kova isku kiveksille maajussille morsian

Varmasti sekin kyllä mahdollista, koska ei leikkauksillakaan kaikkea saa korjattua. Ihan tavallisesta potkusta voi tulla jo kiveskiertymä, joka pahimmillaan tarkoittaa kiveksen menetystä, ellei pääse kyllin nopeasti sairaalaan. Jaa-a, riippuu varmaan potkusta? On varmaan todella epätodennäköistä että potkusta tulisi hedelmättömäksi, huonoa tuuria saa olla. Mutta kyllä se varmasti on mahdollista jos tosiaan niin pahasti tirvasee, että molemmat kivekset vammautuu?

Ja jos ei saa asianmukaista hoitoa. No kyllähän siitä voi mennä. Joku vamma tulee niin voi paikat vaurioitua pahastikin. En tiedä potkimisesta, mutta sukulaisissa on yksi mies, joka ei voi saada lapsia sen takia koska on nuorena vioittanut kiveksensä laskemalla pulkalla ilmeisesti sillä tavalla että on tullut hajareisin johonkin puuhun.

Ovat sitten adoptoineet lapsen. Älä potki toisinsanoen poikia munille D:. Miten tuo kiveskiertymä muuten muka liittyy iskuun? Eikö se ole ihan itsekseen tapahtuva juttu. Kaikki on mahdollista, mutta uskoisin että sen potkun pitäis olla melkoisen kova ennen ku mitään peruuttamatonta tapahtuu.

Poikaystävää potkaistiin kovaa haaruksiin hänen ollessa ~, nyt tänä keväänä v. Enemmän haitallisia ovat varmasti elintavat; tupakka, tiukat alushousut, auton penkinlämmittimet jne. Se voi vahingoittaa tosi pahasti. Munille ei todellakaan sais potkia, on meinaa tosi vaarallista.

Joskus mun jengiläinen oli kuulemma yläasteikäsenä läpällä potkaissut kaveriaan munille ja kives oli räjähtänyt. Jouduttiin korvaamaan muovisella implantilla. Tiedä sitten miten totta toi tarina on: D Jos noin voi käydä, niin kulkisin joka paikassa munasuojat housuissa. Mutta joo, taisi olla aika yleinen harrastus omallakin yläasteella tuo.

Kiveskiertymä on niin kivulias tila että jos mies ei mene siitä lääkäriin niin harvinaisen tyhmä on. Saatko jotain kikcejä munille potkimisesta? Vai saatko siitä jopa orkut? Munat pois mokomilta sijoilta!

Näitä "sankareita" suomessa riittää! Kun ei muuhun ole, on hakattava naista turpaan! Sitten kun joku nainen munille antaa pienen potkun varmasti ansaitusti niin on kova itkeminen! Miesvihassasi olet ilmeisesti sitä mieltä, että nainen toki heikompana saa tuikata miestä vaikka keittiöveitsellä tai lämäistä pesäpallomailalla, mutta jos mies puolustautuu, niin vikahan on aina miehen?

Mutta potki sinä vaan rauhassa miehiä munille, kyllä elämä opettaa Jotkut miehet ovat suorastaan idiootteja, eivätkä usko puhetta, tällöin naisella on oikeus saada se perille esim. Asia on ihan eri kuin miehen suorittama naisen pahoinpitely, se on tekona raukkamainen. Minulle opetettiin pienenä, että naista ei saa lyödä ja hyväksyin sen tosiasiana. Herrasmies ei lyökään naista. Kuitenkin jo teini-iässä kohtasin kaupungilla väkivaltaisia narkkarinaisia ja muita ämmiä ja kaverini saatua pahasti turpaansa, koska ei voinut puolustautua naista vastaan, eikä päässyt karkuun, järkeilimme asian niin, että tästäkin säännöstä on useita poikkeuksia eli se ei ole ehdoton.

Myös se, että naisella on oikeus potkaista munille, koska on "heikompi", on yksinkertaisesti idioottimainen. On kyllä totta, että naiset ovat tilastollisesti heikompia kuin miehet, mutta tämä ei oikeuta väkivaltaan varsinkaan ensimmäisenä sen enempää lain kuin moraalinkaan kannalta.

Vai saako isoja ja vahvoja naisia lyödä? Millainen testi täytyy ensin tehdä? Saako isompia miehiä lyödä, ilman että heillä on moraalista oikeutta lyödä takaisin?

En tiedä, mitä tässä selostetussa kapakkatilanteessa on aikaisemmin sanottu tai tehty, mutta jos oletetaan, että kyseessä oli provosoimaton tai hyvin pieneen kinaan liittyvä potku munille, on kenellä tahansa oikeus lyödä takaisin lain silmissä ei välttämättä, mutta se on eri asia. Puolustatutuminen väkivaltaista hyökkääjää vastaan ilman pakenemista ja siten, että ei vahingoita hyökkääjää vaatii erittäin suurta voimaeroa tai kokemusta kamppailulajeista.

Tämän tietää myös jokainen nainen, joka on yrittänyt hillita ala-asteikäistä raivokohtauksen saanutta lasta. Eli rauhaa kaikille, älkääkä lyökö ketään. Väkivalta ei ole suotavaa, mutta tasa-arvon nimissä ja varsinkin oman turvallisuutemme vuoksi emme voi tehdä eroa naisen ja miehen välillä puolustautuessamme väkivallalta.

Että mikään riita ei oikeuta käyttämään väkivaltaa toista kohtaan. Se, joka ensimmäisenä turvautuu väkivaltaan, on väärässä ja oikeutettu saamaan siitä myös rangaistuksen. Jotkut miehet taatusti ansaitsevat silloin tällöin pienen potkun tai lyönnin suoraan munille! Kahdesti olen joutunut antamaan oikein kunnolla kenkää, kerran itsensäpaljastelijan paljaalle mulkulle ja kerran raflassa aivan syyttä huoraksi nimittelijälle.

Vähän kevyemmin on sitten tullut annettua useemminkin, mutta aina ansaitusti. Ei voi olla totta Se on ikävää ja loukkaavaa, mutta kuitenkin pelkkää puhetta. Ja vaikka potku olisi miten ns. Itsepuolustustilanteissa hyväksyttävää, mutta ei mies nimittelemisen takia ansaitse mitään rangaistuspotkua munilleen.

En ole lukenut koko ketjua läpi, vastaan vain otsikkoon "pikkupotku ei haittaa Kyllä se haittaa, saatat osua sellaisessa kulmassa, että mieheltä putoaa jalat alta, vaikka iskuvoima olisi mitätön. Ja voin sanoa, että sellaisen jälkeen ei vähään aikaan seiso. Kivekset eivät ole mitään gongeja, joita kumistellaan. En ole väkivaltainen mies, mutta jos joku nainen tai kuka hyvänsä tahallaan potkaisee munilleni, vetäisen häntä turpiin, jos vain tolpillani pysyn. Ihmisten potkiminen on rikos, joka voi johtaa hengen vievään kuittaukseen vastapuolen taholta.

Jos poikaani potkaistaan kerrankin, löytävät sekä potkaisija ja hänen vanhempansa itsensä poliisilaitokselta! Mieti vähän, tiukkaperseiset teinit yrittäisivät päästä munillesi! Minä ainakin olisin vapaaehtoinen!

Mun muija teki niin. En todellakaan suosittele kokeilemaan. Olet vaaraksi paitsi miehellesi, niin myös ympäristöllesikin. Tuollainen väkivaltainen ihminen pitää toimittaa hoitoon ennen kuin tapahtuu henkirikoksia.

Kun et ymmärrä että aikuisilla ihmisillä voi olla erikoisiakin seksileikkejä. Meillä myös harrastetaan moisia touhuja ja tuskin edes minulla alkaa kunnolla seisomaan, ellei kaunis dominani vähän lyö ja revi muniana.

Kyllähän minä potkin ja lujaa jos raiskata yritetään!! Raiskauksen tai sen yrityksen kohteeksi joutuneella on oikeus puolustaa itseään, sehän on itsestään selvää. Täällä on kyllä kirjoitettu potkujen oikeutuksesta muulloinkin ja siitä olen eri mieltä. Väkivalta on väkivaltaa ja voimakeinojen käyttä itsepuolustukseen on eri asia.

Mun entinen tyttökaveri löi mua nyrkillä haaroihin. Menin vaan kotona ohi ja se vaan iski. Tipuin maahan kun sattui niin paljon. Sillä oli nyrkissään vielä joku esine. Kun sain puhekyvyn takaisin koitin sanoa sille että mua on sattunut ihan oikeasti. Se vaan nauroi mulle. Toi oli musta kaikista pahinta. Luulin että meillä oli kaikki hyvin ja tykättiin toisistamme. Mulle tuli tosta yhdestä iskusta kudosrepeämä kivekseen. Koitin eka olla kotona mutta pakko oli lopulta mennä lääkäriin kun sattui aina vaan.

Kannattais varmaan vähän miettiä ennenkuin alkaa toista potkimaan tai lyömään. Jos nainen ton kokee hauskana ja tykkää siitä niin aika vino päästään täytyy olla. Tuli kerran Diskossa juotua ja tanssittua ja oli paljon porukkaa,no olin tanssimassa ja näin kivan naisen joka villisti tanssi ja menin tanssahdellen hänen luoksensa ja yritin olla kohtelias ja sanoin sille 'moi,mites menee'!!?

Voimakas potku kiveksiin saattaa aiheuttaa niin kovan kivun, että kundin hermojärjestelmä ei sitä kerta kaikkiaan kestä vaan seurauksena on shokki, joka on aina hengenvaarallinen. Pallit eivät todellakaan ole mitkään dongigongit, vaan arimmat ja kipuherkimmät elimet koko miehen kehossa. Ennen vanhaan oli tappeluissakin täysin selvät säännöt: Joka sana edellisessä on totta. Silloin kun ihminen joutuu shokkiin, ei aivoihin kulje veri ja happi. Shokki alkaa lievänä ja pahenee pahenemistaan, jos tilanne jatkuu eikä uhria auteta.

Sydän pysähtyy ja tulee kuolema. Siihen riittää pahimmassa tapauksessa yksi ainoa isku tai potku kiveksille. Siitä seuraava kipu voi tuon kaiken laukaista. Toinen ei voi tietää kuinka pahasti osuu ja miten sattuu. POtkijan pitäisi osata auttaa uhria ja tarvittaessa osattava myös elvyttää. Tiedättehän, mitä tehdä, kun ihminen on shokissa? Vastaan kuitenkin vaikka tarkoituksesi onkin vain irviä.

Tällöin on jo hengenvaara. Älä liikuttele uhria ellei ole aivan pakko - tarkkaile kokoajan, että uhri pysyy tajuissaan, jos menee tajuttomaksi, käännä kylkiasentoon ja valvo hengitystä - valmistaudu elvyttämään, jos hengitys loppuu - älä jätä uhria hetkeksikään yksin. Isku on saattanut kääntää kiveksen väärään asentoon ja painaminen saattaa aiheuttaa lisää kudosvaurioita. Seurauksena voi olla pysyvä hedelmättömyys.

Oletteko ihan tosissanne et potku munille voi johtaa tollaseeen???? Mustakin on kiva likkana joskus vähä yllättää jätkiä ja kengällä ku ne soittaa poskee Itse en potki ketään missään tilanteessa.

Minua munille potkaisseelta menee nirri, ennnemmin tai myöhemmin takuuvarmasti. Eikä tällä ole mitään tekemistä seksin kanssa. Minua ei huvikseen potkita! Ettekste voi lopettaa ton uhoamisen. Lupaatte vaa vetää turpaa sanomatta sen kummemmin et miks Että kunnon munille potkaisu tuntuu samalta kuin hampaiden syljeskely murtuneella leualla. Kipu on potkun jälkeen tietysti tosi kova,mutta vaikka ei joutuiskaan shokkiin, niin muuta harmia kyllä riittää. Ei ole todellakaan mukavaa mennä sairaalaan, jossa turvonneita kiveksiä on pakko tutkia, jotta mahdolliset repeämät ym.

Edessä on helposti leikkaushoito. Jos repeämä on massiivinen, joudutaan kives poistamaan kokonaan. Turvotuksen aiheuttaa potkun aikaansaama verenvuoto kasseihin. Kivekset voivat turvota jopa kolminkertaisiksi. Silloin pieneninkin liike tuottaa aivan sairaasti kipua. Tuolloin kivekset on pakko tukea erityisellä kannattimella. Tämä vaihe voi kestää useita päiviä! Silloin on todellakin vitsit vähissä.

Kova potku voi aiheuttaa myös kivesten puolustautumisreaktion, jolloin nurinkurisesti kivekset alkavat tuottaa vasta-aineita, jotka estävät siittiöiden normaalin toiminnan. Lapsettomuustutkimuksissa kartoitetaan aina kiveksiin kohdistuneet iskut ja potkut. Verisuonivauriot, joita tulee yllättävän helposti, johtavat puolestaan siittiöiden vähyyteen ja huonoon laatuun.

Pieniä tällejä lukuunottamatta lapsettomuuden riski on siis aina olemassa. Mistä sä tiät ton? Mikä se kannatin oikein on? Niin se vaan on. Tiedän, koska olen itse joutunut kokemaan kaiken tuon.

Kun olin kipeimmilläni sain sairaalasta lainaksi ne kannattimet eli suspensorit. Muistuttavat vähän munasuojia,mutta niissä ei tietenkään ole mitään kovaa iskun kestävää osaa. Kannattimet puristavat turvonneet kivekset tiiviisti kehoa vastaan eli ne eivät pääse liikkumaan, koska kipu tuolloin on sietämätöntä. Ehkä joitain tämä huvittaa, mutta mua ei yhtään. Eikä myöskään se, että olen joutunut perehtymään lapsettomuuden syihin tutkimusteni aikana.

Huolimatta siitä, että joitain asia naurattaa, sinun kannattaa kertoa tapahtuneesta. Kyllä siitä jonkun päähän jotain jää kuitenkin, vaikka ensin koittavat vääntää vitsiä. Kertoisitko, mitä sinulle tapahtui? Aika pahaa luettavaa toi. Kerro mitä sulle tapahtui ja minkä ikäisenä?

Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi. Etusivu » Keskustelut » Keho » Voiko munille potkimisesta mennä lisääntymiskyky oikeasti? Varmasti jos ne nyt ihan "murskataan" niin ei voi saada lapsia, mutta ihan tavalliset potkaisut? Tietääkö joku vaikka joka on oikeasti joutunut menemään sairaalaan tuollaisen jälkeen?

Jos pahasti osuu niin voi siitä sairaalaan varmasti joutua, mutt aika pahasti saa kyllä osua, että menee lisääntymiskyky. Varmasti sekin kyllä mahdollista, koska ei leikkauksillakaan kaikkea saa korjattua. Ihan tavallisesta potkusta voi tulla jo kiveskiertymä, joka pahimmillaan tarkoittaa kiveksen menetystä, ellei pääse kyllin nopeasti sairaalaan. Jaa-a, riippuu varmaan potkusta? On varmaan todella epätodennäköistä että potkusta tulisi hedelmättömäksi, huonoa tuuria saa olla.

Mutta kyllä se varmasti on mahdollista jos tosiaan niin pahasti tirvasee, että molemmat kivekset vammautuu? Ja jos ei saa asianmukaista hoitoa.

No kyllähän siitä voi mennä. Joku vamma tulee niin voi paikat vaurioitua pahastikin. En tiedä potkimisesta, mutta sukulaisissa on yksi mies, joka ei voi saada lapsia sen takia koska on nuorena vioittanut kiveksensä laskemalla pulkalla ilmeisesti sillä tavalla että on tullut hajareisin johonkin puuhun.

Ovat sitten adoptoineet lapsen. Älä potki toisinsanoen poikia munille D:. Miten tuo kiveskiertymä muuten muka liittyy iskuun? Eikö se ole ihan itsekseen tapahtuva juttu. Kaikki on mahdollista, mutta uskoisin että sen potkun pitäis olla melkoisen kova ennen ku mitään peruuttamatonta tapahtuu. Poikaystävää potkaistiin kovaa haaruksiin hänen ollessa ~, nyt tänä keväänä v. Enemmän haitallisia ovat varmasti elintavat; tupakka, tiukat alushousut, auton penkinlämmittimet jne.

Se voi vahingoittaa tosi pahasti. Munille ei todellakaan sais potkia, on meinaa tosi vaarallista. Joskus mun jengiläinen oli kuulemma yläasteikäsenä läpällä potkaissut kaveriaan munille ja kives oli räjähtänyt.

Te ette todellakaan ole mitään ihmisten kouluttajia, vaan rikollisia. Pervot ja idiootit eivät ymmärrä, että heidän poliittinen julistuksensa ei oikeuta käymään toisten ihmisten kimppuun. Perverssistä väkivallasta, kuten seksuualiväkivalta on, pitäisi olla tavallista kovemmat tuomiot.

Ei muuten uskoisi miten kovaa kuti lähtee kun Ukko on sanonut sen kivun ja nautinnon sekaisen tunteen tekevän orkusta kymmen kertaisen! Tässä ollaan nyt potkittu nuorta poikaa munille ilman Minna mainitsemaan orgasmin toivoa. Minna, kerro osoitteesi niin laitan sulle jalkapallon postilla tulemaan ehkä sekin nauttii orgasmista kymmen kertaisesti kun sitä on potkittu?

Tai jos miehesi munaskut lakkaavat pelittämästä niin ne suosittelen niiden myymistä vaikka Adidaksen tehtaalle, ties vaikka Ronaldo tekis niistä tehdyllä pallolla kymmenen maalia. Eipä tainnut jeesustelija huomata ettei Minna tässä puhunut aloituksen tapahtumasta, vaan kahden ihmisen vapaaehtoisista seksileikeistä. Asia tuli varsin selkeästi huomattua, ihmettelen edelleenkin Minnan tapaa ottaa vapaaehtoinen pähkinän murskaaminen esille keskustelussa jossa alkujaan puhe on väkivalta ja pahoinpitely.

Et kai vaan sattuis olemaan kyseisen Minnan mies? Jos niin, suosittelen jatkossa käyttämään pajavasaraa niin että roiskahtaa ja miljoonasade lentää. Ei uskoisi, että täällä pitäisi kaikkien olla täysi-ikäisiä Täällä sekoittuu pahasti tehty väkivalta ja fantasiat. Jos aikuisella on päässään kaikki järjestyksessä ja kunnossa, ei hän rupea kertomaan munapotkujen ihanuudesta luettuaan alun tekstit. Ei pitäisi tulla seksi mieleen mitenkään jos nuorta poikaa, lasta!

Kaukana erotiikasta on sekin, että kivekset turpoavat eikä virtsaaminen onnistu ollenkaan. Olisi kiinnostavaa tietää, mitä tämä nimimerkki Minna sanoisi, kun kohtaisi nämä kaksi tyyppiä nokatusten. Mitäs jos olet paikalla kun tuollaista tehdään?

Menet mukaan ja hihkut riemusta ja vaadit lisää? Tätä palstaa lukee nuoret kaikista ikärajoista huolimatta. Mitähän miettisi tuo Turunkin poika, jos tänne osuisi Outoa että tollasesta kirjotetaan lehteen: Ja sekin että tuon täytyy olla pojalle tarpeeksi noloa,sitä vielä puidaan kokouksissa: D Oikeesti "oot sie turruuuust? Jumalauta ei voi olla totta ainakin nimestä päätellen et juurikan asiasta voine tietää.

Tuskin nyt seksileikeissä on kyse kenenkään pallien murskaamisesta. Jos et eroa ymmärrä, et luultavasti seksistä ymmärrä muutakaan. Seksi-palstat lienevät sinulle väärää aluetta. Turussa pahoinpitelyt julkistetaan,omko helsinkiläisillä joku erioikeus pahoin pitelemiseen ja miksi ne hesassa pitää salata,väkivaltako hesassa laillistettua. Se nolous lähtee äkkiä veke. Kun eka tajuaa mitä on tapahtunu nolottaa ja hävettää vähän aikaa. Mut kyllä sitten haluaa vaan apua ja tajuaa että nolostelu on ihan turhaa.

Eka kerta lääkärissä jalkoväli paljaana voi nolottaa mut ei kuule enää kertaakaan sen jälkeen. Hiljattain näin tapauksen, jossa yhdessä raflassa nainen monotti miestä munille jostain syystä? Vaan miespä ei heti tipahtanutkaan, vaan ehti vetäistä oikean suoran suoraan naisen naamatauluun. Jälki oli todella rumaa ja loppuselvittely hoidettiin ambulanssimiesten ja poliisin kera. Toivoa sopii että molemmat saivat "kikcejä", kun toisella oli hampaat kurkussa ja toisella munat hellinä.

Tuollaisia miehiä pitäisi potkia tunti täysillä munille. Saatko jotain kikcejä munille potkimisesta? Vai saatko siitä jopa orkut? Munat pois mokomilta sijoilta!

Näitä "sankareita" suomessa riittää! Kun ei muuhun ole, on hakattava naista turpaan! Sitten kun joku nainen munille antaa pienen potkun varmasti ansaitusti niin on kova itkeminen!

Miesvihassasi olet ilmeisesti sitä mieltä, että nainen toki heikompana saa tuikata miestä vaikka keittiöveitsellä tai lämäistä pesäpallomailalla, mutta jos mies puolustautuu, niin vikahan on aina miehen? Mutta potki sinä vaan rauhassa miehiä munille, kyllä elämä opettaa Jotkut miehet ovat suorastaan idiootteja, eivätkä usko puhetta, tällöin naisella on oikeus saada se perille esim. Asia on ihan eri kuin miehen suorittama naisen pahoinpitely, se on tekona raukkamainen.

Minulle opetettiin pienenä, että naista ei saa lyödä ja hyväksyin sen tosiasiana. Herrasmies ei lyökään naista. Kuitenkin jo teini-iässä kohtasin kaupungilla väkivaltaisia narkkarinaisia ja muita ämmiä ja kaverini saatua pahasti turpaansa, koska ei voinut puolustautua naista vastaan, eikä päässyt karkuun, järkeilimme asian niin, että tästäkin säännöstä on useita poikkeuksia eli se ei ole ehdoton. Myös se, että naisella on oikeus potkaista munille, koska on "heikompi", on yksinkertaisesti idioottimainen.

On kyllä totta, että naiset ovat tilastollisesti heikompia kuin miehet, mutta tämä ei oikeuta väkivaltaan varsinkaan ensimmäisenä sen enempää lain kuin moraalinkaan kannalta. Vai saako isoja ja vahvoja naisia lyödä?

Millainen testi täytyy ensin tehdä? Saako isompia miehiä lyödä, ilman että heillä on moraalista oikeutta lyödä takaisin? En tiedä, mitä tässä selostetussa kapakkatilanteessa on aikaisemmin sanottu tai tehty, mutta jos oletetaan, että kyseessä oli provosoimaton tai hyvin pieneen kinaan liittyvä potku munille, on kenellä tahansa oikeus lyödä takaisin lain silmissä ei välttämättä, mutta se on eri asia. Puolustatutuminen väkivaltaista hyökkääjää vastaan ilman pakenemista ja siten, että ei vahingoita hyökkääjää vaatii erittäin suurta voimaeroa tai kokemusta kamppailulajeista.

Tämän tietää myös jokainen nainen, joka on yrittänyt hillita ala-asteikäistä raivokohtauksen saanutta lasta. Eli rauhaa kaikille, älkääkä lyökö ketään. Väkivalta ei ole suotavaa, mutta tasa-arvon nimissä ja varsinkin oman turvallisuutemme vuoksi emme voi tehdä eroa naisen ja miehen välillä puolustautuessamme väkivallalta.

Että mikään riita ei oikeuta käyttämään väkivaltaa toista kohtaan. Se, joka ensimmäisenä turvautuu väkivaltaan, on väärässä ja oikeutettu saamaan siitä myös rangaistuksen. Jotkut miehet taatusti ansaitsevat silloin tällöin pienen potkun tai lyönnin suoraan munille! Kahdesti olen joutunut antamaan oikein kunnolla kenkää, kerran itsensäpaljastelijan paljaalle mulkulle ja kerran raflassa aivan syyttä huoraksi nimittelijälle.

Vähän kevyemmin on sitten tullut annettua useemminkin, mutta aina ansaitusti. Ei voi olla totta Se on ikävää ja loukkaavaa, mutta kuitenkin pelkkää puhetta. Ja vaikka potku olisi miten ns. Itsepuolustustilanteissa hyväksyttävää, mutta ei mies nimittelemisen takia ansaitse mitään rangaistuspotkua munilleen.

En ole lukenut koko ketjua läpi, vastaan vain otsikkoon "pikkupotku ei haittaa Kyllä se haittaa, saatat osua sellaisessa kulmassa, että mieheltä putoaa jalat alta, vaikka iskuvoima olisi mitätön. Ja voin sanoa, että sellaisen jälkeen ei vähään aikaan seiso. Kivekset eivät ole mitään gongeja, joita kumistellaan. En ole väkivaltainen mies, mutta jos joku nainen tai kuka hyvänsä tahallaan potkaisee munilleni, vetäisen häntä turpiin, jos vain tolpillani pysyn.

Ihmisten potkiminen on rikos, joka voi johtaa hengen vievään kuittaukseen vastapuolen taholta. Jos poikaani potkaistaan kerrankin, löytävät sekä potkaisija ja hänen vanhempansa itsensä poliisilaitokselta! Mieti vähän, tiukkaperseiset teinit yrittäisivät päästä munillesi! Minä ainakin olisin vapaaehtoinen! Mun muija teki niin. En todellakaan suosittele kokeilemaan. Olet vaaraksi paitsi miehellesi, niin myös ympäristöllesikin.

Tuollainen väkivaltainen ihminen pitää toimittaa hoitoon ennen kuin tapahtuu henkirikoksia. Kun et ymmärrä että aikuisilla ihmisillä voi olla erikoisiakin seksileikkejä. Meillä myös harrastetaan moisia touhuja ja tuskin edes minulla alkaa kunnolla seisomaan, ellei kaunis dominani vähän lyö ja revi muniana.

Kyllähän minä potkin ja lujaa jos raiskata yritetään!! Raiskauksen tai sen yrityksen kohteeksi joutuneella on oikeus puolustaa itseään, sehän on itsestään selvää. Täällä on kyllä kirjoitettu potkujen oikeutuksesta muulloinkin ja siitä olen eri mieltä. Väkivalta on väkivaltaa ja voimakeinojen käyttä itsepuolustukseen on eri asia.

Mun entinen tyttökaveri löi mua nyrkillä haaroihin. Menin vaan kotona ohi ja se vaan iski. Tipuin maahan kun sattui niin paljon. Sillä oli nyrkissään vielä joku esine. Kun sain puhekyvyn takaisin koitin sanoa sille että mua on sattunut ihan oikeasti.

Se vaan nauroi mulle. Toi oli musta kaikista pahinta. Luulin että meillä oli kaikki hyvin ja tykättiin toisistamme. Mulle tuli tosta yhdestä iskusta kudosrepeämä kivekseen. Koitin eka olla kotona mutta pakko oli lopulta mennä lääkäriin kun sattui aina vaan. Kannattais varmaan vähän miettiä ennenkuin alkaa toista potkimaan tai lyömään. Jos nainen ton kokee hauskana ja tykkää siitä niin aika vino päästään täytyy olla.

Tuli kerran Diskossa juotua ja tanssittua ja oli paljon porukkaa,no olin tanssimassa ja näin kivan naisen joka villisti tanssi ja menin tanssahdellen hänen luoksensa ja yritin olla kohtelias ja sanoin sille 'moi,mites menee'!!? Voimakas potku kiveksiin saattaa aiheuttaa niin kovan kivun, että kundin hermojärjestelmä ei sitä kerta kaikkiaan kestä vaan seurauksena on shokki, joka on aina hengenvaarallinen.

Pallit eivät todellakaan ole mitkään dongigongit, vaan arimmat ja kipuherkimmät elimet koko miehen kehossa. Ennen vanhaan oli tappeluissakin täysin selvät säännöt: Joka sana edellisessä on totta. Silloin kun ihminen joutuu shokkiin, ei aivoihin kulje veri ja happi. Shokki alkaa lievänä ja pahenee pahenemistaan, jos tilanne jatkuu eikä uhria auteta. Sydän pysähtyy ja tulee kuolema. Siihen riittää pahimmassa tapauksessa yksi ainoa isku tai potku kiveksille.

Siitä seuraava kipu voi tuon kaiken laukaista. Toinen ei voi tietää kuinka pahasti osuu ja miten sattuu. POtkijan pitäisi osata auttaa uhria ja tarvittaessa osattava myös elvyttää. Tiedättehän, mitä tehdä, kun ihminen on shokissa? Vastaan kuitenkin vaikka tarkoituksesi onkin vain irviä. Tällöin on jo hengenvaara. Älä liikuttele uhria ellei ole aivan pakko - tarkkaile kokoajan, että uhri pysyy tajuissaan, jos menee tajuttomaksi, käännä kylkiasentoon ja valvo hengitystä - valmistaudu elvyttämään, jos hengitys loppuu - älä jätä uhria hetkeksikään yksin.

kova isku kiveksille maajussille morsian

Kova isku kiveksille maajussille morsian -

Viesti on mainos tai massapostitus. Pieni polvi tönäisy tai vastaava "koulutus mielessä" ei ole millään tavalla haitallista. Koitin eka olla kotona mutta pakko oli lopulta mennä lääkäriin kun sattui aina vaan. Minä ainakin olisin vapaaehtoinen! Kova potku voi aiheuttaa myös kivesten puolustautumisreaktion, jolloin nurinkurisesti kivekset alkavat tuottaa vasta-aineita, jotka estävät siittiöiden normaalin toiminnan. Täällä on kyllä kirjoitettu potkujen oikeutuksesta muulloinkin ja siitä olen eri mieltä. Silloin pieneninkin liike tuottaa aivan sairaasti kipua. Kyllä se on vaan jännä paikka, tuo nivusten alue Tiedän useita tapauksia jotka ovat kohdistuneet ohikulkijoihin joilla ei ole ollut minkäänlaista kontaktia potkijaan. Jos et eroa ymmärrä, et luultavasti seksistä ymmärrä muutakaan. Ennen vanhaan oli tappeluissakin täysin selvät säännöt: Siihen riittää pahimmassa tapauksessa yksi ainoa isku tai potku kiveksille.


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *