällä ja miten haluat kalun ottaa.

Tuo kanssa pitää vain oppia elämään, joten kyllä se siitä iloksi muuttuu. Kohdunkaulaasi on saattanut tulla joku nirhauma, mutta yleensä se paranee muutamassa päivässä itsekseen. Jos ei niin gynelle. Sen kanssa saa hämmentää huoleti. Nainenkin,useimmiten saa kyllikseen eikä mene paikat hajalle. Isomunasille pitää laittaa stopparimansetti munan juureen etteivät pääse ruhjomaan naisen sisuskaluja piloille. Kuinkas iso muna sulla Xy1 on kun noin tiedat kokemuksesta? Haluan isomunaisen miehen, en ole koskaan kokenut!

Itse suosin synnyttäneitä naisia. Jos kohtu ei ole laskeutunut niin saa tikata koko 22 sentin mitalla. Melkein liian iso vaimolleni. Synnytys nyt ei vaikuta pillun kokoon mitenkään.

Pillu palautuu alkuperäsiin mittoihin puolessa vuodessa, jos nainen vähänkään treenaa tai sitten joka tapauksessa. Meillä on 4 lasta, joten tuostakin on kokemusta. Milloin on liian isoa ja milloin liian pientä.

Ei ole helppoa teidän naistenkaa elämä. Saanko ehdottaa sinkkunaisille,tatuoittakaa otsaanne täydellisen peniksen mitat,niin loppuu tämä paskanjauhanta,säästyy noloilta ja hankalista tilanteista naiset että miehet. Onko täällä kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia: Edellisellä poikaystävälläni oli niin paksu, että se ei mahtunut kunnolla sisään.

Asetuin päälle, jotta sisäänmeno olisi helpompaa. Istuin koko painollani ja emättimeni suuaukko repesi välilihan puolelta.

Sattui niin paljon ettei voitu jatkaa.

Liian iso kulli villi ira -

Henkilö joka nauttii itsensä paljastelusta tai esittelemisestä muille. Chat on k18 joten olethan sinäkin vähintään 18vuotias. Mieheni räpläsi minua, tunki sormen pyllyyn ja sitten emättimeen ja ei siinä edes huomannut, että oli tappaa minut. Tässäkin mies on joko tunaroinut esileikin tai kalu ollut reilusti yli 20 senttiä.

Liian iso kulli villi ira -

Viitataan yleensä laittomiin huumeisiin. Pimppaan ei kannata pepusta laittaa. Munasarjatulehduksen saat helposti hoitamattomasta klamydiasta tai tippurista. Kalu kun ei normaalisti peppuseksin jälkeen ole paskassa, mitä voisi nuolla. Usein mulla menee pelkästään jutteluksi mutta joskus löytyy sellainenkin, jota on kiva jyystää. Eli taiteet on fetissejä tarkoittava termi. Kannattaa varoa takaapäin nelinkontin asentoa, sekä lähetyssaarnaajaa niin, että jalkasi ovat kohti kattoa.

Yks tuttu halvaantu ruokamyrkytyksen ansiosta, en lähtis kokeileen. En sano muuta kuin yäkääääääääkkkkkkk, ei olis tulis meidän suhteessa mieleenkään!!!!!! Muuten, lemppaa se hullu pihalle jo tänään. Meillä tehdään ihan samoin!

Joskus alkuun eukko yritti kääntää pään pois, mutta annoin kunnon litsarin ja sen jälkeen se on hoitanut velvollisuutensa! Paskaa ja lyömistä - kuulostat tosi fiksulta tyypiltä Ei taida sinulla ihan hissi nousta ylimpään kerrokseen asti.. Klinikallaan Villi-Ira muut tytöt kakkivat suoraan miesten suihin, eikä kukaan ole saanut mitään tauteja. Pahimmillaan voi aiheuttaa lieviä vatsakipuja, mutta ei mitään muuta.

Sen puolesta voit tyttö kalua nuoleskella aivan huoletta, mutta tietenkin ei vasten omaa tahtoaan kannata sellaista tehdä. On ne nautinnot itsekullakin. Tapansa kullakin ja omat ovat leikit. Alkoi kiihottaan jo ajatuskin!

Ei laiteta peppureijässä ollutta vehjettä kenenkään suuhun tai pimppiin ennen kunnon pesua. Kumia kannattaa käyttää aina, ellei ole lateksiallergiaa. Pöpöt leviävät hallitsemattomasti, jos ei olla fiksuja. Mutta jos huolehditaan perusjutuista, niin kaikki mitä aikuiset ihmiset tekevät keskenään yhteisessä ymmärryksessä on OK. Mutta ei siis kakkaista kikkeliä suuhun.

Paitsi jos oma fantasia ja fetismi vetää sihen suuntaan, että haluaa jotakin kakkaista kielen päälle. Silloin vastuu on haluajalla, siis sillä joka haluaa kakkaa kielen päälle, ehdottomasti! Mutta ketään EI pidä pakottaa laittamaan jotakin kakkaista suuhunsa!! Seksiin ei kuulu vastentahtoinen pakottaminen. Seksi ja rakkaus kuuluvat yhteen. Niinkin, etteivät yhden yön suhteet ole väärin, jos osapuolet kunnioittavat toisiaan ja välittävät toisistaan kuten kunnon ihmisten tulee välittää kenestä tahansa ihmisestä, joka on - edes hetken - lähellä.

Mutta perusjuttu on, ettei kakkaista vehjettä pidä ottaa suuhun, sillä siitä aiheutuu infektioita. Jos miehesi moista haluaa, sovi että hän käyttää sormeaan ensin pepussasi ja sitten suussaan ja usean viikon odotelun jälkeen olet valmis kokeilemaan vastaavaa ellei mitään ikävää ole ilmennyt. Tietenkin varmistat, teetei hän vain käytä sormeaan vähän huulilla tai pesaise osoitintaan enne sen viemistä suuhun ja kunnon imentää.

Sinun paskaahan se on, niin on kohtuullista että puhdistat sen. Vain tyhmä ei puhdista miehensä kalua. Mitäs tuossa nyt on ihmeellistä? Itse nuolen aina sormiani käytettyäni niitä vaimoni persiissä, ei siinä ole mitään. Noita bakteeri juttuja liioitellaan, suussa on paljon pahemmat pöpöt. Pimppaan ei kannata pepusta laittaa. Hei, Anna saat salmonellan,älä nuole käy vessassa, päästä miehelle läjä,ota pytystä lautaselle ja anna miehen syödä,tai nuolla.

Mieheni halusi eilen anaaliseksiä, sanoin käyväni ensin tyhjennyksessä vessassa, mutta mieheni innostui ja kielsi sen! Homman jälkeen jouduin sen taas nuolemaan puhtaaksi! Sanoin miehelleni etten halua ja saatan oksentaa, mutta hän vain nauroi ja painoi sen väkisin suuhuni!

En mahda fyysisestikkään mitään miehelleni! En nykyään nauti yhtään seksistä, koska pelkään vaan tuota nuoletusta! Eikö jo riitä toi paskajuttufantasiointi?? Miksi yrität kusettaa ihmisiä noilla typerillä jutuilla, joista näkee jo kilometrin päähän että ne ei ole totta.

Jollet pysty panemaan vastaan miehellesi, tarvitset ammattiauttajan apua. Sen luulisi auttavan, jos sieltä päin ottavat mieheesi yhteyttä. Onko miehelläsi jokin vinksahtanut? Jollei puhe auta ja mikäli miehesi raivostuu näistä puheista, tee ilmoitus poliisille niin saat oitis paikan suojakodista. Selvitä nämä asiat etukäteen, että tiedät minne lähteä, jos tarve tulee.

Älä odota, että hän hakkaa sinut vaan ota ero. Tuohan oli raiskaus, jos mies työnsi kalun suuhusi väkisin. Mitä ihmettä sinä tuollaisella miehellä? Annan neuvon että eroa. Ei tuollaisen kanssa voi mitään kestävää rakentaa, hän ei kunnioita sinua. Pari kertaa puuhin verhoon ja mamma otti hirveet hepulit.

Arvosta miestäsi, jos hän antaa Sinun suorittaa noin arvokas työ. Älä valita, vaan nuole useammin. Kyllä ukko vedättää täysillä. Älä koskaan tee väkipakolla mitään mistä et aidosti tykkää!

Taidat oikeesti pitää noista jutuista ja kiihotut jakaessasi likaset juttusi muiden kanssa. Vitun pervo, oot ällöttävä. Ole miehelle mieliksi nainen! Pieni hinta ja mies on tyytyväinen. Kunnon alistusleikkejä ei mikään voita!

Vastaa alkuperäiseen viestiin Kakkainen kalu Mieheni vaatii minua nuolemaan perseessäni olleen kalun aina puhtaaksi, koska se kuulemma kiihottaa häntä! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Olisko joku hävettävä pikkunakki sitten kivempi? On sitä muitakin vaihtoehtoja kuin pikkunakki tai jättiläinen.

Ja totuus on ettei liian isosta kalusta ole naiselle nautintoa. Miehen liian iso kalu. Esillä 15 viestiä, 16 - 30 kaikkiaan Miten kertoa miehelle niin että se uskoisi ettei pelkkä iso kalu tee seksistä hyvää? Mies tuntuu vain innostuvan enemmän kun sille huomauttaa että sen kalu sattuu. Rynkyttäjä on aina rynkyttäjä kalun koosta riippumatta. Sinulla puuttuu jotakin muutakuin biologiaa. Kanalla on vain peräreikä.

Se on samakuin mitä tyttöystäväni sanovat minulle Se on kivun ja nautinnon rajamailla 21cm Mut silti mulle tulee ylpeä olo siitä että en ole kanan kulli Miksi? Teinipissikset ja kolmekymppiset syrjäytyneet jakelee viisauksiaan. Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen. Uutiset Juuri nyt Poliisi kesäkuu 22, Ilta-Sanomat kesäkuu 22, Sen kanssa saa hämmentää huoleti.

Nainenkin,useimmiten saa kyllikseen eikä mene paikat hajalle. Isomunasille pitää laittaa stopparimansetti munan juureen etteivät pääse ruhjomaan naisen sisuskaluja piloille. Kuinkas iso muna sulla Xy1 on kun noin tiedat kokemuksesta? Haluan isomunaisen miehen, en ole koskaan kokenut! Itse suosin synnyttäneitä naisia. Jos kohtu ei ole laskeutunut niin saa tikata koko 22 sentin mitalla.

Melkein liian iso vaimolleni. Synnytys nyt ei vaikuta pillun kokoon mitenkään. Pillu palautuu alkuperäsiin mittoihin puolessa vuodessa, jos nainen vähänkään treenaa tai sitten joka tapauksessa.

Meillä on 4 lasta, joten tuostakin on kokemusta. Milloin on liian isoa ja milloin liian pientä. Ei ole helppoa teidän naistenkaa elämä. Saanko ehdottaa sinkkunaisille,tatuoittakaa otsaanne täydellisen peniksen mitat,niin loppuu tämä paskanjauhanta,säästyy noloilta ja hankalista tilanteista naiset että miehet. Onko täällä kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia: Edellisellä poikaystävälläni oli niin paksu, että se ei mahtunut kunnolla sisään.

Asetuin päälle, jotta sisäänmeno olisi helpompaa. Istuin koko painollani ja emättimeni suuaukko repesi välilihan puolelta. Sattui niin paljon ettei voitu jatkaa. Lopetin suhteen koska emme voineet harrastaa seksiä ollenkaan. Aian kun olen nykyisen miesystäväni kanssa yhdynnässä, haava aukeaa uudestaan repeämiskohdasta.

liian iso kulli villi ira


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *