whatsapp seksi liian tiukka pillu

Olen kohta kahdeksantoista ja neitsyt. Yritin eilen harrastaa seksiä, mutta juttu tyssäsi siihen, että olin liian tiukka, kumppanini ei mahtunut sisääni. En usko että se jännityksestäkään johtui, niin että voisikohan asialle tehdä jotain?? Ystävältäni leikattiin immenkalvo koska se oli liian tiukka ja yhdyntä ilman sitä olisi ollut mahdoton. Joillakin se on vaan ilmeisesti liian sitkeää kalvoa, ettei kotikonsteilla repeä turvallisesti Kokeile itse sormillasi vähitellen auttaa aukkoa suuremmaksi.

Kolme sormea menee, kun vähän aikaa harjoittelee. Kiihottuminen ja kosteus ovat tärkeät asiat. Luulen kyllä että alitajuisesti jännitit, vaikket itse sitä edes huomannut. Ja tosiaan jos paikat ei ole kunnolla kosteat, niin ei se yhdyntä onnistu vaikka kuinka pökkii. Itsellä oli sama ongelma. Kävin ihan gynellä sen takia.

Hän sanoi, että voi joko antaa puudutusvoidetta tai hätätilassa voidaan leikata, mutta "kyllä se nyt runnomallakin menee". Pari- kolme ensimmäistä kertaa hiukan vihlaisivat ja verta tosiaan tuli, mutta ei se nyt niin kipeää tehnyt.

Mutta tosiaan unohtakaa besserwisserit nuo "ei kukaan ole liian tiukka" - hevonpaska. Oli todellakin hippaisen nöyryyttävää mennä gynelle vaivaansa valittamaan, kun hänkin oli ensin sitä mieltä, että tuskinpa johtuu tiukkuudesta. Tutkittuaan totesi, että siitäpä se sitten kuitenkin taitaa johtua. Jos ei ala sujua, menet gynelle. Joillakin voi olla synnynäisesti lyhyt ja tiukka emätin, mutta pituus ajankanssa jos on vakituinen partneri venyy shut hyväksi.

Tiukkuus ei tuota ongelmia, päinvastoin jos kiihottuu ja emätin kostuu. Jos emättimestä mahtuu ulos vauva, niin eiköhän emättimen sisälle mahdu vauvaa pienempi peniskin? Tuommoinen on neitsyellä, mutta se on joillakuilla korkeintaan hituset seinämällä ja jollakin toisella, joskin harvinaisempana, kunnon kalvo, jossa on vain pieni reikä kuukautisveren vuotaa. Noilla tiukkakalvoisilla ensimmäiset yhdynnät tekevät tiukkaa, mutta kuten lääkäri sanoi, reippaasti runnoen sen saa repeämään.

Jos tuo kalvo on tiukka, luullaan, että emätin on tiukka ja lyhyt, mutta sehän on erittäin joustava elin, joka takuulla venyy tarvittaessa niin paljon kuin tarvitaan. Viakka runnominen kuulostaa kamalalta, ei se satu, mutta verta saattaa tulla. Puheet kamalasta kivusta ovat legendaa, ehkä joskus saattaa pikkuisen sattua, koska kaveri joutuu sohaisemaan lujasti.

Hän saa jotenkin kuitenkin tyydytetyksi itsensä. Minusta tuntuu, että paikkani repeävät. Sattuu ja vuodan verta. Vai onko minun pakko lopettaa suhde ihanaan mieheen siksi, etten voi harrastaa seksiä, koska olen niin pieni?

Olen kuullut, että sellainenkin riski on olemassa ja että se on vaarallista, joten seksi pelottaa kyseisen miehen kanssa. Auttaisiko liukuvoide tässä tapauksessa? Olisit kummallinen luonnon oikku, jos emättimesi ei olisi tavallinen. Sinun pitää käydä gynekologisessa tutkimuksessa, jossa rakenteesi varmistetaan. Joskus hymenrengas on kovin paksua kudosta ja emättimen aukko on liian tiukka yhdyntään. Se ongelma on helppo kirurgisesti korjata gynekologin vastaanotolla. Alapään huono haju voi johtua hiestä tai tulehduksista, joihin on monia syitä.

Itse sille ei voi muuta tehdä kuin pestä usein happamella pesunesteellä, esimerkiksi Lactacyd-nesteellä. Jos vaivasta ei kotikonstein pääse eroon, on mentävä lääkäriin. Vain hyvin harvalla naisella monienkaan synnytyksien jälkeen tämän tyyppistä ongelmaa. Sukupuolitauteja ei voi saada julkisista vessoista tai saunoista, eikä myöskään suudellessa.

Herpes on kuitenkin tässä mielessä poikkeus, sillä jos toisella on aktiivinen herpes huulessa tai genitaaleissa, sen voi mahdollisesti saada suukontaktillakin. Sellaisia ovat muun muassa bakteerivaginoosi, joka on kohtalaisen yleinen kierukan käyttäjällä, sekä hiivatulehdus. Näistä kumpikaan ei ole sukupuolitauti. Tietenkin jos potilas on juuri ennen tutkimusta, vaikkapa vuorokauden sisällä, ollut yhdynnässä, voi gynekologi nähdä spermaa emättimen pohjukassa, mutta muutoin tämä uskomus on myytti.

Emättimen pohjukassa ei juuri ole hermotusta ja siksi se on aina tunnoton, joka mahdollistaa tamponin ja ehkäisyrenkaan käytön. Gynekologin tarkastuksessa tällaiset asiat selviävät. Lähes kukaan ei ole liian löysä, eikä varsinkaan liian tiukka. Häpyhuulien tulee todella olla poikkeuksellisen suuret, jotta niitä julkisessa terveydenhuollossa ruvettaisiin leikkelemään pienemmiksi.

Yksityisklinikoilla leikkauksia voidaan kyllä tehdä, jos asiakas itse kokee häpyhuulensa liian suuriksi ja häiritseviksi. Liian suuret häpyhuulet ovat todella harvinainen tila ja vaikka kokoeroja on paljon, kaikki yleensä mahtuvat normaalirajoihin.

Alapään kauneuskirurgia on yleistymässä myös Suomessa.

Whatsapp seksi liian tiukka pillu -

Alapään huono haju voi johtua hiestä tai tulehduksista, joihin on monia syitä. Onko sua tai jätkää jännittänyt? Kolme sormea menee, kun vähän aikaa harjoittelee. Artikkelissa todettiin lisäksi MUTTA, voiteesta ei ole mitään apua, mikäli naisen verestä puuttuu oksitosiini niminen aivolisäkehormoni. Oli todellakin hippaisen nöyryyttävää mennä gynelle vaivaansa valittamaan, kun hänkin oli ensin sitä mieltä, että tuskinpa johtuu tiukkuudesta. Sitten kerran join itseni känniin ja työnnettiin poikaystäväni seisova penis sinne väkisin. Tietenkin jos potilas on juuri ennen tutkimusta, vaikkapa vuorokauden sisällä, ollut yhdynnässä, voi gynekologi nähdä spermaa emättimen pohjukassa, mutta muutoin tämä uskomus on myytti. En usko että se jännityksestäkään johtui, niin että voisikohan asialle tehdä jotain?? Emätin muotoutuu sormen tai peniksen ympärille. Joskus hymenrengas on kovin paksua kudosta ja emättimen aukko on liian tiukka yhdyntään.

Joo-o, kyllä se kuulostaa että siinä miehessä oli tällä kertaa vika, eikä sinussa. Tää kesu on läbs koska nainen nähdään jotenkin passiivisena.

Usein käy uuden henkilön kanssa, niin että sormella ja kielellä naista avittaessa pilssivesi kyllä virtaa, mutta sitten valmistauduttaessa telakointiin kajuutta onkin ihan kuiva. Yleensä riittää kuitenkin, että vähän levittää sylkeä dikkiin ja ekan onnistuneen työnnön jälkeen ei ole mitään ongelmaa. D tosin onneksi pillerit vähä auttanu tähän "ongelmaan". Pojan ilme kun tuijottaa sampona aloittajaa ja on "siis mitä vittuu tiukka pilde fuck!

Yrittää vierittää syyt sun niskoille,vaikka pojassa selvästi vikaa! Sillä ei varmaan seisonut kunnolla, pehmeää penistähän ei oikein saa tungettua mihinkään. En ainakaan keksi mitään muuta syytä, koska jos olisit liian tiukka tai liian kuiva, tai mies yrittäisi tunkea väärään kohtaan tai väärään suuntaan, niin kyllä se olisi sattunut tai tuntunut ikävältä.

Alapään huono haju voi johtua hiestä tai tulehduksista, joihin on monia syitä. Itse sille ei voi muuta tehdä kuin pestä usein happamella pesunesteellä, esimerkiksi Lactacyd-nesteellä. Jos vaivasta ei kotikonstein pääse eroon, on mentävä lääkäriin.

Vain hyvin harvalla naisella monienkaan synnytyksien jälkeen tämän tyyppistä ongelmaa. Sukupuolitauteja ei voi saada julkisista vessoista tai saunoista, eikä myöskään suudellessa. Herpes on kuitenkin tässä mielessä poikkeus, sillä jos toisella on aktiivinen herpes huulessa tai genitaaleissa, sen voi mahdollisesti saada suukontaktillakin.

Sellaisia ovat muun muassa bakteerivaginoosi, joka on kohtalaisen yleinen kierukan käyttäjällä, sekä hiivatulehdus. Näistä kumpikaan ei ole sukupuolitauti. Tietenkin jos potilas on juuri ennen tutkimusta, vaikkapa vuorokauden sisällä, ollut yhdynnässä, voi gynekologi nähdä spermaa emättimen pohjukassa, mutta muutoin tämä uskomus on myytti.

Emättimen pohjukassa ei juuri ole hermotusta ja siksi se on aina tunnoton, joka mahdollistaa tamponin ja ehkäisyrenkaan käytön.

Gynekologin tarkastuksessa tällaiset asiat selviävät. Lähes kukaan ei ole liian löysä, eikä varsinkaan liian tiukka. Häpyhuulien tulee todella olla poikkeuksellisen suuret, jotta niitä julkisessa terveydenhuollossa ruvettaisiin leikkelemään pienemmiksi.

Yksityisklinikoilla leikkauksia voidaan kyllä tehdä, jos asiakas itse kokee häpyhuulensa liian suuriksi ja häiritseviksi. Liian suuret häpyhuulet ovat todella harvinainen tila ja vaikka kokoeroja on paljon, kaikki yleensä mahtuvat normaalirajoihin. Alapään kauneuskirurgia on yleistymässä myös Suomessa.

Emätin, vagina, on joustava, sileän lihaksen ja kimmoisen sidekudoksen muodostama kaareutuva tuppi, jonka takaseinämän pituus on keskimäärin cm ja etuseinämän pituus cm. Synnytyksessä emättimen uskomaton kyky venyttyä ja muuttaa muotoaan tulee esille.

Emättimen sopeutuminen tulee esiin myös sen kyvyssä supistua. Emätin muotoutuu sormen tai peniksen ympärille. Aivan emättimen aukon sisäpuolella on lihaskimppu, joka puristaa penistä yhdynnän aikana. Nämä lihakset ovat osa lantionpohjan lihasten tukirakenteita. Ihmiset eivät jää yhdynnässä nalkkiin, sellaista ei tarvitse pelätä. Liukuvoiteiden käyttöä suositellaan muulloinkin kuin tila- tai kuivuusongelmissa.

Niin kuin naisten emättimet, miesten penikset ovat useimmiten tavallisia, siis mahtuvat naiseen kuin naiseen. Harvinaisia, valtavia peniksiä on kuitenkin olemassa - toivottavasti et ole löytänyt sellaista.

whatsapp seksi liian tiukka pillu


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *