Aloin leikkaamaan ruohikkoa aivan pation vierestä, jotta voisin tirkistellä paremmin Ritvan vartaloa, mutta ikävä kyllä ruohonleikkurin ääni taisi häiritä Ritvaa sen verran pahasti, että hän siirtyi melkein heti sisätiloihin.

Tästä harmistuneena ajoin lopun pihan nurmikosta ripeään tahtiin ja päätin saman tien käydä kysymässä palkkiotani, koska toivoin vielä näkeväni vilauksen Ritvan suurista rinnoista. Kutsuin Ritvaa takapihan ovelta, mutta kun en saanut vastausta päätin mennä sisälle taloon etsimään häntä. Katsottuani keittiöstä ja olohuoneesta, lopulta päätin vilkaista myös makuuhuoneesta olisi hän mahdollisesti mennyt sänkyyn lepäämään.

Kurkistaessani oven raosta näin kerrassaan uskomattoman näyn. Ritva makasi alastomana sängyssä ja masturboi itseään muovisella Tilaus Linkki dildolla. Ritvan käyttämä Tilaus Linkki dildo ei ollut mikään pieni kultainen sauva vaan vähintäänkin 23cm pitkän ja 5cm paksun suonikkaan kalun muotoinen värisevä möhkäle. Näin kuinka Ritva aluksi hyväili Tilaus Linkki dildolla klitoristaan samalla kun toinen käsi puristeli hänen suuria rintojaan, mutta pian hänen kiihkonsa näytti kasvavan niin hillitsemättömäksi, että hän alkoi työntelemään sauvaa syvälle sisälleen.

Sain seurata suoraan aitiopaikalta kuinka paksu sauva levitti Ritvan häpyhuulet aivan auki ja painui hänen märkään pilluunsa. Tirkistellessäni tätä ihanan irstasta näkyä, kaluni kovettui niin nopeasti, että tuntui aivan kuin se yrittäisi porautua suoraan shortsien vetoketjun lävitse. Vähän aikaa seurattuani tätä kiihottavaa näytelmää uskalsin avata ovea hiukan enemmän, koska en uskonut Ritvan huomaavan nautinnolliselta voihkimiseltaan ja pillunsa litinältä yhtään mitään.

Pian Ritva alkoikin työntelemään kaksi käsin paksu Tilaus Linkki dildoa sisäänsä ja pystyin haistamaan kuinka huone täyttyi hänen kiimansa makeasta tuoksusta. Aluksi ajattelin avata shortsini ja runkata suorastaan kipeän kovaa kaluani samalla katsellen Ritvan masturbointia, mutta himoni oli kasvanut niin suureksi, että päätin olla kerrankin mies ja tarttua tilaisuuteen.

Painoin ovea hiukan kiinni ja hengitin syvään, jotta kiimani ei paistaisi niin pahasti kasvoiltani. Koputin oveen ja avasin sen samalla kun aloitin selittämään jotain sekavaa palkkiostani. Ritva säikähti vauhdikasta sisääntuloani niin pahasti, että hän pomppasi ylös sängystä kuin teräsjousi ja alkoi työntämään minua suoraan ulos makuuhuoneesta, mutta pikaisen nousun ja vahvan humalan vuoksi hänen tasapainonsa ei kuitenkaan ollut oikein kohdallaan ja Ritva kaatuikin suoraan syliini ja siitä lattialle.

Ritva katseli minua aluksi hölmistyneenä ja alkoi sitten kovaäänisesti sättimään minua siitä, että ryntäsin sisälle hänen makuuhuoneeseensa ilman hänen lupaansa. Auttaessani häntä nousemaan lattialta, näyttelin horjahtavani ja puristin Ritvan tiukasti syliini.

Ritvan valtavat rinnat painautuivat paljasta rintakehääni vasten samalla kun tartuin Ritvan pakaroihin kuin muka yrittäen estää häntä kaatumasta. Katseemme kohtasivat hetken ajan ja näin hänen hämillisestä ilmeestään, ettei hän oikein tajunnut kuinka oli joutunut tähän tilanteeseen.

Rohkaisin itseni ja hyväilin Ritvan pakaroita samalla, kun suutelin häntä suulle. Aluksi Ritvan vartalo tuntui jäykistyvän, mutta hetken päästä hän vastasi intohimoisesti suudelmaani ja kietoi kätensä ympärilleni. Puristin hellästi Ritvan valtavien rintojensa nännejä sormieni välissä ja tunsin kuinka ne alkoivat pikku hiljaa kovettumaan, kunnes ne olivat melkein peukalonpääni kokoiset.

Ritvan kieli leikitteli suussani samalla kun hänen taitavat kätensä riisuivat shortsini ja puristivat hellästi kaluani. Ritva polvistui eteeni ja alkoi hieromaan kaluani, joka seisoi niin kovana, että se näytti melkein onnistuvan kilpailemaan sängyllä olevan Tilaus Linkki jättidildon kanssa koossa.

Ei kestänyt kovinkaan kauaa, kun tunsin ensimmäisen lastin olevan lähdössä kohti Ritvan ahnasta suuta ja laukesin nautinnosta valittaen. Sattumalta en ollut runkannut melkein kahteen viikkoon ja sen seurauksena pusseihini oli kertynyt niin suuri lasti, että Ritvan ahkerista nielemisyrityksistä huolimatta spermaa valui hänen suupielistään ja lopuksi jopa nenästään pitkin kasvoja aina rinnoille saakka.

Lysähdin seinää vasten samalla kun nautinto sykki vartalossani. Näin kuinka Ritva nuoli sormistaan ja kasvoiltaan pahimpia sperma klimppejä ja nousi ylös lattialta samalla sanoen, että nyt olisi minun vuoro tehdä hyvää hänelle. Ritva meni sängylle makaamaan ja levitti haaransa suoraan kasvojeni eteen. Hänen himonsa makea aromi täytti aistini samalla kun painoin kasvoni hänen pilluansa vasten. Levitin varovasti turpeita häpyhuulia ja näin kuinka hänen suuri ja kiimasta kiiltelevä klitoris sykkien kutsui minua nuolemaan.

Nuolin aluksi varovaisesti, mutta pian imin posket lommollaan Ritvan suurta klitorista. Ritva voihki ja kääntyili sängyllä ja ei kestänyt kauaakaan kun hänen vartalonsa jäykistyi ja Ritva sai vartaloa värisyttävän orgasmin. Tällä aikaa oma kaluni oli taas noussut täyteen seisokkiin ja hulluna himosta painoin sen sisälle Ritvan kuumaan pilluun. Aluksi Ritva yritti vähän estellä, koska hän ei kuulemma ole käyttänyt ehkäisyä pariin vuoteen, mutta kun kova kaluni painui sisälle hänen märkään pilluunsa kaikki vastalauseet vaihtuivat nautinnolliseen voihkinaan.

Ritva kietoi jalkansa vyötärölleni ja painui vartaloani vasten joka työnnöllä, jotta kaluni porautuisi oikein syvälle hänen kiimaiseen koloonsa. Ritvan märkänä litisevä pillunsa sai minut hulluksi himosta ja painuin entistä kovemmin ja syvemmälle hänen sisäänsä, kunnes lopulta tunsin kuinka uusi lasti lähti purkautumaan ja painauduin oikein tiukasti Ritvaa vasten ruiskuttaen spermani hänen syvälle vittuunsa.

Lysähdin sängylle Ritvan viereen makaamaan samalla kun vartaloni värisi hulluna sykkivän sydämeni tahdissa. Ritvan kiihko ei kuitenkaan äskeisistä nainnista huolimatta tuntunut yhtään laantuneen vaan hän tarttui melkein heti limaiseen kaluuni ja alkoi imemään sitä niin taitavasti etten voinut tehdä muuta kuin kiermurrella nautinnosta.

Ritva tuntui lypsävän taitavilla huulillaan ja sormillaan sisästäni viimeisetkin mehut, jotka olivat sinne jääneet ja pian tunsin kuinka haluni taas nousivat sisälläni. Käänsin Ritvan kontalleen eteeni ja otin käteeni sängylle jääneen valtavan kullin muotoisen sauvan. Painoin hitaasti Tilaus Linkki dildoa Ritvan sisälle samalla kun hyväilin toisella kädelläni hänen turpeaa klitoristaan ja näykin hellästi hänen pakaroitaan.

Runkatessani sauvalla Ritvan mehukasta pillua kuulin kuinka hän voihkinansa välissä pyysi minua tunkemaan Tilaus Linkki dildon aina vaan syvemmälle ja kun huomasin makuuhuoneen pöydällä Ritvan käyttämän aurinkoöljypurkin alkoi siiderin turruttamissa aivoissani itää irstas ajatus. Olin kerran nähnyt pornofilmin , jossa naista naitiin kädellä pilluun samalla kun mies nussi häntä perseeseen.

Ikävä kyllä kaluni oli vieläkin äskeisen naimisen jäljiltä sen verran veltto, etten onnistuisi naimaan Ritvaa perseeseen samalla kun käteni olisi hänen pillussaan, mutta jos käyttäisin riittävästi öljyä, saattaisi Tilaus Linkki dildo mahtua Ritvan anukseen. Ritva oli sen verran humaltunut ja oman himonsa uuvuttama, ettei hän yhtään vastustellut kun aloin kaatamaan öljyä hänen punertavalle peppureiälleen.

Kaadoin melkein puolet purkin sisältämästä öljystä ja osa siitä valui pitkin Ritvan reisiä tehden sängystäkin liukkaan tuntuisen. Hieroin Ritvan öljystä liukasta klitorista ja peppureikää samalla kun kysyin onko hän koskaan ennen kokeillut peppunaintia.

Ritva sanoi uupuneella äänellä kokeilleen sitä muutaman kerran, mutta hän ei ollut nauttinut siitä kovin paljoa, koska miehet ei koskaan pystyneet samalla hyväilemään hänen kullin nälkäistä pilluaan. Lupasin järjestää Ritvalle aivan uudenlaisen kokemuksen ja ennen kuin Ritva pystyi arvaamaan mitä aion tehdä, työnsin sauvan kärjen hänen peppureikäänsä vasten samalla kun painoin kolme sormeani sisälle hänen kosteaan pilluunsa.

Ritva alkoi anelemaan etten tunkisi Tilaus Linkki dildoa hänen suoleensa, koska se repisi hänen kireän peppureikänsä kahtia, mutta hän oli kuitenkin liian voimaton pystyäkseen estämään aikeeni.

Hyväilin peukalollani Ritvan klitorista samalla kun sormeni ahkeroivat hänen pillussaan ja melko pian hän rentoutuikin sen verran, että peppureiällä pakottava sauva upposi hänen öljystä liukkaaseen suoleensa.

Kytkin Tilaus Linkki dildon värinän päälle samalla kun aloin liikuttelemaan sitä varovasti Ritvan suolessa ja ei kestänyt kovinkaan kauaa kun hänen suusta tuli ensimmäiset nautinnon huokaukset. Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Mistä löytäis miehen joka haluais palvoa mun persettä? Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Tuolla netissä on muutamia reaaliaika-saitteja, joissa kameroita on asennettu ihmisten koteihin.

Aina jossain asunnossa oleillaan ilman vaatteita tai sitten on naiminen käynnissä. Kaipa nuo asukkaat jotain korvausta saavat, ellei sitten peräti ilmaisen asunnon. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä?

Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Tuohan näyttää aidolta ja herkulliselta viivapillulta! Ei meinaan lerpata häppärit tuulessa Vastaa alkuperäiseen viestiin Tosi mehukas pillu http: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Kävellessäni Ritvan luokse lupaa kysymään, näin hänen vierellään melkein tyhjän kannun siideriä ja melko pian tajusinkin hänen olevan jossain määrin humalassa, koska hän alkoi sammaltaen tilittää minulle kesän tapahtumia kuin parhaalle kaverilleen. Sain kuulla, että hänen vanhin lapsensa oli kesätöissä opiskelupaikkakunnalla ja nuoremmat lapset menivät isänsä kanssa mökille koko heinäkuun ajaksi, joten hän joutuisi viettämään kesälomansa aivan yksin. Vähän aikaa juteltuamme hän alkoi kehumaan, kuinka olin hänen mielestään salskea nuori poika ja joku tyttö tulisi saamaan minusta komea poikaystävän.

Erityisesti hän tuntui pitävän lihaksikkaasta vatsastani, koska sellaista ei kuulemma hänen miesystävillä ole koskaan ollut. Leikatessani takapihan nurmikkoa katselin syrjäsilmällä Ritvan tekemisiä.

Hän näytti hakeneen uuden kannullisen siideriä ja juoneen siitäkin jo melkein puolet. Siideri tuntui humalluttaneen häntä sen verran paljon, ettei hän aina asentoa vaihdettuaan muistanut korjata bikiniensä asentoa ja välistä onnistuinkin näkemään melkein kokonaan hänen suuret ja punaiset nänninsä.

Päätin katsoa tätä näkyä vähän lähempää ja menin kysymään Ritvalta saisinko hakea juomavettä heidän keittiöstään.

Ritva oli juopunut entistä enemmän ja sainkin Ritvalta luvan ottaa veden sijasta niin monta siideriä kuin vaan haluaisin. Hain keittiöstä pari pullollista ja menin takaisin patiolle juttelemaan Ritvan kanssa.

Jutellessamme katselin hänen öljystä kiiltelevää vartaloaan ja parin siiderin rohkaisemana kehuinkin Ritvaa erittäin kauniiksi naiseksi. Ritva tuntui menevän kehuistani vähäksi aikaa hämilleen ja ihmetteli kuinka minä voisin nähdä jotain kaunista hänen ikäisessään vanhassa akassa, mutta pian lisäsi minun olevan niin komea kaveri, että jos hän olisi 20 vuotta nuorempi, niin hän raahaisi minut välittömästi makuuhuoneen puolelle. Kiittelin Ritvaa vähän nolostuneena ja kerroin meneväni tekemään työni loppuun samalla kun mietin miltä tuntuisi rakastella tämän minua melkein kolme kertaa vanhemman naisen kanssa.

Aloin leikkaamaan ruohikkoa aivan pation vierestä, jotta voisin tirkistellä paremmin Ritvan vartaloa, mutta ikävä kyllä ruohonleikkurin ääni taisi häiritä Ritvaa sen verran pahasti, että hän siirtyi melkein heti sisätiloihin.

Tästä harmistuneena ajoin lopun pihan nurmikosta ripeään tahtiin ja päätin saman tien käydä kysymässä palkkiotani, koska toivoin vielä näkeväni vilauksen Ritvan suurista rinnoista. Kutsuin Ritvaa takapihan ovelta, mutta kun en saanut vastausta päätin mennä sisälle taloon etsimään häntä. Katsottuani keittiöstä ja olohuoneesta, lopulta päätin vilkaista myös makuuhuoneesta olisi hän mahdollisesti mennyt sänkyyn lepäämään.

Kurkistaessani oven raosta näin kerrassaan uskomattoman näyn. Ritva makasi alastomana sängyssä ja masturboi itseään muovisella Tilaus Linkki dildolla. Ritvan käyttämä Tilaus Linkki dildo ei ollut mikään pieni kultainen sauva vaan vähintäänkin 23cm pitkän ja 5cm paksun suonikkaan kalun muotoinen värisevä möhkäle. Näin kuinka Ritva aluksi hyväili Tilaus Linkki dildolla klitoristaan samalla kun toinen käsi puristeli hänen suuria rintojaan, mutta pian hänen kiihkonsa näytti kasvavan niin hillitsemättömäksi, että hän alkoi työntelemään sauvaa syvälle sisälleen.

Sain seurata suoraan aitiopaikalta kuinka paksu sauva levitti Ritvan häpyhuulet aivan auki ja painui hänen märkään pilluunsa. Tirkistellessäni tätä ihanan irstasta näkyä, kaluni kovettui niin nopeasti, että tuntui aivan kuin se yrittäisi porautua suoraan shortsien vetoketjun lävitse.

Vähän aikaa seurattuani tätä kiihottavaa näytelmää uskalsin avata ovea hiukan enemmän, koska en uskonut Ritvan huomaavan nautinnolliselta voihkimiseltaan ja pillunsa litinältä yhtään mitään. Pian Ritva alkoikin työntelemään kaksi käsin paksu Tilaus Linkki dildoa sisäänsä ja pystyin haistamaan kuinka huone täyttyi hänen kiimansa makeasta tuoksusta. Aluksi ajattelin avata shortsini ja runkata suorastaan kipeän kovaa kaluani samalla katsellen Ritvan masturbointia, mutta himoni oli kasvanut niin suureksi, että päätin olla kerrankin mies ja tarttua tilaisuuteen.

Painoin ovea hiukan kiinni ja hengitin syvään, jotta kiimani ei paistaisi niin pahasti kasvoiltani. Koputin oveen ja avasin sen samalla kun aloitin selittämään jotain sekavaa palkkiostani. Ritva säikähti vauhdikasta sisääntuloani niin pahasti, että hän pomppasi ylös sängystä kuin teräsjousi ja alkoi työntämään minua suoraan ulos makuuhuoneesta, mutta pikaisen nousun ja vahvan humalan vuoksi hänen tasapainonsa ei kuitenkaan ollut oikein kohdallaan ja Ritva kaatuikin suoraan syliini ja siitä lattialle.

Ritva katseli minua aluksi hölmistyneenä ja alkoi sitten kovaäänisesti sättimään minua siitä, että ryntäsin sisälle hänen makuuhuoneeseensa ilman hänen lupaansa. Auttaessani häntä nousemaan lattialta, näyttelin horjahtavani ja puristin Ritvan tiukasti syliini. Ritvan valtavat rinnat painautuivat paljasta rintakehääni vasten samalla kun tartuin Ritvan pakaroihin kuin muka yrittäen estää häntä kaatumasta.

Katseemme kohtasivat hetken ajan ja näin hänen hämillisestä ilmeestään, ettei hän oikein tajunnut kuinka oli joutunut tähän tilanteeseen. Rohkaisin itseni ja hyväilin Ritvan pakaroita samalla, kun suutelin häntä suulle. Aluksi Ritvan vartalo tuntui jäykistyvän, mutta hetken päästä hän vastasi intohimoisesti suudelmaani ja kietoi kätensä ympärilleni. Puristin hellästi Ritvan valtavien rintojensa nännejä sormieni välissä ja tunsin kuinka ne alkoivat pikku hiljaa kovettumaan, kunnes ne olivat melkein peukalonpääni kokoiset.

Ritvan kieli leikitteli suussani samalla kun hänen taitavat kätensä riisuivat shortsini ja puristivat hellästi kaluani. Ritva polvistui eteeni ja alkoi hieromaan kaluani, joka seisoi niin kovana, että se näytti melkein onnistuvan kilpailemaan sängyllä olevan Tilaus Linkki jättidildon kanssa koossa. Ei kestänyt kovinkaan kauaa, kun tunsin ensimmäisen lastin olevan lähdössä kohti Ritvan ahnasta suuta ja laukesin nautinnosta valittaen. Sattumalta en ollut runkannut melkein kahteen viikkoon ja sen seurauksena pusseihini oli kertynyt niin suuri lasti, että Ritvan ahkerista nielemisyrityksistä huolimatta spermaa valui hänen suupielistään ja lopuksi jopa nenästään pitkin kasvoja aina rinnoille saakka.

Lysähdin seinää vasten samalla kun nautinto sykki vartalossani. Näin kuinka Ritva nuoli sormistaan ja kasvoiltaan pahimpia sperma klimppejä ja nousi ylös lattialta samalla sanoen, että nyt olisi minun vuoro tehdä hyvää hänelle. Ritva meni sängylle makaamaan ja levitti haaransa suoraan kasvojeni eteen. Hänen himonsa makea aromi täytti aistini samalla kun painoin kasvoni hänen pilluansa vasten.

Levitin varovasti turpeita häpyhuulia ja näin kuinka hänen suuri ja kiimasta kiiltelevä klitoris sykkien kutsui minua nuolemaan. Nuolin aluksi varovaisesti, mutta pian imin posket lommollaan Ritvan suurta klitorista. Ritva voihki ja kääntyili sängyllä ja ei kestänyt kauaakaan kun hänen vartalonsa jäykistyi ja Ritva sai vartaloa värisyttävän orgasmin.

Tällä aikaa oma kaluni oli taas noussut täyteen seisokkiin ja hulluna himosta painoin sen sisälle Ritvan kuumaan pilluun.

Aluksi Ritva yritti vähän estellä, koska hän ei kuulemma ole käyttänyt ehkäisyä pariin vuoteen, mutta kun kova kaluni painui sisälle hänen märkään pilluunsa kaikki vastalauseet vaihtuivat nautinnolliseen voihkinaan. Ritva kietoi jalkansa vyötärölleni ja painui vartaloani vasten joka työnnöllä, jotta kaluni porautuisi oikein syvälle hänen kiimaiseen koloonsa. Ritvan märkänä litisevä pillunsa sai minut hulluksi himosta ja painuin entistä kovemmin ja syvemmälle hänen sisäänsä, kunnes lopulta tunsin kuinka uusi lasti lähti purkautumaan ja painauduin oikein tiukasti Ritvaa vasten ruiskuttaen spermani hänen syvälle vittuunsa.

Lysähdin sängylle Ritvan viereen makaamaan samalla kun vartaloni värisi hulluna sykkivän sydämeni tahdissa. Ritvan kiihko ei kuitenkaan äskeisistä nainnista huolimatta tuntunut yhtään laantuneen vaan hän tarttui melkein heti limaiseen kaluuni ja alkoi imemään sitä niin taitavasti etten voinut tehdä muuta kuin kiermurrella nautinnosta. Ritva tuntui lypsävän taitavilla huulillaan ja sormillaan sisästäni viimeisetkin mehut, jotka olivat sinne jääneet ja pian tunsin kuinka haluni taas nousivat sisälläni.

Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella?

Tuohan näyttää aidolta ja herkulliselta viivapillulta! Ei meinaan lerpata häppärit tuulessa Vastaa alkuperäiseen viestiin Tosi mehukas pillu http: Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi

Janaina mehukas pillu -

Nuolin aluksi varovaisesti, mutta pian imin posket lommollaan Ritvan suurta klitorista. Tällä aikaa oma kaluni oli taas noussut täyteen seisokkiin ja hulluna himosta painoin sen sisälle Ritvan kuumaan pilluun. Haluaisin alistaa miestä perseelläni. Pysähtyy painamalla janaina mehukas pillu tai klikkaamalla tekstiä hiirellä. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Katseemme kohtasivat hetken ajan ja näin hänen hämillisestä ilmeestään, ettei hän oikein tajunnut kuinka oli joutunut tähän tilanteeseen. Ritva makasi alastomana sängyssä ja masturboi itseään muovisella Tilaus Linkki dildolla. Olin joskus lukenut jostain, että nainen voi saada ejakulaation, kun hänen G-pistettään hyväillään, mutta mitään tämän kaltaista en olisi koskaan uskonut olevan mahdollista. Lysähdin seinää vasten samalla kun nautinto sykki vartalossani. Lupasin järjestää Ritvalle aivan uudenlaisen kokemuksen ja ennen kuin Ritva pystyi arvaamaan mitä aion tehdä, työnsin sauvan kärjen hänen peppureikäänsä vasten samalla kun painoin kolme sormeani sisälle hänen kosteaan pilluunsa. Oletko varma, että haluat jatkaa? Auttaessani häntä nousemaan lattialta, näyttelin horjahtavani ja puristin Ritvan tiukasti syliini.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *