sinkut suomi mies panee miestä

Kaksi viikkoa sitten Helsingin Sanomien http: Naiset eivät Toddin Suomen vierailun yhteydessä ainoastaan tehneet aloitteita, vaan lähtivät myös miehen matkaan ravintolaillan jälkeen. Suomalaismiehet eivät tästä niinkään suivaantuneet, vaan totesivat samaa: Suomessa naisia on helppo saada. Mutta, miten käy suomipojan maailmalla? Riittääkö ulkomailla enemmän vientiä kuin kotimaassa, eli onko kyse vain siitä, että erilaisuus kiehtoo naisia?

Espanjassa vuoden asunut suomalainen Antti https: Tummat ja tuliset espanjattaret vähintäänkin riittävästi yrittivät saada mukaansa. Ja ihan sama oliko sitä kävelyllä, rannalla, keskustassa, shoppailemassa vai baarissa.

Joskus jopa yliopiston kampuksella. Kun siis australialaista viedään Suomen baareissa, suomimies ei saa rauhaa Espanjassa missään. Jossain kohtaa alkoivat ehdotella, että josko oltais kämpälle lähdetty.

Kiitin kohteliaasti tarjouksesta ja jätin väliin, Antti nauraa ja pyörittelee päätään. Myös paikallisbussissa Antti sai seuraa halusi tai ei. Kyllä se sitten jätti rauhaan, kun sanoin olevani menossa tyttöystävää vastaan lentokentälle. Antin mukaan ei ollut juurikaan paikkaa, jossa olisi saanut olla täysin rauhassa innokkailta espanjattarilta.

Oletko sinä mies kokenut vastaavaa lomaillessasi tai asuessasi ulkomailla? Itsekkin treenailen ainoastaan siksi, et itselleni tulee hyvä olo fyysisesti ja henkisesti et jaksaa tätä arkea.. Vaikka mulla on hyvä kroppa en ikinä palajsta sitä kenellekkään, pidän aina pitkiä paitoja sekä löysiä housuja et ei näy mitää viitettä siitä et muka treenaisin..

Itse haluaun löytää naisen mikä oikeesti välittää musta ja eikä lihaksista. Ja siinä tulee se vaikein osuus naisten iskemisiin mulle koska kuljen näin sanottuna rääsyissä peittääkseni kaiken itsestäni, ja olen huomannut siinä et kuinka pinnallisa te naiset olette toi sun kommenttis..

Mäki tunnen niin paljon hyviä, kohteliata tyyppejä treenattuja semmosia mutta ei niilläkään ole naista koska oiketa ei löydy, hyvillä tyypeillä on arvonsa ja ne haluavat samaa myös toiselta! Meistä treenatuista löytyy yhtä lailla koulutettuja ja hyvin tienaavii tyyppejä kuin ihan mistä tahansa tallajaasta. Sen sanon et sull on käynnyt valitettavasti huono zägä, jos olet bodareita pokannuyt ikäs mitään hyvää tulost ja viellä kammon saanut, mut valinnan kenen kanssa olet lähtenyt olet tehnyt sinä itse..

Et voi yleistää meitä kaikkia bodattuja miehiä pano pukeiksi. Aika lailla samoilla linjoilla tässä mennään. Ihan kuin olisi itse kirjoittanut. Minä olen myös nin kyllästynyt pinnallisiin naisiin jotka käyvät lääppimään jos erehdyt menemään ravintolaan liian paljastavassa paidassa.

Joten paree kuljeskella löysissä ja "resusissa" vaatteissa ettei törmäile vahingossakaan näihin bimboihin. Elämä on muutakin kuin panemista ja ulkonäköön keskittymistä. Miten mä tunnen aika monta sellaista neljä kertaa viikossa salilla puhisevaa kyykkääjäkarjua. Kaikki heistä ovat naimisissa ja heillä on yhtä lukuunottamatta läski ja persjalainen nainen vaimona. Teoriasi päätee vain superkomeisiin ja lihaksikkaisiin miehiin, mutta siinäkään se selitys tuolle kaikelle ei ole treenitausta vaan komeus.

Naamalla sitä pillua saa. Jos se ei naisia miellytä, niin turha toivo. Vai naamalla sitä irtoaa Miten sitten selität Hjalliksen flaxin? Mietinkin miksi oon treenannut, olin unohtaa mutta onneksi muistutit. Tota sitä tavaraa irtos ja todella paljon ja ihan keltä tahansa jo sillon kun olin rankasti ylipainoinen, sellaisen 50 kg verran. Ainut kysymys mitä enää mietin on se, että olenko pannut sinua, mutta ikäsi huomioiden todennäköisesti en ole,tosin jos olet asunut etelässä vuosin aikana niin sitten olen.

Mutta valitettavasti lihakset eivät muuttaneet tai treenaaminen minua, siihen tarvittiin nainen joka treenasi samalla tavalla kuin minä. Ja vieläkin kovemmin Jotenkin tää nyt tuntuu lupalapulta luovuttaa ja antaa läskin tursuta? Stemppiä treeni kesään sinnekkin. Panostus menee tavallaan hukkaan jos sitoutuu vain yhteen. Usein treenaajat ovat metroseksuaaleja nössöjä jotka kuvittelevat sen viehättävän naisia. Vai noin kauan kesti tajuta, että mies haluaa parisuhteen yleensä vain siksi, että A äiti on niin opettanut tai B mies ei ymmärrä haluavansa seksiä useilta naisilta.

Treenattujen miesten ei tarvitse ruveta parisuhteisiin. Parisuhde on miehelle äärimmäisen huono asia. Siinä menee rahat, vapaus, aika, energia Vain nainen tarvitsee turvaa parisuhteelta. Mies tarvitsee seksiä, ihailua ja kunnioitusta.

Yksi syys on siinä että naiset eivät uskalla sitoutua tämmöiseen mieheen he ajattelevat jo valmiiksi etukäteen ettei kaikinpuolin kunnossa olevan ok mies jolla on ulkoinen habituskin semmoinen että sitä muut naiset myös avoimesti jahtaa, ehdottelevat jopa tyttöystävän ollessa vieressä aivan röyhkeästi, voi olla minulle sopiva. Tämä on tullut koettu monta kertaa, ei auta vaikka kuinka vakuutta rakkauttaa ja on sitoutunut, ei mikään,. Itkua ja vakuuttelua päivistä toiseen viikosta kuukausiin, se on raskasta puolin ja toisin.

No sitten sellaisessa suhteessa tulee niitä syrjähyppyjjä ennemmin tai myöhemmin. Onko se sitten miehen vika? Ja ihan sama vaikka olisi mimmoinen adonis ja millaisessa kunnossa tahansa, ni sellaista miestä ei ole ollut tai tule olemaankaan, joka saisi "aivan keneltä tahansa".. Ihan hyvä että useampi mies uskaltaa harrastaa irtopanoja ja olla sitoutumatta. Kroppa ei kerro miehen uskollisuudesta yhtään mitään. Ihan ulkomaita myöten olet paneske Todella hienoa uhrautumista uskolliselta kotiäidiltä.

Taitaa olla paikat sinullakin aika "treenattuja" näin 20 vuoden tutkimusten jälkeen? Vastaa alkuperäiseen viestiin Treenatut miehet eivät sitoudu Perustan nyt mielipiteeni parinkymmenen vuoden tarkastelulle Suomessa ja ulkomailla. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Sinkut suomi mies panee miestä -

Hän myöntää ihastuneensa aidosti Arttuun ja näkevänsä tätä yhä mutta vain kavereina. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Suomalainen mies vetää joko käteen tai nai prostituoituja ulkomailla ollessaan. Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Ei vanhat äijät kykene. Lie evätkö hassiksen pöllyttelijät sisäisesti kauneimpia? Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää:. Erityisen huolissaan Laasanen on miehistä, sillä sekä seksi- että parisuhdemarkkinoilla valta on tutkijan mukaan naisilla. Olen niin ruma kai sitten ja köyhä et ketään ei kiinnosta mitä mä haluan. Ollaan pidetty yhteyttä, mutta ihan kaveripohjalta. Jos nainen pitäisi jostain syystä hommata, esim.

Sinkut suomi mies panee miestä -

Ja nai kaikkien kanssa, lapsiakin menee siinä sivussa. Temptation Islandiin lähdin mukaan koska halusin todistaa, ettei ihmistä ole tarkoitettu yksiavioiseksi. sinkut suomi mies panee miestä


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *