etsin naisystävää seuraa porista

Olen lapsirakas hoitoalalla työskentelevä huumorintajuinen ja katseenkestävä eronnut yh- äiti. Olen 27 vuotias nuori nainen. Tykkään taiteesta ja teen itekkin taideteoksia maalauksia Väritän värityskirjaa, vedän viivan pisteestä toiseen.

Kokoan palapeliä josta puuttuu paloja. Oon kohta kolmekymppinen nainen. Olen vammautunut vuonna pudottuani parvekkeelta. Moi Täällä on 23v nainen ja etsin miestä tositarkoituksella. Olen tällänen kiva, pikkasen uj Heti alkuun huomasin miten hankalaa se onkaan tehdä personaallinen kuvaus itsestään. Turhaan mä tähän kirjoitan mitään, kun ketään ei kumminkaan kiinnosta. Lyhyesti siis, olen v Luomalla profiilin voit tutustua palveluun ilmaiseksi.

Ilmaiskäyttö on rajoitettu tiettyihin toimintoihin; voit vapaasti hakea profiileja, lähettää ja katsella kuvia, flirttailla, lähettää vip-kutsuja, jne. Palvelun maksullinen käyttö Hankkimalla käyttöaikaa pääset käyttämään palvelua täysipainoisesti: Käyttöajan pituuden päätät aina itse valitsemalla sopivimman tarjotuista vaihtoehdoista.

Käyttöaika ei uusiudu automaattisesti, vaan sen loputtua valitset aina itse haluamasi pituisen uuden jakson. Käyttöajan maksat aina ostotapahtuman yhteydessä joko omassa verkkopankissasi, tekstiviestillä tai soittamalla maksu menee puhelinlaskuusi , Visa Electronilla tai luottokortilla. Meiltä ei siis koskaan tule sinulle automaattisia laskuja etu- eikä jälkikäteen ja jäsenyys on ilmainen.

Asiakaspalvelu avoinna joka päivä klo Ilmoituspalvelun käyttäjän "Käyttäjä" suostumuksella tai asiakassuhteen perusteella tapahtuva ilmoituspalveluun sekä siihen kulloinkin kuuluviin toimintoihin "Palvelu" liittyvä henkilötietojen käsittely. Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä henkilötietolain sallimissa rajoissa CodeByte Oy: Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä. Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös väestörekisteristä sekä muista vastaavista rekistereistä. CodeByte Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla, joista niitä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla. Tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja.

Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt. Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §: Etsinnässä henkilö, jonka kanssa voisi jakaa arjen ilot ja surut.

Niin pienet kuin isotkin tapahtumat. Jos kiinnostuit, niin laitathan viestiä. Etsin ystävää Porista ihan kahvitteleen kaljalle yyterin sanoille ottaan arskaa kuluttaan aikaa vaihtaa mielipiteitä….

Oon ujo ahdistunut yksinäisyyteen täällä porissa.. Onko täällä Satakunnassa yhtäkään yhtä kivaa ku mä niin tultais toimeen. Olen vuotias tyttö Satakunnasta tarkemmin sanottuna Pohjois-Satakunnasta.

Etsin uusia kavereita, joiden kanssa vois jutella kaikesta,ja ehkä jopa kuluttaa koko päivän jutellessa yömyöhään. Yleensä päivät tulee vaa vietettyä kotona pelaillessa, lukiessa tai koneella surffatessa. Tykkään kyllä matkustaa ja muutenki liikkua paikasta toiseen varsinkin ex temporeen , mutta kaverit tuppaa aina olemaan jossain tai asumaan vähä liian kaukana, eikä ajokorttiakaan ihan vielä ole.

Tutustun ihmisiin paljon paremmin esim. Uuden ihmisen kans keskustelemisesta ei yleensä tuu oikee mitään, sillä en keksi oikeen ikinä mitään sanottavaa. Tän takia uusia ystäviä ei oo oikee tullu vuosien varrella. Mut heti kun tutustuu toiseen ihmiseen vähän paremmin niin juttua kyllä yleensä riittää!

En itse kovinkaan helposti pysty lähettämään tuntemattomalle viestiä. Kuuntelen ihan kohtalaisen paljon musiikkia.

Ehkä enimmäkseen rockia, mutta loppujen lopuksi melkein kaikenlainen musiikki menee. Mikään elokuva ei ole oikeen ylitse muiden, mutta muutama hyvä tv-sarja kuitenkin löytyy.

Game of Thrones, Orange is the new black, American horror story. Itse siis pelaan enimmäkseen Gta5: Mitään ihmeempiä kriteerejä ei oo, muuta kuin se, että olisit n. Ei oo niin justiinsa jos menee hiukan yli tai ali. Ei oo välii mistä oot kotosin, voit olla mun puolesta vaikka Utsjoelta asti! Jos asut jossain lähellä ja haluut tavata, niin kyllä sekin onnistuu ei nyt kuitenkaan aivan heti.

Tyhjänpäiväset ja älyttömät keskustelut, joissa ei oo välillä mitään järkeä on ehkä enemmän mun juttuni.

Mielestäni en ainakaan syvällisempiä keskusteluja harrasta. Mutta tosiaan, älä pelkää laittaa viestiä, jos ees yhtään kiinnostuit! Mielummin juttelisin Whatsapin kautta mutta en viitti puhelinnumeroa tähän laittaa.

Spostin kautta en mielelläni hirveän pitkään keskustele, ärsyttävän hidasta puuhaa, enkä sitä muutenkaan useasti tsekkaa. Mutta pistin sen nyt kuitenkin tähän, jos siellä vaikka numerot vaihtaisi, jos siis kikkiä tai snäppiä ei omista. Hei Olen Helsingistä kotoisin ja muuttanut miehen perässä kokemäelle.

Asunut täällä jo jonkin aikaa mutta kavereita vaikea löytää. Nyt olen tehnyt Whatsapp ryhmän lähinnä Satakuntaan muuttaneille äideille. Itsellä siis yksi vuotias poika. Ota yhteyttä jos olisi kiinnostusta liittyä ja tutustua uusiin ihmisiin. Oon 18v tyttö Satakunnasta, joka etsii miespuolista ystävää v? Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueelta. Etsin luotettavaa ihmistä, jonka kanssa jutella päivät pitkät kaikesta maan ja taivaan väliltä, sekä myös syvällisimmistä asioista!

Ja jos kemiat kohtaa niin mahdollisesti myös nähdä face to face joskus! Tykkään kuunnella, jos jokin painaa mieltä ja yrittää auttaa. Onpas tää vaikeeta kuvailla itseään, mutta ota ihmeessä yhteyttä niin kerron lisää!

Moikka, olen nuori bi tyttö Satakunnan suunnilta. Etsin ystäväkseni miehistä kiinnostunutta miestä. Minulla on vain pari naispuolista hetero ystävää ja hekin asuvat kaukana minusta. Pidän kävelyistä puistoissa ja muutenkin luonnossa liikkumisesta. Minulla on koira niin olisi iso plussa jos tykkäät koirista. Mainittakoon vielä, että kärsin ahdistuneisuushäiriöstä, paniikkikohtauksista ja lievästä masennuksesta. Nuo eivät kuitenkaan estä minua tekemästä asioita joista nautin.

Toivottavasti saisin täältä aidon ystävän. Odotan toiveikkaana kirjettä postilaatikkooni mukavalta homo mieheltä. Yksinäinen neito suudella sydämellä odottelee vastaustasi.

Sähköpostini on menninkainen12 outlook. Etsitään ystävää, elokuvat, empatia ja sympatia, hauska, hetero, homo, huumori, luotettava, suomesta,mutta varsinkin satakunn aluelta.

Olen 26v mieshenkilö ja muuttanut muutama vuosi sitten Poriin avovaimon perässä toiselta paikkakunnalta. En ole kavereita löytänyt kun päivät menee töissä ja illat puolison kanssa, mutta välillä kyllä tekisi mieli tehdä jotain muuta kaverinkin kanssa.

Tässä iässä ehkä hieman vaikeaa sellaista löytääkkään? Tykkään pelata pleikkaria esim. Tykkään käydä myös erilaisissa tapahtumissa ja olen menevä mutta en juo alkoholia niin baareista en kavereita ole saanut en tiedä voisiko sieltä edes saada?

Tykkään myös vaan jutella joten miten vaan. Olen huumorintajuinen normaali mies mutta ilman kaveria. Yhteyttä saa ottaa rohkeasti s-postiin kaveriporista luukku. Rakastan luontoa, eläimiä, käsitöitä ja pelaamista. Olen kauhean jämähtänyt kotiin joten olisi kiva jos olisi joku jonka kanssa tehdä jtn vaikka kahvia joisi.

Olen hyvä kuuntelija ja tykkään enemmän kuunnella kuin puhua. Olen silti todella sosiaalinen kun tutustun paremmin. Elämässä on koettu paljon hyvää ja paljon pahaa. Sinulla ei tarvitse olla lapsia kunhan mielellään olet nainen ja v.

Ja tykkäisit edes hiukan samoista asioista. Olen vuotias nainen Satakunnasta. Itselläni ystävät jäivät jo yläasteelle ja tunnen oloni välillä todella yksinäiseksi. Sinun sukupuolellasi ei ole väliä.

Ikä mielellään edes vähän samaan suuntaan. Sitten vähän itsestäni, olen luonteeltani aluksi hieman ujo, mutta kun minuun paremmin tutustuu niin saatan jopa puhua liikaa. Tykkään todella paljon elokuvien ja tv-sarjojen katselusta esim Harry Potter todella lähellä sydäntäni: D Vajaa kolmekymppinen, Lähihoitaja etsii seuraa varsinkin iltoihin ja öihin. En ole aamuihminen, enkä hirveästi pidä auringonvalosta, joten olen Moikkari Olen nuorekas mies, sopusuhtainen ja pidän itseni kunnossa.

Etsin satunaista seksiseuraa näin aluksi, jos se siitä vakavoituu niin valmis ollaan siihenkin. Lähellä sydäntä on hevoset ja niiden kanssa meneekin paljon aikaa: Lisäksi salilla käyminen ja jääkiekon pelaaminen kuuluu arkeen. Netflix on myös elämä. Vakituisessa työssä käyvä ja samalla opiskelija Olen siis 17v,tossa heinäkuussa täytän 18v. Asun Tampereella, en ole vielä muuttanut omilleni Syksyllä olen menossa lukion tokalle. Olen hyvin urheilullinen,positiivinen,rehellinen,luotettava ja hieman myös ujo,mutta ajan myötä ujous Olen hiukan alle senttinen, normaalipainoinen mies jonka jokaista ajatusta varjostaa jatkuva ja jopa jollain tavalla elämää haittaava kiima..

Toivottavasti en ole liian suorasukainen mutta olisiko sinusta helpottamaan tätä elämänlaatua Hellou just sinä siellä jossain. Oikeasti etsin seuraa niin hurvitteluun kuin jutteluun, ja tietenkin jos oikea sattuu kohdalle niin tositarkoituksellakin.

Itse olen pohjois-karjalassa asuva mies joka on rauhallinen, sympaattinen mutta myöskin vahvan oman mielipiteen omaava Etsin seuraa leffaan, lenkille ja muuhun kivaan. Luonteeltani olen kiltti ja rauhallinen. Olen myös rehellinen, luotettava ja uskollinen. Huumorintajuni on hulvatonta, roisia ja mustaa. Pidän urheilemisesta, mökkeilystä ja lemmikeistä.

etsin naisystävää seuraa porista

Rakastan meikkailua,hiustenlaittoa ja vaatteita. Muuten olen rehellinen, luotettava ja huumorintajuinen. En osaa enempää kertoa itsestäni. Pistä ihmeessä sähköpostii ja katsotaan millai lähtee, oletko mun tuleva ystävä? Täällä hieman hukassa oleva nainen Satakunnasta.

Olen vuotias ja hukannut kaverini vuosien varrella. Uudet tuttavuudet ovat tervetulleita Arvostan jos pidät eläimistä,luonnosta,rauhallisuudesta,lapsista ja rennosta menosta. Seurasta riippuen voin lähteä miltei minne vaan mukaan Ei ole väliä oletko mies vai nainen. Laittele viestiä Naikkonen meiliboxi. Olen neljäkymppinen nainen ja olen huomannut vanhojen ystävieni elämäntilanteiden olevan kovin erilainen kuin itselläni ja siksi tuntuu, että tarvitsen ehdottomasti lisää ystäviä.

Välillä toki oma arkikin on kiireistä. Töitä ja lasten harrastuksia, omia menojakin. Mutta kun lapset ovat isällään, minun olisi mahdollista istua kahviloissa tai viinilasin ääressä, lenkkeillä tai muuten liikkua, käydä teatterissa, leffassa tai konsertissa sekä käydä viihteellä. Mutta tylsäähän se on yksin! Et kuitenkaan aivan pikkulapsiarjen hektisimmissä vuosissa! Laita sähköpostia ebba xx a suomi Olen kohta vuotias nainen, muutin joulukuussa Poriin joten vanhat ystävät jäivät taakse.

Kaipailen vuotiaita naisia kavereikseni Porista. Mielenkiinnon kohteita ovat mm. Aina välillä sitä huomaa että elämässä olisi tilaa uusille ystäville, kun vanhat ystävyyssuhteet ja uudet tuttavuudet on jostain syystä osittain kadonneet.

Itse olen 21v nainen ja olen koko ikäni asunut Porissa. Joskus tuntuu että tämä paikka on niin pieni että löytyykö täältä enää ketään uusia naamoja, mutta tosiaan myös muualla Satakunnassa asuvat voivat ottaa yhteyttä. Pieni välimatka ei haittaa jos molemmat ovat valmiita matkustelemaan.

Olen luonteeltani rauhallinen, kärsivällinen, kiltti ja empaattinen,mutta ajoittain myös spontaani ja seikkailunhaluinen puolikin minusta pääsee esille. Olen hyvä kuuntelemaan ja tykkään käydä esim kahvilassa istuskelemassa ja höpöttelemässä mutta mikään maailman sosiaalisin ihminen en ole. En esim viihdy kovin hyvin isoissa porukoissa mutta en silti mikään tuppisuukaan ole, sopivasti siltä väliltä.

Harrastuksia ei löydy mitään kovin ihmeellistä, koiran kanssa tulee lenkkeiltyä ja ulkoilua olisi kiva harrastaa enemmänkin mutta ei oikein ole seuraa siihen. Poikaystävän kanssa tulee käytyä silloin tällöin uimassa ja ulkona syömässä, sen lisäksi esim kirjoitan, luen ja katselen paljon leffoja ja erilaisia tv-sarjoja.

Minusta voisi saada seuraa myös esim. Jos yhtään tuntuu että voitaisiin tulla juttuun ja olet n. Jos huomaat että tämä ilmoitus on jo monta kuukautta vanha niin älä epäröi siltikään laittaa viestiä, uusia ystäviä ei ole koskaan liikaa.

Olen vuotias nainen Porista ja kaipailisin naispuolisia suunnilleen samanikäisiä uusia ystäviä. Kyllä, lauantai-ilta klo 20 ja se on päivän kohokohta. Siitä se ajatus sitten lähti.. Porissa asuva nainen, jolla ei syystä tai toisesta ole yhtään kaveria, jolla ois samat intressit kuin itsellä. Arkisin olen pääsääntöisesti työnarkomaani ja iltaisin tyytyväisesti yksin. Haluaisin sanoa, että olen pitämässä hauskaa. En osaa määritellä mitään ikähaarukkaa tähän.

Otin viime viikolla loskakelillä kuivat sukat kassiin kun lähdin töihin. Ja kun töihin päästyäni riisuin uitettuja kenkiäni niin onnittelin ylpeänä itseäni kypsästä ja aikuismaisesta teosta. Voisin veikata, että vielä ei olla ihan lähellä sitä elämänvaihetta, että lähden esimerkiksi asuntolainahakemusta laittamaan.

Kiteytetään tämä homma nyt: Ei väliä iällä, sukupuolella, eikä asuinpaikalla. Jos sarkasmi ja ironia tulee luista ja ytimistä, niin voit jo tässä kohtaa onnitella itseäsi. Spotifyn satunnaistoistosta tulee tällä hetkellä Spektiä, enkä skippaa sitä. En siis vaadi musiikilta kovinkaan syvällisiä asioita, nautin yksinkertaisuudesta. Ei kylmiltään kannata kelleen lähtee kirjottelee.. Oon vuotias abipoika Pohjois-Pirkanmaalta joka etsii pitkäaikaisia ystäviä.

Iältäsi voisit olla suunnilleen samanikäinen kuin mä, noin vuotias. Sukupuolellasi, seksuaalisella suuntautumisellasi, ihonvärilläsi tms ei ole mitään merkitystä, kunhan olet oma itsesi Olisi myös kiva nähdä!

Olen luonteeltani hyväntuulinen, mukava ja useimmiten myös huumorintajuinen. Olen kuitenkin myös ujo ja arka, joten uusien ystävien saaminen on mulle aika hankalaa. Yläasteen jälkeen mun ystävät muutti muualle kouluihin, ja jäin sen jälkeen yksin.

Yksi ystävä mulla on mutta se asuu aika kaukana ja ei nähdä kovin usein, ja toinen ystäväni kuoli viime kesänä. Olisi kiva saada ystävä jonka kanssa voisi jutella ihan mistä vaan, ja jonka kanssa voisi käydä vaikka harrastamassa jotain tai kierrellä eri paikoissa.

Olen aina valmis kokeilemaan uutta! Itse harrastan pianon soittamista, ja olen kiinnostunut matkustelemisesta.

Tykkään katsella sarjoja ja leffoja, ja pelailla tietokoneella. Jos sinäkin kaipaat pitkäaikaista ystävää, laita rohkeasti viestiä! Voin antaa puhelinnumeron yms sähköpostilla. Hei, tässä kirjottelee parikymppinen nuorimies Satakunnan suunnilta. Etsinnässä ois uudet juttukaverit, joiden kanssa vois myös nähdä joskus. Asustelen yksin ja käyn päivätöissä raksalla. Tykkään myös kokata, ja yleensä teenkin ruokani itse.

Mitään kriteerejä ei mulla toisesta oo, joten kaikenikäiset ja näköiset juttelee Jos kiinnosti niin ota ihmeessä yhteyttä emailiin: Nyt vihdoin otin itseäni niskasta kiinni ja rohkaistuin laittamaan tänne ilmoituksen.

Aiemminkin on tullut yritettyä löytää netin kautta ystäviä mutta vähän heikolla menestyksellä. Jospa nyt olisi parempi onni, mistä sitä tietää jos ei yritä. Elämässä on kaikki jotakuinkin mallillaan; on työ, koti maaseudulla, mies ja toki myös tuttavia ja ehkä jopa kavereiksikin kutsuttavia ihmisiä.

Mutta ei sellaista sielunsiskoa, sydänystävää, joka ihan oikeasti olisi samanhenkinen ja olisi kiinnostunut edes suunnilleen samoista asioista. Jonka kanssa voisi puhua ihan kaikesta, joka olisi aidosti kiinnostunut kuulumisistani, jonka kanssa voisi lähteä vaikka kävelyretkelle, kahvikupposelle, koluamaan kirppiksiä tai ihan vaan viettää koti-iltaa jutellen ja pikkuisen liikaa viiniä maistellen. Uhkaavasti kolmeakymppiä lähestyvä, herkkä, empaattinen ja huumorintajuinen nainen.

Tosikot eivät minun kanssa pärjää. Olen sosiaalinen erakko, kaipaan välillä hirveästi seuraa mutta viihdyn hyvin myös itsekseni. Olen isossa porukassa hiljaisempi; puheliaampi ja hersyvämpi puoli pääsee esiin läheisempien ihmisten kanssa.

Olen myös aika suorasukainen ja minulla on paljon mielipiteitä. Joskus tuntuu että olen aika monesta asiasta eri mieltä kuin valtaosa ihmisistä. En kuitenkaan usko että olen ajatusteni kanssa yksin, en vain ole törmännyt oikeisiin ihmisiin. Ujous myös rajoittaa uusiin ihmisiin tutustumista. Olen aika hitaasti lämpenevä ja tarvitsen aikaa luottamuksen muodostamiseen. Harrastan liikuntaa, käsitöitä ja olen hiljattain aloittanut myös keräilyharrastuksen, minkä vuoksi on alkanut myös kirppareilla pyöriminenkin kiinnostella.

Leffassa käyn mielelläni, mutta teatterit eivät ole minua varten. Tykkään myös matkustella ja rakastan eläimiä. Biletys seuraa minusta ei saa. Toivoisin että uusi ystäväni olisi nainen miesseuraa minulla on jo tarpeeksi ja suunnilleen samaa ikäluokkaa. Toivon että olisit luotettava, rehellinen ja rentoa seuraa.

Olisi ihan mahtavaa jos asuisit Pirkanmaan tai Satakunnan alueella, jotta olisi helpompi tavata myös livenä. Mutta ei se ole mikään vaatimus. Jos oikeasti mahtava tyyppi löytyy, niin tapaaminen on vain järjestelykysymys.

Haussa olisi siis ihan oikea ystävä, joten toivon että pidetään yhteyttä ennemminkin päivittäin tai viikoittain. Ei kukaan tietenkään jaksa pitkää sähköpostia raapustaa joka päivä, vaan voihan sitä esim.

Toivon, että myös sinä olisit valmis panostamaan ystävyyteen ja haluaisit löytää sen sydänystävän. Uskon että meitä ihania, omanlaisia tyyppejä on paljon, meidän pitää vain löytää toisemme. Löytyisikö tätä kautta kaveria tai jopa ystävää? Aluksi ehkä hieman hiljainen, mutta älä anna sen hämätä. Olen siis vailla seuraa esim. Lenkkeilykin olisi yhdessä kivempaa.

Etsinnässä henkilö, jonka kanssa voisi jakaa arjen ilot ja surut. Niin pienet kuin isotkin tapahtumat. Jos kiinnostuit, niin laitathan viestiä. Etsin ystävää Porista ihan kahvitteleen kaljalle yyterin sanoille ottaan arskaa kuluttaan aikaa vaihtaa mielipiteitä….

Oon ujo ahdistunut yksinäisyyteen täällä porissa.. Onko täällä Satakunnassa yhtäkään yhtä kivaa ku mä niin tultais toimeen. Olen vuotias tyttö Satakunnasta tarkemmin sanottuna Pohjois-Satakunnasta. Etsin uusia kavereita, joiden kanssa vois jutella kaikesta,ja ehkä jopa kuluttaa koko päivän jutellessa yömyöhään. Yleensä päivät tulee vaa vietettyä kotona pelaillessa, lukiessa tai koneella surffatessa.

Etsin seuraa leffaan, lenkille ja muuhun kivaan. Luonteeltani olen kiltti ja rauhallinen. Olen myös rehellinen, luotettava ja uskollinen. Huumorintajuni on hulvatonta, roisia ja mustaa. Pidän urheilemisesta, mökkeilystä ja lemmikeistä. Olen mukava ja sporttinen.

Vietän viikonloput mielummin salilla kuin baarissa. Etsin naista joka lähtee kanssani mahdollisesti myös johonkin vakavampaan, jos kemiat kohtaa niin kuka tietää mitä siitä tulisi. Kysy jos haluat tietää Moi löytyiskö pohjois-savos alueelta naista parisuhteeseen?

Kirjaudu   Liity käyttäjäksi Salasana unohtunut? Kuvake Deitti Tosirakkaus odottaa. Kuvakkeen Deitissä voit selata ja lisätä deitti-ilmoituksia ilmaiseksi! Kaikki käy Tosirakkautta Kavereita Hurvittelu Koemielellä. Piilotettu 32 v · poika · Vaasa · Etsii tyttöä Hei sinä siellä! Piilotettu 32 v · poika · Kerava · Etsii tyttöä Looking for fun times.

Piilotettu 21 v · tyttö · Etsii poikaa Olen 21 v tatuoitu Muija Harrastukset lenkkeily ja kuntonyrkkeily Luonne hauska, kiltti, hyvä kuuntelija ja rento 1. Piilotettu tyttö · Etsii poikaa 18v neitonen ettii jätkää v uusimaa-alueelta! Piilotettu poika · Rovaniemi · Etsii tyttöä Nuori hoikka mies seksi seuraa vaille yhenillan säätä tai vaikka vakkari seksikaveri suhkot hyvän kokonen kyrppä ja löytyy myös paksuuttakin snapchat j4nnefin kik j4nne92 Lue ilmoitus.

Piilotettu 23 v · poika · Turku · Etsii tyttöä turun lähettyviltä ; tahtoisin että olet oma itsesi ja etkä kusipäinen.. Piilotettu 24 v · poika · Helsinki · Etsii tyttöä Moikka!


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *