vaimo antoi pillua suomi treffit keskustelu

Kirjoitustaitokin lienee teitä parempi. Asiahan on niin, ettet kykene eläytymään aloittajan housuihin jos et ole itse kokenut hänen kohtaloaan, pettyä siihen ihmiseen johon kaikessa ilmeisesti luotti.

Laulaisin mieluummin; let it go,,,,omin sanoin. Luottamus on kertakäyttöinen arvotavara, jota kaikki eivät ymmärrä. Ammohan ne ei selän takana anna,pelkäävät ,että nauretaan. Kaikki on katoavaista, joten turha tuollaisia asioita on murehtia. Iloitkaa lihasta ja villistä seksistä niin kauan kuin pystytte. Maanpääliset liitot ja suhteet ovat vain leikkiä. Elämä on liian lyhyt murehtimiseen. Olen itse treffipalstalla ja eronnut nainen. Saan silloin tällöin yhteydenottoja varatuilta miehiltä.

Jotkut ilmoittavat suoraan olevansa varattuja jotkut selvästi ovat varattuja vaikka ilmoittavat olevansa vapaita. Räikein varatun miehen yhteydenotto oli että kun hän on niin pitkään ollut saman naisen kanssa niin hän haluaisi vielä kokea toisen naisen kanssa olemisen ennen kuolemaa.

Jos on niin vaikea olla toisen kanssa niin miksi ei erota ja sitten etsitä uutta. Olen itse tullut avioliitossa petetyksi enkä ikinä tekisi toiselle naiselle niin että sekoaisin varattuun. Toivon sinulle vahvuutta kohdata asia. Älä itsesi takia katso asiaa läpi sormien. Kyllähän tuo satuttaa ja olen erittäin pahoillani puolestasi.

Teet minkä tahansa ratkaisun niin tee se itsesi takia älä miehesi. Treffipalstoilla pyörii ihan järkyttävä määrä varattuja miehiä etsimässä "ymmärtäjää" ja satunnaista seksiseuraa.

Itselläni sattuu olemaan ilmoitus treffipalstalla, johon tulee harmittavan usein ehdotuksia varatuilta miehiltä, jotka etsivät salasuhdeseuraa lähinnä seksin mielessä.

Täytyy sanoa, että tämä on hyvin yleistä! Kerran jopa olin treffeillä erään miehen kanssa, joka kertoi treffien päätteeksi että hänellä on tyttöystävä, haittaako? En ollut enää yhteyksissä häneen. Myös olen asunut ulkomailla monta kertaa, jossa oikeastaan kaikki seurustelevat ovat pettäneet Suomessa odottavaa puolisoansa. Niin naiset kuin miehet out of sight, out of mind. Pettäminen on todella helppoa jos siihen saa tilaisuuden.

Näin se valitettavan usein menee. Mullakin menny luottamus mun mieheen. Jäin silti miehen luo, mutta en näköjään voi antaa anteeksi. Musta tuntuu ihan siltä, että jos meidän seurustelusuhde olis ihminen, se olis kuollut jo, ja minä yritän pitää sitä epätoivoisesti pystyssä tajuamatta että ei se enää ikinä seiso omilla jaloillaan. Helvetin raskasta ja toivotonta. Pitäisi osata päästää irti. Ja miksi en voi antaa anteeksi?

Miehen suu sanoo anteeksi, mutta käytös sanoo, että olen tullut varovaisemmaksi, en enää jää sinulle kiinni. Hän ei yritä tarpeeksi. Valitettavasti näitä samankaltaisia tarinoita löytyy pilvin pimein. Kaikki ressukat vaan eivät tiedä mitä siellä selän takana puuhaillaan. Oma mieheni jäi kiinni deitti profiileista jo aika päivää sitten. Asiasta ollaan keskusteltu ja hänkin kertoo tuota tarinaa ettei koskaan todellisuudessa pettäisi, se on vaan tietynlaista peliä kun voi anonyymisti muille naisille kirjoitella.

Omalla miehelläni ei siis ole omaa kuvaa saati omaa nimeä profiileissa ollut, joten hän ei ole ollut tunnistettavissa. Noh, itse ratkaisin asian niin että tein itselleni myös profiilin toisella nimellä ja aloin jutustella mieheni kanssa niitä näitä Lopulta pyysin jopa puhelin numeroa ja ehdotin tapaamista Kokeilin aika ajoin samaa eri nimillä ja lopputulos oli aina sama; kun ehdotin jotain ns.

Olen todennut että deitti palstoilla hän pyörii silloin kun meillä on jotain keskinäistä ongelmaa ollut. En tietenkään hyväksy sitä mitä mieheni tekee, se on loukkaavaa, vaikkei tarkoituksena olisikaan varsinainen pettäminen. Itse kun olen kuitenkin sitä mieltä että pettämistä on kaikki se mitä ei voi puolisolle kertoa. Mies on kyllä lupaillut lopettaa mutta saa nyt nähdä.

Neuvoisin sinua siis testaamaan miestäsi, tarttuuko syöttiin vai ei Tai sitten suoraa toimintaa eli pyydä häntä kirjautumaan sisään profiiliin niin sieltäpä näet millaista keskustelua hän on naisten kanssa käynyt.

Jos siellä ei ole salattavaa niin sen pitäisi olla vähintä mitä hän voi tehdä. Olen täysin ulkona koko deittailusta, mutta juurikin samasta syystä, kun sinä teit itsellesi profiilin, haluaisin minäkin sen tehdä.

Pystyykö siellä siis anonyymisti kirjoittelemaan jonkun kanssa? Mitkähän ovat suosituimpia, johon kannattaisi sitä profiilia tehdä, vai pystyyykö siellä ilman profiilia toimimaan? Satuin nimittäin paikalle, kun mies alushousut tietokoneen ruudulla sulki äkkiä koneen, poistuin huoneesta ja kohta kuului hillitön näppäimistön ääni eli jotain kirjoitettiin.

Tausta palkit olivat vaalean harmaat ja kirjoitus pohja ihan valkoinen, mikä sivusto mahtoi olla kyseessä, tuskin katseli minulle uusia alushousuja. Kaikkea se teettää, mutta olen sen verran veikeä vaimo, että jotain jäynää on keksittävä. En oikein ymmärrä tätä keskustelua, kaikkihan nykyään pettää kaikkia. Seurustelin itsekin erään itseäni 10 vuotta itseäni vanhemman miehen kanssa ja hän jäi kiinni pettämisestä 4 kertaa jo ekan puolen vuoden aikana.

Lisäksi hän oli harrastanut nettiseksiä kameran välityksellä. Eli nyt kuvio on tämä: Minä ja tämä uusi nainen seurustellaan saman miehen kanssa. Mä olen järjestelyyn tosi tyytyväinen, toinen nainen taas ei tiedä minusta. Tapaan ja harrastan seksiä myös muiden miesten kanssa, joita bongaan netistä ja baareista. Heitä tuollainen renttu pellolle tai lhde itse.

Se kirpaisee vain kerran. Mulla tuli viesti twoo-deitissä. Suhteen tila monimutkainen,eipä nappaa. Minä kans seurustelin samanlaisen miehen kanssa vai onkohan kyseessä peräti sama häntäheikki?? Ei siinä ollut mitä tehdä kun toisella on asenne että valehtelen hänelle ja petän häntä kuitenkin koko ajan tai viimeistään joku pv. No, hän jäi myös kiinni kun oli profiili treffipalstalla ja sitten toinen nainen tuli kertomaan että he ovat yhdessä olleet ja monta kertaa.

Kuinka monta naista olikaan meidän aikana, jää ikuiseksi salaisuudeksi, mutta onnea ja menestystä hänelle uudessa suhteessaan. Ei kun siis te ette vaan ymmärrä Deittais jos sais xD 2. No näinhän se just menee, naisilla on naistenfoorumit herutuspalstat mihin lisäilee kuviansa elää facebookissa ja sitten ihmettelee ku mieskin kiinnostuu käymään netissä muuallakin kuin ylen uutisia lukemassa.

Kannattaisko vähän panostaa siihen livesuhteeseen ja lopetaa se hyväksynnän hakeminen sieltä netistä? Onko pettämistä vai ei?

Nainen on kuin apina. Seuraava liaani pitää olla käden ulottuvilla, ennenkuin voi irroittaa edellisestä liaanista. Mieheni kertoma "viisaus" naisista, jonka allekirjoitan itsekin vaikka nainen olenkin. Minunpa exäni roikkui aikansa chattilinjoilla Laittelin ainakin 3 valeprofiilia ja niillä sain häneen yhteyden eri chattilinjoilla, tarttui syöttiin Oli vain aika karmaisevaa chattailla oman poikakaverinsa kanssa ns.

Sinulla on ollut kurja tilanne, jaksamisia! Miehesi teko ei ollut kovin suotavaa,mutta onneksi olette keskustelleet tästä asiasta. Onko miehesi puhunut,että teillä olisi joku suhde kriisi menossa? Olen huomannut,että miehet eivät yleensä keskustele Minäkin olen joskus suomi24 treffipalstalla törmännyt varattuihin miehiin.

Miksi heidän pitäisi liittyä sinne,jos heillä on kerta omat puolisonsa? Kyllä me naisetkin osataan olla kieroja eikä pelkästään miehet. Ei siitä tule mitään. Miehille ei kannata olla liian kiltti - käyttävät sitä hyväksi. Monet miehet ovat vähän kuin lapsia. Niille pitää panna rajat. Mutta ei näiden tapausten kanssa voi olla. Ehkä hän oppii tästä läksynsä ja kasvaa ja osaa seuraavan kanssa käyttäytyä paremmin. Vika ei ole sinussa, sillä suhteen ongelmia ei terve aikuinen hoida noin, olivat ne mitä tahansa.

Olen aivan samaa mieltä, et kannattaa jättää tuollainen poika, sillä sellaisten kanssa ei tule hyvää jälkeä. Älä viitsi puhua niin ettei miehille voi olla kiltti, sillä itse etsin sellaista naista, mutta sitä en vielä ole vuodessa löytänyt muunlaista on kyllä tullut läjäpäin vastaan ja minä en esimerkiksi käyttäisi sitä hyväksi. Keskenkasvuisille pojille se on ehkä ihan sopiva koulutustapa ja tytöille myös.

Mut muista, että suurin osa ihmisistä on lapsia ja vaikka olen itsekin lapsenmielinen, niin en ole lapsellinen ja siinä on vissi ero elämän tapahtumia katsottaessa. Niin ja kannattaa muistaa, että suuri osa naisista tykkää näistä pahoista pojista, vaikka ei sitä halua tunnustaakkaan. Itse olen tätä joskus jopa testannut ja voiton vei renttutyyli tuloksella siis käytössä oli sama naama ja samat vaatteet, mutta asenteeni muutin hyökkäävämmäksi, niin johan naiset alkoivat kiinnostumaan.

En siis ymmärrä miksi näin tehdään, kun lopputulos on selvä tai no tuohan se lisää jännitystä elämään, kun toinen on oikein "menevä". Teidän tuleekin mielestäni monesti kysyä miksi teen näin itselleni, eikä itkeä kun jätettiin tai petettiin. Jätä poika ja ota mies! Ei ehkä ole yhtä jännää, mutta kestävempää ja lämpimämpää. Sinkkuna saan viestejä naimisissa olevilta miehiltä. Kertovat asuvansa "vain" kavereina asuntovelkojen ym.

Ei ole kyllä omakohtaisia kokemuksia tollasesta,, mutta voin varmuudella sanoa,että et tule ikinä pääsemään asiasta yli: Parisuhteessa mikään ei mene luottamuksen edelle ja se on teillä nyt menetetty. Se kun ei anteeks pyytelyillä tule takasin. Ne on ne teot, ei puheet.

Jos parisuhde tyydyttää kaikki ne tarpeet minkä takia on yhteen menty, ei tarvi tehdä ilmotuksia treffipalstoille eikä mihkään muuallekaan. Kerran kun lähdetään tuolle tielle, kynnys tehdä se taas uudestaan kun siltä tuntuu madaltuu. Parisuhteessa pitää vaan kunnioittaa sitä toista. Kuka haluaa mitäkin sietää ja miettiä, tietysti oma valinta, mutta puhtaat valkeet lakanat paras vaihtoehto: Eikun samalla mitalla tai ero heti!

Myöhemmin kuityenkin eroatte ja sitten voi jo olla lapsikin kärsimässä. Seurustelin nuorena valehtelevan miehen kanssa, joka myös muuten kiusasi minua. Löysin rehellisen poikaystävän ja kyllä oli ihanaa, kun hänen kanssaan setvittiin muutamassa minuutissa yksinkertaiset asiat, joista valehtelevan entisen kanssa käytiin tunteja kestävät pitkät riidat. Tyhmiksi haukkuvat ja jos se hetki joskus tulee, kun he tajuavat oman typeryytensä, se on näkemisen arvoinen.

Tosin siinä voi olla selkäsauna lähellä, joten kannattaa pysyä pöydän tai muun huonekalun toisella puolella. Kumma juttu kun muka varatut miehet saa treffipalstoilta naisia? Mulla on vuosikausia ollut ilmoitus ja ei kukaan vastaa ikinä mitään ,taitavat puhua p..

Eli vain sänkyhommat ja the end. Ettei tarvii pelätä toisen haluuvan sitoutua. Mä olen nainen ja mun ukko myös hyppi chattisivuilla ja jäi kiinni rysän päältä. Aloittelija puhui et mies valehtelee esim karjalanpiirakoista. Ukkoni just valehteli niin pikkuasioista et en voinut uskoo isommissa asioissakaan enää. Ja kaikki rahat meni pelaamiseen. Loppu aika oli sitä että alkoi oleen poissaoloja kotoolta usein päiviä,joskus viikko pari.

Hän oli linnakundi ja harrastuksena lusiminen ja usein. Yleensä piti kotiasioista huolen. Loppu häämötti jo meidän liitossa kun ryyppyreissu vei hengen,kolme vuotta sit. Aina kun sanoin että ei tää tuu toimiin et oisko paras erota ja pysytään ystävinä,tuli epätoivoinen nyyhkäisy että"meinaatsä tuhota tän kaiken,kaikki nää yhteiset vuodet yms"Mutta ei valehtelijaan ja pettäjään voi luottaa kohta voi tulla hakkaaminenkin kuvioon. Ja kaikki te varatut immeiset,elkää pettäkö,tuntuu toisesta aika pahalta.

Nolo totuus on että aloitin pyörimään ekaks suomi24 sivuilla ja sit jonku ajan päästä ajattelin kokeilla tuota treffi-ilmoitusta. Oon viilaillu ilmotusta koko ajan paremmaks, en kuitenkaan ole ollut etsimässä mtään varsinaista suhdetta.

En halua siis suhdetta, tää on ku koukuttava treffipeli josta on vaikea päästää irti. Ois kyl tyhmää jos suhde loppuis tämmöisee leikkii! Siis juu en minäkään ymmärrä näitä varasttuja treffipalstoilla,hitsi itse olisin kyl ylen onnellinen jos löytäisin oman rakkaan,ei tulis kyl mieleenkään pettää..

Minulla kun on kans profiili ja todella usein saan viestejä,"et kiinnostaisko sexsuhde"siis mitä hittoo,onko tosiaan nii että naiset ei sit osaa arvostaa omaa miestään,kun olen muutaman miehen kanssa jutellu niin he sanoo et ku muija tiuskii,ikinä ei ole ruoka valmiina siis nainen kotona nainen bilettää jokavkl yms Olen kyl sitä mieltä et jos parisuhde voi hyvin nii kummankaan ei tarvi pettää Mä en nyt tiedä mitä muut ovat kirjoittaneet, ku en jaksannut lukea, mutta meilestäni sulla oikeesti pitäisi heittää äijä pihalle.

Mä oon itse tuolla treffit palstalla ja ihan sinkku oon ja oikeata kumppania haen, minkä olen tehnyt tekstissäkin miehille selväksi. Silti todella monet miehet ottavat kuvattomina muhun yhteyttä joissa haluavat seksiseuraa ja kertovat suoraan olevansa naimisissa tai suhteessa.

Tuntuu todella törkeältä toista naista kohtaan,et en todellakaan halua olla pettäjä, vaikka naista en tunnekkaan. Joten jos sunkin mies on jonnekin itsensä tunkenut, niin juju on, et aikoo myös jossain vaihees tunkee elimensä johonkin ulkopuoliseen. Mä en ikinä hakisi minkäänlaista seuraa edes virtuaalisesti jos seurustelen. Niin en käsitä ihmisiä jotka silti eivät pysty lopettamaan tota "etsimistä", vaikka kumppanin ovatkin löytäneet.

Tsemppia ja rohkeutta sulle ja muille,joille on käynyt noin. Sillä oikeeeeeeesti tollaisista pettäjä-loisista pitää vaan päästä mahdollisimman nopeesti eroon,ennen kuin aiheuttavat lisää surua. Mikään helkutin anteeksipyyntö ei todellakaan riitä. Minulla on kokemusta päinvastaisesta eli olen sinkku ja käyn treffipalstoilla.

Siellä suurin osa on varattuja miehiä, jotka etsivät salaista romanttista seuraa ja olen myös vieraillut tällä varattujen treffipalstalla. Minä en ainakaan usko enää uskollisuuteen, siellä on vuotiaita jotka etsivät salaista seuraa Eikö jokainen kotonaan saa ilmasta ihan niin paljon kuin haluaa, jos siellä jonkinlainen puoliso nurkissa pyörii?

Mielikuvitusta nyt kehiin kotirintamalla, siitä se lähtee. Aloita vaikka sillä, että jotenkin positiivisesti huomioit puolisosi päivän aikana, yksi katse tai hymy saattaa riittää tai autat jossakin pikkujutussa hänen lähellään.

Minulla on aviomies ja ihana onkin. Hän ei vain sairautensa puolesta kykenen seksiin ja itse kehoitti mua hankkimaan rakastajan kun tiesi, että minun haluni ovat vielä voimakkaat. Näin tein, mieheni tietää milloin menen rakastajan luokse ja rakastaja tietää mieheni tietävän. Rakastan miestäni ja hän minua. Rakastajalla käynti on kuin terapiaa. Sieltä kun palaan tyydytettynä ja iloisena on meillä mieheni kanssa taas kaikki hyvin. Tätä olemme jatkaneet jo useamman vuoden ja kaikki kolme olemme olleet tyytyväisiä.

Miksi asioista pitää valehdella eikö rakastavat puolisot voi puhua näistäkin asioista ihan suoraan. Niin, miksi pitää valehdella, mummu yli 60 on oikeassa ja ratkaisunne on hyvä, kun se molempia osapuolia tyydyttää. Ja juuri siihen peilaten, miksi siellä hakupalstoilla puolison tietämättä pyöritään? Puhukaa toiveistanne puolisoillenne ja sopikaa rehellisesti, ei selän takana, miten tarpeenne tyydytätte.

Kamat kasaan ettei tule yllätyksenä, vitun idiootti. Ainoastaan amatööri jää kiinni! Jonkun kännihairahduksen voi antaa anteeksi, sellaista sattuu.

Mutta että systemaattinen haku. Seurustelin 12 vuotta ns. Olen hyväkroppainen, seksistä pitävä nainen ja mies sai taatusti ihan kaikkea, mitä haaveili, sillä saralla.

Mutta se ei vaan riittänyt, vaan lisää piti saada. Eli forget him, et voi saada kuin pahaa mieltä tuollaisen miehenkuvakkeen kanssa. Tutustuin chatissa ihanaan mieheen, vapaaksi itseään mainosti profiilissaan. Mutta varattuhan se äijänkäppyrä tietenkin oli, itse sitten kertoi. Meillä oli kuitenkin suhde vuosia.

Kunnes eräänä iltana ihmettelin, miksi mies vastailee niin viiveellä mesetellessämme. Chatissä hän ei ollut. Tein haun treffipalstalle ja siellä hän oli aktiivisena kirjoittajana. Profiili oli helppo tunnistaa.

Halusin testata kuitenkin, miten kiihkeitä juttuja hän siellä väsäilee samalla kun juttelee minun kanssani. Ja vaimon ollessa varmaankin toisessa huoneessa. Tein feikkiprofiilin ja aloin tehdä itseäni tykö hänelle.

Mies tarttui syöttiin saman tien. Muutama päivä siinä juteltiin ja sitten kyselin, että etsiikö hän liveseuraa, vaiko juttelemassa täällä. Vapaa mies tietenkin luki profiilissa tälläkin palstalla. Sitten antoi oman numeronsa ja meiliosoitteensa. Siihen loppui se suhde, en edes selitellyt löytäneeni hänet treffipalstalta. Jos ei miehelle riitä vaimo ja yksi salasuhde, niin toivoton tapaus on.

Tiedän myös yhden tapauksen, jossa vaimon ystävätär kertoi hänen miehellään olevan treffipalstalla profiili. Vaimo teki myös profiilin ja alkoi pommittaa omaa miestään. Kotona mies selitteli menevänsä pelaamaan poikien kanssa. Vaimo lähti perässä ja siellä treffipaikalla sitten kohtasivat. Voitte kuvitella miehen ilmettä oman muijansa nähdessään. Rouva vei vaatekassin ja pyysi avaimet pois Netissä on turhaa olla sinisilmäisenä, sen enempää kuin kotonakaan.

Sinkkuna on hyvä olla, ilman moisia murheita. Olet löytänyt playerin elämääsi! Oletko varma että ilmoituksia on yksi? Tarkista toki iskuri-treffit ja seksitreffit sivut Turha yrittää elää tollaisen kanssa! Jotain olet itse tyrinyt kun mies joutuu etsimään seuraa netistä. Mies on kyllä jo tehnyt päätöksensä tulevaisuudestanne.

Toivottavasti ei ole yhteisiä lapsia. Oisit laittanu vastailmoituksen ja pokannut sen. Kengän kuva persuuksiin tollaselle hyypiölle. Kahden eri miehen olen saanut kiinni siitä että etsivät seuraa s24lla. Seurustelu mini hyvin mielestäni,en huomannut minkäänlaisia oireita siitä että menisi huonosti. Epäilin,joku vaisto vain sanoi ettei kaikki ole hyvin jossain.

Tarkastin asian ja näin se sitten oli,shokkihan se oli. Kostoksi tein oman profiilin ja kirjoittelin aikani,sen jälkeen paljastin koko homman. Lopuksi jätin miehen ja toisenkin. Ei ole parisuhteessa mitään syytä tutkia profiileja saatika kirjoitella siinä aikeissa. Nyt olen tavannut miehen joka on luotettava eikä roiku koneella,olen nämä asiat kertonut ja yritän niistä päästä eteenpäin.

Totta kai se itsetuntoa repi. Luottamus ei koskaan palaa jos sen menettää,turha edes yrittää. Mullakin on profiili nettipalstalla mutta ilman kuvaa. Suhteemmi yhden miehen kanssa on niin löyhä että on pakko katella uutta Samaisella palstalla näin yhden naisen miehen kuvan ja seuranhakuilmoituksen. Se nainen on mun työpaikalta ; No en tunne naista just ollenkaan, mutta tiedän hänen olevan parisuhteessa juuri tuon miehen kanssa. Tää on just tätä. Täysin samaa mieltä Tämänkin tarinan pitäis olla ihan erilainen eikä just tätä, nimittäin eihän tässä ole päätä eikä häntää.

Evouution tarkoitus on että miehet jakavat siemeniään mahdoisimman monen naaraan kanssa, se täytyy hyväksyä. Ei ihmisiä oe tarkoitettu yksiavioisiksi. Olen sen hyväksynyt, siksi en olekaan sitoutunut kehenkään, naaraana, ja en osaa tuomita uroksia. Mutta kietäydyn varattujen uroiden tarpeista kuitenkin moraalisista syistä.

Jokainen tekee oma vaintansa ja se on muiden hyväksyttävä, eettisin ja moraalisin perustein. Jos mies on 60v tai vanhempi seuraa pitää hakea vanhainkodista tai mennä hautuumaalle uneksimaan.

Säälittäviä surkimuksia, takertujia, jotka ette osaa itte päättää mistään. Myös katkeria luusereita jotka jäi lehdelle soitteleen ja nyt koittaa olla henkisesti vahvoja. Älä kuuntele näitä luusereita, sun pitää päättää itte omasta elämästä. Itse en ainakaan haluais että näitten pässien ohjeilla rupeisin tekeen päätöksiä. Hänhän haluaa esiintyä eronneena, joten anna hänelle vapautensa. Tietysti anelee ettet jättäisi häntä kun mikäpäs sen mukavampaa kuin juosta vieraissa ja tulla kotiin palveltavaksi.

Kiva ottaa kaapista puhdas paita päälle kun lähtee vieraisiin. Kun kertoo olevansa eronnut niin sitten pitää saada olla eronnut. Jos rakkautta on toisen vehjeen suuhun otto, niin olen mielummin ilman rakkautta.

Jos toista rakastaa ja kunnioittaa niin kunnioittaa toisen kieltäytymistä yököttävistä asioista. Näistäkin kannattaa puhua jos seurustelun alussa ja miesten miettiä kuinka korkealle asteikossa tuo suuhun otto on miehen elämässä.

Onhan ss niin , että tämä nettideittailu on niin helppoa ja kiusaus on lähellä. Aina täältä seuraa löytyy, ainakin seksiseuraa. Olenkin ihmetellyt, että jotkut ukkomiehen on ihan kuvillaan ja sanoo suoraan, että on avioliitossa. Sitten vielä hurskastelevat profiilissaan että "en aio erota, kunnioitan vaimoani" ja paskat, mitä kunnioittamista tuo on?! Jos ei o le vaimon kanssa yhdessä sovittu, että seuraa saa hakea, Ja mikä suhde se sellainenkaan sitten on??

Itse olen monenlaista tyyppiä täällä tavannut ja luotto mennyt ihmisiin miehiin mutta varmaan naisetkin samaa harrastavat. Ehkä hänellä oli sitä niin paljon jaettavana, että minä en riittänyt;- En tiedä mikä ihmisiä oikein vaivaa? Luulisi ettei tuollaisesta jää paljon käteen, mutta kuka mistäkin kiksit tässä elämssä saa, se on vain surullista, että siinä sivussa kärsiii täysin syyttömät jotka haluaisisvat elää toisenlaista elämää, luottaa ja uskoa ja arvostaa toista ihmistä Kaikkein pahin merkki petollisuudesta on se, että valehtelee täysin mitättömistä asioista.

Ja kun jää kiinni "housut kintuissa" niin valehtelee viimeiseen pisaraan ja yrittää kiemurrella tilanteesta. Tämähän on nykyään ihan yleistä. Itse olen 65 v. Nuoret miehet ottivat jostain syystä innokkaasti yhteyttä ja halusivat seksisuhdetta. Joillekin vastasin kieltävästi, toisille en vastannut lainkaan. Otin profiilini pois kokonaan. Vanhatkaan miehet eivät ole rehellisiä.

Tuntuu hyvältä olla vanha, sitä haluaa jo olla yksin. Onnea vain uuden kumppanin löytymiseen. Saattaa olla vaikeaa löytää luotettava ja uskollinen. Ex-puolisoni on uskoton seksi-addikti. Olisi vain pitänyt erota paljon aiemmin. Helpointahan olisi kun seksi olisi hyväksyttävää aina ja kenen kanssa vaan. Eikö sen vuoksi suhteissa olla, että tykätään toisesta eikä sen seksin vuoksi?

Noin kun olisi niin ei tarvitsisi täällä palstalla surkutella. Hei, lähde suhteesta äläkä taaksesi katso. Jos pettää kerran pettää toisenkin kerran. Ja jos miehen pitää laittaa treffipalstalle ilmoitus niin se on jo pettämistä, silloin hänellä tarkoitus pettää vaikka ei olisi sitä vileä tehnyt. Jatka elämää ja toivottavasti löydät arvoisesi ihmisen. Me kopioimme lapsuudesta lähtien ajatuksia siitä minkälaisia meidän tulisi olla ja miten käyttäytyä, jotta täyttäisimme ympäristön vaatimukset "kunnollisista" ihmisistä.

Toisin sanoen opimme roolin jota alamme esittämään valmiin kaavan mukaisessa elämässä. Myös suhteet ovat aika paljon valmiiksi määriteltyä teatteria, jossa osapuolet sitten esittävät näitä opittuja roolejaan. Suhteen olessa enemmän tai vähemmän teatteria, se ei ole aitoa, eli se ei sisällä sitä läheisyyttä mitä ihminen toivoo.

Tämä ajatusoppi alkoi jo hyvin nuorena, ja siksi ihminen yleensä uskoo olevansa se henkilö joksi hänet kasvatettiin, eli hän on epätietoinen roolistaan, mutta koska hän ei ymmärrä tämän johtuvan hänestä itsestään, hän hakee sitä läheisyyttä vaikkapa suhteen ulkopuolelta. Olen lukenut erästä kirjaa, joka kuvailee ongelman erittäin tarkalla tavalla. Kirja on Alkuajatus, ja siitä löytyvän tiedon varassa oppii tarkastelemaan ajauksia mielessään.

Kun ajatus paljastuu, siitä tulee tietoiseksi ja siksi sen voi valita pois. Sitä ennen se vaikuttaa toimintaan tiedottomuudesta, eli ihminen esittää tuota roolia huomaamattaan. Tätä sisäistä työtä tehdessä tietoisuus omasta itsestä kasvaa vähitellen ja lopulta tuo rooli katoaa jättäen jäljelle aidon oman itsen. Tuolloin on myös mahdollista rakentaa aitoja ja toimivia suhteita. Kirja todella toimii, siitä löytyy tarvittavat välineet ongelman ratkomiseen joten kannattaa lukea!

Voisitko lopettaa tuon jatkuvan mainostamisen joka puolella. On tosi rasittavaa nähdä tämä jatkuva sepustus mokomasta alkuajatuskirjasta pelastajana jokaiseen ongelmaan täällä. Itselläni on ilmoitus Suomitreffipalstalla ja olen ollut aivan äimistynyt,miten monet avioliitossa olevat miehet hakevat siellä seuraa.

Toisten liittoja en lähde sotkemaan edes vastaamalla kyseisiin viesteihin. Mutta juu, miehesi voi hyvinkin pyörittää pientä verkostoaan virtuaalimaailmassa ja monesti he myös haluisivat tavata "pienen kivan merkeissä". Tämä on karua todellisuutta. Ja mun seittemänkymppinenkin on siellä ja kärähti ja nyt olenkin miettinyt et mites hänet sais kaupattua siellä etiäpäin Jäi kiinni tekstarista, selitti ja selitti, teki loppettamispäätöksen ja laittoi s-postia tyypille, tulosti todisteeksi kopion.

Hetki kului, siis perheen yhteisen loman verran ja taas palasi kirjeenvaihtoon, jäi kiinni kun ei tullut kotiin firman eläkeläisläksiäisistä. Väitti istuneensa puistossa puhelimessa, vaikkei ollut edes varattu kun kotoa yritimme soittaa.

Ei voi enää ikinä luottaa, pakkasin kamat ja heitin ulos Ei koskaan enää palata entiseen Tätä showta siis jatkunut 4kk, nyt taitaa olla mun vuoro. ÄLÄ katsele hyvällä moista, tekee sen toistekin. Tässä oon tullut siihen tulokseen että kaikki miehet on tilaisuuden tullen pettureita.

En luota enää yhteenkään. Jos nimesi olisi nuuskamulkkunen, niin yksi mahdollinen selitys olisi, että jääkiekkoilijat ovat antaneet sinulle suuseksiä. Järvi lohi 51 Höh,ei kaikki pettureita täältä löytyy yksi kunnon sälli. Jos haluat järkevästi keskustella asiasta ja ymmärtää tilanteen asiallisesti niin soita Ei kannata harhauttaa itseensä enempää. Jos et halua lähestyä ongelmaa tarkoituksenmukaisesti niin on joskus parempi unohtaa koko asian.

Mutta, ei se auta mitenkään jos lähtee analysoimaan asiaa vääriltä lähtökohdilta. Niin, tuo mainittu numero on ihan tavallinen numero ilman mitään kummempia maksuja.

Mielummin valmistat asiasi ja otat aikaa ennen kuin soitat jotta keskustelusta hyödyt myös. En jaksa kaikkia viestejä lukea, joten tämä voi olla jo ehdotettujen listalla. Noh, tässä se tulee. Mutta kuitenkin ennen tätä, tee itsellesi myös feikki profiili ja ota yhteyttä tulevaan ex-puolisoosi. Tämän jälkee vain mielikuvitusta peliin!

En antaisi anteeksi, tosin en itse lue treffipalstoja. Että mitä tuosta osaisi ajatella, toinen laittaa ilmoituksen ja toinen lukee ilmoituksia, kannattaisko erota?

Att söka med fingertopparna är inte alltid så lyckat. Jag har provat sedan utan resultat. Ingen utav dom har varit seriösa. Eller skall det vara som en utav mina vänner att han kommer inte till Helsingfors tråtts att han bor i Esbo?

Min erfarenhet är att dom som inte svarar ej heller vill stöta på en utanför dator världen. Har jag fel så upp till bevis! Ei kannata jatkaa Unohda koko tyyppi, hukkaat aikaasi hänen kanssaan.

Katuu, pyytelee anteeksi ja seuraavan riidan jälkeen uusi profiili pelissä tai vanha piilotettu kaivettu esiin Tuhlasin melkein vuoden parantumattoman nettideittaajan kanssa. Nyt seurustelee uuden naisen kanssa, mutta keikkuu e-kontaktissa sinkkuna Ja tuskinpa osaa lopettaa, kun on niin koukussa.

Ovatko tyytymättömiä olemassa olevaan suhteeseen josta eivät raaski jostain syystä poistua? Pitäisikö naisten hiukan panostaa siihen että suhde toimisi, pitää mies tyytyväisenä, antaa sitä mitä hän tarvitsee eli kunnon seksiä!! Turha valittaa jos mies ei kotona saa!!!! No entä jos mies pettää vaikka saa kotona seksiä niin paljon kuin haluaa? Miehille ei riitä se että saa yhdeltä akalta joka on pitänyt huolta itsestään, miehestä, kodista, yhteisistä lapsista ja panostanut seksielämäänkin siinä sivussa.

Siitä huolimatta joka ikinen mies pettää tai olisi valmis pettämään tilaisuuden tullen. Höpöhöpöjuttuja nuo "katsoisit peiliin kun mies hakee vierasta Joillekin miehille yksi nainen vain ei riitä, vaikka olisi kuinka kaunis, upea, iloinen ja seksikäs ja vilkas sängyssäkin.

Tällaiset miehet kannattaa vaan laittaa vaihtoon, mikäli ei itse halua tyytyä saamaan vain osansa miehen huomiosta ja olemaan yksi monista naisista hänen listallaan. Vaikkei aloittajan tapauksessa todellista fyysistä pettämistä seksin muodossa olisikaan vielä tapahtunut, on mies jo osoittanut halunsa ja taipuvaisuutensa siihen, eli luottamus ilman muuta karisee.

Puheet treffipalstoista "sosiaalisena mediana"? Ei sieltä kukaan kirjekaveria etsi! Mieheni jäi kiinni kans treffipalstalta ja esitti itsensä vastaavanlailla. Tehtiin sovinto ja vuoden yritin korjata suhdetta, mutta en silti pystynyt olemaan enää normaalisti suhteessa. En vain kyennyt enää luottamaan. Luulin että ajan kanssa unohtaa, mutta ei. Elämä oli yhtä helvettiä, enkä ikinä ennen ole ollut mustasukkainen, mutta sen jälkeen jatkuvasti olin.

Huomasin kaupungilla mieheni kanssa kulkiessanikin kuinka mieheni katsoi minua hyvännäköisempää naista oikein pitkään ja sekin alkoi riipiä sisälläni. Sen vuoden jälkeen erosimme ja nyt seurustelen toisen miehen kanssa ja olen todella onnellinen. Uusi onni kumosi kaiken sen mitä tunsin ex-miestäni kohtaan. Kohtuus kaikessa,mutta eikö se niin mennyt ,että kun vierasta saa on niinkuin kangen pajalla olisi käyttänyt.

Ero ehdottomasti tulisi omalla kohdallani, ei se siitä muutu ja en ainakaan itse enää koskaan luottais. Selvä kai että haluu viihdytystä, ei ole tyytyväinen elämäänsä. Huomaa kai siinä vaiheessa kun tulee lähtö ettei se elämä sittenkään mennyt oikeaan suuntaan ja miten hölmö on ollut. Oma epävarmuus itsestä kai ajaa tähän tilanteeseen. Haluaa huomiota joka puolelta huomatakseen olevansa superhyväksytty ja -haluttu. Jos miehesi hakee seuraa eronneena miehenä, sun pitää todeta sille että "sä oot nyt eronnut mies ja voit suksia kamoinesi hiiteen täältä".

Kaikki muut vaihtoehdot olisivat sinua kohtaan väärin. No more lies Tapasin miehen treffipalstan kautta. Luulin muutaman kuukauden tapailun jälkeen, että meillä on jotain vakavampaakin. Paras ystäväni roikkui kaiken aikaa treffipalstoilla, ja hänen mielestään miesystävällänikin oli siellä profiili.

En uskonut, uskoin, ja taas en uskonut Miehen ja ystäväni viestiketjusta kävi selvästi ilmi, että tuttu mieshän siinä kirjoittelee. Annoin viestiketjusta kopioidun nivaskan miesystävälleni, ja vaadin selitystä. Sellaista selitystä en koskaan saanut, jonka olisin halunnut. Itseasiassa en edes ymmärtänyt, mitä hän selitti, koska itse olin raivonpartaalla. Ymmärrän, että joku on ikuinen etsijä, mutta sitä en ymmärrä, miksi sitten sitoutuu kenenkään kanssa vakavampaan suhteeseen.

Yllätys tässä tarinassa on se, että olemme silti edelleen yhdessä. Olen kuitenkin oppinut jotain, nimittäin sen, että elän hetkessä. Jostain syystä en enää edes välitä, mitä hän puuhailee netissä.

Ihminen, joka elää fantasioista, on jäänyt lapsena jostain paitsi. Ympärilläni on paljon ihania ihmisiä, ihan käsin kosketeltavissa Ja tänään ei tiedä, mitä on huominen;.

Nyt naiset kattokaa peiliin ja miettikää miks treffipalstalle mennään. Jos selibaatti on naisille selvää,mutta miehille ei. Testosteroiinin tuotanto toisilla on vahvempaa,ja sillon on halutkin sen mukaiset. Ukkokin pysyy pois saiteilta. Miehesi ei ole tehnyt mitään rikosta, mutta sinä olet tehnyt! Kerroit lukeneesi ruudulta miehen ilmoituksen. Tiedätkö että olet rikkonut kirjesalaisuutta, josta tulee ilman muuta tuomio jos miehesi niin haluaa!

Ei ole mitään merkitystä sillä onko ruutu auki vai ei! Julkisen ilmoituksen lukeminen ei millään tavoin riko kirjesalaisuutta. Eihän sua laitetaan vastuuseen tämän palstankaan lukemisesta, vaikka ykstyisiä hengentuotteita nämäkin ovat, emmekä halua todellista nimeämme julki.

Tiedän liiankin hyvin tunteen ja voin sanoa, että joka kerran jälkeen hankalampi luottaa Painin saman asian kanssa, useamman kerran jäänyt kiinni, ja nyt tuntuu,ettei millään pääse yli Kerro avoimesti haluistasi ja vastaa miehesi haluihin, siis jos haluat pelastaa suhteen ja normalisoida sen, ennallee se ei palaa koskaan. Sitä sattuu,meinasitteko olla 60 v yhdessä. Minkä ikäinen miehesi on? En tiedä hänen teoistaan läheskään kaikkea nykyään on uudessa parisuhteessa ja voi voi tätä naisparkaa joka siinä elää Ainoa mitä naisesta tiedän on nimi..

Olen siis vahvasti sitä mieltä että lapseni ei kuulu mieheni lähiperheeseen ja tästä syystä en lastani heidän sukutapahtumiinsa enää annakkaan koska en mm.

Olisi mukava kuulla lisää sinun tilanteestasi Tämä kertoo vain sen, että ei ne varatut aina olekaan niitä parhaita. Kun usein kuulee sanottavan "kaikki parhaat ovat varattuja". Tiedän monta kaltaistasi tarinaa, jossa mies on esittänyt ihanaa aviomiestä, mutta puuhaillut muuta selän takana. Alan uskoa siihen, että itse asiassa parhaat ovat vielä vapailla markkinoilla.

En voi toivoa kuin onnea ja toivottavasti löydät paremman miehen, joka arvostaa sinua ja on rehellinen! Mitä jos yksi kymmenestä miehestä olisi sellainen joka aidosti arvostaisi sinua, ne yhdeksän muuta eläisi miten lystää eivätkä arvostaisi sinua eikä miestäsi, olisitte käytännössä eristäneet itsenne todellisuudesta eli siitä mitä ihmiset oikeasti ovat.

Noin se vähän menee jos naista pitää ylistää, nimittäin ei muut miehet sitä ala tekemään jonkun toisen vaimolle. Vaikea laittaa sanoiksi mikä on luontainen keino ja ei luontainen keino parisuhteissa ja muissa tämänkaltaisissa asioissa, se on kuitenkin varmin mittari oikeasta elämäntyylistä jos kaikki tuntuu oikealta eikä mikään asia vaivaa mieltä. Jos joku asia joka ei edes liity koko suhteeseen vaivaa, niin se on merkki siitä että kokonaisuutena kaikki ei ole niin kuin pitää.

Eli yhdelle ongelmalle on annettu toinen syy. Elämä on ainutkertaista eli antaa mennä vaan Missä on sanottu ettei saa olla muidenkin kanssa "sillei"? Ei, en ole uskonnollinen, joten turha yrittää raamatuita tai koraaneita. Aviorikos-käsitettäkään ei enää ole. Mikä laki kieltää minua syöksymästä naapurin rouvien hameiden alle?

Entinen avopuolisoni etsi seksiseuraa netistä. Sain asian selville vahingossa ja pidin tietoni salassa kuukausitolkulla ennen kuin räjähdin asiasta. Jatkoimme yhteiseloa noin puolisen vuotta tämän jälkeen, jolloin jälleen vahingossa löysin hänen uuden profiilinsa! Siihen päättyi vuosien yhdessäolo ja avoliitto..

Once a cheater, always a cheater. Nykysin luotto miehiin mennyt täysin ja saankin nautiskella sinkkuelämästä: Meille miehille on luonnonmukaista pyrkiä levittämään geenejämme mahdollisimman laajalti. Sama koko eläinkunnassa, ainakin nisäkästen kohdalla urosten suhteen. Nämä yksiavioisuusvaatimukset ovat vain pelkkiä normeja jotka pyrkivät rajoittamaan luontoa.

Emme me pahuuttamme tai ilkeyttämme sitä tee, vaan jotkut meistä eivät vain ole tarpeeksi vahvoja vastustamaan luonnollista tarvettamme. Ja ehkä vietti on meillä häntäheikillä vahvempi kuin "uskollisilla". Mutta nythän sinä voit sinkkuna nauttia meistä vapaista uroksista, kummatkaan eivät sitoudu mihinkään! Kunnioitetaan ja nautitaan toisistamme! Seuraat siis evoluutiota, mutt a pimität sen naaraalta,jonka valitsit lastesi äidiksi, sllieenhän se menee, meidän ihmisten ajatusmaalimassa, hah,muutoin olemme samoilla linjoilla.

Onhan se vietti erilainen eri ihmisillä, mutta itsehillintäkin on keksitty. Sitten, kun vaimosi hankkii sen ulkopuolisen seksiystävän, hän saa luultavasti sinulta turpiinsa, sillä häntäheikit harvoin kestävät naisen seksuaalisuutta ja naisen tarpeita.

Ei saisi, en ole väkivaltainen. Pahoittaisin toki mieleni mutta ymmärtäisin kyllä. Pettäjät ovat aina pettäjiä joten anna kenkää äijälles ja hanki uusi elämä!!! Hän ei ole sinuun tyytyväinen joten hakee seuraa ja nyt kiinni jäätyään pelkää yksin jäämistä, mutta kummallekin parempi aikanaan, että eroatte. Mulle kävi entisen vaimoni kanssa sama juttu ja annoin anteeksi, mutta muutama vuosi niin jätti minut kuin nallikalliolle eli pettäjä luonteeltaan niin aina pettäjä.

Elämä on kovaa, mutta ilman kovaa ei ole elämää ;-. Mikä ihme tuossa on? Kannattaa pysyä sinkkuna, niin ei löydä omaa miestä treffipalstoilta. Enemmän täällä ja baareissa varatut miehet hakevat seuraa kuin vapaat miehet. Teidän olisi ilmeisesti käynnistettävä kahdenkeskiset yt-neuvottelut. Hakeeko kumppanisi vakavalla mielellä itselleen seuraa, vai testaako viehätysvoimaansa? Onko tuo nyt sen vaikiampaa?

Yksi lempiaiheistani on ihmisten tunne-elämä. Siinä kaikkein käsittämättömintä on se, miten ihmiset kehittävät itse itselleen tunteita ja perustelevat motivoivat ne älyllä. Tämä tarkoittaa, että ihmiset voivat muitta mutkitta pyrkiä perustelemaan järjellisesti asioita, joita tuntevat ja puolestaan tuntea voimakkaastikin omia ajatuksiaan sekä mielikuviaan kohtaan.

Tuttu ihminen yleensä menettää tietyn mystiikan. Ajan kuluessa, mitä nuorempi sitä nopeammin, se mystiikka katoaa, vaikkei näin tosiasiassa tapahdukaan. Me ihmiset olemme lopulta melkolailla pohjattomia mysteereitä jopa itsellemme. Näkökulmastamme mysteerin katoaminen kuitenkin johtaa siihen, että toisesta ihmisestä alkaa tulla enemmän tai vähemmän tylsä.

Jotkut vaativat vaihtelua elämäänsä, eivätkä enää tunne samalla tavalla intohimoa esimerkiksi omaa puolisoaan kohtaan kuin suhteen ollessa kaksi viikkoa vanha. Toisaalta olen itse ollut miehesi kaltainen ihminen. Se on johtunut huonosta itsetuntemuksestani ja tietyistä addiktioihin viittaavista piirteistä.

Tulen alkoholistiperheestä, jossa mikään ei ollut koskaan varmaa. Totuin tiettyyn kaaokseen ja epävarmuuteen, joten liian vakaa suhde saattoi alkaa hyvin nopeastikin tylsistyttää. Sen lisäksi aloin uskotella itselleni, ettei se suhde kuitenkaan kestä, joten aloin etsiä seuraa. Näistä itselleni uskottelemistani asioista tuli itsensätoteuttavia pelkoja.

Ero tuli osittain juuri oman käytökseni vuoksi. Kohdallani haaste oli se, ettei puolisoni ollut kenties valmis haastamaan minua ja minä taas en ollut laisinkaan valmis ottamaan vastuuta omista kuvitelmistani. Vaikka olisimme alkaneet keskustella asioista, olisin hyvin todennäköisesti kierrellyt ja kaarrellut. Olisin ollut se ympäripyöreä ja epäluotettava mies, jonka seuraan ei olisi kannattanut itseasiassa kenenkään tulla.

Valitettavasti siinä vieressä jo oli nainen, joka kärsi käytöksestäni. Tunnepuolisesti olen ollut aina herkkä. Lisäksi - vaikka edellä olevasta toisin voisi kuvitella - minulla on ollut erittäin tiukka moraali.

En ole sietänyt pettämistä ja ajatustakaan siitä. Siten en koskaan pettänyt, vaikka minulla ilmoituksia netissä olikin. Ilmeisesti tärkeintä itselleni oli, että "portit olivat ikään kuin auki" mahdollista eroa silmällä pitäen. Tästä asiasta minun olisi ollut erittäin vaikea puhua. Silti tuo on asia, josta minun olisi pitänyt puhua, asia, jota minun olisi pitänyt käsitellä. Jos ja kun en olisi kyennyt ottamaan haastetta vastaan, olisin ymmärtänyt erittäin hyvin puolisoni lähdön.

Se käyttäytyminen hajottaa ja se leimaa toisen epäluotettavaksi. Jos vaikka olisikin joku syy luottaa, se luottamus on jo kadonnut, eikä toisen vakuuttelut siinä välttämättä enää auta. Pettäjän on kyettävä avautumaan tunteistaan eikä selitellä älyllä asioita, "mutta kun" tai "ei se mitään tarkoita".

Ne eivät vastaa kysymykseen: Se vielä jäi sanomatta, että todellakin ihan turhaan hajotat itseäsi siinä suhteessa tunnepuolisesti. Et esitä niitä kysymyksiä silloin itsesi vuoksi, ikään kuin vaatien selitystä sille käyttäytymiselle. Kuitenkin pettäjä motivoi käyttäytymisensä ihan itse itselleen ennen kuin kenellekään muulle. Niinpä sen tunnepuolisen motiivin kaivaminen voi olla hyödyllistä pettäjälle itselleenkin. Korostan kuitenkin sitä, että voit ilmaista asian näin: Kunhan mietit hetken tai edes kaksi, miksi tarkalleen toimit niin kuin toimit.

Mitä tunnet toimiessasi kuten toimit ja mihin tunnepuolisesti pyrit käytökselläsi? Sen on täytynyt olla Savolainen??? Kävitkö ite hakemassa treffiseuraa palvelusta vai miten kärähti? Hei laita itsekkin profili ja vastaa hänelle tai etsi parmpi, sieltä löytyy, mitä suotta itseään kiduttamaan turhilla, "potut pottuina". Minä kun olen ajatellut vaihtaa osoitetta tuon alkoholisoituneen miehen luota Tietäsittepä mihin kaikkeen miehet pystyy.

Mulla oli 2 vuodensuhde mieheen jota aloin pikkuhiljaa epäillä oudoista viesteistä jne. Kunnes eräspäivä luin sen s. Jäätyään kiinni "kiltti ja ihana" mieheni kävi minuun käsiksi. Kyllä meni luottamus kaikkiin!!! Teidän suhteesta makuuhuoneessa on hävinnyt jännitys ja kiihko.

Elämä menee sielläkin samalla rutiinilla kun kaikkialla muuallakin. Jos keskustelua ei synny kannattaa harkita vakavasti eroa. Eroseksi voi joskus pelastaa väljähtyneen suhteen. Käske näyttää mitä sielä tferripalstalla on ja päätä sitten mitä teet. Jos toiseen ei voi luottaa niin laita ihmeessä kiertoon sellainen. Ei maailmassa ole kahta samanlaista miestä tai naista, saati näiden samanaikaista samanlaista elämäntilannetta, syytä tai motiivia toimia tietyllä tavalla.

Mitä vapaammin ihminen saa toimia, sitä luonnolisempaa on hänen elämänsä. Jos vapaa ihminen toimii normeja ja vastaan, hän rikkoo eetisiä ja moraalisia sääntöjä pelurina joka tapauksessa eniten kun on valvottu ja vankilassa. Jos silloin on mukana laki ja siinä sanktiot, hän saattaa pelätä rangaistuksia. Poliitikot eivät pelänneet omia lakejaan vaalirahoituksessa koska puuttuivat saktit ja valvonta.

Avioliitto on eettinen ja moraalinen suhde. Avioliittolaki on muuttunut löyhäksi ja juopoilla on juopon aivot. Juodaan jotta eettisiä normeja voi rikkoa ja myöhemmin juodaan, jotta unohdetaan juominen.

Puoliso on valikoitava eetisesti ja moraalisesti oikein ja selvin päin selvästä ihmisestä. Katsottava peiliin millainen itse on ja hyväksyttävä kehnompi elämä jos ei itsekään ole ihan mallikappale muille. Noin se maailma toimii. Suomi24 sivuilla on ihmisiä treffipalstoilla, joilla on motiivina löytää miljoonista itselleen mallikappale, vaikka itse ovat ihan tavallisia epätoivoisia tumpeloita. Miehellä oli todella pieni ei tuntunu että mitään olis ees ollu sisällä. Seksin jälkeen mies keittikahvit ja puhu vain panemisesta ja pillusta kahvin juonnin yhteydessä.

Jossakin kuvassa olleita naisia haukkui hyi helvetti kolmella oli kuulemma liian pienet tissit ja neljännellä etureppu,loukkaavinta tässä oli ehkä se että itsekkin olen pyöreä,mutta pituus ja paino oli näkyvillä treffiprofiilissa. Mies myös tupakoi monta kertaa minun ollessa sielä. Sitten kun meni töihin ja jätti mut huoltoaseman pihaan niin se sanoi vain että haetkompari pizzaa amupalaksi ja et katsellaan.

Jäi paska maku suuhun ja oon kyllä varma että ikinäen enää miehen kanssa näe,ei tullut kovin hyvää kuvaan. Läskiä piisaa Ehdottaisin että nettideitti palveluista tehtäisiin virallisen valvojan alainen sivusto jossa liian kauan viihtyneet jämä-ämmät karsittaisiin pois heti kättelyssä. Hieno kokemus taas Pitkästä aikaa joku nainen viitsi edes vastata viestiin.

Et tiennyt edes miehen nimeä ja menit hänen kotiinsa ensitreffeille? Et halunnut seksiä hänen kanssaan, mutta annoit kahdesti? Olen pahoillani kun sanon näin, mutta oletpa tyhmä tyttö. Miehestä sen verran mielipidettä, että osasipa käyttää hyväkseen äärettömän naiivia tyttöstä. Typerältä tuntuu tämä mieskin, tällaiset kun saataisiin treffipalstoilta pois.

Lue oma tekstisi läpi ja mieti uudemman kerran, kuinka typerästi ja vastuuttomasti oot toiminut, ehkä saat jotain oppia tulevaisuutta varten.. Kyllä mä miehellä useamman kerran sanoin etten halua,mutta eipä se paljoo vaikuttanu. Joo voin toimia typerästi,mutta kun en ensiksi seksiin suostunut niin mies suuttui,oleppa sielä sitten yötä. Eipä ainakaan tarvi toiste mennä!

Ensitapaaminen AINA ihmisten joukossa ja suojele myös henkilöllisyyttäsi - ensitapaaminen kertoo jo paljon millaisesta ihmisestä on kyse. Sen jälkeen voit päättää jatkosta Muista myös, jos et halua seksiä, sinulla on aina mahdollisuus kieltäytyä. Mies oli moukka, ja käytti sinua hyväkseen. Opi tästä, lupaa itsellesi; ei koskaan enää vastaavaa! Joko tämä on provo tai muuten olet todella nuori ja aika vietävissä sekä helppo Et voi muuta kuin syyttä itseäsi ja ottaa opiksi, netti on täynnä valehtelijoita, koskaan ei kannata uskoa mitä tonen kertoo itsestään, se saatta olla suuri vale ja siinä voi käydä huonostikin.

Jos harrastat seksiä tuntemattoman miehen kanssa heti, niin eipä siinä voi muutakaan odottaa, mies tahtoi vain seksiä ja thats it, sai sulta joten pääsi päämääräänsä. Sellaisia ne miehet ovat. Kuinka joku voi olla noin yksinkertainen, että menee jonkun himaan ekoille treffeille? Arvaanko oikein, että mies ei halunnut käyttää kumia joten annoit paljaalla? Toivottavasti selvisit säikähdyksellä ja sait opetuksen. Ei koskaan kotiin ensimmäisellä tapaamisella, ei koskaan autoon.

Eikä alussa pidä muutenkaan joutua tilanteeseen, jossa on riippuvainen toisesta eli ei esimerkiksi pääse pois asunnolta tai kesämökiltä heti halutessaan. En mä taas niin tyhmä olisi että paljaana olisin antanu!!! Kyllä täytyy uskaltaa sanoa EI. Yöksi jääminen ventovieraan luokse ja seksi ekakerralla on kamala yhdistelmä. Olisi kannattunut tehdä katoamistemppu jo siinä vaiheessa, kun huomasit, ettei kaikki ole kohdallaan, tai ainakin silloin, kun hän käänsi selkänsä ja alkoi kuorsaamaan.

Taidat olla viellä aika nuori, joten kun jatkossa haluat välttyä itkulta ja hammasten kiristykseltä, niin ota hyvä ihminen nyt neuvosta vaarin. Tämä ei ole pelottelua, vaan tosi asia. Maailmaan mahtuu monenlaista häirikköä ja väkivaltaisuutta.

Tosin monet ihmiset osaa vetää roolia, niin ettei heistä ota pirukaan selvää Kyllä olet tyhmä vaikka muuta väität. No eipä tuossa mitään kauhean kamalaa ole tapahtunut mielestäni. Joo ei pidä koskaan uskoa mitä vieras ihminen antaa itsestään ymmärtää.

No ,kuitenkin suostuit kaikkeen siihen mitä hän halusi joten siitä on enään turha puhua. Seuraavan kerran jos sovit ko. Jos ne on susta kiinnostuneet niin tulevat kyllä pitkänkin matkan päästä treffaamaan. Älä itse lähde kotikaupungista suuren onnen ja autuuden toivossa.

Nää tyypit kertoo itsestään sen mitä naiset haluaa niistä kuullakkin. Järki matkaan ja muista myös arvostaa itseäsi ; Tsemppiä sulle ,mutta älä ole liian sinisilmäinen. Mun mielestä sulla on kirjallisia lahjoja ja hyvä tilannetaju. Juttu oli siis oikein hauska ja siinä kuvattiin hienosti se epäsuhta odotuksissa ja käyttäytymisessä mikä nettideiteissä monella tulee.

Tässä hölmö oli nainen - epäilen siis mieskirjoittajan olleen asialla. Päähenkilö tilaa postimyynnistä prinssin ja saakin rentun. Mielestäni tästä kävi nyt vain ilmi se että sait makuusi ja odotuksiin nähden liian pientä munaa ja sekös sinua pikkulutkaa nyt harmittaa! Toisaalta teit miehen ainakin hetkellisesti onnelliseksi ja osoitit positiivisesti etteivät kaikki tämän palstan naiset kävele kaksi kuukautta jalat ristissä kuten yleensä ennen kuin lohkeaa.

Aloittaja on joko provo tai joku vuotias. Mutta jos joku nuori tyttö sattuu tämän lukemaan, niin sanon vaan, että nainen itse määrää itsestään. Vaikka kuin olisi vanhempi ja "fiksumpi" mies niin aina naisella on oikeus valita ei. Vaikka mies ei tykkäisikään. Mitä väliä sillä on jos loukkaa kusipäämiestä? Oikeasti, pitäkää tytöt puolenne.

Nuorena ei osaa sanoa ei, itsekään en osannut. Seksiin pitää suostua vain, jos oikeasti joka solullaan sitä haluaa ja jos voi luottaa siihen että mies kohtelee naista seksin aikana muunakin kuin panopuunaan. Ja oikeasti ei mihinkään kotiin yöksi ekoilla treffeillä Ketjun aloitus on selvästi nuorehkon pojan hengentuote kirjoitustyylistä päätellen, samantyylinen mitä näille palstoille on tungettu miesnäkulmasta, tätä ensitreffiä ja panemista.

Ei siinä mitään, jollakin on aikaa ja patoumia, mitä pitää päästää ulos. Hämmästyttävintä on se, miten ihmiset lähtee uskomaan kaikea paskaa, kai se on tämä suomen koulujärjestelmä, joka kitkee pois omilla aivoilla päättelyn ja kerrotun kyseenalaistamisen. Voisitko kuvailla meille kaikille pillusi ulkonäköä noin yleisesti. Onko sulla jo paljon karvoja? Onko mallia karvakolmio vai vauhtiviiva?

Oletko tähänmennessä antanut kuinka monelle? Ota nyt opiksesi Minusta sinun kannattaisi pitää taukoa miehistä siihen asti, että opit pitämään huolta itsestäsi ja tekemään itse omat päätöksesi. Jos et halua seksiä, älä harrasta sitä. Et vaikka ukko kuinka ruinaisi. Jos mies alkaa siitä raivoamaan, tai ylipäätään mistään raivoamaan, niin kengät jalkaan ja kohti omaa kotia.

Vaikka taksilla, jos et muuten pääse. Raivoavan, lähes tuntemattoman miehen luokse et koskaan jää. Ja se paras vinkki: Älä mene heti ekalla tapaamisella yöksi mihinkään, vaan tapaa mies aina ensin paikassa, jossa on muitakin ihmisiä ja josta pääset helposti pois, jos mies ei olekaan sitä mitä piti. Eihän se mieskään oikein toiminut, mutta aikuinen ihminen on aina ensisijaisesti itse vastuussa itsestään.

Entäs jos se mies olisikin alkanut väkivaltaiseksi? Ethän sä sitä pelkän nettikirjoittelun perusteella vielä tuntenut. Ota vastuu itsestäsi ja opettele pitämään puolesi. Ei ole pakko suostua mihinkään sellaiseen mitä et itse halua. Ei edes miehen miellyttämiseksi.

vaimo antoi pillua suomi treffit keskustelu

: Vaimo antoi pillua suomi treffit keskustelu

HOMO TREFFIT PUSSY BEST 844
Seksiseuraa lahti suomi tampere Ei mitään kysymyksiä takaisin. Tosin monet ihmiset osaa vetää roolia, niin ettei heistä ota pirukaan selvää Vaimo teki myös profiilin ja alkoi pommittaa omaa miestään. Mulla on vuosikausia ollut ilmoitus ja ei kukaan vastaa ikinä mitään ,taitavat puhua p. Mutta nythän sinä voit sinkkuna nauttia meistä vapaista uroksista, kummatkaan eivät sitoudu mihinkään!
SEX TURKU LESBO SUOMI Kyllä olet tyhmä vaikka muuta väität. Jos ulkonäkö miellyttää, on samantapaisii harrastuksii ja elämän tavoitteita ja huumorintajukin on aika sama nii sitten vaa oikeille treffeille mitkä oikeesti merkkaa jotain. Onneksi se entinen p""ka jäi kiinni, olisi vain jäänyt aiemmin. Tai sitten suoraa toimintaa eli pyydä häntä kirjautumaan sisään profiiliin niin sieltäpä näet millaista keskustelua hän on naisten kanssa käynyt. Mulla yksin asuessa lasku n. Niin, tuo mainittu numero on ihan tavallinen numero ilman mitään kummempia maksuja.
Rakel liekki free ihana pillu Deitti suomi nainen ja koira porno
Tosin liian sinisilmäinen ei eri kulttuurien välisissä suhteissa voi myöskään olla. Mulla samanlaisia kokemuksia,mieheni oli ja siellä jäi kiinni kun näin kuvan tuossa missä niitä pyörii,väitti ettei ole itse laittanut ilmoitusta voi voi sanoin et pellenäkö minua pidät,älä edes usko että uskon tuota,otin tavarani ja läksin,nyt ihanaa elämää saan viettää yksin en tarvitse tuommota pelleä,en moiti kaikkia miehiä kyllä varmasti kivojakin on ja rehellisiä. Maailmasta löytyy kyllä kunnollisiakin miehiä. Sielt haetaan vaa potentiaaliasta kemiaa. Näistäkin kannattaa puhua jos seurustelun alussa ja miesten miettiä kuinka korkealle asteikossa tuo suuhun otto on miehen elämässä. Se on jotenkin niin sellainen tuttavallinen ja matalan kynnyksen deittipalvelu, Suomi24 jne.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *