isoa kalua cuckold suomi

Kaipa nuo asukkaat jotain korvausta saavat, ellei sitten peräti ilmaisen asunnon. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Minun fetissini on se kun vieras mahtisonni painaa vaimoani minun katsellessa vieressä voimatta mitenkään osallistua. Äijän hoidettua rojut sisään joudun nuolemaan pillun puhtaaksi jotta voivat ottaa uuden rundin Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä?

Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Vaimo kävi kerran vuosia sitten reissussa ja tuli pesemättömänä kotiin Vierestä en ole päässyt seuraamaan,vaikka samanlaisista jutuista on ollut puhetta,hän ei ole toteuttanut meidän kummankin fantasiaa.

Tai ehkä se onkin pelkästään minun. Vierasta kyrpää hän kuitenkin on elämänsä aikana saanut paljonkin. Fetissi tai ei, naisena se ainakin on nautinnollista Minulla on bi-naisena sekä naispuolisia seksikumppaneita että yksi oikein mukavasti varustettu miesrakastaja. Aviomieheni rooli oli aluksi katsella kuinka nautin ja valitan orgasmeista vieraan miehen käsittelyssä, joskus sidottunakin kikkeli pystyssä mutta yleensä itseään kovasti runkaten, mutta nykyään nuoltuaan minut valmiiksi rakastajalleni hänet yleensä hätistetään "häiritsemästä" vessaan sellaisen hänelle varta vasten hankkimani tekopimpsan kanssa.

Ääniä hän kyllä kuulee varmasti, en voi olla hiljaa Lauettuaan hän saa tulla katsomaan lerppukikkelinsä kanssa, kuinka minua eli hänen vaimoaan tyydytetään oikein kunnolla. On kiihottava kontrasti, kun rakastajan iso kova kalu nai minua ja mieheni kikkeli on pienenä lerppuna vieressä Toisinaan sanon jättäneeni pillerit pois vaikka en oikeasti ole eli hän saa todistaa, kuinka toinen panee minut raskaaksi Miehet ovat kummallisia, mutta pääasia että kaikki nauttivat Rakastajani jäljiltä hän kyllä nuolee ihan kiitettävästi spermat pois pimpsasta, pepusta tai rinnoiltani, mutta valitettavasti kumpikaan miehistä ei ole suostunut siihen, että hän nuolisi myös rakastajani kalun puhtaaksi.

Minun fantasiani olisi, että joku naisi aviomiestäni peppuun samalla kun hän kikkeli kovana näkisi rakastajani tyydyttävän minut Naispuolisten seksikumppaneideni kanssa miehelläni on samantapainen rooli, ei saa aitoa pimpsaa vaan saa alun jälkeen viihtyä vessassa tekopimpsoineen.

Kyllä alkoi kalu kovettua lukiessa. Voin suostua tohon jos miehes suostuu. Voi kun saisi oman vaimon innostumaan tuollaisesta Itseltä varmaan ruiskahtaisi kaluun koskematta tilanteen kiihottavuudesta johtuen Runkkari olet ja runkkariksi jäät. Susta ei ole naisen tyydyttäjäksi. On,mutta kuitenkin haaveilen tuosta Ei varmaankaan sitten Hesasta paksukaluista,aiheesta kiinnostunutta vanhempaa miestä Tuo oisi minunkin fantasia, olisi ihanaa saada kyrpää samalla, kun sonni nussii sua.

Imisin myös kaikkien kyrvät puhtaaksi aaah! Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Minulle on tärkeää taittaa käsi vaimon pillun viereen ja tuntea vieraiden miesten työntöjen voimat. Kaverini haluaa nuolla mun palleja ja peppua samalla kun nain hänen vaimoa, lopuksi haluaa spermat suuhunsa. Vaimonsa nauttii kun saa isoa kerran viikossa. Olimme kaverini Taiston kanssa kesämökillämme kalastamassa ja vaimoni Merja oli mukana.

Kun verkot oli saatu järveen, mentiin Taiston kanssa saunaan. Kohta Merja ilmestyi verannalle ja sanoi ettei aio itsekseen kupata mökissä vaan tulisi kanssamme löylyyn. Kohta ovi aukesi ja hän työntyi alastomana väliimme istumaan. Olin vähän vaikeana mutta hiukan kyllä kiihotti. Heiteltiin löylyä ja huomasin Merjan tahallaan näyttelevän itseään.

Hämärässä saunassa en huomannut reagoiko Taiston kulli tilanteeseen mutta omani ainakin nosti päätään. Merja laittoi kätensä jalkoväliini ja lypsi parruani täyteen mittaan. Kohta hän sanoi että eiköhän mennä rapulle viilentymään ja melkein heitti minut lauteilta. Hyppäsin täydessä erektiossa ulos ja istuin rappusille. Merja tuli perässä ja sitten Taisto puolijäykkä heijari jalkojen välissä. Hetken istuttuamme Merja nousi ylös ja kyykistyi pihalle. Siinä hän sitten lorotti silmiemme edessä ja kysyi haluaisiko jompikumpi maistaa pisua?

Jamo tykkää aina ottaa maistiaiset mut nytkö ei maistu, kysyi Merja. Seuraavaksi hän nappasi penkiltä kaksi pyykkipoikaa ja laittoi ne nänneihinsä. Vapisin kiihkosta ja tilanne ei ollut sen helpompi Taistollakaan, Hänellä seisoi kovana ja silmät paloivat kiimaisina. Merja nappasi kaksi pyykkipoikaa lisää ja ojensi ne Taistolle. Laita nämä Jamon nänneihin. Jamo nouse ylös, komensi Merja. Ikää minulla on 24 vuotta. Tuossa noin vuosi sitten tyttöystäväni vastasi tähän "onko mulla sun mielestä minkä kokoinen?

On, Sinulla X on pieni. Se on pienin mitä olen nähnyt ja en ole lauennut kanssasi kertaakaan, rakastan sinua mutta en halua munaasi sisääni.. Vuoden päivät sitten leikittiin isoilla dildoilla, todella isoilla , nuolin tyttökaverini märäksi ja hän pakotti minut katsomaan miten dildo uppoaa häneen.. Tätä jatkoi pitkään, nyt kuvaan on tulossa oikea mies, jolla on siis isompi kalu kun minulla.

Minun pitäisi nuolla tyttöystäväni valmiiksi tälle miehelle ja jos en väärin vihjeitä ymmärtänyt myös runkata mies kovaksi.. Loppuun he suunnittelivat että imen spermat tyttöystäväni pillusta pois ja vedän käteen kun he ilkkuvat omaa pientä kaluani..

Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa.

Moi olen 48v mies. Vaimoni tekee minulle aivan samoin. Joudun tosin käyttään sukkahousuja kun vieraat miehet hoitelevat vaimoani. Ja kun saan joskus seksiä joudun käyttään kortsua kun taas kaikki vieraat naivat paljaalla.

Kyllä se parisuhde pitäis perustaa todelliselle luottamukselle. Ne käyttää teitä hyväkseen. Äkkiä itseä niskasta kiinni ja sanotte vaan että se on nyt loppu, minua ei enää alisteta. Ellette sitten satu nauttimaan siitä Kyllä täältä maailmasta löytyy ihan tavallisiakin naisia teille!

Vaimolla on käynyt lähes viikottain 2 vakipanoa jo 3 vuoden ajan. He naivat paljaalla nyt 33 vuotiasta vaimoani aivan estoitta, minun seuratessa usein panomaratonia vierestä. Kahden miehen kimpan jälkeen vaimoni ei edes halua seksiä kanssani ja jos joskus saan niin kortsua pitää käyttää. Rakastan kyllä vaimoani ja nautin kun nään hänen nauttivan , mutta ehkä tilanne on jo vähän riistäytynyt käsistä sillä vaimoni on nyt raskaana ja lapsi EI todellakaan ole minun.

Minun 28 vuotias vaimoni aloitti ensin isoista dildoista ja sitten tulivat mukaan 2 nuorta kundia ja viime keväällä hän vaihtoi ne kahteen somalipoikaan, joilla on kyllä melkoiset molot. Tämäkään ei vielä riitä, nyt pitäisi minun antaa näiden somalien antaa naida meitä vuoron perään perseeseen. En ole vuoteen enää saanut vaimolta kuin käsipanoa.

Mulla on ihan sama tilanne. Joudun käyttämään sukkahousuja ja rintaliivejä. Pahinta on se, että minun pitää vielä alistua näiden miesten pantavaksi. Tuollainen touhu on aivan sairasta. Olette himojenne vietävissä olevia elukoita. Ettekö te yhtään ajattele seurauksia? Mitä lapsi mahtaa tuumata alkuperästään, jos ja kun se hänelle joskus selviää? Miten tämä vaikuttaa väleihinne?

Noin se on meilläkin käynyt. Jotenkin vaan päässyt homma luisumaan vaimon haluamaan malliin. Meillä käyvät kanssa kaksi sudanilaista kaverusta panemassa vaimoa, noin kerran viikossa. Onneksi ovat jättäneet minun pepun rauhaan mutta joudun nuolemaan limaiset puoliturpeat molot aina jälkeen päin puhtaiksi vaimon katsellessa vierestä ja kysellessä miltä maistuu.

Siinä mielessä olen tyytyväinen että silloin tällöin vaimo päästää minut liukkaille. Meillä aikakin Somali, joka on saanut jo kansalaisuuden luvat pitää suhteen lapseen yllä kun sattuu tärpäämään.

Vaimo ainakin on innoissaan. Sellaisiahan ne nykyisin on. Vaimollani on lupa käydä parittelemassa vieraiden miesten kanssa, ja aikaisemmin ne olivat yksittäisiä kertoja. Nyt hänellä on jo jonkin aikaa ollut rakastaja, jonka luona hän viettää iltoja ja viikonloppuja.

Mies käy hakemassa vaimoni meiltä ja tuo hänet kotiin, ja he pussailevat ja juttelevat tulevasta illasta kuin minua ei olisikaan. Kerran kuukautiset olivat monta viikkoa myöhässä, ja mies sanoi silloin haluavansa vaimoni kanssa yhteisen lapsen. Toivon suhteen viilenevän tai katkeavan, sillä en alkujaan tarkoittanut tätä, kun lupasin vaimolleni, että hän saa käydä naimassa vieraita miehiä.

Päätettiin vaimon kanssa kokeilla vierasta miestä, ja sen hankkiminen jäi minun tehtäväkseni. Niitä kävi useampiakin, mutta yksi alkoi vaimon pyynnöstä käydä suunnilleen kerran viikossa.

Pari vuotta sitten vaimo alkoi vaatia, etten saa olla mukana katsomassa ja osallistumassa heidän pariteluunsa, vaan minun pitää lähteä vaikka korttelipubiin.

Vastikkeeksi he panevat videokameran pyörimään, ja saan katsella siitä heidä touhujaan. Tämä vieras on poikamies ja käy meillä pari kertaa viikossa. Minusta on tullut pubin kanta-asiakas. Rakastan edelleen vaimoani ja suhteemme on ihan hyvä. Saan panna häntä viikon tai kahden välein ja katsella niitä videoita ja runkata hänen nähtensä niin usein kuin haluan. Niinhän se on, että ei pienelle pilille löydy käyttöä. Sen minäkin olen ajan myötä karvaasti todennut. Dildot ovat jo pitkään olleet arkipäivää.

Pimppiä sain viimeksi joskus viime kesänä. Vieraissa vaimoni on käynyt. Sen hän on suoraan sanonut. Onneksi ei ole vielä kotiin tuonut.

Ainakaan minun olessa kotona. Olime helmikuussa viikon etelän lomalla. Jo seuraavana iltana hän toi paikallisen hotelliimme. Sain nukkua sohvalla kuunnellen heidän kiimaista menoa.

isoa kalua cuckold suomi

Isoa kalua cuckold suomi -

Join toisena iltana itseni sikakuntoon, ja yksi tumma mies auttoi vaimoani saamaan minut huoneeseen. Vastaa alkuperäiseen viestiin Cuckold heips. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Jos panokoneen hankkii omaan kotiin, mistä ja millaisen kannattaisi hankkia ja miten siitä kannattaisi kertoa omalle kumppanille? Rakastan kyllä häntä omalla tavallani kyllä vieläkin. Vastaa alkuperäiseen viestiin Cuckold heips. Ryhmäseksissä tämä on vielä kivempaa kun pääsee seuraamaan sivusta. Ottakaa ajoissa ja etukäteen puolisonne kanssa puheeksi, jos kaipaatte vierasta.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *