naista panettaa seksi keskustelu

Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti. Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen.

Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä.

Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia. Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille.

Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä. Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen. Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Seksi Naisen ikä vs. Niin, eli otsikonkin mukaan siis, kysyn naisen iän vaikutuksesta panetukseen? Olen vuotias nainen, ja myönnetään se nyt tässä ; mua panettaa ihan koko ajan. Olen ihmetellyt, että onko tämä jokin iän ja kehon tuoma juttu, koska olisin kai biologisesti ns.

Olen aina ollut melkoisen viriili nainen, mutta viimeiset pari vuotta on kyllä olleet todella häiritseviä, kun ihan oikeasti panettaisi koko ajan, todella kiva olla esim. Olisi kiva kuulla muiden naisten kokemuksia aiheesta: Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Tämä on k sivusto menehän kattoon pikku kakkosta. Olen yli nelikymppinen, eikä panetus tunnu laimenevan, päinvastoin. Naisilla taitaa panetus säilyä suunnilleen samana tai kasvaa hieman iän myötä, kun taas useimmilla miehillä se vähenee huomattavasti viimeistään neljänkympin kieppeillä.

Olen 50 mies ja jatkuvasti on panopuuhat mielessä. Kun näen miellyttävän näköisen naisen, rupean miettimään. Miltähän tuntuisi panna tuota. Kotona vaimo jaka on 40 ei enää jaksasi niin paljon kun minun mieli tekee. Siksi olen saanut luvan käydä vieraissa. Miesten seksuaalinen halu kyllä vähenee ajan saatossa, muttei kovinkaan paljoa. Kaikkien suurten suomalaisten seksitutkimusten sitten luvun, optimaalinen ikäero seksuaalisen aktiviteetin kannalta parisuhteessa on sellainen, jossa mies on 20 vuotta naista vanhempi.

Tällöin seksuaalinen tarve on jotakuinkin yhteensopiva, joskin edelleen mies on hivenen aktiivisempi. Valitettavasti todellisesta elämästä näitä naisia ei tahdo löytää.

Todellisuus, ja myös tutkittu sellainen, on että kun nainen on synnyttänyt pari lasta, niin hänen mielenkiintonsa seksiin sammuu jotakuinkin tyystin.

Siinä vaiheessa mies jää puutteeseen ja niinpä meillä onkin avioerojen suma tuossa ikävuoden kohdalla, jolloin mies on hakeutunut nuoremman naisen seuraan. Miesten toteutuvaan seksiaktiivisuuteen vaikuttaa paljon se, minkälainen kumppani on, koska miehen seksuaalisuus on niin visuaalisesti orientoitunutta. Jos puoliso on lihavoitunut muodottomaksi, niin se, että mies ei halua puolisoaan, ei tarkoita sitä, etteikö mies haluaisi seksiä edelleen.

Miehen halu kohdistuu naiseen, jonka ulkonäkö henkii lisääntymiskykyä. Miehen vietti on paljon voimakkaampi kuin naisen. Mies haluaa suhteen seksin takia. Nainen haluaa seksia suhteen takia. Mies humaltuu ihanasta naisesta. Nainen haluaa kodin, lapsia, perheen.

Näytä mulle yksikin 40 pappa, joka haluaa yhtä usein kuin vuotiaana, niin näytän sulle testosteronireseptin. Ja jos sattuskin haluttamaan, niin melko monella ei enää seiso kunnolla siinä iässä. Alkuosa tekstistäsi on rautaista asiaa, ja loppuosakin pätenee useimpiin, mutta itse en voi allekirjoittaa omalta kohdaltani väitettä: Meissä miehissäkin on kaltaisiani, joille seksillä ei ole kovin suurta merkitystä suhteessa.

Onnekseni molemmissa pitemissä parisuhteissani myöskään kumppanini ei ole ollut kauhean seksuaalinen. Tuo voi koskea tupakoivia, ylipainoisia alkoholin suurkuluttajia, mutta ei normaalia tervettä miestä.

Minä olen nyt 58 ja vaimoni Me harastamme seksiä lähes päivittäin, poikkeuksena kuukautisten aika, jolloin minun puoleltani paineet usen kasvavat niin, että vaimoni ottaa kätensä avuksi, koska meistä kumpikaan ei oikein pidä veren kanssa suttaamisesta.

No kyl ainakin mun tuttavapiirissä jokainen mies on sanonut, että yli nelikymppisenä haluttaa paljon vähemmän kuin esim. Itselläni halut eivät ole kavereihini nähden vähentyneet niin paljoa, koska en ole koskaan kauhean seksuaalinen ollutkaan.

Itse olen kohtapuoliin 23, ja panettaa ihan koko ajan. Ei ole kivaa, sillä elän sinkkuna: Tämä on pikkuhiljaa voimistunut entisestään kun menetin neitsyyteni pari vuotta sitten. Teini-iässäkin masturboin usein, mutta olin ujompi ja estyneempi.

Asia on biologisesti ihan selvä. Panetustaipumus on eri yksilöillä hiukan erilainen, joten ne yksilöt, joita panettaa eniten, ovat saaneet enemmän jälkeläisiä kuin ne, joita panettaa vähemmän, ja ovat siis jättäneet panetusta voimistavia geenejä jälkeläisilleen.

Lopputuloksena populaatiossa on erittäin runsaasti voimistavia geenejä. Jos taipumus ei olisi näin voimakas, moni olisi jättänyt väliin tai masturbaation varaan ja ihmiskunta olisi kuollut pois. Kyllä se on iso riesa. Olen itse kärsinyt siitä, ja luulen, että useimmat kärsivät siitä vakavasti. Edes lääkityksellä ei saavuteta rauhallista tilaa. Masturbaatio on hyödyllinen, muttei suinkaan riittävä. Milloin panetus loppuu, on yksilöllistä.

Keskimäärin kuitenkin ikäytyessä se vähenee, useilta kokonaan loppuu. Joo no, "9 5, mies", enpä tiedä tuosta sun geeniperäisestä ilmiöstä.. Ehkäpä mun molempien puolien sukuja on panettanut paljon, mutta jälkeläisiä on tullut erittäin vähän. Joo, saattaa olla osatekijänä mös tuo oman itsevarmuuden lisääntyminen. Nyt sitä vasta tuntee oman kehonsa täysin, ja tietää mitä haluaa.

Elikkä, homma on hoidossa ; Muista ohjeet. Yhden suvun kokemukset ovat aivan sattuman varassa. Selostukseni on linjassa biologisen tietämyksen, evoluution lakien kanssa.

Onko miehille olemassa haluja vähentävää lääkitystä? Ongelmia avioelämässä kun itse haluais huomattavasti useammin kuin vaimo. Mun on kerrottava että enemmän mua nyt panettaa kuin alle vuotiaana kun oli pieniä lapsia.

Olen 43 ja mieheni kanssa harrastamme seksiä päivittäin, no 6 päivänä seitsemästä Osaamme nykyisin tyydyttää toisemme täydellisesti, on aikaa vars. Leikimme leluilla ja rooleilla ja katselemme leffoja.

Joskus viikolla vain tyydymme pikapanoon ennen nukahtamista. Välin on ollut hiljaisempaakin vällyjen välissä no lastenhuoneita lukuunottamatta kaikkialla kotonamme on kuksittu Kai se on yksilöllistä, jos on suhteessa niin luottamus kumppanin kanssa on kaiken alku ja perusta. Seksiin kannattaa sijoittaa aikaa vaivaa ja rahaakin. Ja toisen toiveet huomioida Olen myös vuotias ja nykyään panettaa huomattavasti enemmän kuin joskus vuotiaana.

Oleellisin tekijä on mielestäni oman itsevarmuuden lisääntyminen ja luottamus kumppaniin. Nuorempana sitä yritti vaan kauheasti olla mieliksi eikä oikein osannut edes ilmaista, mitä haluaa. Olen reilut 40 kymppinen ja panettaa joka päivä. Mies ei valitettavasti ole innostunut, joten joudun hoitamaan itseni päivittäin. Olen ollut aina tosi viriili tapaus, lasten ollessa pieniä meni muutama vuosi aika hiljaiseloa tuolla rintamalla kun nyt taas voisi kuksia päivät pitkät.

Todella jopa jo häiritsevää. Odotan vaihdevuosia ja haluttomuutta. Tuollaisia ihmisiä on sekä miehissä ja naisissa. Mutkan tässä jutussa tekee se, että miehesi vetää käsiin. Meillä joskus ihan alkuaikoina piti "ottaa vauhtia" noin. Se oli mulle aluksi hämmentävää. Mutta olen ajatellut, että olin ehkä jotenkin väljä paikoiltani tai liian märkä.

Aloin reenaan hulluna lantionpohjalihaksiani ja tein niitä aktiivisesti myös yhdynnän aikana. Mies sanoi, että lihasten supistuminen tuntui selvästi. Olin tuolloin saanut juuri toisen lapseni 1v 2kk esikoisen jälkeen.

En osaa sanoa, miksi miehesi valitsee Sinun sijastasi kädet: Yleensähän miehetkin sanoo, ettei masturbointi tunnu yhtä hyvältä kuin "oikeesti". Minusta asiaa pitäisi kysyä mieheltäsi!!!

Ehkä ainut joka sen tietää. Mä taas oon kuullu et joskus käsipelillä voi tuntua paremmalta. Ehkä se hommaan ryhtyminen on niin vaativaa,eikä oikein jaksais,niin käsipelillä homma hoituu sutjakasti,eikä tartte nähdä niin vaivaa.

Me naiset kun ei sytytä niin nopsasti.. Josko olis kyseessä väliaikainen kiinnostuksen puute,eikä se välttämättä oo susta kiinni. Ei vain hotsita miestäs tällä hetkellä? Ihmiset on niin harmittavan eritahtisia ja tahdit voi heittää häränpyllyä aikojen saatossa. Meillä minä kärsin ennen puutteesta,mutta nykyään kun olen taas työelämässä,en jaksa niin usein. Nyt hotsittaa suunnilleen samoihin aikoihin miehen kans ja välillä on pidempiäkin jaksoja ettei tapahdu mitään,pitkiin aikoihin.

Tykkään x 1 List. Meillä tuo harmonia löytyi tosi nopeasti synnytyksen jälkeen, ja molemmat saavat tyydytettyä omat tarpeensa Joillakin se vaan ottaa aikaa enemmän.

Mulla mies ensi viikolla to-pe työmatkalla ja panettaa kovasti,saa nähdä miten kestän pari päivää ilman miestäni. Nyt on pantu aamulla ja päivällä, saas nähä, vieläkö innostuu illalla?? Pappal viel mieles Jäsen. Meillä on vaan kontit ristis ja naama myrtsinä jos edes hieman jotakin sellaista hyvänä pitoo yrittää B. Pappal viel mieles , Kyl se vaan niin on, et omin käsin saa parhaan orgasmin. Omin käsin kun voi sopivasti pitkittää jne.

Olen mies ja toisen tilanteen osapuoli

Sen mä luulen että miehillä ja naisilla on semmonen ero, että miehillä panetus menee helposti ohi. Naisilla se vaan jatkuu ja jatkuu kun se on kerran alkanut. Runkkaaminenkaan ei välttämättä auta kovin pitkäaikaiseksi. Tällöin varmaan tulee se horny katse, jota olet baarissa nähnyt. Toisaalta se voi olla vain avoimen seksuaalinen katse.

Vanhemmat ovat avoimempia kuin nuoremmat ja saattavat viestiä panohaluja, vaikkei fyysisesti juuri sillä hetkellä ihan hirveästi panettaisikaan. Tietysti osa nuoremmistakin niin tekee. Kai miehilläkin voi tehdä mieli seksiä, vaikkei ihan varsinaisesti ja fyysisesti sillä hetkellä panetakaan? Kyllähän ne panohalut sitten syttyy kun pääsee lähempään kontaktiin jonkun kanssa.

Esim meillä voi olla silleen että aletaan esileikkeihin ja sitten tuleekin jotain takapakkia ja aletaan jutella jostain vähemmän mukavasta. Miehellä menee halut siihen ja hänet täytyy uudelleen virittää tunnelmaan.

Mulla säilyy halut koko ajan ja se voi olla tosi raastavaa kun mies ei sitten välttämättä annakaan. No, yleensä sen saa kyllä suostuteltua. Koko päivän on ollut ontto olo alakerrassa. Paikat mukavan kosteat ja kosketusta odottavat.

Töissä teki mieli kosketella paikkoja, mutta eihän se oikein onnistu ainakaan mun alalla. Ajattelin yhtä tiettyä miestä ja se vaan lisäsi kihelmöintiä. Olo on siis silloin mukavan kutkuttava ja odottava. Tuntee, kuinka paikat paisuvat eli häpyhuulet ja klitta muuttuvat vastaanottavaisiksi. Treenasin lantiopohjan lihaksia ja halu sen kuin yltyi. Juuri äsken otin sauvat käyttöön sekä ulkoisesti että sisäisesti ja annoin palaa.

Voihan olla eroja naisillakin näitten untemusten suhteen, mutta mulla menee suunnilleen näin. Ja tätä olotilaa on lähes päivittäin, joskus päivän aikana useamman kerran. Ja kehittyy nopeaan, eikä lopu kuin vastaamalla tarpeeseen. Jorma the Big horny men from Karibian isl. Eiku just toisinpäin,vaikka nainen oonkin niin tiedän et miehillä on vaikeempaa,kun panetus alkaa siihen ei auta muu kuin paneminen!

Ei kyllä mene ohi, kun on alkanut. Onnellinen se, jolla tarve tulee ja menee puuttumatta asiaan. En kuulu tähän ryhmään naisia. Samaa mieltä kuin edellinen. Lähdenkin nyt etsimään sitä paikkaa.

Miesten seksuaalinen halu kyllä vähenee ajan saatossa, muttei kovinkaan paljoa. Kaikkien suurten suomalaisten seksitutkimusten sitten luvun, optimaalinen ikäero seksuaalisen aktiviteetin kannalta parisuhteessa on sellainen, jossa mies on 20 vuotta naista vanhempi. Tällöin seksuaalinen tarve on jotakuinkin yhteensopiva, joskin edelleen mies on hivenen aktiivisempi. Valitettavasti todellisesta elämästä näitä naisia ei tahdo löytää. Todellisuus, ja myös tutkittu sellainen, on että kun nainen on synnyttänyt pari lasta, niin hänen mielenkiintonsa seksiin sammuu jotakuinkin tyystin.

Siinä vaiheessa mies jää puutteeseen ja niinpä meillä onkin avioerojen suma tuossa ikävuoden kohdalla, jolloin mies on hakeutunut nuoremman naisen seuraan. Miesten toteutuvaan seksiaktiivisuuteen vaikuttaa paljon se, minkälainen kumppani on, koska miehen seksuaalisuus on niin visuaalisesti orientoitunutta. Jos puoliso on lihavoitunut muodottomaksi, niin se, että mies ei halua puolisoaan, ei tarkoita sitä, etteikö mies haluaisi seksiä edelleen.

Miehen halu kohdistuu naiseen, jonka ulkonäkö henkii lisääntymiskykyä. Miehen vietti on paljon voimakkaampi kuin naisen. Mies haluaa suhteen seksin takia. Nainen haluaa seksia suhteen takia. Mies humaltuu ihanasta naisesta. Nainen haluaa kodin, lapsia, perheen. Näytä mulle yksikin 40 pappa, joka haluaa yhtä usein kuin vuotiaana, niin näytän sulle testosteronireseptin. Ja jos sattuskin haluttamaan, niin melko monella ei enää seiso kunnolla siinä iässä. Alkuosa tekstistäsi on rautaista asiaa, ja loppuosakin pätenee useimpiin, mutta itse en voi allekirjoittaa omalta kohdaltani väitettä: Meissä miehissäkin on kaltaisiani, joille seksillä ei ole kovin suurta merkitystä suhteessa.

Onnekseni molemmissa pitemissä parisuhteissani myöskään kumppanini ei ole ollut kauhean seksuaalinen. Tuo voi koskea tupakoivia, ylipainoisia alkoholin suurkuluttajia, mutta ei normaalia tervettä miestä. Minä olen nyt 58 ja vaimoni Me harastamme seksiä lähes päivittäin, poikkeuksena kuukautisten aika, jolloin minun puoleltani paineet usen kasvavat niin, että vaimoni ottaa kätensä avuksi, koska meistä kumpikaan ei oikein pidä veren kanssa suttaamisesta. No kyl ainakin mun tuttavapiirissä jokainen mies on sanonut, että yli nelikymppisenä haluttaa paljon vähemmän kuin esim.

Itselläni halut eivät ole kavereihini nähden vähentyneet niin paljoa, koska en ole koskaan kauhean seksuaalinen ollutkaan. Itse olen kohtapuoliin 23, ja panettaa ihan koko ajan. Ei ole kivaa, sillä elän sinkkuna: Tämä on pikkuhiljaa voimistunut entisestään kun menetin neitsyyteni pari vuotta sitten. Teini-iässäkin masturboin usein, mutta olin ujompi ja estyneempi. Asia on biologisesti ihan selvä. Panetustaipumus on eri yksilöillä hiukan erilainen, joten ne yksilöt, joita panettaa eniten, ovat saaneet enemmän jälkeläisiä kuin ne, joita panettaa vähemmän, ja ovat siis jättäneet panetusta voimistavia geenejä jälkeläisilleen.

Lopputuloksena populaatiossa on erittäin runsaasti voimistavia geenejä. Jos taipumus ei olisi näin voimakas, moni olisi jättänyt väliin tai masturbaation varaan ja ihmiskunta olisi kuollut pois.

Kyllä se on iso riesa. Olen itse kärsinyt siitä, ja luulen, että useimmat kärsivät siitä vakavasti. Edes lääkityksellä ei saavuteta rauhallista tilaa. Masturbaatio on hyödyllinen, muttei suinkaan riittävä. Milloin panetus loppuu, on yksilöllistä. Keskimäärin kuitenkin ikäytyessä se vähenee, useilta kokonaan loppuu. Joo no, "9 5, mies", enpä tiedä tuosta sun geeniperäisestä ilmiöstä.. Ehkäpä mun molempien puolien sukuja on panettanut paljon, mutta jälkeläisiä on tullut erittäin vähän.

Joo, saattaa olla osatekijänä mös tuo oman itsevarmuuden lisääntyminen. Nyt sitä vasta tuntee oman kehonsa täysin, ja tietää mitä haluaa. Elikkä, homma on hoidossa ; Muista ohjeet. Yhden suvun kokemukset ovat aivan sattuman varassa. Selostukseni on linjassa biologisen tietämyksen, evoluution lakien kanssa. Onko miehille olemassa haluja vähentävää lääkitystä? Ongelmia avioelämässä kun itse haluais huomattavasti useammin kuin vaimo.

Mun on kerrottava että enemmän mua nyt panettaa kuin alle vuotiaana kun oli pieniä lapsia. Olen 43 ja mieheni kanssa harrastamme seksiä päivittäin, no 6 päivänä seitsemästä Osaamme nykyisin tyydyttää toisemme täydellisesti, on aikaa vars. Leikimme leluilla ja rooleilla ja katselemme leffoja. Joskus viikolla vain tyydymme pikapanoon ennen nukahtamista.

Välin on ollut hiljaisempaakin vällyjen välissä no lastenhuoneita lukuunottamatta kaikkialla kotonamme on kuksittu Kai se on yksilöllistä, jos on suhteessa niin luottamus kumppanin kanssa on kaiken alku ja perusta. Seksiin kannattaa sijoittaa aikaa vaivaa ja rahaakin. Ja toisen toiveet huomioida Olen myös vuotias ja nykyään panettaa huomattavasti enemmän kuin joskus vuotiaana.

Oleellisin tekijä on mielestäni oman itsevarmuuden lisääntyminen ja luottamus kumppaniin. Nuorempana sitä yritti vaan kauheasti olla mieliksi eikä oikein osannut edes ilmaista, mitä haluaa. Olen reilut 40 kymppinen ja panettaa joka päivä. Mies ei valitettavasti ole innostunut, joten joudun hoitamaan itseni päivittäin.

Olen ollut aina tosi viriili tapaus, lasten ollessa pieniä meni muutama vuosi aika hiljaiseloa tuolla rintamalla kun nyt taas voisi kuksia päivät pitkät. Todella jopa jo häiritsevää. Odotan vaihdevuosia ja haluttomuutta. Se oli mulle aluksi hämmentävää.

Mutta olen ajatellut, että olin ehkä jotenkin väljä paikoiltani tai liian märkä. Aloin reenaan hulluna lantionpohjalihaksiani ja tein niitä aktiivisesti myös yhdynnän aikana.

Mies sanoi, että lihasten supistuminen tuntui selvästi. Olin tuolloin saanut juuri toisen lapseni 1v 2kk esikoisen jälkeen. En osaa sanoa, miksi miehesi valitsee Sinun sijastasi kädet: Yleensähän miehetkin sanoo, ettei masturbointi tunnu yhtä hyvältä kuin "oikeesti". Minusta asiaa pitäisi kysyä mieheltäsi!!! Ehkä ainut joka sen tietää. Mä taas oon kuullu et joskus käsipelillä voi tuntua paremmalta.

Ehkä se hommaan ryhtyminen on niin vaativaa,eikä oikein jaksais,niin käsipelillä homma hoituu sutjakasti,eikä tartte nähdä niin vaivaa. Me naiset kun ei sytytä niin nopsasti..

Josko olis kyseessä väliaikainen kiinnostuksen puute,eikä se välttämättä oo susta kiinni. Ei vain hotsita miestäs tällä hetkellä? Ihmiset on niin harmittavan eritahtisia ja tahdit voi heittää häränpyllyä aikojen saatossa.

Meillä minä kärsin ennen puutteesta,mutta nykyään kun olen taas työelämässä,en jaksa niin usein. Nyt hotsittaa suunnilleen samoihin aikoihin miehen kans ja välillä on pidempiäkin jaksoja ettei tapahdu mitään,pitkiin aikoihin. Tykkään x 1 List. Meillä tuo harmonia löytyi tosi nopeasti synnytyksen jälkeen, ja molemmat saavat tyydytettyä omat tarpeensa Joillakin se vaan ottaa aikaa enemmän.

Mulla mies ensi viikolla to-pe työmatkalla ja panettaa kovasti,saa nähdä miten kestän pari päivää ilman miestäni.

Keskustelu24 Seksi Seksi Naisen ikä vs. Himot tuntuu lisääntyvän iän myötä, olen 33v. Eli alapäässä kuumottaa ja kosteikkoa löytyy. Kaikkien suurten suomalaisten seksitutkimusten sitten luvun, optimaalinen ikäero seksuaalisen aktiviteetin kannalta parisuhteessa on sellainen, jossa mies on 20 vuotta naista vanhempi. Tämä on k sivusto menehän kattoon pikku kakkosta.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *